Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 10 Martie 2025 sunt:
Ce pot folosi pentru creșterea părului mai rapida?
Buna tuturor, considerati ca daca o sa-mi vopsesc parul, o sa se mai rareasca? Mi-l doresc mai rar, dar totodata sa aiba si culoarea frumoasa. Cum sa nu dau in bara cu nuanta? Fata, 16 ani.
Am o intrebare adresată in principal sexului frumos. Care este cea mai eficienta metoda de a scapa sau macar de a atenua vizibil pungile de sub ochi? Fără fard sau operații pt.ca sunt bărbat....? (mai mult)
Hei. A încercat cineva șamponul Nutriol? Are efect?
Am o întrebare legată de dreaduri. Sunt multe fire "rebele" care tot ies din ele și trebuie să le tot întrețin. Am înțeles că există un fel de ceară pentru întreținere care le face mai compacte...? (mai mult)
Intrebarea e mai mult pentru fete, daca am parul brunet inchis spre negru si am varfurile decolorate dar nu foarte tare, pot aplica vopsea neagra pe tot parul? O sa tina?
AM O PROBLEMA. De maxim 1 saptamana mi- am facut breton gen bangs.Dar problema e ca am un vartecus al naibii de enervant, care pur si simplu nu ma lasa in pace:))) de cate ori il dau pe frunte...? (mai mult)
Aș vrea să știu cu ce șampon să mă spăl ca să nu mi se mai îngrașe părul într-o zi când îl las un pic mai mare cum îmi place. Sunt disperat...
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu numarul accesoriilor la birou. Am o bratara de aur, subtire, finuta, "de suflet", o port de vreo 5 ani si nu vreau sa ma despart de ea, iar...? (mai mult)
Merge sa pun gel pe unghiile roase?
Ma aflu in Cluj si as fi interesat de niste magazine cu haine vintage, in special topuri(geci, hanorace). Orice sfat e binevenit, multumesc!
Am nevoie de o rochie în stil victorian (anii 1800) stie cineva unde pot să găsesc un magazin/un site care să vândă rochii de genul asta?
Hei. cine imi ofera si mie un cod de reducere pe sinsay?
Salutari! Am zis sa apelez la TPU in speranta ca ma poate ajuta cineva, sa ma lamureasca. Problema mea sta in felul urmator, am tenul foarte gras, iar atunci cand ies la soare si bate soarele spre ...? (mai mult)
Cine imi poate spune daca Barbare Palvin are bacul european?
De unde pot cumpara tricouri monocolore? Caut un tricou de culoare magenta (sau ceva din aceasta zona), care sa fie doar colorat (fara niciun alt model intrucat vreau sa il personalizez), de marime...? (mai mult)
Fetelor ce bijuterii va place sa purtati?
Îmi poate da cineva rețete sau facts pentru a avea piele palida?
Trec direct la subiect. Am 14 ani, 1, 65 înăltime si 70 kg. Vreau sa slăbesc cât mai repede! Ajutati-mă, va rog! Si sa nu ma consultați.
Bretonul xxl pe părți, se potrivește și fetelor ce au par mediu(nici rar nici bogat)? Adică nu s-ar vedea urat? Daca mi-as face acest breton, restul parului cum sa-l tund?
Buna, TPU! As vrea sa slabesc putin... Puteti sa imi recomandati o dieta, nu prea complicata, care sa fie la indemana oricui? Nu vreau sa vad rezultate imediat (nici nu cred ca e posibil).
Cum scap de vergeturi si de celulită într-un mod eficient și rapid?
Ce masca de par pentru oprirea caderii parului imi recomandati? Ceva simplu care sa dea rezultate
Bunaa..Am o rugăminte daca ma puteti ajuta. Am 17 ani si nu am acnee, dar tot imi apar din cand in cand cosuri albe si rosii in jurul nasului( acestea din zona asta sunt mai mult ca niste pete rosii)...? (mai mult)
Cel mai bun parfum de dama? Din punctul vostru de vedere. Vine ziua mea si am de ales intre: Si, Miss Dior, Addicted, La vie est belle, Noir si bineinteles ca toate imi plac, dar...numai unul pot ...? (mai mult)
dacă îmi fac o gaura in ureche la o bijuterie cu pistolul poate sa o facă exact în locul in care vreau? Are ceva precizie cu acel pistol?:))
Peste vreo 3 ani aproximativ as vrea sa fiu membru al unui ONG sau al unui spital / clinici pentru a dona sange o data la perioada respectiva. Intrebarea mea este daca imi voi face un tatuaj,...? (mai mult)
Poate cineva sa imi spuna ce croitorii din Brasov pot confectiona rochii de la cap la coada la un pret rezonabil (in jur de 200 lei)? Am cautat la ateliere dar rochia mea e foarte simpla, nu are...? (mai mult)
Am văzut că există in diferite magazine Sephora din America un anumit aparat ce iti scanează exact culoarea pielii (punându- l pe obraji) si iti recomanda diverse fonduri de ten din magazinul respectiv...? (mai mult)
Salut, am nevoie de niste sfaturi. As vrea sa ma tund si nu stiu cum, port ochelari fruntea nu imi e nici mare nici scurta, imi puteti recomanda ceva?
