Salut, îmi recomandați cineva o placă de întins părul cu scărița gradată pînă la 500?
Vr si eu sa stiu daca port 42-44 la blugi si vreau sa imi iau de pe un site o pereche de blugi dar marimile sunt W(si un numar)L(si un numar). Exemplu W44-L38
Hei, as vrea sa iau un șampon pe baza de cheratina pentru că am auzit că regenerează parul. Dar am auzit că cheratina îndreaptă parul si eu am parul ondulat spre creț și nu vreau sa se facă ...? (mai mult)
Unde se pot găsi granule pentru epilat în Focșani? Dau fundă?
Stie cineva cat de rezistenti sunt adidasii new balance modelele 500 si 574? Lipitura in bot pare destul de slaba, mi-e frica sa nu se dezlipeasca
Buna :), se poate epila in zona intima cu benzi depilatoare?
Buna, am și eu o întrebare. Folosesc placa de par destul de rar pentru a previni arderea lui, folosesc o placa de calitate însă părul meu era deteriorat înainte să încep să imi fac părul cu...? (mai mult)
Duminică seara mi- am vopsit părul roșcat cu o vopsea fără amoniac de la Syoss. A ieșit ceva pocit - unde a prins, a prins. Iar unde nu a prins e destul de pocită culoarea. Un fel de negru cu ...? (mai mult)
Unde se poate găsi granule pentru epilat în Focșani? În ce magazine?
Unde as putea gasi haine la fel ( pentru ea si el) in afara de site-uri?
Cu ce să mă epilez pe picioare să am pielea fină pe o durată mai lungă de timp? Dau fundiță!
Cum se aplica cremele pentru sistemul digestiv?
Fetelor, cu ce vă epilati in zona inghinală? Eu sunt disperata, sunt foarte sensibilă acolo. Cu crema depilatoare nu e Ok, cu aparatul epilator ma doare si cu lama daca ma fac imi ies bubite care...? (mai mult)
Am facut un curs pentru unghii cu gel si am inceput sa fac unghii cu gel acasa. I- am facut lui matusa mea, lui mama si inca la o prietena. La mama i s- au rupt varfurile repede ca i- am facut...? (mai mult)
Buna TPU... intretinerea tenului. Ce creme bune ati descoperit? Sunteti fidala unei anumite marci sau aveti un regim in permanenta schimbare? Care este rutina zilnica pentru ten atat dimineata cat si...? (mai mult)
Buna dimineața! Cum sa procedez sa nu mai cada sclipiciul de pe rochie? Mi-am cumpărat o rochie aurie cu foarte mult sclipici pe ea si cade într-una. Va rog frumos ajutați-mă Dau funda
Cum să se îmbrace și cum să se machieze o fată de 15 ani la școală? Dau funda
Am cumparat Decolorant de par cu amoniac Garnier Color Naturals si maine urmeaza sa ma decolorez cu acesta. Este un decolorant bun?
Salut, am decis ca să ma tund diferit dacă tot vine căldura, am zis sa încerc ceva mai scurt cam ceva de genul: https://youtu.be/BrZE- zEHOg8 ca al lui Zayn, dar nu stiu dacă îmi va sta bine cu...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8a si sambata trebuie sa merg sa fac poze de album cu colegii. Eu nu m- am machiat niciodata si cum toate fetele o sa faca asta, ma gandeam ca ar trebui si eu. Nu ma pricep absolut...? (mai mult)
Am 14 ani si sunt fata. Trebuie neaparat sa ma fac pe picioare. Folosesc epilatorul, doar o data mi- am dat pe piele dar durerea e suportabila si pe moment.M- a ajutat putin mama mea, dar vreau...? (mai mult)
Ce masca de fata imi recomandați si mie pentru acnee? Ceva ce găsesc la farmacie.
simt ca mi-am pierdut fermitatea la sani. Exista remedii? Fara interventii chirugicale
A încercat cineva tratamentul cu keratina pentru păr? Ma interesează parerea celor care au încercat. Merită să dau banii pe un astfel de tratament? Sunteți mulțumite? V- a afectat părul...? (mai mult)
Conversii din sportisimo sunt originali? Știți cumva daca pot comanda in magazin?
Cum sa imi fac parul cret acasa? Nu am părul exagerat de mare dar este mediu si sunt baiat.
