Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 10 Martie 2025 sunt:
Am avut un tic urât cu rosul unghiilor destul de mult timp. Dar pot spune ca am aproape un an de când m- am oprit complet din a face acest lucru. Ideea e ca degeaba imi las unghiile sa creasca...? (mai mult)
Buna, mi se incurca parul incat trebuie sa stau intre 15- 30 min sa il descalcesc. Am parul lung pana la fund, des, nu e ars sau vopsit si spre drept. Fie ca folosesc balsam sau nu tot se incurca rau....? (mai mult)
Hei. Tot vad la fete ca vând fonduri de ten de la MAC și HUDA BEAUTY LA 20 DE LEI. Aveți idee de unde pot achiziționa? Le ce site sau magazin? Știu ca sunt fake. Dau fundă. Mersi
Hai noroc! Am strâns suma de 550 RON și ma gândeam sa imi cumpăr niște adidași și as vrea părerea voastră, deoarece am găsit câteva modele care îmi plac. Primul ar fi https://www.epantofi.ro/sneakers-...? (mai mult)
Hello! As vrea ca in viitorul apropiat sa imi fac un piercing. Am doar gauri in urechi, dar sunt facute aiurea rau. Am incercat sa le las sa se astupe dar nu a mers :)) Asa ca m- am gandit sa imi perforez...? (mai mult)
Buna la toti, o mica problema daca cineva ar putea sa ma ajute. Am folosit mai anul trecut o monstra crema de la uriage pentru piele, corp si fata, acum vreau s- o cumpar dar i- am uitat denumirea. ...? (mai mult)
Poate cineva sa imi spuna ce croitorii din Brasov pot confectiona rochii de la cap la coada la un pret rezonabil (in jur de 200 lei)? Am cautat la ateliere dar rochita mea e foarte simpla, nu are...? (mai mult)
Bună TPU, dați- mi un link cu un salon din București care face flash tunnel. Nu neapărat link, doar să îmi spuneți cum se numeste si să fie din București. Dau fundă primului răspuns corect!...? (mai mult)
Îmi puteți spune dacă ulei-ul de ricin este bun pentru creșterea parului și dacă da cum îl aplic Mulțumesc?
Știe cineva de pe ce site pot găsi rochii de ocazie din 2 piese?
Ce crema de hidratare a fetei recomandati pentru un ten uscat spre foarte uscat? Ajuta cele ce au in componenta Vitamina D si Omega3? Am inteles ca ceea ce am eu se numeste xeroza cutanata
Daca iti pui acid hialuronic in buze el se descompune cu timpul sau nu?
Îmi poate spune cineva site -uri de cosmetice care se trimit prin poștă? Am căutat și nu am găsit.
Poate cineva sa- mi recomande un aparat bun pentru puncte negre dintre urmatoarele https://m.emag.ro/search/aparate- intretinere- ingrijire- corporala/dispozitiv+ puncte+ negre/c Rog sa raspunda cei ce...? (mai mult)
acum o luna si ceva am luat o pereche de puma de pe fashiondays, facuti din piele intoarsa neagra, cu logo ul puma scris cu culoare argintie pe partea exterioara a adidasului, pe el scrie...? (mai mult)
Acum doua zile m- am tuns singura deoarece am observat eu ca mi se vedea parul din fata foarte tocat. Acum e scurt dar problema mea e ca in fata se vede foarte urat deoarece am incercat sa il tund...? (mai mult)
Ce păreri aveți despre rimelul Better Than Sex de la TOO FACED?
Salut. Ma adresez fostelor mirese, dacă nu v-au placut fotografiile de la nunta, ați reface niște fotografii din nou in rochie de mireasa?
Unde pot gasi o frizerie curată in Buc cu 20 lei tunsul? Vreau sa ma fac cu mașina deci nu am nevoie de vreun hair stylist :) numai sa nu iau vreo boala de piele doar. Mersi
Unde gasesc si eu rochii elegante, tineresti si la pret ok (e pentru balul de absolvire dar nu vreau ceva pompos, ci classy)?
Ce pot face pentru un miros corporal natural placut? Sunt băiat.
Pot sa combin pudra decoloranta rivit cu oxi 6% kallos? Nu am gasit pudra tot de la kallos
Cu ce pot asorta niște nike uri tanjun full black? https://m.deichmann.com/RO/ro/shop/home- marci/nike/00012301657007/Pantofi*sport*de*dama*NIKE*TANJUN.prod; jsessionid=26F741F85AF41F270DA5820AAC041667.appserver31t3?&positionInList=44 ...? (mai mult)
Sunt putin confuza. Dimineata si seara am buzele mai conturate, mai fine si putin mai mari. In restul zilei, sunt mai mici si putin mai uscate. Doar mie mi se intampla? Stie cineva...? (mai mult)
Cum pot avea un bărbierit eficient având in vedere că am acnee, mă irit foarte uşor şi îmi apar nişte bubiţe roşii pe gât? După cât timp dispar acele bubiţe roşii? Ce am observat este faptul...? (mai mult)
Hei, ce tunsoare s-ar potrivi pentru parul cret? Am parul destul de lung si e tuns drept, dar m-am cam plictisit de el:)). Credeti ca ar merge tuns in scari si sa fie mai scurt?
