Hey fetelor! Puteți să îmi spuneți părerile voastre despre câteva balsame de buze de la Oriflame: -cutiuța cu minuni -Love Nature -Colour Box? (Mulțumesc????)
Pot avea consecinte daca in perioada mestruatiei imi dac unghii cu gel? Gen actioneaza lampa UV cumva rau?
Pentru degetele scurte si grosute se potrivesc unghiile lungi migdala sau balerina?
Buna, imi puteti spune de ce am nevoie pentru un machiaj de la A la Z? Adica tot de la o simpla crema pe care o pun la inceput pana la spray-ul de fixare a machiajului Fundița.
Hey TPU! Aș vrea să achiziționez un Foreo Luna Mini 2, folosește cineva să îmi dea o părere sinceră? Pot scăpa de punctele negre/albe cu el? Mulțumesc!
Daca nu am o pudra translucida/compacta, cu ce as putea inlocui?
Acum o săptămână m-am vopsit dar nu îmi place deloc culoarea, pot să mă vopsesc in alta culoare in săptămânile următoare sau ar trebui sa mai aștept câteva luni?
Sunt șatenă natural dar mi- am vopsit parul blond. Teoretic vopseaua l- a deschis cu câteva tonuri dar m- am plictisit de el și aș vrea să îl vopsesc la loc saten și să fac un ombre blond....? (mai mult)
Îmi vopsesc parul des și ca urmare parul meu este subțire, puțin uscat și se rupe usor. Dintre produsele pe care le folosesc, nimic nu- mi face parul moale și rezistent. Ce îmi recomandați...? (mai mult)
As vrea sa imi fac o gaura in ureche cu pistol la o bijuterie dar am observat ca am lobul urechii grasut, oare nu se poate bloca pistolul in el pe la jumate oare?
Salut. Zilele aste am sa ma duc la majoratul unei prietene! Dar nu stiu cu ce sa ma imbrac :((( Sora mea mi- a zis ca niste blugi, camasa si pantofii pe care ii am m- ar rezolva, voi ce ziceti? Adica...? (mai mult)
Am o problema cu imbracamintea.Sunt mica de statura si nu gasesc nicicum haine care sa imi vina bine. Blugii cand mi- i iau mereu sunt prea lungi, daca ii scurtez devin prea lagi jos sau mi se ridica ...? (mai mult)
Ati folosit pasta de dinti cu carbune pentru albirea dintilor? Functioneaza? Daca da, imi puteti recomanda un brand?
Salutare, ma intereseaza o crema moisture buna, puteti sa-mi recomandati ceva?
Nu inteleg de ce fetele poarta fishnet d-ăia. Adica colanti tip plasa. Eu sunt fata, si iubita mea poarta doar ca nu am intrebat-o pentru ca mi s-a parut o intrebare penibila.
Vreau să- mi cumpăr o pereche de adidași albi și problema este că nu știu pe care să- i aleg. Am optat pentru adidași adidas superstar dar nu știu dacă sunt tocmai potriviți. Problema...? (mai mult)
Am primit invitatie la un botez la un prieten peste cateva saptamani, la un restaurant si nu prea stiu cu ce sa ma imbrac. Nu am mai fost la astfel de evenimente si nu am nici o idee. Ma gandeam...? (mai mult)
Geci baseball cu defect?
Ce exemple de un fond de ten bun pentru tenul uscat sau mixt cunoasteti? Sunt in cautarea unui fond de ten mai hidratant.
Care sunt cele mai faimoase brand-uri de bijuterii?
Hei TPU Vreau să mă duc la salon să îmi vopsesc parul albastru ombre (am parul lung, negru, deci sigur va necesita și decolorare, dar nu- mi dau seama la care dintre servicii se încadrează (pentru...? (mai mult)
Hei TPU. Vreau să mă vopsesc albastru ombre și voiam să vă întreb care e diferența dintre permanent și semi-permanent? (Știu că și permanentul se duce în timp)
Ceva asemanator cremei La Roche- Posay Effaclar DUO (+ )? Am auzit ca aceasta este foarte buna pentru tenul gras in eliminarea imperfectiunilor, insa eu am nevoie de aceeasi daca se poate insa pentru ...? (mai mult)
Buna ..doresc sa comand niste bustiere de pe decathlon insa nu inteleg mărimile 2XL Cd si 2 XL EF...ce inseamna? La ei pe site nu scrie.
Ce părere aveți despre produsele Oriflame?
Acum câteva luni mi-am decolorat părul până la jumătate...acum aș dori să scap de acest blond și să ajung la culoarea mea naturală. Ceva soluții?
