Și-a cumpărat cineva haine de pe siteul Voguesta?
Aș dori să îmi cumpăr această rochiță https://topcloset.ro/index.php?route=product/product&product_id=208, și nu mă pot hotărî ce culoare să aleg dintre negru și vișiniu. Multumesc...? (mai mult)
Am o intrebare pentru persoanele ce folosesc Shampoo Silver Reflex de la Kallos.Am fost la coafor si mi- am decolorat parul (era alb), femeia de acolo a spus sa folosesc acest tip de sampon, dar imi...? (mai mult)
Întrebare pentru fete: Ce părere aveți despre sutienele Nu Bra? Sunt bune de ceva?
Cine ma poate ajuta cu o pereche de ochelari de la Pall Mall? Mi-a placut maxim modelul dar pe ai mei i-am pierdut si de atunci nu mai gasesc sa cumpar. Multumesc!
Site-uri de pantaloni ca cei de la VAGABOND?
Vi se par elegante, pentru o nunta, seara, aceste sandale? https://deluat.ro/sandale- dama- dinah- negre Nu prea pot merge pe tocuri mari si chiar daca as putea partenerul meu nu e foarte inalt si n-...? (mai mult)
As vrea sa va intreb despre unghiile cu gel.La mine in sat sunt fete care pun si vreau sa imi pun pentru banchet dar ideea este ca am programare pe 18 Mai si banchetul este pe 30 Mai. Credeti ca ...? (mai mult)
Daca ma dau cu fixativ zilnic, si ma spal pe cap tot zilnic, poate sa imi provoace caderea parului? Ma refer in viitorul indepartat, la o varsta mai matura, sa cada mai devreme decat mi- ar ...? (mai mult)
Salutari! Am si eu o intrebare, am multe multe multe puncte negre pe nas, imi puteti spune cum as putea scapa de ele? Cu plasturi nu mai functioneaza, s- au luat la inceput cateva dar acum nu mai trage...? (mai mult)
E adevarat ca anumite ceaiuri pot sa iti inchida culoarea parului cu cateva tonuri daca il dai pe par dupa spalare? A incercat cineva? Ce tip de ceai pot folosi pentru a- mi inchide parul? Sunt satena...? (mai mult)
O cosmeticiana poate pensa cu mai putina durere decat o alta persoana draga?
Buna dimineata. As dori sa stiu daca fetele care pun unghii cu gel au folosit gelurile de la noa nails. Sunt bune? Rezista pe unghii? Se dau intr-un singur strat sau doua? Multumesc
Mai e putin pana la banchetul clasei a opta iar eu inca nu stiu cu ce sa ma imbrac. Mama mi- a luat niste blugi si un tricou care imi plac foarte mult, dar chestia e ca nu mi se par ca s- ar...? (mai mult)
Bună, vreau sa ma tund scurt, gen un bob mediu. Am parul cât de cât lung dar nu ma interesează faptul ca sunt șanse sa nu arat bine deoarece o sa îmi crească înapoi. Mie îmi da fiori faptul ...? (mai mult)
Am o intrebare legata de ten care ma deranjeaza foarte mult. Avand in vedere ca vine vara, acum soarele sta pe cer mai mereu, bat razele si mi se vede tenul foarte urat, am multe puncticele ...? (mai mult)
A folosit cineva SunWave Pharma Acneaid impotriva cosurilor? Au efect aceste pastile?
Cum sa scap de coșuri cu metode naturale? Am încercat toate posibilitățile pasta de dinți, argilă etc și tot am o gramada. Voi ați încercat vreun leac de asta "băbesc" și a dat rezultate?
Are cineva idee unde pot găsi blugi care au fermoare in lungime pe ambele picioare?
De câte ori pe săptămână este bine să îți speli părul?
Salut TPU,ce frizuri pentru băieți știți, care sa arate bine si să nu necesite sa te dai cu fixativ, gel? În afara de tuns chel.Dau FUNDA.
Cum deosebesc ochelarii de soare de dama de cei bărbătești? La magazinul la care am fost era un singur stand cu ochelari! Dau funda
Sutienele "minimizer" care micsoreaza bustul se pot gasi in orice magazine cu lenjerie pentru femei? Nu as vrea sa comand online
Hei TPU, de unde pot lua lentile cu model sharingan fara dioptrii?