As vrea sa incep metoda CG ("curly girl method") dar nu am gasit inca niciun sampon care sa nu contina sulfati, silicon si alcool. Locuiesc si intr- un orasel destul de micut si nu prea am multe...? (mai mult)
Buna TPU...va rog recomandati- mi un fond de ten care se comporta exact ca Rimmel London Match Perfection. Folosesc acest fond de ten imi place dar as dori sa incerc si altceva cu o rezistenta mai mare...? (mai mult)
Firma de produse naturale Nala nu se găsește in Iași, nu? Voi ce știți?
O crema de maini pentru albirea pielii?
Am nevoie de ajutor... În special de la fete. Pente o lună este nunta unui prieten foarte apropiat. Vreau și eu ceva site- uri cu rochii de nunta. M- am uitat la unele dar nu prea găsesc ceva...? (mai mult)
Atunci cand imi cumpar o crema pentru cosuri ce detalii ar trebui sa iau in considerare?
Salut. Cu ce imi recomandati sa-mi epilez parul de pe abdomen?
O părere despre extensiile Oskar? Sunt din păr natural100%?
Cum pot scăpa de acnee? Am incercat tot felul de metode. Creme, geluri de curăţare, pastile, am fost si la dermatolog. Totul in zadar. Deja a devenit enervantă chestia asta. Mai nou am acnee pe ...? (mai mult)
Salut. De fiecare dată când mă barbieresc mă irit foarte tare şi-mi apar nişte bubiţe rosii pe gât. Precizez că am şi acnee. Ce pot face sa scap de aceste iritatii?
Cine îmi poate sugera o metoda pentru creșterea mai rapidă a părului facial?
Recent am cumparat niste unghii false. Nu au sticker pe spate, deci e nevoie de adeziv special. Problema e ca nu arata a fi tipsuri. Pot fi atasate pe toata unghia?
Salutare, mi- am comandat o pereche de blugi de pe eMAG marimea 33 dar imi sunt putin mari, acum cateva zile mi- am mai cumparat o pereche tot de pe eMAG, tot aceiasi marime, si imi vin perfect, de...? (mai mult)
Parul meu e cret natural dar din cauza numeroaselor decolorari si culori pe care le- am bagat in par de- a lungul timpului, buclele si- au mai pierdut din elasticitate si s- au intins, parul...? (mai mult)
Bună. Cu ce sa ma epilez în zona inghinala? Prima zi e ok, dar a doua zi îmi ies bubițe roșii și urate. Daca e sa ma duc la piscina ma pot duce doar prima zi ca după nu mai pot sa ies asa. ...? (mai mult)
Am comandat de pe net o pereche de adidași super star si acasa cand am deschis coletul am văzut că ambii papuci sunt albi, mărimea 40 dar talpicii sunt diferiți si limba este diferită si...? (mai mult)
Sunt fata, am 21 de ani. Ce crema hidratanta imi recomandati avand in vedere ca tenul meu e mixt, acneic?
Salutare, am o intrebare, am 13 ani si am multe cosuri pe fata, mâini, spate stiu ca e ceva normal la vârsta mea dar vreau sa stiu daca voi scapa de ele sau daca pot face ceva sa- mi treaca macar...? (mai mult)
Am şi eu o mică- mare problemă. Ieri mi- am aplicat ulei de cocos pe tot părul (şi la rădăcină şi pe lungime) şi am stat cu el cam o oră după care m- am spălat pe cap.Deşi am folosit de 3...? (mai mult)
De curand m- am tot uitat pe Youtube la customizarea papucilor, adica schimbarea semnului cu altul de alta culoare si chestii de genul, intrebarile mele sunt, de unde as putea sa achizitionez ...? (mai mult)
Am ten acneic la 21 de ani, sunt fata. Posed un gel de curatare pe care il aplic dimineata si seara. Intrebarea mea e cand se foloseste laptele demachiant in cazul in care tenul meu e deja curat dupa ...? (mai mult)
Hei tpu.Stie careva cati bani trebuie sa dau pentru scoala profesionala la manichiura si pedichiura din Botosani?
as dori sa comand o oglinda care ma arata exact asa cum sunt. Sunt ceva branduri de oglinzi de calitate?
Bună. Mi-am cumpărat niște gene false 10 lei cred că au fost. Le-am lipit cu soluția care mi-a dat-o. Și acum cum sa le dau jos? Îmi rămâne lipiciul ala pe gene.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a