Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 7 Martie 2025 sunt:
Salut, am si eu o problema. Cand mă radeam subraț din greseala am luat 0.5 cm si din sprânceană, nu se observa tare dar daca stai si te uiți mult este o diferență, după am dat si între sprâncene...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc tricouri Wu Wear? (cu licenta, nu fake-uri). Mersi.
Salut băieți. Vreau și eu câteva recomandări de un parfum și un deodorant spray amândouă fresh de vara. Dau funda va mulțumesc!
De curand mi- am cumparat Schwarzkopft gel si as vrea sa stiu cum se poate folosi. Adică Trebuie sa imi ud parul si dupa sa o aplic? Sau pot pe par uscat. Mentionez ca nu sunt decolorata si este...? (mai mult)
Este vreo metoda de a scapa de negii de pe pleoapa in afara de bisturiu? Voi cum ati scapat de ei?
De ce imi creste parul pe maini sau pe picioare foarte foarte repede? Ma epilez o data la doua zile pentru ca imi creste prea mult si prea repede. Ma epilez cu crema, cu ceara, chiar si cu...? (mai mult)
Oamenii cu tureti cum se tund?
Ştie cineva un şampon sau ceva pentru păr împotriva mătreții? Am încercat ceva de la farmacie dar mai rău mi-a făcut.
Știe cineva unde pot găsi pantaloni ca ai Antoniei? Are acele modele de pantaloni cu acel spațiu la coapsa și apoi continua pantalonul. Sau măcar denumirea lor
Voi ce produse de îngrijit și aranjat părul folosiți? (Precizați va rog si ce tip de par aveti drep/ondulat, lung/mediu/scurt) Mumtusmc
Buna TPU.As vrea sa ma epilez dar nu stiu cu ce, am o piele destul de sensibila si nu m-am mai epilat pana acum.Ce îmi recomandati?
Cu ce pot să mă decolorez, păr natural, să nu îmi afecteze părul? În afara de decolorant. Accept și site-uri.
Bună, am aflat curând de un produs Color off care din cate am inteles iti sterge vopseaua din par si revii la culoarea cea de dinainte.Eu m- am decolorat si m- am vopsit blondă, cea mai mare prostie...? (mai mult)
Am o tunsoare de tip Two Block Men (dati un search pe google). Pe margini am parul de jumatate de centimetru, adica 0.5 si se vede destul de tare diferenta dintre parul de pe margini si cel...? (mai mult)
Bună, bicarbonatul de sodiu ajuta la îndepărtarea vopselei permanente din par? Are vreun dezavantaj, îmi afectează cu ceva părul, functioneaza îmi puteți spune va rog frumos?
Hello TPU, Cine foloseste microneedling? Aveti idee daca functioneaza bine? Am piele sensibila si imi este teama sa experimentez tratamente noi. Multumesc
Hello TPU, Aveti idee cat costa un epilat antebrate si brate? As vrea un pret cat mai précis, nu m- am épilat pe brate pana acum si nu am un buget mic, insa vine vara si ma enerveaza cum se vede...? (mai mult)
Pentru un eveniment deosebit (o nunta) ce tip de coafura imi recomandati? Am ceva emotii si nu ma pot hotari. Multumesc Frumos
Vreau si eu sa stiu daca foloseste cineva dermaroller? Eu am vazut ca iti sangereaza fata - sau cel putin pare ca sangereaza. Se presupune ca vindeca acnee si vreau sa incerc, insa nu ...? (mai mult)
Buna seara TPU, Stie cineva in zona Popesti un loc unde pot sa ma pensez? Ca barbat, imi e ciudat sa merg in salon de femei si sa cer servicii - ca se uita toata lumea la mine. As vrea ceva mai...? (mai mult)
vreau sa imi iau un epilator electric dar cineva mi- a spus ca ceara e mai buna..., deci epilator electric sau ceara, voi ce folositi? Am vazut ca sunt si ceva epilatoare cu ceara, voi ce...? (mai mult)
Aș vrea și eu să aflu cât mai multe detalii despre un tatuaj. Cât m- ar costa? Cât ar dura? Și cam cât ar durea. Am vârta de 15 ani și vreau să știu și dacă este legal (cu acordul...? (mai mult)
Îmi cade parul in mod excesiv. Help!
Vreun remediu impotriva ridurilor de expresie? Daca folositi si a dat rezultate, nu retete de pe net sau din auzite.
