îmi puteti da un sfat? Vreau sa-mi cada parul sa nu-mi mai creasca vreodata pe parti, doar sus sa am. Ce as putea sa fac, cu ce sa-mi dau pe parti?
Heyy, TPU. În seara asta este învierea, cu ce să mă îmbrac? Nu am nici o idee!
am si eu o întrebare. De ce in fiecare dimineața când ma trezesc am fața uleioasa? Dar asta numai când îmi pun gene fir cu fir cand nu mai am, am observat ca tenul îmi este normal.
Hei, am folosit produsul color off, știe careva cum pot scăpa de mirosul neplăcut al parului? M- am spălat cu foarte mult șampon, de câteva ori și parul încă miroase destul de tare. Știe ...? (mai mult)
Cum reînnoiesc hainele de culoare neagră? S-au decolorat. E vreo șansă să revin la culoarea inițială, detergent/soluții de reînnoire și modul de folosire
Salut. Am 21 de ani si pana in momentantul asta am avut parul foarte des si inca il am destul de des si mare. Insa ma ingrijoreaza un lucru, am observat ca in partea stanga, la frunte pot sa vad o ...? (mai mult)
Bună, am 15 ani sunt fată si am inceput de pe la 7 ani să mă machiez. Dar de la 12 ani am ajuns la o rutină fixă de machiaj. Cremă de soare, fond de ten cu acoperire medie, pudră, folosesc ...? (mai mult)
Mă puteți ajuta cu ceva? Nu mi- am luat niciodată barba, doar mustața până acum, cu bicul. Nu știu cu ce ar fi bine să- mi iau barba, am auzit că dacă o iau cu bicul, creste firul...? (mai mult)
Cu ce mă pot îmbrăca la o nuntă (în afară de acea ținută clasică) ca un bărbat?
Voi ce părere aveți despre siguranța în saloanele de tuns? După ce frizerul termină un client de aranjat, schimbă lamele aparatului de tuns ori foarfeca sau măcar le sterilizează?
ce pot face ca sa imi creasca si mie barba mai repede si sa se vada?
E cineva care a comandat de pe Fashion Nova? Am comandat in 9 aprilie, in 10 am primit mail ca au trimis comanda si ar ajunge in 5- 10 zile lucratoare. Azi a fost a12- a zi lucratoare si am citit o groaza...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac un piercing in nas (in septum) si vreau sa stiu ce imi trebuie pentru a realiza acest lucru si modalitatea de a-mi face piercing-ul.
Buna, vreau sa-mi fac un pircing in nas( in septum) si nu stiu ce imi trebuie ( ce instrumente imi trebuie ) si modalitatea cum se face.
Genele smocuri cât timp rezistă la ochi? Este ok dacă le țin o săptămâna, două? Dau funda
dati-mi va rog 10 linkuri la poze cu outfituri de primavara cu haine pe care le are oricine in garderoba si spuneti cu ce geaca merg.
Mă termină psihic acneea asta, jur! Probabil sună dezgustător, dar mi s- a făcut un cos care se sparge. Mi- am zis sa nu îl sparg că poate se vindeca, întrucât administrez Roaccutane. Off!...? (mai mult)
Bună, se poate face un sigur cercel la comandă? În cazul in care am pierdut doar unul si nici nu știu de unde este pentru ca i-am primit cadou.
Bună TPU, am şi eu două întrebări: 1) Care sunt şamponurile care NU dau volum părului? 2) Care este diferența dintre balsamul şi masca de păr (adică la ce foloseşte...? (mai mult)
Heii, am fost vopsita roscat, acum de la spălat s- a facut un portocaliu inchis, in fine. Mi.am cumparat 2 tuburi de vopsea rosu intens si cum am o obsesie pentru parul rosu, am auzit de o spuma ...? (mai mult)
Buna:)) deci, de curand m- am vopsit bruneta(a fost prima data când m- am vopsit) in rest am mai avut șuvițe blonde dar s- au dus in timp. Ideea e ca am auzit de colour B4 și voiam sa va intreb dacă...? (mai mult)
Cum este tuns Coțofana?