A achiziționat cineva aparatul acela de înlăturare a vârfurilor despicate? Daca da, îmi poate spune și mie o părere despre el.Multumesc mult
Vi se pare destul de draguta si tinereasca aceasta rochie pentru o ocazie speciala? Domnisoara ce o va purta are 21 de ani :D https://www.bonprix.ro/style/rochie- din- sifon- cu- print- floral-...? (mai mult)
Intrebare pentru o prietena.E in clasa a 12- a si peste aproape doua saptamani are festivitatea de predare a cheii si nu stie ce sa poarte.Ii puteti da cateva idei de pantofi comozi, mai simpli cu toc ...? (mai mult)
Buna, ador hanoracele si restul hainelor Biancai Adam si a Malinei (@malinaweissman pe insta) si as vrea sa stiu de unde as putea sa cumpar si eu... Stilul meu e mai mult cel cu haine largi si hanorace,...? (mai mult)
Am o pereche de nike air pippen si scartaie perna din fata de la papucul stang. Cum as putea sa o repar?
Hristos a inviat. Cunoasteti filmul Matrix cu Keyanu Reeves? As vrea sa imi procur haina asemenea lui, anume haina pe care o poarta in film de culoare neagra pana la pamant. Cum o gasesc si unde si...? (mai mult)
Cateva pareri pentru fondul de ten Revlon colorstay? Sau ce fond de ten recomandati?
Hei! Știe cineva cum aș putea să scap de pete de pe dinți? Am pe un dinte din față și unul jos.Mi- e rușine să zâmbesc câteodată. Mă spăl pe dinți și am încercat mai multe variante cu...? (mai mult)
Corectorul lichid se foloseste inainte sau dupa aplicarea fondului de ten? M-am contrazis cu o prietena?♀️
imi dau săptămânal cu uleiuri pe par si apoi imi pun un fes, stau cateva ore apoi ma spal, exista posibilitatea ca uleiul acela sa intre mai mult in fes? In loc sa intre la radacina firului...? (mai mult)
Buna, unde pot gasi corset pentru talie de viespe, ma rog ca sa imi subtieze talia, online de calitate? Si daca a incercat cineva, vreau recomandari si pareri.
Buna, cam acum o saptamana, in autobuz era un tip elegant, la costum negru...la adresa caruia o tipa spune ca este ipocrizie sa te îmbraci la costum si sa mergi cu autobuzul. Voi ce parere aveti de ...? (mai mult)
Cat de des e bun uleiul de masline de dat pe ten? Poate fi demachiant?
Azi am fost la unghii si mi-am pus french! Nu prea imi place cum a facut linia, stiti cum mai pot lua din frenchul ala acasa? Va rog
Ce pot face daca am o spranceana mai sus si una mai jos? Sunt deja destul de subtiri.Remedii?
Sunt fete pe aici care au par cret permanent? Daca da, spuneti- mi va rog si mie, v- a distrus parul? Sau sta bine si daca nu il faci cu spuma sau stiu eu ce. Sau daca e posibil sa incerc semi-...? (mai mult)
Merge să porți o rochie mulată casual (sau chiar sport) fara ciorapi? Întreb pentru că sunt o bătaie de cap, rochia mereu se ridică.
Doresc să îmi fac o mască, cam că a lui Sickick, știți ceva site-uri sau magazine unde-mi pot achiziționa?
Ce se întâmplă cu parul meu dacă îl îndrept o data pe săptămână la 230°?
Exista careva care a folosit sampon sau balsam rekze si a fost dezamagit?
Salut. Este ok sa am 62kg la inaltimea de 1. 68m?
Ce recomandați pentru părul gras? Știți vreo metodă care să facă părul să nu se mai îngrașe repede? Sau ce șampoane folosiți?
Heei, știți cumva ce magazine recomandați pentru rochii de banchet? Vreau magazine in care sa am duc și sa probez, nu vreau siteuri
Întrebare pentru fete! Cu ce ar trebui să șterg rujul mat de pe buze? Eu îl șterg cu servețele umede demachiante. Voi cu ce îl ștergeți?
Cu ce ar merge sa asortezi perechea asta de tenisi: https://m.deichmann.com/RO/ro/shop/home- barbati/home- barbati- incaltaminte/home- barbati- incaltaminte- pantoficusireturi/00012301697966/Pantofi*cu*sireturi*pentru*barbati.prod?&fromCategoryDetail=true&positionInList=19 ...? (mai mult)
Cum sa ma epilez in zona inghinala fara sa ma irit? Am incercat cu crema, dar ma irit chiar daca nu las mult sa actioneze, am incercat cu ceara, dar zona ramane sensibila la atingere si usor iritata si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.