Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 7 Martie 2025 sunt:
Îmi poate spune cineva care a folosit vopsea Loncolor Go Crazy daca se vede pe parul închis la culoare? Sau daca îmi deteriorează parul(dacă o folosesc doar odata)? Mulțumesc anticipat!
A venit vara si am emotii sa port fuste si rochite mai scurte. Cine a folosit pana acum echipament de remodelare corporala si tratare a celulitei? Vreau sa stiu cate sedinte sunt necesare...? (mai mult)
La magazinele de îmbrăcăminte H&M, Pull&Beat te angajează chiar daca ai 10 clase?
Salutare TPU, Cum acționează Electrostimularea? Si unde pot face si eu un astfel de tratament in Popesti Leordeni? Multumesc frumos!
Salut, Stie cineva un loc bun pentru tratamente faciale In Popesti Leordeni? Multumesc
Salut, as vrea sa ma vopsesc intr- o culoare gen gri sau ceva dar tin sa mentionez ca am părul negru sunt baiat si vreau ceva frumos, gen șuvițe sau ceva! CAT MAI MULTE IDEI BUNE SAU ORICE MA POATE...? (mai mult)
Am 11 ani si mi-au aparut cosuri pe fata.Cum pot scapa de ele? Mai am o intrebare. Este ok sa ma machiez la varsta asta?
Heei, am o intrebare, cu ce se coloreaza parul mai bine : hartie creponata, spuma sau gel? Mentionez ca am parul inchis, saten inchis
Salutare membrii TPU! Am o intrebare, deci am 14 ani si mi- a crescut cam mare parul pe picioare, este ok sa am epilez sau sa fac ceva sa nu mai am par pe picioare, este ok la varsta mea? O sa creasca...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca aveti pe cineva sau daca stiti de unde as putea cumpara o cantitate mai mare de haine contrafacute (Turcia)!?
Hello, cum pot scapa de durerea la ochi provocata de la sudura? Aseara cineva a sudat o chestie dar nu eram aproape deci era distanta, cam vreo 3- 4 metri si am crezut ca nu are ce sa se intample, azi-...? (mai mult)
Cum pot scapa de urmele de la muscatura tantarului? Arata foarte inestetic pe picioare si mâini. Sunt destul de mari si se observa bine. P. S. Daca stiti ceva remedii naturiste, de acasă....? (mai mult)
M-am ars la soare, sunt ars pe piept, mâini și spate și nu pot dormi, ce pot face?
Stiti unde pot gasi produse manic panic in Craiova? Vreau sa imi fac parul portocaliu.
Salut,am comandat o pereche de Ray Ban Clubmaster Metal si am observat ca o pernita nazala e mai sus decat cealalta.Se pot regla?
Cum imi pot colora parul in culori vii si intense (roz rosu portocaliu verde etc)? Ceva temporar/ semipermanent. Sa nu fie nici foarte scump si sa fie accesibil. Am incercat spuma trendy dar s- a luat ...? (mai mult)
am 18 ani si am par pe obraji in zona pometilor aproape de ochi cateva fire negre destul de mari si restul par mic blond. Nu este asa de vizibil doar daca te uiti atent de la apropiere dar ...? (mai mult)
Am mai pus o întrebare asemănătoare. Mi- au apărut niște bubițe care ma mănâncă îngrozitor, câteva pe burta și 3 pe un picior (una de pe picior e foarte mare și tare) pe mana tot...? (mai mult)
Cum îți poate crește părul mai repede?
Am o pereche de blugi și nu știu ce se întâmplă, un crac sta cum trebuie dar la celalalt, când merg se duce cusătură care ar trebui sa stea pe lateral in față. Aveți vreo idee...? (mai mult)
Ma pot epila inghinal la salon daca am fire rare si oarecum micute?
Am o bluza de trening care- mi place ffff mult dar are un model care ii strica frumusetea. Este un desen format numai si numai din paiete care sunt cusute marunt si fff apropiate una de alta. As vrea sa...? (mai mult)
E adevarat ca daca te speli pe fata cu apa calda sau chiar fierbinte si apoi nici nu te mai stergi faci riduri?
Cum iese puroiul de la o fostă unghie încarnată neinfectată?
Bună TPU! De câteva zile mi- au apărut pe corp niște piscaturi. Nu sunt de țânțari. M- am uitat în toată casa și nu este niciun țânțar, păianjeni nici atât și cred ca pentru purici sunt...? (mai mult)
Stie cineva cine tine cursuri de stilist protezist in Suceava? Multumesc. Dau funda P.S:Nu vreau raspunsuri la misto
Cum imi pot creste parul mai repede? Daca ma sa spal mai des creste mai repede? Sau sunt solutii pentru asa ceva?
