Buna TPU... va rog recomandati- mi cateva geluri de curatare a fetei ( momentan folosesc gel de la Bioderma Sensibio, este ok dar simt ca ca nu face nimic special, as incerca si altceva dar nu stiu ce...? (mai mult)
Am si eu o brățară Galle B18k 4x15 si as vrea sa stiu daca are cineva idee cam cât ar costa
Caut si eu o bluza marimea 5xl stil urban. Ma puteti ajuta cu ceva recomandari?
Zilele trecute am vrut să- mi comand o pereche de adidași, mai precis adidașii adidas superstar. Am verificat pe footshop, dar cea mai mică mărime a fost de 42 și eu port 39, 40. ...? (mai mult)
Hello. Si- a comandat cineva ceva de acest site? Produsele sunt originale? Multumesc! O seara...? (mai mult)
Ce parere aveti de ochelarii de soare Polaroid? Sunt de calitate?
ca băiat merita să-ți faci suvite blonde, adica vreau sa imi fac dar imi e frica ca nu imi va sta bine si mna + ca nu prea stiu daca imi va strica părul.
Ma puteti ajuta va rog cu un link unde as putea sa gasesc o cravata de genul sau un magazin prin Iasi? Multumesc mult! https://imgur.com/a/oC9Emed
Salut, eu am parul mai "batos" sau tare si il pieptan mai greut si as vrea sa fac cumva sa fie mai moale, gen sa- l tin dat pe spate si lung ca apoi sa imi fac dread- uri. Stie cineva ce sampon sau chestii...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi fac parul ca a lui $crim (inainte sa aiba dreaduri) din $uicideboy$. Problema e ca parul meu, cand vine in 2 parti sta valvoi si se increteste. Ce as putea face?
Bună,am si eu o intrebare, de ce nu mi se usuca gelul in lampa? Multumesc
Salutare. Ce parere aveti de epilarea definitiva cu laser? Exista cineva printre voi care si-a facut si poate sa vorbeasca din propria experienta?
Cum ar trebui sa te îmbraci ca fata la o lansare de revista?
Cum se numeste stilul ala de haine de se gasesc si la Vagabond? Gen pantaloni cu turul pana la genunchi )) sau hanorace fara maneci si cu gluga de incap 3 capete in ea =))? A da si sunt negre de obicei....? (mai mult)
Stie cineva persoane care realizeaza accesorii handmade elegante, pentru evenimente, intr-un timp scurt si la pret acceptabil? In zona Moldovei, daca se poate
Bună, am o întrebare, știți vreun salon în Sibiu care are tratamente cu keratina? Nu vreau sa fie exagerat de scump. Mulțumesc! :*
Buna TPU...as dori si eu niste pareri in legatura cu un fond de ten ..nu am folosit niciodata si acum pentru ca am banchet as dori sa incerc sa- mi acopere micile imperfectiuni.Eu am tenul normal, deschis...? (mai mult)
Vreau sa îmi pun pierce in limba(ştiu care sunt responsabilitațile)îmi puteți recomanda un salon din Paşcani care se ocupă cu pierceinguri?
Hello, cum as putea sa imi fac suvite colorate? Am incercat cu nuantator albastru si nu mi- a colorat parul...parul meu e de culoarea saten deschis si nu stiu ce as putea folosi ca sa imi colorez parul....? (mai mult)
In unele zone unde am parul mai scurt imi sta ridicat...ce pot face ca sa stea si el normal, adica culcat? ...Mai ales in partea din spate iar din cauza asta nu se mai observa diferenta dintre partea ...? (mai mult)
Cum sa scap de parul pe sub piele inghinal? Ceara sau aparat epilator pentru zona bikinului? Ce îmi recomandati?
Cam de la 9- 10 ani parul meu a început sa fie foarte electrizat, uscat și foarte mare și stufos. Ca sa va dați seama cam la ce ma refer, eu nu pot sta niciodată cu parul desprins. Nu e mătăsos...? (mai mult)
Benzile depilatoare cu ceara pentru zona axilelor pot fi folosite si pe labii, adica pentru o epilare totala? A folosit cineva? E dureros?
De curand mi-am cumparat un gel de par mov. Trebuie sa ma decolorez ca sa prindă culoarea la par? Menționez ca sunt vopsită saten inchis acum.