Sunt blond natural, dar mno, cu vârsta, culoarea părului se închide treptat. Acum am o nuanță de blond cenușiu foarte închis aș zice, dar mi- ar plăcea să îmi deschid părul cu...? (mai mult)
Pentru celulita ați încercat vreodată zaț de cafea? In cat timp a dispărut?
Ce antiperspirant să folosesc pe timpul verii? Am 18 ani, sunt băiat și mă confrunt cu problema gasirii antiperspirantului ideal. Am încercat de la dove și nivea mai multe categorii și toate mi...? (mai mult)
Stie cineva in ce data a lunii apare revista Burda Style?
Stiti niste remedii pentru a scapa de matreata? Am ft multa pe scalp.
Am vazut pe un site de imbracaminte o categorie numita "rochite de baie, pentru plaja". Intrebarea mea e daca practic intri in apa cu o asemenea rochita ori o porti doar pe uscat?! (As fi ridicola...? (mai mult)
HELP! Am niste draci pe mine de mor. Fetele cred ca inteleg. Trebuie sa plec undeva si vreau ca tot omu sa imi fac bucle. Da parul meu handicapat nu vrea. Uneori imi fac parul creponat si sta si o saptamana....? (mai mult)
Va rog cineva care stie, ar putea sa imi faca si mie o lista cu ce produse mi- ar trebui pentru a- mi aplica acasa oja semipermanenta? Eu am: lampa uv, primer, pila si oja. Ar mai trebui ceva ...? (mai mult)
Ce medic estetician/dermatolog bun din Bucuresti imi puteti recomanda pentru o operatie de blefaroplastie?
Bună. Am primit cadou niște perle, perle bronzante, perle iluminatoare (Avon) și niște perle tot ceva gen iluminatoare dar puțin mai diferite și nu știu cum să le folosesc pe toate 3, poate...? (mai mult)
Sunt clasa a 8- a și în ceva timp o sa am bachetul si o sa trebuiasca sa fac poze. Ideea este ca nu am cu ce ma imbraca, nu stiu cu ce, iar in magazinele din orasul meu nu am gasit nimic... ...? (mai mult)
Unde, in Botosani, ma pot tunde cel mai bine ceva de genul ff scurt sus(periuta) si pierdut pe parti si cum se numeste tunsoarea
Sunt fata, am 11 ani (am împlinit 11 acum 2 luni) și am mult par pe picioare! A început sa îmi crească parul pe picioare de la 9 ani. Ajutor! Ce sa fac?
Heei, stie cineva ateliere in IAȘI unde se pot face rochii mișto pentru evenimente (cum este Aerial de exemplu)?
Care e diferența dintre niste pantaloni imitație Gucci și dinte cei originali?
Unde as putea gasi adidasi jordan in Romania? Mai precis in Iasi
De ce atat de multe femei din politica in Romania sunt tunse foarte scurt sau chiar periuta pe tot capul? Elena Vijulie, Ioana Dogiou, Dana Garbovan, Violeta Vijulie etc.
Hei, am nevoie de ajutor, recent mi- au iesit pe toata fata niste cosuri mici, ca cele de la iritatie gen si vreau sa stiu cu ce as putea sa le fac sa treaca. Ma gandesc ca e posibil sa- mi fi iritat...? (mai mult)
Am niște adidasi care au o bucata de piele întoarsă lateral (etq) Ideea e ca atunci cand i- am spălat (pe dunga) am dat si pe pielea aia, dupa ce i- cum luat de pe calorifer, pielea aia întoarsă...? (mai mult)
Bunaa..Am o rugăminte daca ma puteti ajuta. Am 17 ani si nu am acnee, dar tot imi apar din cand in cand cosuri albe si rosii in jurul nasului( acestea din zona asta sunt mai mult ca niste pete rosii)...? (mai mult)
Buna, stie cineva unde pot gasi o rochie de forma asta https://www.priveboutique.net/shop/rochii/rochie- maxi- cu- imprimeu/ si cu imprimeul asta https://starshiners.ro/rochii/rochie- top- secret- neagra-...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o pereche de adidasi online. Ca sa fiu sigur ca nu gresesc marimea mi- am masurat talpa (de la calcai la cel mai lung deget) si are 26.5 cm la care am mai adaugat eu 0.5 ...? (mai mult)
Ce pot folosi pentru creșterea părului mai rapida?
Buna tuturor, considerati ca daca o sa-mi vopsesc parul, o sa se mai rareasca? Mi-l doresc mai rar, dar totodata sa aiba si culoarea frumoasa. Cum sa nu dau in bara cu nuanta? Fata, 16 ani.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...