Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Știți vreun croitor bun în București/Târgoviște care poate face haine pe comandă?
Heyy! Stiti cumva parfumuri care au miros asemanator cu parfumul black opium? Urgenttt, dau funda.
Adidașii mei au devenit incomozi deși au doar două luni și am dat o grămadă pe ei. Ce sa fac? Simt că sunt mai largi in lateral și calc prea pe pământ, parca as cârpe in picioare
Mi- a venit azi geaca aia la care am dat precomanda, aia cu marimea xl si imi e putin asa ridicata acolo jos dar in rest mi- e buna si sta bine pe mine, doar ca e un pic asa ridicata jos si nu sta lipita...? (mai mult)
Hey, dacă sunt puțin creolă dar foarte puțin cu ochii căprui închiși credeți ca mă prinde brunetul? Toate cunoștințele mi- au recomandat să nu încerc pentru ca nu o să ma prindă dar mă...? (mai mult)
Credeți ca mi-ar sta bine bruneta? Tin să menționez faptul ca sunt puțin creolă foarte puțin și am ochii căprui închis și sunt lunga la fața?
A comandat cineva parfumuri de pe cegagica.ro? Vreau sa stiu daca sunt persistente
Buna, ieri am avut parul prins iar cand l- am desfacut a inceput sa ma doara scalpul in zona in care era prins, l- am spalat dar tot la fel si acum inca ma doare, nici nu il pot pieptana, de ce si ...? (mai mult)
Bună,la solar trebuie să merg cu propriile creme sau au de vânzare, cât costa cremele la solar?
Bună TPU, la haine (mai exact la blugi /pantaloni) am marimea 164- 170 și vreau sa comand de pe shein niște blugi/pantaloni dar nu îmi dau seama ce marimi îmi corespund cum ar fi marimea XS S M sau...? (mai mult)
Salut TPU! Ce părere aveți de parfumul Valentino born in Roma intense eau de parfum? Este potrivit pentru vremea aceasta? Dau Fundă!
M- am decolorat din brunet de 2 ori si am parul distrus. Ultima decolorare a fost acum 4 luni. As vrea sa revin la un saten deschis sau inchis. La radacina sunt inchisa, e culoarea naturala. Oare se uniformizeaza...? (mai mult)
Bună seara TPU. Aveți idee de unde cumpăra site- urile gen ( cegagica.ro Și Cochețica.com) cosmetice/makeup engros la preț mic? Exceptând site ul (bazarulonline.ro) ca de acesta știu, dar aici...? (mai mult)
Salut TPU! Nu știți unde pot găsii dupe-uri după parfumuri Valentino? M-ar arde puțin la buzunar să dau 300 și ceva de lei pe 50 de ml de Valentino Dau Fundă!
Cum pot face sa imi creasca unghiile mai repede? Va rog dau fundita :)
Vreau să scot două capse de la pantofi fix ultimele doua (sunt de tip agățătoare pe ghete) și și așa nu le pot folosi pentru ca am glezne mai mari. Unde le pot duce ca să le scoată? Ca nu am ...? (mai mult)
Bună, dacă nu am fost vopsită niciodată si aș vrea să mă fac blondă acasă, cumpărându- mi decolorant, este posibil să mi iasă mai multe culori în cap? Prin asta ma refer dacă este posibil...? (mai mult)
Stie cineva un magazin online cu haine outlet la preturi decente si care e legit si sigur?
Bună ziua! Doresc să experimentez cu lentile colorate de vedere, dar am astigmatism. Sunt conştientă că ar trebui să fie lentile torice. În afarā de lentilele Soleko torice ştie cineva dacă...? (mai mult)
Hei, este vreo problemă dacă nu te dai cu niciun unguent sau cremă pe tatuajul nou făcut?
Salutare! Sunt chiar așa urat? https://m.facebook.com/profile.php/?id=100052858363293 La mine alte poze ies bine iar altele nu, la pozele care ies bine zic așa:Oare așa arat și în realitate! Una...? (mai mult)
Pai... arat ca un copil si ma imbrac ca unul... aparent si altii care sunt chiar copii, rad de mine, gen, wtf. M- am ingrasat dar nu prea tare, vorba vine, "plus size", de fapt pot sa urc scarile...? (mai mult)
Ce trebuie sa cumpar pentru a-mi vopsi parul in alb? Culoarea mea naturala e negru
Bună, la 20 de ani pot să folosesc cremă pentru ten adult/matur?
