Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 6 Martie 2025 sunt:
Salutare tuturor,am ochii strâmbi, ce as putea sa fac? Un sfat, doua ar fi de ajutor, mulțumesc, dau funda :)
Salutare, am o intrebare, cat de mari o sa-mi fie dreadurile tinand cont ca am parul de 14-16 cm?
Am fost astăzi la salon și m- am făcut un roz. Imi place cum a iesit, însă o sămi doresc sa revin la culoarea mea la un moment dat. Stiu sigur ca nu mi- au pus decolorant. In ...? (mai mult)
Sunt fete care isi fac acasa extensii de unghii cu gel sau gel pe unghia naturala? Vreau si eu sa imi fac acasa. As vrea sa imi spuneti ce materiale imi trebuie. Multumesc.
Fetelor, voi cu ce va epilati in zona intima sau in zonele sensibile? Eu mor de durere in zona intima si in timpul epilarii si dupa. Nu mai suport durerea. E greu sa fii femeie si capitolul EPILARE e ...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda și mie un parfum bărbătesc tare și persistent de la Oriflame?
Bună TPU! O sa va povestesc ceva. Stateam azi pe Instagram și la un moment dat am dat de profilul unei fete, avea parul scurt si semăna cu un băiat dar era o fata. Felul în care era tunsa, este...? (mai mult)
Am avut capul spart in partea de sus stanga a sprancenei drepte si mi- a ramas o cicatrice. Spranceana nu imi mai creste in acea zona. Pot sa o fac sa creasca cumva la loc sau singura sansa e sa fac un...? (mai mult)
Buna! Unde îmi pot pune codite afro?
Părul meu are foarte mult volum, nicidecum nu îl pot lăsa pe spate sau ceva de acest gen. Vreau să mi- l tai, el este lung, dar mi- l tai deoarece la varfuri este ars. Ceva remedii naturale,...? (mai mult)
Ce culoare se decoloreaza cel mai bine dintre brunet, castaniu si roscat? Am vrut sa merg la salon, eu am par roscat si mi- a zis ca nu se baga ca nu decoloreaza bine roscatul si raman pete, este adevarat?...? (mai mult)
Săptămâna viitoare o sa ma epilez prima oara cu ceara (pana acum m- am ras) si am emoții ca o sa doara foarte tare, mai ales ca o sa merg la salon deoarece nu ma descurc singura. O sa ma...? (mai mult)
Salut, tocmai ce mi- am cumparat o pereche de papuci insa pe talpa a ramas urma de la un sticker si arata foarte foarte urat. Exista vreo modalitate sa fac sa dispara urma? De preferinta fara sa stearga...? (mai mult)
As vrea sa ma duc la un salon sa ma epilez in zona penisului adica fix pe penis, dar imi este rusine sa ma exprim. Imi puteti spune cum sa ii spun sa nu sune asa urat sau sa ii spun ca as vrea sa ma epilez...? (mai mult)
Din vara trecuta de cand m- am tuns scurt pana la umeri am folosit mult placa de par, acum parul meu a crescut destul de lung dar e foarte ars si mai ales la radacini de vede..si parul la radacini...? (mai mult)
Am fost astăzi la dentist și mi-am scos o măsea definitiva, cea de 6 ani. La cât timp schimb pansamentul?
Am 14 ani si sunt plina de cearcane... stiu sigur ca nu e din cauza somnului, dorm cam 8 ore jumate. Am vorbit si cu mama (si ea are cearcane) si am ajuns la concluzia ca e pe baza genetica. ...? (mai mult)
Tratamente pentru acneea pe fund și spate?
Am un sutien dar buretii de la el sunt deformati.Si era fix sutienul meu cel mai comod si preferat.Am inceput sa il desfac acolo sa vad de ce sta asa. Buretele deformat asa cum am crezut.Si nu as renunta...? (mai mult)
Bună fetelor. Vreau să vă intreb ce părere aveți despre epilatul pe mâini? Am un par negru si des care mă deranjează. Menționez că am 14 ani.
Hello, ce unguente folositi pentru a reduce celulita?
Am făcut o mare prostie! Am 12 ani și am sprâncenele super urate și eu fiind proasta mi le- am ras cu bigul și acum am o sprânceana mica și una mare! Mai creste? În câte săptămâni? Le mai pot...? (mai mult)
as vrea sa ma tund mai scurt (gen Michael Scofield) si nu stiu daca imi sta bine, exista aplicatii in care imi pot edita parul sau ceva? Ce imi recomandati?
