Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 7 Martie 2025 sunt:
Va intreb pe voi, fetele, pentru ca ne vedeti altcumva fata de noi, baietii, cand vine vorba de imbracaminte, frizura, etc. :)) Ce parere aveti despre tipul de tunsoare Curtain Fringe...? (mai mult)
A folosit cineva Realash sau alt tratament pentru cresterea genelor care sa dea rezultate?
Mi- am cumparat un epilator ipl si vreau sa ma fac pe fata... imi e groaza sa ma rad cu lama pe fata inainte sa aplic IPL. Ati facut procedura asta careva? A crescut parul intre sedintele de IPL? v- ...? (mai mult)
Ma intrebam cu ce as putea asorta o pereche de pantaloni de trening cu talia scurta? Ei sunt un albastru foarte, foarte inchis care da mai mult spre un negru ( Cu ceva mai pentru scoala, nu ...? (mai mult)
Buna fetelor, ma confrunt cu o mare problema. Sunt insarcinata si la 2 saptamani ma duceam la epilat deoarece imi creste parul foarte rapid... insa am renuntat la epilatul cu ceara si mi- au aparut ...? (mai mult)
Merita ochelarii de soare Ray-Ban?
Mâine am banchetul și chiar nu știu cum să mă machiez și cum să-mi fac parul.Idei?
Imi poate spune cineva daca se poate sa suflu o bratara cu argint? Adica eu am o bratara din metal si as vrea sa stiu daca este prin Timisoara vreun magazin care sufla bijuterii (eu aduc cu bratara...? (mai mult)
Se potrivesc pantalonii de trening cu un body cu imprimeu de șarpe?
Salut, am 15 ani și sunt clasa 8 si nu știu cu ce sa ma îmbrac la premiere. Eu as avea o idee , , neagra" : pantaloni negri cămașă neagra și tenesi albi. Ar fi okey? Dacă nu, spuneți alte...? (mai mult)
Știe cineva vreun salon bun in Galati unde sa mă decolorez la par, cu produse de calitate. Mulțumesc
M-ar interesa ce culoare s-ar potrivi cu turcoazul? Ma intereseaza pentru o baie la o gresie turcoaz si faianta alb-turcoaz in ce culoare ar trebui sa zugravesc peretii?
Scuzati daca am ales prost categoria... Ce doare mai tare: epilarea inghinala cu ceara dupa ce toata viata ai folosit lama sau dezvirginarea? Mentionez ca am facut asocierea cu sexul deoarece prietenul...? (mai mult)
Ce aș putea să folosesc pentru petele de la acnee/coșuri?
Doar eu am sânii lăsați la 17 ani? Sau e ceva normal? Vouă vi s-a intamplat? Sunt foarte complexata pe chestia asta de un timp
Buna tuturor. As vrea sa mă decolorez peste puțin timp. Dar o voi face la un salon destul de bun cu produse de calitate. Dacă sunt de calitate credeți ca mi se va arde tare parul și se va rupe? Ce...? (mai mult)
Deci pur și simplu de când m- am tuns de iarna trecuta nu îmi mai creste deloc parul (crește doar in grosime). Am un volum generos la par, nici înainte nu îmi prea creștea, voi ce recomandati?...? (mai mult)
Stie cineva dacă îmi pot face unghiile cu gel (construcție)la salon dar fără sa-mi taie tipa respectiva cuticulele?
Cum ma pregatesc pentru banchet?
Salut, sunt clasa 8 si vineri am premiera de sfârșit de an ar fi în regula sa ma îmbrac cu o cămașă neagra pantaloni albi (cât de cât eleganți) și tenesi albi? PS. Sunt baiat
Am fost la solar si nu am folosit ochelari de protectie si mi-am ars genele ..imi vor creste la loc?
Bunăă! Mă adresez fetelor care au extensii de gene. Afectează solarul extensiile de gene? De exemplu, pe 12 am programare la gene. Pe 7 si pe 11 aș vrea sa ma duc la solar. Imi trebuie neaparat un...? (mai mult)
Sacoul se potriveste la cămașă cu mânecă scurtă slim fit?
Bună. Am 16 ani și am o problema care mă macină de mult timp. Nu am sânii deloc dezvoltați cu toate că am menstruatie de 4 ani deja. Nu sunt slabă, sunt normală. Mama, bunica, ele au sânii...? (mai mult)
Salutare, ce as putea face sa nu-mi mai creasca parul asa repede?