As vrea sa imi las parul mare, adica sa mi- l las intr- o anumita masura incat sa pot sa am un fel de undercut.Ce sfaturi imi puteti da in aceasta privinta, avand in vedere ca eu as planui sa ma...? (mai mult)
Am tenul mixt. Ce imi puteți recomanda pentru a nu mai fi atat de gras in zona T, dar in același timp sa nu mi- l usuce? Astept răspunsurile voastre, va rog ajutați- ma, sunt disperata de atâția...? (mai mult)
A incercat careva un amestec de uleiuri pentru cresterea unghiilor si hidratarea lor intensa facut in casa? Vreau sa- mi fac eu dar nu stiu ce uleiuri ajuta: ulei de avocado, jojoba, germeni de grau?...? (mai mult)
Buna TpU. Parul meu are destul de mult volum, este cam lung si se îngrașă foarte repede. Iar după ce îl spăl, stă drept doar de la rădăcină până aproape de vârfuri, unde stă creț. Am...? (mai mult)
Hey, imi poate spune cineva o vopsea buna de par culoarea argintiu?
Voi ce părere aveți despre Loren Beech (Gray)? Am observat că nimeni nu zice nimic de ea că se machiaza prea mult, dar de o fată care foloseste puțin fond de ten ziceți că e tencuita. Dau funda...? (mai mult)
M-am hotărât să îmi injectez acid in buze dar nu știu la cine să mă duc. Recomandări?
Ce rochii de banchet credeti ca sunt potrivite pentru o fata de 1, 55m si 48kg? Intreb pentru banchetul de clasa a 12-a. Dacă ați putea da niste site-uri ar fi super. Mersiii
Cum pot face ca părul să crească mai repede? 10 cm în 2 luni?:)
Helllp, dau fundițză :X -regim slăbire 20 kg într-o lună sau două luni P.S. dacă și înălțimea contează, este de 1, 60.
Cat de repede creste un breton? In cazul in care nu îmi va placea noua coafură, macar să-mi fac o idee :)).
A mai comandat cineva de pe topfashion? https://topfashion.com.ro/rochii.html Se potrivește produsul primit cu poza?
Hei! Imi poate spune cineva cum sunt parfumurile unisex? Chestia e că sunt fata si ador parfumurile bărbătești si imi place sa le folosesc, dar e putin weird si as vrea sa stiu cum sunt cele unisex,...? (mai mult)
Heyy. Ce părere aveți despre produsele de makeup " de la metrou"? Adică pot afecta pielea sau ceva? Sunt tentată să cumpăr de acolo niste produse.
Hei dragilor! În iunie am un banchet (clasa a8a). Si nu stiu daca sa ma machiez la un salon sau sa ma machiez eu singura. Stiu destul de bine sa ma machiez, la modul ca machiez si alte persoane. Dar...? (mai mult)
Ajutați- mă și pe mine cu niște sfaturi vă rog: eu sunt o fată mai băiețoasă și aș vrea să fiu feminină, îmi puteți recomanda ce să fac? Adică voi ce faceți fetelor ca să fiți...? (mai mult)
nu am acnee, dar am cosuri aproximativ pe toata fata(in afara de obraji), va rog PRIMA intrebare : puteti sa imi spuneti creme(sau orice ) foarte bune care se pot cumpara, ba din magazine, ori...? (mai mult)
Am niste blugi slim iar cand merg fac un zgomot... nu stiu cum sa explic, mai jos de fermoar, fix pe mijloc, floncane sa zic asa. Pot scapa de acel zgomot? Apropo, ce parere aveti de blugii...? (mai mult)
Hello! In curand voi avea un majorat (al verisoarei mele) si nu stiu cu ce sa ma imbrac. Ma gandeam la niste pantaloni eleganti cu talie inalta si putin mai larguti si sandale cu toc. Dar sus nu stiu ce...? (mai mult)
Am 1, 75 si 70kg si incerc sa slabesc pana la 60kg. Ideea e ca am avut 80kg si cu toate ca toti spun ca 70kg la 1.75 e o greutate normala inca am burta. Fac sala de mai multe ori pe saptamana...? (mai mult)
Cine este din Galati, imi poate spune unde gasesc tipsuri pentru unghii? Un fel de unghii false dar albe
Salut TPUm stie cineva care naiba este diferenta dintre eau de toilette si eau de parfum? Dau funda
Știți vreun tratament care să funcționeze pentru tratarea coșurilor de pe spate?
Salut, imi poate spune cineva niste informatii despre firma Zee Lane?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!