Salut, TPU! Mi se intampla ceva ciudat, când stau serios fața mea arata normal, dar atunci când râd se schimonoseste, nasul se strâmbă și devine ascutit, bărbia se alargește, apar riduri...? (mai mult)
Am o intrebare pentru fete. Eu sunt satena si am fost vopsita roscat, blond si mai multe nuante de ciocolatiu si acum as vrea sa incerc si brunet, dar totusi as vrea sa probez inainte cu un colorant...? (mai mult)
Vreau sa pun unghii acasă cu tipsuri. De ce ustensile am nevoie? Și dacă îmi puteți spune cum sa pun unghiile, pașii necesari, ce sa pun înainte și după. Nu vreau linkuri cu videoclipuri...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca mai e vreo fata cu problema asta si ce e de facut. Eu am avut cosuri in adolescenta, ca orice alt om (cred), pe la 18 ani mi- au trecut si momentan, dupa cativa ani, imi apar maxim...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu niște codite afro în zona Făgăraș?
Mai au vlogarii cupoane de reduceri pe footshop. In cat timp le expira cuponul?
De unde sa-mi iau un costum de baie ok?
Heiii. Aș vrea să îmi iau o cremă și un gel de curățare pentru coșuri, cremă este de la neurogena (visibly clear spot proofing) și gelul este de la Garnier pure și aș vrea să îmi spuneți...? (mai mult)
Vreau sa ma vopsesc negru-albastrui, am parul pana la jumatatea spatelui, acum e vopsit aramiu, credeti ca o sa il deterioreze vopseaua?
Am auzit de tatuajele semi- permanente(3- 5 ani) de la Roxy Tattoo Bucuresti si voiam sa stiu daca si- a mai facut cineva la salonul ala sau daca si- a facut in general genu' asta de tattoo. M-...? (mai mult)
Că tot a venit vara, știe cineva cum aș putea obține un bronz calumea și mai ales uniform?
Stie cineva vreun magazin in mall Promenada sau Baneasa sau la farmacie daca se gaseste fond de ten pentru corp! Va rog!
Am niste rujuri ieftine luate care nu rezista ff mult timp. Daca o sa iau creion potrivit rujului si apoi o sa ma dau cu mai multe straturi, o sa le fac mai rezistente? Sau sa renunț la folosirea lor?...? (mai mult)
Credeți ca pentru a fi un machiaj rezistent trebuie neapărat să folosesc primer, crema hidratanta si așa mai departe? Pe termen lung ( la o petrecere seara de ex) chiar si cele de calitate din DM...? (mai mult)
Vreau sa imi fac unghii semi. Oare cum as putea sa cer sa fie in forma triunghiulară? Fără comentarii răutăcioase, va rog!
Este ceva rau dacă imi dau pe fata direct cu pudra fara sa pun fond de ten? Adică pudra direct pe piele. Am pudra Rimmel London Stay Matte- Pudra Compacta si o aplic cu o pensula din aceea pufoasa...? (mai mult)
Bunaaa! Am nevoie de un sfat de la un hairstylist... Acum o lună m- am vopsit blonda, eu având varfurile blonde deja, partea dintre rădăcină și vârfuri mai deschisa decât rădăcină și radacina...? (mai mult)
Cam cat la suta accelereaza uleiul de masline bronzul?
Dacă mi-am pus o mască de par si nu am spalat, au trecut 20 de ore și ma vopsesc, culoarea se va observa? Sau se va amesteca și nu se va pune culoarea?
Buna, TPU! As vrea sa incep un curs de make- up si as vrea sa stiu daca pot verifica cumva daca acele cursuri sunt acreditate, ca peste tot unde am gasit informatii, scrie ca sunt acreditate, insa...? (mai mult)
TPU, la un bărbat ii sta mai bine cercei d-aia mici sau d-aia rotunzi?
Salut, am si eu o problema de ceva timp. Cum as putea sa scap de cojile din cap? Dunt foarte stresante.
Am nevoie de un gel de curățare faciala, am tenul gras. Ce îmi recomandați?
Sunt interesata sa- mi schimb brațele la ochelarii de vedere. Credeți ca la optiblu sau oftalmologiile din palas mall se poate? Ca la cele normale nu. Ca ei spun ca nu exista brațe de schimbat. La mine...? (mai mult)
Credeti ca am facut o greseala dand 430 de lei pe o pereche de ochelari de soare Ray Ban? Inainte sa imi sariti in cap,i-am luat datorita calitatii, nu pentru brand.
Am o coada de par natural, șaten închis, împletit are 50 cm (despletit 52-53cm), nu este foarte groasa. Cati bani as putea sa cer pe ea?
Îmi poate spune cineva care a folosit vopsea Loncolor Go Crazy daca se vede pe parul închis la culoare? Sau daca îmi deteriorează parul(dacă o folosesc doar odata)? Mulțumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!