Daca las punctele negre in pace si nu le storc ele tot continua sa se inmulteasca?
Vreau va rog frumos sfaturi cum sa fac sa- mi creasca parul mai repede. Mie de obicei imi creste 1 cm pe luna si vreau sa fac sa- mi creasca mai mult, 4- 5 cm pe luna. Puteti sa- mi recomandati...? (mai mult)
Salut fetelor, V- ati lamurit cum este treaba cu http://farmasi.info promit marea cu sarea in domeniul cosmeticelor: atat produse fantastice cat si vanzari directe cu profit. Multe firme promit asta,...? (mai mult)
Bună fetelor, am o problemă mare cu parul meu. Este creț și cu mult volum iar mie nu îmi place și am încercat sa îl întind cu placa dar în spate stătea umflat și nu îmi plăcea, după am...? (mai mult)
Odata ce am scos punctele negre cu un aspirator special sau cu masca neagra,acestea pot sa apara la loc, ba chiar sa se inmulteasca?
Cum as putea sa-mi "sigilez" coditele afro? Le-am tinut in apa clocotita si nu s-a intamplat nimic. (fara elastice) Multumesc
Exista in Iasi magazine unde se vand produse Avon?
Salut, sunt baiat si am o problemuta. Am parul destul de scurt, insa dupa ce ma trezesc, imi sta foarte stramb intr- o anumita zona (acolo unde stau cu capul cel mai mult pe perna) si mi se vede aiurea...? (mai mult)
Hei TPU, in special fetelor pentru ca lor le adresez intrebarea asta. Am fost pentru prima oara la pensat cu ceara acum 3 zile, pana acum mergeam la cel cu penseta, dar mi s- a recomandat salonul asa...? (mai mult)
Am si eu nevoie de niste idei pentru un Instagram de afaceri, as vrea sa- mi fac o pagina de beauty, unde sa promovez produse etc.Dar n- am in minte nici un nume pentru pagina si numele meu nu ...? (mai mult)
Buna TPU... Rimmel London = Manhatten?!? Aceste doua branduri au produse similare sau chiar identice la anumite produse. Care marca o copiaza pe cealalta sau este acelasi brand sub doua nume diferite? ...? (mai mult)
S-a vopsit cineva cu blond auriu Rose de la syoss? Care sunt rezultatele?
Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu pareri referitoare la produsele Faberlic si Ladys. Multumesc mult! Dau funda
peste cateva saptamani am banchetul si sincer nu prea am idee cu ce sa ma imbrac, ma gandeam sa imi iau o camasa alba cu niste blugi negri si o pereche de tenisi negri sau albi nu stiu. Sacou...? (mai mult)
Imi doresc un parfum care sa miroase bine si sa si persiste cat de cat, la un pret de până în 100 lei. Am dat de parfumul silhouette, dar nu stiu cat de bun este. Imi doresc sa miroase bine,...? (mai mult)
Masca de par cu galbenus de ou si ulei de masline se aplica si pe scalp?
Fetelor, cele ce ati avut parul foarte des, cum ați ajuns la un păr mai subțire? Soluții naturaliste, fără șampoane, balsamuri, uleiuri etc, că folosesc și nu mă ajută.
Fetelor, voi ce metoda folositi pentru a scapa de punctele negre? Aveti vreun produs sau ceva facut in casa? Si care sunt acestea? Multumesc :*
Buna, imi ziceti va rog unde si cand se pune bronzerul intr-un makeup? Funda
În cazul expunerii la soare uleiul de măsline protejează pielea(adică să nu apară pistrui sau altele)?
Puteti sa ma ajutati? Ce spuneti despre rinoplastie, adica operatie la nas? Dar raspundeti sincer va rog frumos.
Cu ce as putea sa-mi colorez parul pe o perioada scurta de timp? Parul meu are culoarea saten inchis si am incercat cu albastru de metil dar nu a functionat.
Dati-mi va rog niste poze pentru un machiaj pentru banchet de clasa a 8 a. Funda pentru cele mai multe idei.
