Dupa cat timp trece roseata dupa pensatul cu ceara? Cu ce crema ar trebui sa ma dau? Am nevoie sa treacă in maxim 4 ore
Aș vrea să- mi cumpăr niște tricouri originale la un preț decent. Sincer să fiu, eu aș dori să- mi comand de pe Hervis Sport, dar nu știu dacă sunt tocmai originale. Ce părere aveți?...? (mai mult)
Stie cineva daca produsele de la Peek & Cloppenburg sunt originale?
Salut, sunt baiat si ma barbieresc si dupa baie si asa, imi simt obrajii foarte stransi, se vad ca si cum s- ar jupui pielea de pe ei, la fel si pe barbie unde mai am cateva cosuri si se vede super...? (mai mult)
Puteti sa-mi recomandati un gel 3 in 1 foarte bun pentru unghiute?
Salut, am niste ochelari de vedere de la ray ban, cu rama din plastic si vreau sa stiu daca le pot atasa lentile clip on, de soare?
Stie careva magazine de costume barbatesti in Bucuresti cu preturi ok? Anul acesta termin liceul urmeaza ma duc la banchet si vreau sa- mi iau un costum. Nu as vrea sa dau mai mult de 600lei pe ...? (mai mult)
Cine a folosit produsul pentru indesirea părului VITAHAIR MAX? As vrea sa stiu daca este bun
Tinand cont ca-s gras, vineri am banchetul si nu stiu cum sa tin camasa pe afara sau inauntru. Ca ma gandesc ca am o curea maro care se potriveste cu pantofi si da bine.
Exista liceu de frizerie in Focsani?
Ce culoare sa-mi iau camasa daca am pantaloni gri, pantofi maro?
Am o întrebare. Există vreo soluție cu care îmi pot îndepărta vopseaua din păr? Am citit ceva legat de Colour B4, a încercat cineva? Aș vrea să revin la culoarea mea naturală (șaten...? (mai mult)
Am banchet vineri si mi-am luat si eu o camasa alba, niste pantaloni gri, un sacou albastru in dungi si pantofi maro, oare este ok cum m-am imbracat? Help
Am banchetul anul acesta si nu stiu ce culoare sa imi iau papionul Am costumul de culoare albastru inchis si camasa gri. Ar merge un papion galben sau unul gri?
Stie cineva cum se pot da jos pietricelele de pe toata unghia mai usor?
Bună fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. Îmi trebuie o rochiță de nunta, am mărimea xs și 1.60 cm și nu știu ce rochiță mi s-ar potrivi. Urgent. Va mulțumesc de acum.
Salut, stie cineva... care e din Bacău care poate să fie cea mai bună și cea mai calitativă frizerie din oraș? Nu conteaza prețul (totuși odata la 2 luni îmi permit să arunc cu banii). Deci...? (mai mult)
Imi poate recomanda si mie cineva un magazin sau un site cu rochii de club si pantofi cu toc înalt (magazinul sa fie in Constanta )
Cand eram mica(la 3- 4 ani) aveam parul foarte cret. Dupa 2 ani, mi s- a indreptat si nici nu se mai vedea ca avut vreodata par cret. Acum(12 ani) am par odulat. Cum pot sa- l fac sa stea din nou cret? ...? (mai mult)
Si-a cumparat cineva parfumuri de pe elefant?
Ar merge sa port un ceas elegant cu un tricou mormal?
Hei guys, aveți idee de unde pot cumpăra așa ceva la noi in țară? https://shopurbansociety.com/collections/best-sellers/products/origins-pants Sau hăinuțe de genul asta #urban #street?
Vreau sa achiziționez un aparat de ras foarte bun și vad ca sunt foarte multe modele... Ma interesează sa radă foarte bine, ca și lama de ras, nu ma interesează sa tundă deoarece nu port barba,...? (mai mult)
Am o problema cu parul, oricat l-as da intr-o parte nu sta si imi cade pe frunte, ce as putea sa fac sa stea?
