Bună, sunt reprezentant avon si nu știu unde sa plătesc comanda, ajutați-mă
Marketplace-ul Facebook nu merge mult mai bine decat Olx la categoria modă? A observat cineva asta?
Salut, am o intrebare, marti am banchetul, mi-am cumparat o camasa neagra si o pereche de blugi albi, ce spuneti, ce sacou s-ar potrivi? Eu zic unul gri cu dungi albe, voi ce ziceți?
Am o problema cu parul. E foarte încâlcit, îl piaptan greu și mi se rupe! Ce as putea sa fac?
Hei TPU. Imi puteti da va rog niste siteuri cu vopsea temporara pentru par? Sa fie neagra vopseaua. Eu nu gasesc nicaieri. As vrea sa imi fac parul negru dar dupa cateva spalari sa se duca. Dau fundita!...? (mai mult)
Vreau un păr drept, pentru ca asa îmi place mie, nu îl suport ondulat. Am placă doar că nu reușesc sa ma fac singura. Îmi puteți da un clip pentru cum aș putea să- l îndrept singura sau...? (mai mult)
Salut,TPU! As vrea si eu sa ma ajutati cu o freza (O tunsoare) pentru par cu firul gros si des si mai e si tepos.
Buna! Cum pot sa scap de mainile foarte crapate si uscate? Stiti remedii care sa dea rezultate eficiente? Mentionez ca la locul de munca stau foarte multe ore cu mainile in apa si detergent
Bună, am si eu o întrebare.Eu sunt vopsită un vișiniu putred dar mi s- a mai decolorat, mult mi s- a decolorat si as vrea sa ma vopsesc o nuanță asemănătoare cu cea a părului meu natural un șaten...? (mai mult)
Cerceii de plastic se pot purta tot timpul? Sau pot face o infectie daca ii port prea mult timp?
Urmează sa am banchet, iar eu sunt tipul de băiat căruia ii place sa se îmbrace, gen, fashion, îmi place mult sa fac outfituri, sa fac combinații faine, dar problema e ca nu știu cum sa încep...? (mai mult)
Ce site imi recomandati pentru rochii simple. Cat mai simple, este pentru un curs festiv. Multumesc
Trebuie sa fii neapărat slabă că să fii frumoasă?
Am și eu doua curiozități. 1. Sub buza de jos, acel cioc îmi crește în sus, nu în jos cum ar trebui. Cum să- l corectez? Oare merge să- l pieptăn în fiecare zi? 2. In stânga barba îmi...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca exista vreo diferenta intre Nike Air Force 1 '07 sau fapt modelul standard si Nike Air Force GS (gradeschool)?
La banchet e ok sa merg si fara sacou, doar cu pantofi, pantaloni de costum, cămașă albă și papion?
Bună, Peste câteva zile am banchetul clasei a 8- a și mi- am luat o rochie de albastru închis cu puțin roz și pantofi în degrade cu sclipici de culoare negru și roz, iar eu nu știu ce machiaj...? (mai mult)
Hello TPU. Am o intrebare la care sper sa imi raspundeti destul de repede. Saptamana viitoare sau peste 2 saptamani am in plan sa merg la salon sa- mi fac un helix piercing (cartilaj) dar "problema" pe...? (mai mult)
Hei. Ce părere aveți de crema FlosLek Pharma anti acne? E bună de ceva? Merită să o cumpăr? Poate ați încercat-o.
Are cineva idee ce s-a întâmplat cu site-ul parfumeria.ro? Si-a schimbat denumirea sau nu mai exista deloc? Multumesc!
Buna, Ati folosit pastilele pentru slabit Dietonus? Ma intereseaza daca au dat rezultate. Multumesc!
Hei TPU. Am o întrebare. Ați încercat crema depilatoare "strep"? Daca da, sunteți mulțumită de ea?
La anul voi fi clasa a-VIII-a și aș vrea să mă vopsesc blond, am voie? Adică, vor zice ceva profesorii? (Sunt băiat)
Buna, cine stie ceva site-uri de haine pentru adolescenti, de calitate si mai ieftine... sau să nu aiba prețuri prea mari si degeaba? :)
Hei, TPU! Vreau niște sfaturi legate de coafura. Pana în clasa a 7 a am avut cărarea parului pe o parte și am început sa port cărarea pe mijloc pana în a 10 a. Am fata alungita și par rar și ...? (mai mult)
Bună. Ce părere ați avea despre o fată care poartă un sutien cu mult, mult push up și ea nu are sâni absolut deloc? Vi se pare foarte penibil? Eu am 16 ani, slaba nu sunt, mama are sânii ...? (mai mult)
Salutare, De la pubertate ma confrunt cu un scalp gras, adica ma spal zilnic, sau pacalesc parul cu sampon uscat cand nu am timp dimineata de urcat si intins. Am incercat diferite variante, sampoane,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre camasa cu maneca scurta?