Ce parere aveti de parfumul Full Speed Max Turbo? As vrea sa-mi achizitionez unulnsi vreau niste pareri doar cei care au folosit
Se poate folosi pudra decoloranta pe abdomen? Imi creste par incontinuu si cand il epilez se vede urat pentru ca ramane puful in jurul zonei perfect epilate. Exista vreun risc in aceasta decolorare?
Cat m-ar costa sa detin o imbracaminte de secol 16? Nu haine de atunci, ci stilul; Dau funda :)
Buna, TPU! Cam de la inceputul lui martie a inceput sa- mi cada excesiv parul, iar cand imi trec mana prin el imi raman o gramada de fire printre degete. Nu vreau sa raman fara par. Parul care a cazut...? (mai mult)
Salut.Stiti pe cineva care face codite afro la un pret avantajos? As dori sa imi fac si eu doar ca am gasit la 700 de lei si mi se pare destul de mult.Ma puteti ajuta va rog?
Salut, nu știți un shop din România care vinde haine cu lil peep gen să fie plată la livrare nu cu card?
Am trecut azi pe langa un msgazin Bershka si scria pe geam undeva intr- un colt mai ferit, pe o foaie A4 ca sunt reduceri de 30% pana pe 31 martie. Stie cineva daca e adevarat? Reducerea se aplica la ...? (mai mult)
As vrea si eu cateva siteuri cu sneakersi de calitate gen Jordan sau Nike etc.
Buna, TPU. Inca de anul trecut mi- am lasat parul sa creasca pentru a- l putea da pe spate. Iar acum am inceput sa- l dau cu fixativ, dar ar trebui sa ma spal in fiecare zi pe cap. Pana acum ma spalam...? (mai mult)
Hei, vreau niste păreri! Nu știu dacă sa îmi fac parul roz pastel și să îl las lung sau sa îl tund până la gât și să îmi fac ombre blonde deschis. Sunt la liceu și mă lăsa profii...? (mai mult)
Buna, nu știți de unde as putea sa aduc încălțăminte en-gros, gen ca cei de la purtat.ro sau pantofi trendy? Multumesc
Buna TPU... voi ce produse folositi pe timpul noptii pentru ten?( am tenul mixt cu tendinte de uscare in aceasta perioada). Multumesc!
Imi recomandati un eyeliner bun? Ma intereseaza modelul cu pensula normala. Acum am tus gel, am avut cu pensula aia rigida fixa, nu am fost multumita deloc.
Îmi place deseori sa ma tund 0 la chelie și sa ma rad in cap, dar nu pot sa stau mereu la 2- 3 zile sa ma rad, știe cineva dacă exista vreo metoda mai ușoară de ras in cap? Gen vreo crema...? (mai mult)
Am si eu o pereche de blugi elastici care mai curând o să aibă niște găuri în zona fundului. Cred ca este a 3 a sau a 4 a pereche la care mi se fac găuri în aceeași zonă și m- am ...? (mai mult)
Cu ce pot înlocui bustiera si sutienul?
Vreau repede un răspuns! Cum pot sa ma îmbrac cool la școală? Sunt in clasa a cincea.
Stie cineva care este pretul unui machiaj realizat de Ema Uta?
Salut, Vreau sa stiu cat costa sa fac un brand pentru un salon de cosmetica. Mentionez ca locuiesc in Bucuresti si vreau sa deschid salon cosmetica in zona Popesti Leordeni. Multumesc!
Bună tuturor! Sunt fată și am 1.90. Ideea e că nu stiu ce haine m-ar avantaja. Ceva sfaturi de stil vestimentar pentru fetele înalte? Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a