Salut, Unde imi pot face manichiura in Popesti Leordeni? Stie cineva un loc de incredere si cu igiena serioasa? Multumesc!
Parfumuri bune pentru barbati?
Am cumparat o geanta fake, crezând că e pur si simplu un no name. Am cumparat- o pentru ca mi- a placut cum arata, nici nu stiam ca exista o firma asa mare. Am purtat- o de cateva ori si cateva persoane...? (mai mult)
Nu stiu daca sunt doar eu sau mai sunt si alte persoane in situatia mea: in opinia mea sunt un tip care arata ok, fizic vorbind, cand ma uit in oglinda arat bine din toate pozitiile, dar cand...? (mai mult)
Ce recomandati pentru negi? (Am incercat Verolit si nu e bun). Vreau sa imi spuna cineva care s-a confruntat cu negii, deci din propria experienta daca se poate :)
Ajutor! Deci eu am sprancenele cam dense si am si in mijlocul sprancenelor si azi mi- am luat cu bigul din mijloc dar am luat cate o particica si din spranceana stanga si dreapta, sper ca intelegeti ...? (mai mult)
Exista operatie pentru schimbarea culorii pielii in alb? Daca da, unde se poate face? Sunt un tip brunet, vara ma bronzez ca dracu si nu imi place pentru ca lumea spune ca sunt tigan. Daca stiti cumva...? (mai mult)
M- am spălat sâmbătă seara pe cap și nu o obișnuiesc să mă perii imediat după baie și îl perii duminică dimineața. Stiu că nu e bine ce fac, cum as putea să il descurc mai usor. Voi cum...? (mai mult)
Aș vrea și eu metode de epilare in zona intima. Am incercat cu lama, dar acum îmi crește mai mare și mai repede. Vă rog!
Sunt cam plinuta și am nevoie de o rochie care sa nu mă facă grasa. Aș vrea niste sfaturi va rog! ( sunt mai grasa in zona mâinilor, picioarelor și a burtii)
Ce se întâmplă daca folosesti doar oxidant kallos 9%pentru a te decolora?! ....Va rog răspundeți cât mai repede!
As dori sa îmi cumpăr o pereche de vansi și nu stiu ce sa aleg dintre vans old skool classic și vans old skool comfycush. Am înțeles ca cei comfy sunt mai confortabili dar nu țin așa mult, fata...? (mai mult)
Am si eu o bratara care s- a oxidat, i s- a dus stratul de deasupra si a mai ramas culoarea metalului in sine, dar pe langa asta lasa niste urme verzui asa pe mana, e corodata cred. Se poate cumva...? (mai mult)
Hello. Fiind vorba de indepartarea parului din zona intima si perianala, am folosit de la lama la ceara. Ideea e ca, eu sunt paralel cu lama, pur si simplu nu am "talentul acela nativ " :)) de a putea...? (mai mult)
Dacă am pielea deschisă la culoare ce aș putea face pentru a mă bronza mai simplu și mai ușor?
Ce parere aveti de ochelarii de soare Polarizen?
Hei. Am și eu o întrebare. Se poate face părul permanent ondulat? Sau doar creț?
Ce părere aveți despre băieții/bărbații cu părul lung și despre fetele/femeile cu părul scurt?
Îmi recomandați un site bun pentru achiziționarea produselor de make-up la prețuri rezonabile
O vopsea de par gri bună?
Stiti daca se poate face dintr o rochie mulata tip maieu in sus o fusta creion? Adica sa tai manecile si sa i fac tiv incat sa fie o fusta? Fundaaaaaa
O vopsea de par gri bună? P. S.
Salutare tuturor, poate cineva sa- mi recomande un deodorant sau altceva pentru subrat, ma intereseaza sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa nu pateze hainele, sa nu contina alcool si sa fie eficient...? (mai mult)
zilele trecute am făcut o comandă pe site- ul glami.ro dar nu am primit nici un mesaj sau apel în legătură cu acea comandă, dacă ați mai comandat ceva de acolo în cât timp v- a ajuns...? (mai mult)
Salutare. As dori sa fac rost de un piercing fals, eventual la comanda. Stiti vreun site de pe care as putea comanda sau un loc in zona Constantei ( daca exista)?
Imi puteti recomanda si mie le baza propriei experiente un tratament, sapun sau crema pentru cosuri si o fața fara absolut niciun defect? In prezent ma spal cu un sapun protex si dupa imi fac...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Dismally întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!