Bunaaa tpuuu! Mi- am făcut programare la salon pentru make- up la ora 12 pentru că nu aveau locuri mai târziu. Ideea e că machiajul îmi trebuie până seara și nu știu dacă o să reziste măcar...? (mai mult)
De câte ori pe săptămână se merge la solar pentru o piele sănătoasă lipsită de un risc major? Tenul meu e masliniu, nu foarte inchis. Cu ce ne hidratam inainte si după? Multumesc de...? (mai mult)
Ideea e ca mi- am pus unghii false la un salon de câteva zile însă deja mi- au căzut 5 și nu stiu de ce. Nu mi le- a pus bine oare? Unghiile mele naturale sunt și foarte mici, roase gen....? (mai mult)
Bună TPU, am nevoie de ajutor.Sunt clasa a 7- a si am parul oribil.Este lung pana la fund si l- am tuns aproape pana la solduri pe 3 aprilie.Mi- a crescut foarte mult.Adica e ceva.Ideea este ca m- am...? (mai mult)
Daca stau la soare 20 de minute pe zi pot sa fac pistrui?
Ce pot folosi si eu pentru păr tocit si deshidratat? Am folosit multe măşti si tipuri de sampoane, iar acum folosesc ulei de cocos, de aprox 2 săptămâni dar nu vad vreo diferenţă, mentionez ...? (mai mult)
vreau sa stiu daca sunt bune produsele de la Miss Rose. Multumesc!
Hei! Am nevoie de cateva site- uri cu haine gen atmosphere. Caut ceva haine pentru un majorat. Am tot cautat un sacou care sa imi placa si sa fie totusi la un pret ok, dar nu am gasit. Imi puteti recomanda...? (mai mult)
Cum îmi pot face parul mai "puternic"? Adica, atunci când imi dau cu feonul după ce l-am spălat, sta in jos. Cum l-aș putea face sa stea in sus? Vă spun mai băbește.
Am banchetul de cls a opta vinerea asta si nu stiu cum sa- mi prind parul. Vreau sa mi- l fac creț doar ca am cercei care stau alungiti. Cum sa mi- l prind daca- l fac creț? Am parul pana pe ...? (mai mult)
Din greșeală mi-am băgat un pix în mana și a rămas un punct de pasta mic și peste el a crescut piele, cum fac sa îl șterg?
A folosit cineva benzile de albire pentru dinti de la Crest? Daca da, spuneti-mi si mie daca intr-adevar functioneaza sau nu.
Am o întrebare. Am 24 de ani și mulți îmi spun ca arat de 30, se poate face ceva in privința asta? Problema e ca am riduri pe fata. Cine ma ajuta dau funda.
Aș dori să vă întreb ceva. Cu ce mă pot epila în totalitate în zona intimă?
Hello, luna trecuta pe 1 mi-am dat piercing in nas, e totul ok nu ma mai doare dar as vrea sa stiu daca as putea sa il schimb, sa pun altul sau sa il mai tin o vreme pe asta?
Cine stie unde pot gasi un tricou cum are baiatul acesta? https://imgur.com/a/kEnyhtE
Pe 8 iunie am banchet. Sunt fata. Am o mica problema. O burtica. Intrebarea mea este, pot sa scap de ea pana la data menționată? Nu am probleme altundeva. Coapsele, mâinile toate sunt normale....? (mai mult)
Incerc de ceva timp sa- mi găsesc culoarea potrivită pentru sprâncene dar nu o găsesc.Le am blonde mediu.Am incercat cu un maroniu dar mi se par puțin închise iar cu un galben mi se par prea...? (mai mult)
Mi- am prins unghia in usa, nu a patit ceva foarte grav doar ca s- a invinetit putin. Eu as dori peste 2 saptamani sa imi pun unghii cu gel. Ar agrava cu ceva gelul daca unghia e un pic vanata? ...? (mai mult)
Salut, TPU! Avem nevoie de cateva sfaturi in privinta costumului pentru banchet. De unde ar trebui sa- mi cumpar, ce fel de costum, culoare, orice alte detalii, eventual cum ati procedat voi in clasa...? (mai mult)
Cum arată Blugii boyfriend pe o fata miniona?
Buna, am pielea uscata pe frunte, adica este piele moarta si nu stiu cum sa scap de ea. Am incercat si cu cafea si cu faina de malai dar nu merge. Ce as putea sa mai incerc?
Care este mai bun pentru acnee pe ten gras duac gel sau effaclar duo plus?
Bratarile cu cod morse sunt seci? Merita facute cadou prietenelor? https://www.breslo.ro/item/bratara- mesaj- cod- morse- soul- sister- 1903454 https://www.breslo.ro/item/bratara- mesaj- cod- morse-...? (mai mult)
Stie cineva un make-up care merge cu niste bucle afro? Pentru banchetul de clasa a8a.Sau orice alt make-up.Modele?♀️
Vreau sa imi spuneti cum se numeste frizura personajului din poza, vreau sa imi fac parul ca el, da nu stiu cum se numeste tipul de frizura. http://prntscr.com/noxavh (Acela din poza e Dr Genus din ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.