De ce am par pe burtă? Sunt disperata.Toate fetele rad de mine:((((
Am o problemă. Vreau sa încep sa ma epilez. Am vorbit despre mama cu asta și a spus ca ma doare extreeeeem de tare. Îmi e frica. Btw : e epilare cu ceara fierbinte. Și nu am alta opțiune...? (mai mult)
Hey TPU! Am o problemă gravă. În ultima vreme am remarcat că eman un miros urât. Mă spăl în fiecare dimineață dar e inutil. În ultima vreme am observat că, colegii mei au început și ei ...? (mai mult)
Cum stii ce machiaj se potriveste pentru fata ta?
Salut. Deci..eu am coșuri, pe frunte mititele, pe bărbie și pe nas, iar pe lângă nas gen unde e nara se fac coșuri sub piele și se inflamează după și am zis să- mi iau o cremă pentru ...? (mai mult)
De unde pot sa-mi cumpar cravata sau papion si batista pentru costum? Adica in ce magazine se pot gasi, presupun ca se pot cumpara separat.
Un prieten vrea sa foloseasca minoxidil pentru a avea barba mai repede dar are 14 ani si au inceput sa apara cateva fire de par facial nu multe. Merita sau nu?
Hei, TPU. Vreau sa stiu ceva. De unde pot lua inele circulare pentru septum? Exista magazine speciale cu bijuterii pentru corp, sau le pot gasi pur si simplu in mall?
Buna, am si eu o intrebare, dar va rog sa nu râdeți. Cum trebuie sa am unghiile daca tipa de la salon îmi face construcție? Adică trebuie sa fie scurte sau lungi? Mulțumesc:*
Salut, imi puteti recomanda un salon de tuns (barbati) unde sa ma tund in Colentina? (Sa tunda foarte bine)
Vreau sa imi las parul lung, acum bretonul imi ajunge undeva pana pe la gura, dar problema este ca creste destul de încurcat si se ard vârfurile, mi s- a zis ca ar trebui sa tai putin din ...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc un cardigan ca al lui? E DIN ROMANIA LUAT! DAU FUNDA! https://imgur.com/a/RKQo1vi
De ce cand sterg eyelinerul zona unde l-am aplicat se face rosie si ma ustura? E din cauza ca e ieftin?
Ce imi recomandati pentru a avea o barba frumoasa? Am 18 ani si nu e crescut complet si nu arat asa matur.Tot o rad sa creasca mai repede
Știți ceva vopsea gen spray pentru par care sa îl coloreze dar sa fie temporar? Adica după o spălare sau la mai multe sa se ducă de pe par.
Merge sa port adidasi albi voluminosi(sunt mai mari ei asa) si cu pantaloni scurti( de blugi)?
Exista vreo modalitate de a scapa de alunitele de pe fata? De alunite in general...
Cumpara cineva incaltaminte sau haine la mana a doua de firmă?
De câte ori (câte zile și de câte ori pe zi sau doar o dată pe zi) trebuie să te "speli" pe față cu bicarbonat de sodiu și zeamă de lămâie pentru a dispărea toate coșurile?
Hei, am si eu o intrebare. Am inceput să imi pierd volumul părului..si nu mi- am schimbat samponul sau balsamul. Țin sa precizez ca am inceput sa folosesc placa de păr, oare din cauza ei am inceput...? (mai mult)
Se mai irita cineva dupa ce se penseaza? Cum rezolvati problema? Eu patesc o iritatie foarte nasoala ce tine cateva zile bune.
Ieri m-am spalat pe cap dar am probleme cu scalpul, e plin de fulgi mari (matreata). Sunt lipiti de scalp. Ce pot face? Heeelp mee. Nu pot iesi asa
caut de ceva vreme un tricou... pe spate sunt doi pumni care arata semnul obscen si sub scrie,, my life, my rules,, aveti idee ce marca este sau unde il pot gasi?
Buna! Cat costa o pereche de ochelari de soare cu rame și lentile cu dioptrii?
După ce ma pensez ma irit foarte rau, îmi rămân bubițe roșii câteva zile. Mai are cineva problema asta? Cum va pensați?
Ce aparat de ras recomandați până în 200 de lei?
