Imi puteti recomanda si mie un parfum care sa persiste si sa proiecteze bine? Am incercat million prive, aqua di gio profumo, versace the dreamer, encre noir si multe altele care vedeam pareri...? (mai mult)
M-am nascut cu pleoapele cazute. Sunt singura care are de la mine din clasă, plus se vede foarte inestetic, iar parintii mei nu vor să fac operatie, știți un remediu naturist? (Am 15 ani)
Deodorantul asta e pentru femei? https://www.profumeriegriffe.com/mirato-malizia-d-deo-100-ml-vapo-toujour.html
Buna TPU... va rog recomandati- mi o crema pentru fata? ( am ten mixt cu imperfectiuni, sensibil si uscat in ultima perioada). Vreau o crema care sa nu ramana grasa pe ten, sa rezolve problema cu sensibilitatea...? (mai mult)
Ce părere ați avea despre o fată care se machiaza zilnic în clasa a 9- a așa: fond de ten, pudră, blush, fard de sprâncene ruj și gene false? Ce credeti că spun sau gandesc profesorii? Ca...? (mai mult)
Ce pot sa folosesc pentru cresterea parului? Sunt baiat, aporopo.Da vreau sa imi creasca parul mai repede sa mi l pot prinde mai bine. Il pot prinde si acum. Ideea e ca am parul foarte des si imi cade...? (mai mult)
Buna, extensiile afro afectează parul? Cât timp se pot tine și cum spală?
Stie careva vreo reteta, şampon pentru creșterea rapidă a părului?
Am 21 de ani, mi-au aparut vreo 5 fire albe, doar pe partea stanga a scalpului. Asta inseamna ca e posibil sa albesc mai devreme de 40? Stiu ca e legat si de gena.
Măști pentru scalpul/părul gras eficiente?
Ce se întâmplă dacă țin genele smocuri permanent la ochi? Mi le pun singură acasă, țin cam o săptămâna. Adezivul e de la duo si e destul de puternic. Afectează ochii sau genele mele naturale...? (mai mult)
de cand ma stiu dupa ce ma spal pe cap, parul imi sta foarte rau. Se umfla si se ridica din toate partile. Pot baga un tub intreg de gel in el, dar dupa maxim 2 ore este ca si cand n- as ...? (mai mult)
Buna,știți dacă pot găsi yeezy 350 in Praga?
Buna, de cateva luni imi cad genele, cam 1 pe zi si ma dau cu rimel destul de des, dar am auzit ca si alte persoane se dau si nu au nici o problema. Poate fi de la apa micelara, ca numai cu ea ma ...? (mai mult)
Hei! Mi- am luat din greșeala un font de ten pentru ten normal/uscat, dar eu am ten intre normal- mixt- gras(depinde de zi; sunt adolescenta) si as as vrea sa- mi spuneti ce as putea sa fac? Îl setez...? (mai mult)
Ce haine credeti ca sunt de o calitate mai buna, Bershka sau H&M?
Am si eu intrebari. 1) Când un băiat/bărbat merge fundul trebuie sa- l miste? E mai sexy asa sau fără a il misca? 2) Când merge umerii trebuie sa fie in spate, capul drept, coloana dreapta ...? (mai mult)
Cum pot sa am un ten perfect?
Credeti in vorba femeilor cu "ma machiez doar pentru mine"?
De ce unele femei se compara cu modele de pe internet care folosesc filtre si photoshop in prostie? Chiar nu le duce putin capul?
De ce femeile se machiaza, se impopotoneaza si apoi spun ca barbatii sunt interesati numai de aspect? Am fost obisnuiti sa vedem doar papusele, nu cred ca le- am pus noi rujul in mana si nici nu cred...? (mai mult)
Am o problema cu tenul. De cativa ani tenul meu e uscat, mi- au aparut pete mici " maro ", nu e stralucitor nimic. Din ce cauza e? Cine a mai patit asta? Nu fumez, nu beau alcool. Zicea cineva daca ...? (mai mult)
Bună, TPU. Ce să fac? Am o grămadă de mătreata. Am încercat toate șampoanele dar nu merg. Am încercat cu șampon ANTI MĂTREATA dar nu a funcționat. Ce să mai folosesc? Dau fundă! O ...? (mai mult)
Sault TPU, poate sa imi spuna si mie cineve care sunt cele mai bune masini de tuns profesionale?
Daca e vorba doar despre sanatate, de ce femeile grase sunt mai judecate decat barbatii grasi?