Buna, stiti cu ce as putea sa ma epilez in zona intima cat mai repede in afara de bic? Am incercat cu benzi si mi s- a lipit ceara de mine si nici nu prea s- a luat nimic. Maine plec la piscina si chiar...? (mai mult)
Deci mi- am luat niște pantaloni scurți de la nike, de baschet(nu practic acest sport, dar mi- au plăcut pantalonii) (nu am știut ca sunt de baschet) eu am 15 ani am 1, 67 înălțime și pantalonii...? (mai mult)
Cum ar trebui sa ma epilez pentru un contact sexual? Pana acum m- am facut doar cu lama dar de fiecare data ma irit ca naiba. Cu epilatorul mi se pare f dureros, cu ceara nu ma descurc. Ce sa...? (mai mult)
Salut,TPU! Am si eu o intrebare, trebuie sa am 18 ani (am 16) pentru a merge la un salon de infrumusetare singura pentru diferite servicii(extensii de gene,mani,pedi, etc.)
Bună, știe cineva cumva cum îi zice la marca aceea de haine, care are un A mare și în stânga și dreapta lui are trei liniuțe una peste alta cu spații între ele? Are un design militar...? (mai mult)
Intrebarea urmatoare e mai mult pentru fete. In urma cu cateva luni m- am tuns scurt si cand imi cresteau cativa cm imi tundeam iar parul ca sa scap de parul vopsit blond. Acum ca am rezolvat problema...? (mai mult)
Buna,fetelor! Sfatuiti-ma de unde pot cumpara un autobronzant(de calitate)nu indraznesc sa comand, sunt presata de timp.Multumesc❤
Am 15 ani,m-am ras in cap si eu de felul meu sunt mai grasut la fata, port sapca cam 1h pe zi, afecteaza cresterea parului?
Marimile la sepci sunt puse atunci cand sapca este stransa la maxim sau cand este largita la maxim? Eu am circumferinta capului de 59-60
Ati testat vopseaua semipermanenta loncolor trendy? Ce parere aveti de ea? E adevarat ca nu se mai ia?
Am pielea foarte deschisa si imi doresc sa merg la un solar,problema e ca nu am mai fost niciodata si nu stiu ce trebuie sa am la mine, ma poate ajuta cineva?
Crema de protecție solară nu ma ajuta deloc sa ma bronzez? Am stat 5 ore la soare 2 ore jumate după ceas fata 2 ore spate si nu m- am bronzat deloc pot sa vad asta de la sutien însă unde nu m- am ...? (mai mult)
Cate kg. ar trebui sa am la 12 ani?
Mi- am luat epilator ipl. In manual zice sa nu te bronzezi cu minim doua saptamani inainte de utilizare. Primele 5 sedinte ar trebui facute din doua in doua saptamani. Am facut prima sedinta. Daca nu mai...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu si eu de unde as putea achiziționa o clamita(sau nu stiu ce e aia) ca a lui Catalin Botezatu, de o are la barba? De preferat un site ceva, deoarece nu sunt in tara! Multumesc!
Hei TPU, vreua sa imi cumpar o sapca si nu stiu cum sa imi aleg marimea, m- am uitat pe un tabel de marimi unde zicea sa masor circumferitna capului, am masurat o si avea in jur de 59- 60 de cm ceea...? (mai mult)
Stie cineva cum pot repara pulverizatorul de la o apa termala sau macar cum pot sa scot produsul? Aseara functiona normal si acum nu mai stropeste deloc. Mentionez ca recipientul este sigilat cu metal ...? (mai mult)
Ce firme bune de ceasuri cunoașteți? Dar sa nu fie așa scumpe ca fossil si faine știți?
Din greșeală mi-am tăiat sprânceana, gen nu mai e, in cat timp creste vreo jumătate de sprânceana? Mi-e rușine sa ies asa din casa, dau funda, va rog ajutați-mă:((
Am o problema cu parul pubian.Ma irita foarte tare si trebuie sa ma scarpin dar nu o pot face in vazul lumii.Ar trebui sa il tai?
Am o intrebare: dacă îmi,, tai" cu foarfeca firele de par din zona penisului mă poate afecta cu ceva? O să mai creasca la loc? DAU FUNDA.
As dori sa imi spuneti solutii pentru acnee si urme de la acnee, am 17 ani si sunt baiat si pentru slabit, pastile care chiar sa ma ajute, va rog mult, multumesc anticipat!
Cum pot sa slabesc cateva kg foarte rapid?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!