Ce părere aveți despre epilare? Mărturisesc că eu o fac pentru estetică, dar o fac cu un puternic regret, căci părul ne-a fost lăsat de natură cu un scop bine întemeiat.
Salut,ce parere aveti de ochelarii de soare Hawkers, sunt de calitate?
As dori sa stiu daca este cineva din Suceava si stie unde pot gasi accesorii si instrumente pentru manichiura cu gel. Multumesc.
Stiti ceva cum sa am picioarele mai mari? Adica zici ca am 2 bete...ce pot face? Nici nu vreau sa ma ingras, doar picioarele le vreau normale
Pareri despre placa de indreptat parul Rowenta Premium Care 7/7?
Buna, ce as putea face sa am gaurile inapoi pentru ca mi s-a astupat ca am dat cu betadina, din cauza cercelului medicinal din aur s-a infectat iar acum nu stiu ce sa fac sa pot sa le fac inapoi:(
Voiam să știu și eu cum trebuie să se îmbrace un bărbat în discoteca. Am observat că aproape toate fetele se îmbracă în negru aici în Italia unde stau, dar bărbații? Bărbații...? (mai mult)
Stiti de unde pot lua rochii frumoase pentru banchet din Bucuresti? In mall-uri n-am gasit mai deloc. (sa fie si un pret ok) pana in 10 mil
Ați putea să- mi recomandați un ceas până în 550 de lei? Pe mine m- a atras un ceas de la fossil, acel fossil grant fs4812ie (link: http://www.elefant.ro/fashion/ceasuri/mecanism- quartz/ceas-...? (mai mult)
Stie cineva ce se intampla daca adaug violet de gentiana in vopseaua de par? Vopseaua e tot un fel de roscat-violet.
Cum se numesc esarfele alea de le tin gangsterii la gat?
Deci eu am avut părul negru natural și m- am vopsit blond acum câteva luni și a ieșit un blond închis. Dacă îmi dau acum cu vopsea blond deschis peste blond închis o să- mi iasă blond mai...? (mai mult)
Salut.As vrea sa îmi răspundeți la o intrebare. Există o cremă care conține hidrochinona care e pentru albirea pieli si am auzit că e un pic cam periculoasa. Eu am tenul masliniu si de asta as...? (mai mult)
Am început tratamentul cu ulei de ricin pentru gene.Mă dau de aproximativ 1 lună.Cam după cât timp or să se vadă rezultate vizibile? p.s.acum se văd foarte puțin mici rezultate, ...? (mai mult)
Si-a luat cineva parfumuri de pe notino? Cum sunt? Sau ce siteuri au parfumuri originale?
Heeei! Pe 17 am banchetul si inca nu am rochie. Am poza cu rochia pe care o vreau, dar e din America. Credeti ca mi se pot lua masuri si sa imi faca ei una identica? Stiti de unde pot face rost de asta?...? (mai mult)
Dacă te pricepi foarte bine sa dai piercinguri și ai condițiile necesare, Îți trebuie neaparat diploma sau ceva ca sa poți sa dai piercinguri oamenilor?
Tocmai mi- am scos un pumn de par din cap. Si daca mai trag putin din el cad fire. Nu este nici spalat de 3 zile si ma dau mereu cu placa. Ma refer eu nu ies din casa fara placa. Va rog, ce se...? (mai mult)
Cum sa te simți bine in pielea ta? Cum sa te simți frumos/frumoasă; atrăgător/atrăgătoare?
Cât ar trebui să ia la un salon de vopsit, un decolorat și un vopsit +spălat etc? P. S.
am o nelamurire. Masca cu miere de albine si scortisoara ajuta la tratarea acneei? Si de cate ori se poate aplica pe saptamana?
Cum pot avea solduri mai mari? Adica sa fie mai frumoase sa aiba un aspect frumos? Ca vine ondulat asa, vine ridicat dupa un gol si dupa iar ridicat asa. Niste exercitii ceva?
Daca ma imbrac in haine negre, din cap pana in picioare, parul cum sa mi-l fac, drept sau cret?
De ce se numesc "ciorapi pana la genunchi", daca ciorapii nu sunt pana la genunchi?
Sunt bune parfumurile de la Sephora? Sunt originale?
Buna,TPU! Am o rochie pentru o nunta pe 25 mai roz pudrat,din voal, lunga pana in pamant, imi acopera si picioarele.As vrea sa stiu ce incaltaminte si ce culoare as putea lua la ea, va rog?