Buna seara TPU! Am si eu o intrebare. Daca vreau sa ma vopsesc, dar fara decolorant, ce rezultat va avea? Este neaparata nevoie de decolorant?(mentionez ca sunt satena iar vopseaua este un fel de rose-...? (mai mult)
Daca vreau sa ma vopsesc, dar fara decolorant, va iesi ceva la final? Sau trebuie neaparat decolorant?
A folosit cineva vopsea de par Balea Colornique in nuanta Vanilla Sky 9.0 pe parul saten? s-a decolorat bine? cum a iesit?
Bună, aș vrea să știu în cât timp îmi recapăt culoarea cea naturală a părului, culoarea mea este un șaten închis si acum cateva luni bune m- am vopsit un vișiniu închis vă dați seama nu...? (mai mult)
Ar trebui interzise hainele indecente?
Olla :) Intrebarea mea face referire la un piercing in buza superioară pe care l- am dat acum vreo doua luni. Am tot cautat informații despre ce urmează să descriu, insa majoritatea articolelor...? (mai mult)
Ce părere aveți despre femeile care poartă lenjerie 'tanga'? Doar mie mi se pare că nu se respectă deloc?
M-ar interesa ce măști de păr și uleiuri folosiți și dacă v-au ajutat în principiu ☺️
Ce masti de par si de ten naturale folositi?
DAU FUNDA URGENT. Stiti un mag DM sau asemanator in Cipru, Paphos cu prod din Dm sau din astea, dar in special Make up Revolution originale logic
Ce masti/remedii naturiste imi recomandati pentru creșterea părului? Am fost la salon si acea doamna m- a tuns foarte scurt fata de ce i am cerut eu! Particip la un eveniment foarte important...? (mai mult)
De unde pot cumpara adidașii fila disruptor originali?
as vrea sa stiu, pot să fac ca părul meu sa il fac să fie drept, adică lins să nu fie ondulat? Ca nu îmi place cum îmi stă ondulat si e nașpa, pls help, dau funda PS:sunt baiat
Hey TpU! Eu am vartej in ambele parti ale capului (si in stanga si in dreapta) stiti cumva cum as putea sa imi fac parul? In sus nu merge pentru ca eu am parul foarte des si nu merge nici cu fixativ cu...? (mai mult)
Salut,imi puteti recomanda un brand bun de ochelari de soare, dar preturile sa nu depaseasca 200 de lei? Ma intereseaza stilul clubmaster.
Hei! Am o dilemă! :)) Voi ce şampon folosiţi? :) Încă sunt în căutarea unui şampon bun care să îmi satisfacă nevoile...
Stie cineva vreun magazin de rochii pentru banchet in Cluj? Mentionez ca ma intereseaza rochiile scurte infoiate
E ok sa ai cărare pe partea dreaptă? Sau mai bine e pe partea stângă? Auzisem de la cineva ca daca porti carare pe partea dreapta esti gay.
Buna ♥ As vrea sa imi achizitionez un IPL si ma atrage cel de la Philips. As vrea sa stiu daca acesta poate fi folosit inclusiv in zona inghinala ( avand in vedere ca pielea e sensibila) si daca aveti,...? (mai mult)
Genele false puse de către make up artist la salon trebuie returnate?
Stie cineva unde pot gasi produse de la the ordinary in Cluj? In special serul cu nianciamide 10% si zinc, pe asta mi- l doresc cel mai mult. Stiu ca este pe site la farmacia tei dar in farmacia tei din...? (mai mult)
Nu suport transpirația care apare la subrațul tricourilor vara, pot folosi orice antiperspirant că tot apar pete ude. Am înțeles că există niște substanțe prin care îți faci hainele impermeabile...? (mai mult)
As dori foarte mult sa port rochii lungi si vaporoase la vara, din materiale fine, insa am numai 1.51 m inaltime. Credeti ca s- ar vedea foarte rau chiar si cu tocuri de 10 cm daca imi pun?...? (mai mult)
Ce masti naturale facute in casa ati folosit si v-au placut? Spuneti si efectele si ce tip de ten aveti. :)
Știe cineva ce model sunt acești Adidas? https://ibb.co/hM1Cvv7
Ce fel de bratari va plac si purtati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?