Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 7 Martie 2025 sunt:
Trebuie urgent să slăbesc.Am 58 de kg şi trebuie să ajung la 43 de kg în maxim 25 de zile (cam 3 săptămani si jumatate). Exact până în data de 10 iulie 2019. Va rog ajutați- mă!?...? (mai mult)
Trebuie urgent să slăbesc.Am 58 de kg şi trebuie să ajung la 43 de kg în maxim 25 de zile (cam 3 săptămani si jumatate). Exact până în data de 10 iulie 2019. Va rog ajutați- mă!...? (mai mult)
Hei! Vreau sa cer ajutor in legatura cu epilatul! Voi avea primul meu contact sexual cu iubitul meu si as vrea sa fiu epilata cum trebuie. As dori sa folosesc crema depilatoare dar de fiecare data cand...? (mai mult)
Salut, vreau sa slabesc, am 58 de kg si vreau sa am 45 pana in data de 10 iulie, va rog ajutati-ma. DAU FUNDĂ.
Sunt fată, am 16 ani si voi merge la piscină doar că am o problema. Eu nu ies nemachiata din casă. E ciudat dacă sunt dată cu fond de ten, ruj, pudra, rimel, toate cele?
Am o intrebare: Eu la barba nu am barba am puf, daca il rad puful imi creste barba mai repede?
Din luna Ianuarie cred, îmi cam cade parul. Am folosit 2 săptămâni ulei de ricin o data pe săptămâna, a început sa- mi cada si mai tare ca inainte, am folosit măști nimic, de ...? (mai mult)
Bună TPU, aș vrea să știu ce ar trebui sa fac pentru a îmi lasă părul lung (cum ar trebui sa fie lung pentru a avea forma ok când va crește) și cum să îl mențin pe spate dacă până acum...? (mai mult)
Unde găsesc un spray de genu? https://youtu.be/lYZ84X2xSxM
Va rog frumos sa ma ajutati! Acum 2 saptamani am aflat ca am paduchi si am folosit samponuri si spreiuri speciale, dar inca mai am.Eu am parul foarte des si lung deci imi este greu. Am folosit ...? (mai mult)
Buna TPU.Gelurile UV de la OCS sunt calitative? Isi merita banii?
As dori sa stiu daca a folosit vreo fata(care se pricepe la extensii unghii)polygelul? Daca da...e bun de ceva? Trebuie sa mai dai cu ceva pe unghii inainte de aplica polygelul, cat rezista,...? (mai mult)
Am fost sa ma epilez pe picioare la un salon si doamna de acolo a folosit ceara de unica folosinta(un fel de aparat). Cand am ajuns acasa am vazut ca am fire de par ff scurte si am incercat sa le...? (mai mult)
Cunoaste cineva in Bucuresti vreun salon de micropigmentare a sprancenelor prin microblading ce lucreaza bine si nu au preturi exagerat de piperate? (As dori raspunsuri doar de la persoanele care ...? (mai mult)
Hei buna, am o intrebare in legatura cu asortarea, peste 2 zile am banchet si mi- am cumparat o rochie de culoarea rosie, plus am pantofi de culoare rosie, ceas la fel si machiajul tot asa va avea ...? (mai mult)
Stiti vreo metoda de a transporta tricouri in geamantan fara sa se cocoloseasca?
Poti umbla in tricou la 20de grade?
Un flacon de Bonilash pentru sprâncene deschis acum 5- 6 luni mai este bun? Ideea e ca nicăieri nu scrie condițiile de păstrare și nici pe el nu scrie ca la creme 6- 12 luni scrie doar termenul de...? (mai mult)
E ciudat daca vara ma imbrac in negru?(si niște alb pe tricou)? P.S: imi sta foarte bine
Stiti cumva de unde as putea sa achizitionez o vesta anti-glont de la off-white (nu conteaza cant costa)
ce pastile sau tratamente pentru creșterea parului îmi recomandați? Anul trecut m- am făcut blonda platinat din saten si după câteva luni m- am decolorat iar si parul meu cădea si mi ...? (mai mult)
Stiti careva de unde pot cumpara o bluza asemanatoare cu aceasta? https://www.youtube.com/watch?v=TEt3e9OD0hc&t=764s de la minutul 11:55? Eventual daca stiti de unde pot lua si bandana de ...? (mai mult)
Păreri despre aparatele anticelulitice? Mi-aș achiziționa unul dar nu sunt foarte sigura dacă merita sau nu.
De ce multi gay is mai atenti la aspectul fizic decat hetero?