Parul ras cu bigul in cat timp incepe sa creasca? Adica, in cat timp incepe sa se observe iar?
Unde pot găsi periuțe pentru gene?
A folosit cineva gelurile de dus Vidal? Sunt calitative?
Buna, am o problema, sunt din Iasi si acum un an am cumparat o pereche de adidasi superstar marimea 39 de la magazinul Adidas si am dat 500 de lei. Problema e ca mi- am dat seama abia acum ca sunt mari...? (mai mult)
Cu ce fel de jacheta pot asorta niste pantaloni bej-crem cu o bluza cu mânecă scurtă crem?
Salut, Știti cumva ce nikeuri purta Selly in videoclipul SOS?
Cum se execută spălarea pe fața dimineața și seara? Apă calda sau rece? Cu săpun sau fără? Vreau să știu cum trebuie să fac corect ca să am o fața, trăsăturile, ...? (mai mult)
Unde găsesc în București placa de creponat parul la preturi accesibile? Nu vreau online
Salut, sunt baiat si cand ma duc sa ma tund îi zic celui care ma tunde sa ma tunda in parti Pierdut dar niciodata nu m- a luat cum am vrut eu ( din ce in ce mai mic) m- a luat cu un nr (ex 1). Eu vreau...? (mai mult)
Hei! Am o intrebare in legatura cu machiajul.Stiti pe cineva din Adjud,Paunesti, Viisoara(Vrancea) care sa stie sa machieze?
Vreun site cu peruci faina sub 300 de lei?
Ce pot face pentru ca părul meu să aibă o strălucire mai pronunțată?
Stiti pe cineva care se ocupa cu box braidsuri in Bucuresti?
Cum scapi de punctele negre? E bine sa le storci? Daca le lasi in pace dispar?
Sunt fata si am putin par pe piept, ce pot sa fac sa nu mai am? Voi aveti?
Sunt din Buzau, ma intereseaza o croitoreasa buna. Multumesc.
De o perioada am inceput sa imi cumpar haine de la C&A ( cam singurul magazin de firma din oras ). Vreau sa imi cumpar niste chiloti doar ca am o problema cu marimile, niciodata nu e care trebuie....? (mai mult)
Buna! Urmează să merg pentru prima dată la un salon pentru un masaj? Îmi trebuie ceva? ...gen prosop? Sau îmi dau ei acolo când mă dezbrac?
Buna, am o intrebare serioasa pentru fetele frumoase, ce adidasi va plac cel mai mult sa vedeti in picioarele unui baiat?
Acum ca am aproape 19 ani (Ii împlinesc în august) ar fi timpul să încep să îmi las barba? De fapt stai, nu chiar barbă că nu o am completă :)) Am mustață, muscă, cioc, ...? (mai mult)
Ce solutii folositi daca buzele voastre s-au inrosit extrem de mult de la vant? Nu-mi place deloc, plus la asta ma ustura tare. Voi ce faceti in asa situatii?
Hei, TPU! Pot purta camasa neagra la o nunta?
As dori si eu sa stiu daca a folosit cineva samponul Le Petit marseillas pentru par gras cu argila alba si aloe vera si daca este bun. Aveam par normal, dar acum mi se ingrasa dupa 2 zile...Dau funda
As vrea sa imi recomandati magazine de rochii din Adjud Vrancea. Termin clasa a 8a si as vrea sa imi gasesc o rochie potrivita.
Cam cat costa o pereche de pantaloni vagabond pentru femei?
Am o mica problema: de ceva vreme observ ca după ce îmi aranjez parul și il ridic oarecum in sus fiindcă am vârtej chiar în față pe mijloc, încep sa se lase fire de par care par asa...? (mai mult)
Brățara Pandora își schimbă culoarea dacă fac dus cu ea?
Salut, TPU! Aș vrea să mă tund dar nu știu cum. Am citit că în funcție de forma feței ar trebui să alegi tunsoarea doar că eu nu știu exact ce formă are fața mea. Părul lung face să pară...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!