Salutare, se potrivesc adidași gri cu talpă albă la blug negru și cămașă roz cu mânecă scurtă?
Odata la cat timp e cel mai bine sa-mi rad barba? Vreau cateva pareri.
Care e cea mai simpla metoda de a îmi decolora parul acasă dacă sunt vopsita roșcata?
De curand am inceput sa imi fac unghiile cu oja semipermanenta acasa. Le pilesc, aplic primer, baza, oja colorata, finish- ul; le tin la lampa mai mult de 2 - 3 minute. Dar dupa 2 maxim 3 zile...? (mai mult)
Ce tratamente eficiente știți pentru vindecarea coșurilor de pe spate?
Bună, vreau sa știu și eu dacă curierul de avon se plătește sau nu?
Buna fetelor! Ati facut careva laminare gene? Cum vi s-au parut efectele? Cat au tinut? Cum au aratat genele dupa disparitia efectelor? Ce detalii considerati relevante? Multumesc
Eu am parul cret, pot sa mi-l fac drept? (Sunt baiat)
Ce schimbare de look sa fac, dar nu fie o schimbare foarte mare si ceva de care sa imi para rau? Am parul lung si il tund mereu doar varfurile, vreau sa am in continuare parul lung si nu vreau sa il ...? (mai mult)
Merita sa dau banii pe o pereche de Nike alite noi dar replici? (ce înseamnă mai exact replica?) Și cum as putea sa deosebesc replicile de cele originale?
Mi s- a decolorat parul de la soare. Parul meu era saten natural si acum am 2 culori in cap. Un blond si pe sub saten. Cu ce il pot aduce la culoarea mea naturala? Nu vreau sa ma vopsesc. Ma gandeam la...? (mai mult)
Cu ce imi pot face freza in asa fel incat sa nu imi deteriorez firele de par?
Fetelor care sunteti din Republica Moldova, spuneti- mi va rog daca pot gasi in raionul Hincesti tipsuri de unghii false, de alea care se vand cate 100 buc, iar daca da, va rog spuneti-...? (mai mult)
este in regula sa se usuce pielea fetei dupa ce utilizez minoxidil (pe fata normal)?
De ce de fiecare dată dupa ce îmi fac părul cu placa are tenta de par gras?
Ceva idei de tatuaje?
Bună, am înțeles că, cu zeamă de lămâie poti îndepărta vopseaua din par nu as vrea sa ma mai decolorez ca si asa mi l- am distrus de la decolorat. De cate ori trebuie sa repet până as ajunge...? (mai mult)
eu sunt un baiat de 17 ani, dar am parul moale tare. Ce sa fac sa nu-l mai am asa si sa fie mai gros? E moale tare si nici cu fixativ nu sta cum il pun(e si subtire)
Salut, sunt băiat, am 15 ani și sunt la sfârșit de clasa 8 si am banchetul și la banchet nu as vrea sa ma îmbrac în costum. Eu as vrea sa iau o pereche de pantaloni mai eleganți, albi, tenisi...? (mai mult)
Bună, sunt reprezentant avon si nu știu unde sa plătesc comanda, ajutați-mă
Marketplace-ul Facebook nu merge mult mai bine decat Olx la categoria modă? A observat cineva asta?
Salut, am o intrebare, marti am banchetul, mi-am cumparat o camasa neagra si o pereche de blugi albi, ce spuneti, ce sacou s-ar potrivi? Eu zic unul gri cu dungi albe, voi ce ziceți?
Am o problema cu parul. E foarte încâlcit, îl piaptan greu și mi se rupe! Ce as putea sa fac?
Hei TPU. Imi puteti da va rog niste siteuri cu vopsea temporara pentru par? Sa fie neagra vopseaua. Eu nu gasesc nicaieri. As vrea sa imi fac parul negru dar dupa cateva spalari sa se duca. Dau fundita!...? (mai mult)
Vreau un păr drept, pentru ca asa îmi place mie, nu îl suport ondulat. Am placă doar că nu reușesc sa ma fac singura. Îmi puteți da un clip pentru cum aș putea să- l îndrept singura sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Dismally întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!