Fetelor cu tenul mixt(gras si cu puncte negre in zona T si uscat in rest) ce crema hidratanta folositi? M-ar interesa ceva noncomedogenic? Multumesc
Am sa pun o intrebare dificila, dar o fac pentru o cauza nobila si poat multe fete au sa ma injure. Totusi ma risc. Sunt fete pe aici care pun unghii cu gel si au de vanzare un kit sau donare...? (mai mult)
As vrea sa ma vopsesc ginger si nu stiu ce vopsea sa folosesc.Tin sa mentionez ca parul meu este saten deschis si nu as vrea sa ma decolorez. Avand in vedere acest lucru, crederi ca o sa se prinda culoarea,...? (mai mult)
Buna, stie cineva cat costa si unde as putea sa imi fac dreaduri in Oradea?
Dacă m-am decolorat astăzi si as vrea s-o fac iar, cam peste câte zile ar fi indicat?
Salutare TPU, eu sunt Gabi, am 17 ani si vreau sa va spun ca mi- a crescut mustata, putin par sub barbie si am puf la parul de pe fata, oare cand o sa imi creasca barba? Un barbat arata bine cu barba? ...? (mai mult)
As vrea sa stiu dimensiunile cutiei de parfum Rare Pearls de la Avon.
Salutare, am 19 ani aproape si de câțiva ani eu am coșuri pe mâini si mereu pielea mea pare iritată. Așa este si pe picioare, aveți idee daca se poate rezolva? Sunt complexat de cum am pielea...? (mai mult)
Hei TPU, care firma este mai buna la epilatoare, Philips sau Braun? Am citit diferite reviewuri la fiecare cum cica ar rupe/taia firul in loc sa- l smulga.Imi puteti recomanda cateva aparate de epilat...? (mai mult)
Salut tuturor, am si eu o intrebare. Am 15 ani si am cazut de acord cu parintii mei sa imi fac un tatuaj, mic oricum. Vreau sa stiu daca pe masura ce voi creste daca tatuajul se va deforma. Tin sa mentionez...? (mai mult)
Vreau niște exemple de arome de ulei pentru masaj? Mulțumesc
Buna seara TPU, Cine imi poate recomanda un loc unde imi pot face tratament de hidratare si anti-age in Popesti? Multumesc frumos!
Salutare TPU, Stie cineva un salon bun de infrumusetare in Popesti Leordeni? Multumesc
Buna, mi s-a rupt ledul de la lampa cel de sus si nu stiu daca mai usuca fara el.
Buna, mi s-a rupt de la lampa ledul, ce pot face?
Fetelor, voi cand mergeți sa va puneți unghii cu gel, va curățati unghiile de acasă? Nu mi- am pus niciodata si voi merge sa imi pun. Nu stiu daca sa- mi curat cuticulele de acasă. Unele fete imi...? (mai mult)
Ce pot face să grăbesc creşterea părului? M-am tuns şi îmi vreau înapoi părul lung
Cum sa te îmbraci vara când iesi cu un băiat pe care îl placi stiind că acestuia îi plac următoarele la o fata: Sa fie sportivă; Sa aiba parul mediu spre lung; Sa aiba forme...; Ii place...? (mai mult)
Hei, TPU! Stie cineva care e treaba cu marimile astea gen 2xl larg sau 2xl lung? Dau funda https://www.bravosport.ro/camasi-si-costume-marimi-mari
Vreau să fac cadou cuiva niște produse pentru îngrijirea bărbii, dar nu mă prea pricep și nu știu ce să aleg, ce e bun. Îmi sugerați ceva?
Am si eu o nelamurire:Ce sunt porii de piele? Eu am de ăia. Eu sunt mai inchis la culoare si iarna ma mai deshid. Parintii mei sunt deschisi la culoare nici chiar ca varul.Care este faza pana la...? (mai mult)
știți ca exista unghii false, din acelea de se cumpără întro cutie sau punga și au lipici. Îmi puteți explica cum se aplica? Mulțumesc anticipat.
Maine este festivitatea de premiere, insa nu stiu cu ce sa ma imbrac. Sunt fata si nu suport rochiile, deci cu ce as putea sa ma imbrac? Si cum as putea sa- mi prind parul, tinand cont ca...? (mai mult)
Bună, vreau să-mi pun unghii cu gel și nu știu dacă le pune dupa ce model vreau eu sau gen știți la ce ma refer ex să-mi facă inimioare pe ele sau sa scrie un nume de băiat etc. Ajutor?
Cum pot sa îndepărtez bronzul de pe mâini, picioare si fața? Vreau ceva natural. In cat timp se va duce bronzul?
Cred ca am luat o mare țeapa, dar deocamdată nu sunt sigur! Sunt constient de țeapa asta e veche si e folosită mereu dar totusi sper sa nu fie. Am fost abordat pe stradă de un tânăr...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!