Credeti ca machiajul acesta este prea exagerat pentru un banchet de clasa a 8 a? https://www.google.com/search?q=machiaj+ simplu&oq=machiaj+ simplu&aqs=chrome..69i57j35i39l2j0.2695j0j4&client=ms- android-...? (mai mult)
Pe unghii roase ( știu, rușine să îmi fie, erau mari și frumoase și nu m-am putut abține ) se poate face construcție?
Am și o întrebare : Dintre adidașii Adidas Superstar și Adidas Stan Smith, care credeți că sunt mai buni? Eu aș vrea să- mi achiziționez o pereche de adidași adidas superstar ...? (mai mult)
Aș dori și eu păreri în legătură cu extensiile Oskar. Ați fost mulțumite de calitate?
Stie cineva unde poti gasi trening ca acesta si care face livrari in strainatate? https://misstio.ro/produs/compleu-kent-red/?attribute_pa_marimi-disponbile=xs&attribute_pa_culoare=rosu Dau funda
Spalatul des ajuta la vindecarea cosurilor?
Bună, TPU! Luna viitoare am un eveniment la care mă voi duce cu o rochiță scurtă (deasupra genunchiului), dar am o problemă deoarece eu mă fac cu bigul pe picioare și mi- au apărut niște "bubițe"...? (mai mult)
Cineva care se ocupa cu piercing-uri și știe despre ele as avea și eu nevoie de o informație, urgent va rog.
Daca blugii sunt facuti din poliester intra la apa?
Hei! Vreau sa va intreb despre salopetele de blugi. Intră la apa? Daca marimea care e fixa pe mine nu mai este in stoc, pot sa iau cu o marime mai mare, gen cu 5 cm mai mare la talie, șold si bust?
Stiti vreo frizerie din zona mallului ParkLake la care sa tunda si copii? Ma gadeam sa imi trimit copilul la original barber shop dar surpriza, trebuie sa aiba cel putin 16 ani...
Ce brand este acela care are scris pe bluze/tricouri "MDTWN"? Dau funda
Bărbații, sunt mai eleganți cu sau fără accesori/bijuterii? Aștept părerile voastre!
Broșele sunt de babe?
Cu ce pot lega paiele atunci când îmi fac parul creț cu ele? Nu am elastice micuțe. Aveți vreo idee?
Dacă mă fac cu cremă depilatoare pe fata pot păți ceva? Adica are urmări neplăcute? Sau e Ok? Ce ziceți?
Stie cineva unde gasesc parfumuri pentru barabati ieftine(nu neaparat originale dar sa persiste mirosul destul de mult timp)
Buna! Vreau sa imi colorez tot parul cu hartie creponata roz. Cum pot sa procedez daca am parul saten mai inchis? Funda!
De unde pot cumpara site, magazin etc..lacuri colorate pentru unghii? Nu stiu daca intelegeti la ce lacuri ma refer..cum e lacul transparent cu care te dai deasupra ojei pentru unghii pentru stralucire..eu...? (mai mult)
A experimentat cineva tratamentul cu henna incolora, ce parere aveti? Ce tratamente pentru cresterea mai rapida a parului folositi?
Stiti vreo frizerie buna din Bucuresti care sa tundă si copii si gen sa faca pachet si cu spalat, masaj...
Un șampon forte bun pentru volumul parului lung ( îl am pana la jumătatea spatelui )?
Hey prieteni, am cateva intrebari legate de make up.Este vorba de pudra, adica unde o aplic si cand, inainte sau dupa iluminator si unde pe fața? Si a doua intrebare este legata de de conturing si...? (mai mult)
Știți unde aș putea găsi o rochie asemănătoare (mărimea 36/S)? https://www.poema.ro/rochie-scurta-eleganta-cu-umeri-goi-si-pene.html
Hei TPU, pe 11 mai plec la banchet in Grecia tin sa precizez ca sunt mai grasut. Ce haine credeti ca ar trebui sa port in seara festiva? Camasa si ce? Plss
Buna:) Între zatul de cafea si cafeaua macinata care este mai eficient pentru un scrub si de ce? Doresc sa stiu asta pentru ca eu nu beau cafea, deci nu am de unde sa iau zaţ asa ca folosesc boabele...? (mai mult)
Fetelor ce parfumuri barbatesti va atrag atentia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia