Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Cum sa imi cresc genele la loc daca mi le am smuls din greseal si nu mai am deloc
Salut! Cine poate sa îmi dea aplicația forex? va rog!
Https://www.youtube.com/watch?v=rJWdfDPZ9Ck In acest videoclip observ artista doar ce se ridica din pat (probabil din somn mai mult ca sigur) si isi da jos acea "caciula" o numesc eu! Tipul acesta ...? (mai mult)
Hey, natural sunt bruneta dar la un moment dat am avut parul decolorat. După ceva timp m- am hotărât sa ma întorc iar la brunet, și acum ma gandeam la niște șuvițe gri.Credeți ca am vreo sansa...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 8 a și nu am înclinație spre nimic, ce sa fac?
Buna, cine are experienta cu tratamente cosmetice la salon si poate recomanda ceva eficient si neinvaziv pentru intinerirea tenului? Ma intereseaza imbunatatirea elasticitatii pielii, efect de "umplere",...? (mai mult)
Hey, Vreau să îmi fac un tatuaj sa scriu "live in the moment" și ma tot gândesc unde ar arăta mai bine pe picior sus pe pulpă sau sub sân?
Salut TPU! Acest site este de încredere? https://makeup.ro/product/760246/, aș dori să iau acest parfum de pe acest site că pe Notino nu mai este disponibil iar pe Douglas este peste 500 de lei
Care este diferența dintre benzile depilatoare pentru corp și cele pentru față?
Bună tuturor! Sunt din Râmnicu Vâlcea și vreau sa știu pe cine recomandați pentru piercing - uri în ureche. Știu inclusiv ca acum câțiva ani, se puteau pune cercei medicinali inclusiv la câteva...? (mai mult)
Dacă ești adolescenta și porți fundiță in păr ești considerată, sau văzuta ca și copilăroasă (ciudată)?
Buna, Am primit cadou o pereche de pantaloni imitatie piele, superbi Cum ii pot spala va rog? Pe eticheta imi arata 30 " grade E ok la masina?
Salut Cu ce se dau țiganii pe păr de le strălucește așa tare?
Salutare TPU. Recent mi- am făcut suvite (un blond silver mai exact) parul meu fiind castaniu, salonul unde mi- am facut aceste suvite mi- a recomandat sa folosesc un nuantator silver pe viitor. Imi ...? (mai mult)
Salut! Dragilor vreau să vă spun că am un prieten de al meu care face bani din forex trading ce ziceți merita sa ma ocup și eu, vr sa va întreb ca ce este forex trading
A mai folosit cineva pastilele Guluchyadi Kwatham (Kottakal) din India? As dori o părere și la ce anume se folosesc.
Vreau sa miros mai bine si de la distanta ca sa fiu mai atractiv. Ma spal de 2 ori pe zi si folosesc deodorant dar parca nu este de ajuns. Vreau sa se simta mirosul de barbat curat de la distanta.
Sincer, poți să porți o așa rochiță și să nu par aiurea sau super demodată? Fix așa model, cu lungime până la genunchi. Cu se se asortează? https://cdn- irec.r- 99.com/sites/default/files/imagecache/copyright/user-...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum se numeste acele portmoneuri de se poarta la blugi in America? Si unde as putea sa le gasesc, multumesc
Hei TPU :) Doresc o recomandare de vopsea de par buna. Vreau sa fie cat mai blanda pentru scalp. Am scalpul uscat si iritat uneori :( imi e teama sa nu am probleme. Culoarea maro glace sau putin mai inchis. ...? (mai mult)
Bună TPU! Am nevoie de câteva recomandari pentru niște creme de mâini care chiar sa îmi hidrateze mâinile. În anotimpurile reci am mâinile foarte uscate și crăpate. Am folosit crema de galbenele,...? (mai mult)
Cum pot sa am parul cret dacă folosesc bigudiuri ca și baiat?
Rochiță roșie de Crăciun sau ce altă culoare?
Salut!, am 1.88 și am 15 ani și mai am 7 luni pana fac 16 ani vr sa va spun ca ce sa aleg dintre volei sau handball?
Vreau s adau o comanda de pe zalando da sa o plătesc cu cardul e legit? îmi trimite comanda sau dau teapa? am mai dat comanda de la ei dar cu plata ramburs, aștept părerile voastre
Ce coafura alegeți pentru ziua de Crăciun?
Stiti vreun site pe care se gasesc jordani 4 de dama, originali?
E site-ul https://www.ajromaniashops.com/collections/air-jordan-1-c-1.html?&gender=1 cu jordani adv sau falsi?
Buna fetele, deci am o problema cu unghiile cu gel.Am fost la tot felul de manichiuriste, efectiv nici nu mai știu la câte diferite am fost, însă nicaieri nu ma țineau unghiile, fie ca erau construcție,...? (mai mult)
Salutare! Pe site-ul https://www.ajromaniashops.com/collections/air-jordan-1-c-1.html?&gender=1 sunt jordani adv, nu fake?
Ce parere aveti despre henna pentru sprancene? Ati folosit vreodata? As vrea sa le accentuez putin culoarea. Mersi :)
Bună! Vin aici cu o problemă serioasă pentru mine. De o vreme pielea mea e plină de acnee și foarte uscata. O colega mi- a spus că e posibil de la dusurile lungi și dese pe care pe fac. Deci, ...? (mai mult)
S-a vopsit cineva cu Henna? Cum e, cât tine, avantaje/dezavantaje?
Unde se poate găsi în București un magazin fizic de materiale textile de tot felul? de genu panaza din bumbac la metru... etc.
Buna ziua! De doua zile am dat o comanda pe Douglas de un parfum si ulterior am vrut sa anulez comanda fiindcă l am achiziționat din magazin. Următoarea zi le am trimis e- mail si i am contactat telefonic...? (mai mult)
Salutare. Vreau sa fac cadou de Craciun unei doamne un parfum. Vreau o recomandare de parfum ce se poate lua din Romania si sa fie testat de voi sa fie in buget de maxim 500 lei. Va rog mult sa imi dati...? (mai mult)
Pe data de 10 Decembrie am plasat o comanda pe celebrul site, Mayheath. Pana in prezent, 19 Decembrie, comanda nu a ajuns la mine..., Ce să fac? Am trimis 2 e- mailuri dar degeaba ca nu am primit ...? (mai mult)
Noroc TPU. Cum fac sa previn cutele de la adidași sport? Și să le remediez după ce au apărut. Astazi am mers cu o pereche de adidași puma 3km și deja au început să apară mici cute in fata ...? (mai mult)
Voi chiar credeti ca fetele astea de 20- 21 de ani care au ditamai unghiile, fac treaba calumea cu ele? Cand vedeti fete cu unghii asa lungi, la ce va ganditi prima oara cand le vedeti? Te descurci cu...? (mai mult)
De ce sunt femeile mult mai frumoase decât bărbații?
Salut! Alimentația cu proteine ajuta parul sa crească?
Intrebare pentru fete: aveti idee din ce cauza cade foarte mult par cand aplic balsamul? Ati mai patit asa ceva? Orice balsam aplic
Salut! Am dat o comanda de pe Notino și am plătit cu cardul. După ceva timp m-am răzgândit și am anulat comanda. Îmi voi primi bani înapoi?
Stie cineva daca acidul salicilic te scapa de puncte negre? Ca sa stiu daca merita sa stau sa caut in tot orasul ca sa-l gasesc
Salut! Am dat comanda de un parfum de pe Notino și după ceva timp m-am răzgândit și am anulat comanda. Îmi voi primi bani înapoi?
Ce parere aveti despre tusurile derol linear?
Cum pot avea buzele ca Samuel iling junior?
Am și eu o dilemă,fetelor vouă vă plac băieții cu păr scurt sau cu par lung(nu chiar lung, până la nas maxim până la Gură)
Am o întrebare pentru manichiuriste: cum îmi pot pune extensii la unghii dacă îmi sunt foarte roase? Am văzut ceva pe net că se pune ceva este de plastic (care e umplut cu ceva) pe unghie și după...? (mai mult)
Aur sau Argint? De ce? Vreau să îmi cumpăr un cercel dar nu știu cum să fie, ori argint, ori de aur. Am văzut la unchiul meu și vreau și eu. El are cercelul de aur dar are tenul mai închis, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!