Am nevoie de parerea dumneavoastra. La ora 10 sunt programata la salon si la ora 3 am cursul festiv. Mi- as face o impletitura si cu niste bucle dar nu as vrea sa se lase aceste bucle. Voi ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru. As vrea sa imi comand asta: https://www.pullandbear.com/ro/b%C4%83rba%C8%9Bi/%C3%AEmbr%C4%83c%C4%83minte/jeans/salopet%C4%83- lung%C4%83- din- denim- cu- cus%C4%83turi-...? (mai mult)
NIKE AIR FORCE 1 '07 3 sau ADIDAS SUPERSTAR? Care pereche este mai bună? NIKE AIR FORCE 1 '07 3: https://www.footshop.eu/ro/incaltaminte- pentru- el/39413- nike- air- force- 1- 07- 3- white-...? (mai mult)
as vrea sa ma vopsesc albastru in tot capul. Poate sa imi spuna cineva de cate ori trebuie sa ma vopsesc sa se prindă coloarea bine si daca merge doar sa ma vopsesc blond și după albastru...? (mai mult)
Sunt fete care au incercat sa isi puna acasa unghii cu gel fara sa faca vreun curs? V-au iesit unghiutele? Merita banii pe materiale? Multumesc.
Am nevoie va rog de niste sfaturi, deci efectiv ieri am fost la salon si mi- am vopsit parul gri, acum nu stiu ce sa fac caci nu imi place deloc cum imi sta! Vreau urgent sa fac ceva si nu ...? (mai mult)
am o mica intrebare despre o problema ce ma bantuie de vreo cateva luni. Din cauza decolorantului pentru par mi- a cazut foarte mult par din cap, in cantitati destul de mari.Am incercat tot...? (mai mult)
Am niste adidasi, cum sa zic, mai mari asa. Adica de mine nu sunt mari dar ei au un volum mai mare. Merge sa ii port cu pantaloni scurti din blugi?
Salut, cum sa tin cămașa alba la o tinuta? Pantaloni visinii, adidasi albi, scoasa sau bagata in pantaloni, cum credeti ca ar da mai bine? Dau funda E vorba de un majorat.
Buna! Stiti magazine unde se vând unghii false in Bacau? Am nevoie urgentă!
Salutare. Ce parere aveti despre barbatii care poarta culoarea roz in hainele lor? Am anumite haine, roz (e un roz pal, nu e rozul ala pe care il vezi de la 10km distanta) si imi e teama sa le port. ...? (mai mult)
Ce ghete de fotbal imi recomandati dintre aceste 2 modele? https://www.bravosport.ro/adidasi- gazon- sintetic- barbati/803957- adidasi- gazon- sintetic- adidas- men- s- conquisto- ii- barbati.html ...? (mai mult)
Am o dilemă. La banchet voi avea rochie lunga, gri cu sclipici si nu stiu ce accesorii si pantofi sa imi iau, ce culori. Ma ajutati cu niste sfaturi? Mersi
Hei! Stiti cumva daca gasesc produse cu wu-tang in vreun magazin in Bucuresti? As vrea ceva de genul asta https://www.bravosport.ro/bluze-si-pulovere-marimi-mari/producator-WU-Wear
Imi puteti spune siteuri unde gasesc bijuterii Game of Thrones? Lantisoare ma intereseaza cel mai mult. Si sa fie calitative. Multumesc!
Imi puteti spune daca este ok tinuta asta de majorat? Adidasi albi cu blugi visinii si cămașa alba bagata in pantaloni. Ce culoarea sa aleg cureaua la această tinuta? Multumesc...? (mai mult)
Salut.Mi- a cam iesit un cos enorm pe fata (am un sfarsit sper eu de acnee, o am de 2 ani ...si incepe sa se mai curete fata usor, usor)din cate am auzit nu e bine sa le storc si nici nu o faceam dar...? (mai mult)
Bună,îmi puteți da idei de brățări personalizate despre prietenie?
A folosit cineva de la plush_bio pentru acnee faza 1? Ii intreb pe cei care folosesc produse de la această firma.Macar sa-mi fac o părere.
Buna TPU.Am o mica problema...Am pistrui pe toata fata de mica si sunt foarte deranjanti. Recunosc ca unor fete le sta bine, dar mie clar nu...As vrea sa scap de ei, doar ca am folosit toate cremele,...? (mai mult)
De ce unora le e rusine sa isi ia haine de la SH?
Cine ma poate ajuta cu o parere? As vrea sa imi achiziționez kit- ul acesta de unghii false https://www.kitunghii.ro/cumpara/kit- unghii- false- cu- gel- uv- promotie- 57- cadou- 12- geluri-...? (mai mult)
Unde se gaseste vopsea de par Garnier Nutrisse in Romania?
Salut, dupa cat timp creste parul daca te tunzi chel la varsta de 18 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Sara2 întreabă:
Delia65delia întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!