Hei. Imi poate recomanda cineva o protectie termica buna pentru par si care sa nu fie extrem de scumpa?
Am o celulită pe fund de care nu scap. De 2 ani de zile fac sport câte 2 ore pe zi, alerg, fac bicicletă cu intstructor și alte activități, am încercat și tot felul de creme anticelulitice și...? (mai mult)
Salut, in cateva zile am banchetul de sf de clasa a 8 a si as vrea sa stiu daca ar fi portivita o camasa rosie cu maneca scurta cu pantaloni pentru costum si pantofi ( ce ar mai trebuie adaugat) si camasa...? (mai mult)
A mai încercat cineva epilarea cu laser? Cum e? Chiar dă rezultate? Câte ședințe ați făcut și când au început să se vadă primele rezultate?
Am o intrebare despre derma rollere? Unde se pot face tratamente si cat ma costa? Am o piele sensibila pe timpul verii si imi trebuie o solutie de incredere. Stie cineva? Cu respect,
Mi- am făcut o grămadă si diferite măști pentru par acasă, par blond și nimic nu functioneaza. Mi- am cumpărat si masca profesională de toate tipurile. M- am săturat să mi se reproșeze că...? (mai mult)
Care ar fi varsta adecvata pentru a incepe sa folosesti creme pentru contur ochi sau pentru cearcane si ochi umflati( nu sunt foarte informata indomeniul asta, daca gresesc) si diferite produse ...? (mai mult)
Fetelor, dacă m- am epilat pe subrat cu ceara și mi s- a iritat pielea sau mai rau, nu cred ca s- a iritat ca și sânge mi- a curs, acum am scoarța, așa mi se va face mereu? Atunci decât sa ma...? (mai mult)
Cand aveam 5 ani m-a ciupit cocoșul pe obraz si acum la 14 ani inca mai am semn. Pot face ceva sa imi dispara?
Am părul blond vopsit si imi sta mereu umflat, aspru. Vreau sa imi iau o masca de par pentru par blond sa se vadă mai drept mai normal mai moale macar. Ce-mi recomandați?
Bună. Pantalonii scurți de blugi merg purtați cu ciorapi (strampi) negri pe sub? As vrea sa ma îmbrac mâine asa la școală.
Buna TPU... ce parere aveti de produsele Kiehl’s si daca ati folosit ce v-a placut mai mult?
Merge sa port pantaloni scurți de blugi cu ciorapi negri? M-am gândit sa ma îmbrac asa la școală și sa îmi iau ciorapi ca să nu par indecenta.
Buna, TPU! Am 13 ani, 1, 63, 44 kg. Mi se spune foarte des "CA SUNT GRASA". As vrea sa stiu care este greutatea normala pe care trebuie sa o am si cum sa arat si eu "normala" ca si colegii mei, ...? (mai mult)
Salut tpu.Maine am festivitatea de absolvire si cred ca incepe sa imi iasa un cos pe nas.Nu e nimic prea vizibil inca dar cred ca urmeaza.Ce ma sfatuiti?
Buna! Maine o sa imi pun unghii cu tips si gel. Cat o sa ma tină? Am auzit ca cele doar cu gel tin mai mult, dar faza este ca am uitat si de dimineata mi- am taiat unghiile si nu are loc unde sa puna...? (mai mult)
Buna, am o filmare pentru o reclama si mi s- a spus sa ma imbrac in haine de festival si am intrebat adica cum si mi s- a spus adica colorat, dar tot nu sunt lamurit. Ma puteti ajuta cu cateva idei cum...? (mai mult)
Saptamana viitoare voi merge pentru prima data la coafor si vreau un coc. Nu stiu cum se procedează, daca trebuie sa imi duc eu agrafe... Iar daca nu imi duc si doamna de acolo foloseste de la ...? (mai mult)
Am banchet vineri. Costum nu mi- am luat si nu am de gand. Pentru ca am un sacou pe care l- am purtat o singura data si e nou nout de culoare albastru inchis. Eu as vrea sa imi iau o camasa alba complet...? (mai mult)
as dori sa încerc o tunsoare noua. Sunt băiat și imi este frica sa încerc pentru ca nu știu cum o sa imi stea.Nu exista vreo aplicație ca sa fac asta?
Buna ...Pentru cei care sunt din Bârlad. Stiti cam cat costă un machiaj natural la salon?(am banchetul de a 8-a si as vrea sa ma faca)
Bună, as vrea să-mi zică cineva cum scap de asa zisa boala 'pielea de găină'. E urgent, help ME.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!