Chiar exista pudra de decolorare a parului fără amoniac? Nu ma interesează o căutare pe google de produs, ci persoane care chiar au lucrat cu acesta și eventual ceva păreri.
Administrez de câteva luni Sotret de 10 mg, mai exact am luat 130 de capsule. Mai am de luat 10, sau nu mai mult... Problema e că îmi simt nervii obosiți de la acest medicament. Am avut tentative...? (mai mult)
Aș dori să mă epilez inghinal...dar nu cu lama...și aș vrea ca pielea să-mi rămână netedă mai mult timp. Ce metode cunoașteți? Aș dori cât mai multe informații.
Cunoaște cineva ceva pentru creșterea buzelor?
O parere despre extensiile belher? Cum se comporta la vopsire? Cum se intretin la spalat? Se pot usca cu feonul si coafa fara sa se usuce varfurile?
Se poate purta o peruca dar sa nu ma tund chiar daca am parul un pic ridicat, cu coada si carare pe mijloc? Vreau sa vad cum mi-ar sta.
Îmi puteți spune și mie ce haine m- ar avantaja? Sunt foarte slaba și nu am forme. Sunt înaltă, am 175 cm. Majoritatea hainelor îmi sunt largi, iar neavând forme, rochiile arata oribil...? (mai mult)
aș vrea și eu să știu dacă se poate unde pot găsi acest model de ochelari, dacă se poate un site în România. Poză: https://ibb.co/4430rCW
Hey a auzit cineva de site-ul "eMagik"? Cel pentru make up. Cum vi se pare? De calitate? Pot plati cu ramburs? Funda
In general baietii cu cati cm depasesc tatal in inaltime?
Sapca la un băiat cum se poarta in fata sau pe spate?
Se pot purta lentile de contact colorate doar de imagine sau doar la anumite probleme oftalmologice?
As dori sa incep sa ma epilez pe maini cu epilatorul.Acum nu am mult par, mai mult un puf saten dar arata uratel. Vreau sa va intreb cum va arata parul cand va incepe sa creasca dupa epilarea cu aparatul.Se...? (mai mult)
Este vreo diferenta intre crema de protectie solara pentru plaja cu SPF 30 si ulei pentru protectie solara cu acelasi SPF? Credeti ca uleiul ar amplifica efectul bronzant, spre deosebire de crema?
Cat costa o vopsea de par? Vreau sa ma vopsesc pentru ca mi- au greșit la coafor și mi- a ieșit negru cu pete verzi și m- am vopsit de 3 ori pana acum cu saten dar tot se vad petele de verde. Eu as...? (mai mult)
Am auzit de metoda epilării zonei inghinale cu bicarbonat de sodiu. Aș dori să cer mai multe informații despre această epilare..cine mă poate ajuta? Cum se prepară, cum se folosește, ...? (mai mult)
Vreau sfaturi care să mă ajute să slăbesc 10 kg în 6 săptămâni. Mereu zic că încep dieta și mai trece o zi în care mănânc porcării. Am nevoie de o motivație să mă ajute să...? (mai mult)
De ce dupa dus mi se umfla parul?
Dacă vreau să mă bronzez ce ar trebui să fac? Există ceva creme/loțiuni care să accelereze acest proces de bronzare?
Ce haine mi-ati sugera pentru a parea mai grasa? Ma refer la blugi cel mai mult, sunt inalta si subtire la picioare ( in special in partea de jos a genunchilor) si nu prea stiu ce sa port.
Freză perfectă pentru bărbați cu o fată ovala/spre rotundă? Să se potrivească calumea rău
De 5-6 luni am inceput sa nu ma mai pensez la sprancene, sa las tot sa creasca natural in functie de forma fetei. E mai bine asa sau mai bine pensez putin? Curatenie
Hey, TPU! Mie mi se îngrașă foarte repede părul! Cam în 10 ore după spălare, deja incepe, ca a 2 a zi sa arate ca nespalat de 1 saptamana. Am incercat multe sampoane, toate cele cunoscute si...? (mai mult)
Bună, TPU! Am 14 ani și aș vrea să mă epilez cu ceară pe mâini. Nu am părul foarte des doar că nu îmi place cum arată, nu e estetic. După ce mă epilez îmi va crește părul mai des și ...? (mai mult)
178 CM inaltime e putin pentru un barbat? Având in vedere ca încă am 18 ani si din cate am auzit se mai poate creste. De la cati cm un barbat se poate spune ca e inalt?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!