Buna! Ce parere aveti despre produsele makeup revolution? In special fonduri de ten si/sau concealere Am auzit multe pareri bune dar si rele Si nu sunt sigura daca sa incerc ceva de la ei vreun fond...? (mai mult)
Buna, caut o poza aceasta este cu o femeie bruneta care sta cu spatele purtând o pereche de bikini galbeni și un tatuaj pe coloana vertebrală cu litere chinezești (cred) sper ca sunt suficiente informații,...? (mai mult)
As vrea sa iau o masca cum sunt alea chirurgicale doar ca au modele (craniu, dungi, flacari, etc), dar nu stiu cum le zice exact. Am cautat "masti" pe google dar imi dadea ce nu trebuie.
Acele ghete ORO/London pentru bărbați sunt potrivite pentru o ținută de nuntă (ca invitat, bineînțeles)?
Salut, vreau sa-mi iau niste adidasi de pe deichmann si nu inteleg din tabelul de marimi cati cm are marimiea 41, ma puteti ajuta? Tabelul- http://prntscr.com/nipx7x
Voi cum ati scapat de cearcane? Eu le am de 5 ani dar tot nu am scapat de ele. Am un stil de viata sanatos: mananc ce trebuie, fac sport insa am probleme cu stresul si de 2/3 ori pe saptamana doar...? (mai mult)
m- am tuns cam de o luna, acum cateva zile, parul a inceput sa mi de aranjeze foarte greu, foarte, foarte greu, pana acum nu foloseam fixativ si feon, dar de cand m- am tuns le folosesc,...? (mai mult)
Dacă vreau sa-mi fac găuri pot folosi spray anestezic?
Am cumparat o pereche de pantaloni de la zara care nu mi-au placut si cineva din familie a rupt pretul, se poate sa ma duc cu pantalonul sa-l schimb cu alt produs?
Am cumparat mai demult o pereche de pantaloni de stofa. Am niste dubii cu referire la acestia. Sunt tip de costum, au slitz cu nasturi, si prinderea la talie cu elastic/snur pe interior(nu au ...? (mai mult)
De ceva timp am parul foarte degradat, un fir sanatos e de vreo 2- 3 ori mai gros decat cel degradat iar problema e ca am mai multe fire degradate in partea din față.Nu folosesc geluri de par sau...? (mai mult)
cu ce substanta pot sa-mi dau în cap sa nu-mi mai creasca par doar pe parti. Creau sa nu mai dau bani la frizer, va rog dati-mi un raspuns bun.
De unde pot lua glicerina? Cam cat ar costa? Vreau sa o folosesc in scop cosmetic. Am auzit ca este o substanta cu foarte multe beneficii pentru ten, daca e adaugata intr- o masca facuta in casa, spre...? (mai mult)
Știți la ce vârstă pot să mă dau cu oja sau să mă dau cu Mascara? Eu am 12 ani și ai mei nu mă lasa...
Hey! Fetelor, ce folositi pentru par? Ma refer, in afara de sampon:)) Am parul gras si nu stiu ce sa ii mai fac...
Îmi recomandați și mie niște saloane de piercing unde se fac și la vârsta de 15 ani jumate?
Hey. Vreau sa ma ajutati. In general, cand vine caldura si vreau sa ma epilez pe picioare, ma irit ca naiba...si se vede super urat. Si imi e pur si simplu rusine sa imi iau pantaloni scurti. Imi...? (mai mult)
As vrea si eu niste sfaturi si metode pentru albirea dintilor.
Dacă încep să mă spăl pe dinți dimineața și seara dinții cu timpul o să se albească sau o să rămână tot așa? Dacă da, că o să se albească, în cât timp o să observ ...? (mai mult)
Buna, pentru persoanele care au bratara pandora: credeti ca un lant de siguranta chiar este necesar? Ati patit sa vi se deschida bratara?
Unde pot gasi sau de unde pot sa dau comanda de colorant de par Arctic Fox?
Vreau un permanent cu bucle mari la salon. Intrebarea mea e: dupa ce aplica solutia pentru permanent si pune suvitele pe bigudiuri, mai e nevoie sa stau la caldura sub casca aceea imensa pentru par? Stiti...? (mai mult)
Paște fericit în primul rand și Hristos a înviat, în al doilea rand m- am decis sa- mi las barbă, momentan o am măricică, vreau sfaturi cum sa o ingrijesc, când sa tund din ea ca...? (mai mult)
Hei, Am pe nas o pată roșie. Aceasta am obținut- o in urma unui coș ce eu tot l- am stors dar a rămasă o coaja si eu tot am dat- o la o parte si a rămas piele moarta ce am îndepărtat- o si a rămas...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?