Buna! Eu sunt satena si vreau sa incerc sa ma fac bruneta cu acea vospea Negru chillout insa vreau sa se duca in maxim 7 8 spalari. Mama mi- a spus ca nu o sa se duca si tot o sa mai ramana din acea vopsea...? (mai mult)
Ce machiaje as putea lua pentru o fată cadou de secret santa? Idei?
Salut TPU! Cine a comandat parfumuri de la Parizian.ro, shaik și parfen? Sunt persistente? Eu azi am făcut o comandă pe parizian.ro Dau Fundă!
Bună ziua, m- am dat recent cu niște creme pentru ten (eliminarea impurităților, exfoliere etc)au început să- mi apară coșuri mititele și să mi se exfolieze pielea. Îmi puteți da un sfat ...? (mai mult)
Cum ar arăta o așa pieptănătura pentru ziua de Crăciun (adolescenta)? Ok, sau nu prea, etc? Fundiță https://i.pinimg.com/originals/1d/80/a3/1d80a34edda264ebb8e2ac33b4a54833.jpg
Salutare, Spuneti- mi va rog, unde credeti ca pot gasi in Bucuresti aceasta vesta? https://ozonee.ro/product- rum- 54727- Vesta- barbati- neagra- OZONEE- O- M3203.html As da comanda de pe site- ...? (mai mult)
Salutare TPU! Sunt baiat si ma gandesc sa imi las parul lung. Este vreo metoada sa il las sa creasca, dar in acelasi timp sa trec si pe la frizer regulat si sa fie estetic? Ce produse imi recomandati ...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/61552024364671/posts/pfbid02xjfi9dYeGmNd7Vj8yTkRpUvw1LvD3bFNaV4fxRsVQeEzpmzfZeYsXW3LftrCjL6Vl/ Unde pot găsi geacă de genul in forma de genul dar sa fie de iarnă?
Bună, unde găsesc blugi cu talie foarte înaltă? găsesc doar blugi sub buric și nu vreau așa, sunt și înaltă am 1.68 și 55 kg
Azi dupa ce am facut dus, a inceput sa ma manance pielea, si nu inteleg de ce, inca ma mai mananca. Tin sa mentionez ca m- am spalat cu alt gel de dus( nivea cream care), iar inainte ma spalam cu balea,...? (mai mult)
Bună, ce pot să fac ca să nu mi se mai electrizeze părul? am părul foarte lung și se încurcă și electrizează și nu-mi place, vreau un păr neted și moale
Buna! Imi puteti recomanda o pila electrica de unghii buna buget 300 lei
Buna seara! Este normal sa am 2 fire lungi de par pe sfarcuri?
Îmi ondulez genele și când le dau cu rimel,acestea se lasă, ce trebuie să fac?
Salutare! Această întrebare este pentru cei care sunt frizeri sau care sunt cunoscători despre frizuri, etc. Mă gândeam zilele trecute să mi schimb haircut- ul(freza). Eu de aproape un an ma tund...? (mai mult)
Bigudiurile fac parul care nu este creț în par creț permanent?
Stie cineva daca Cutaden ajuta la eliminarea cosurilor? Eu am trecut deja de pubertate dar inca am coșuri si am o fată grasă si sensibilă
Bună TPU, mi- am dat cu crema în zona intima și scrie ca nu este recomandat pentru zona intima, m- am spălat cu apa și săpun în zona intima și am folosit șervețel umed și simt că lipește...? (mai mult)
Salut TPU, am partea stângă a feței mai multă grăsime decât pe cea dreaptă ( am avut un accident în care am fost lovit iar am cazut pe partea stângă probabil și asta e un factor) cum pot îmi...? (mai mult)
Bai oameni buni, vreau sa stiu si eu daca exista o metoda sa scapi de puncte negre? Deci ma chinui sa scap de ele de cand ma stiu pe lume, am încercat de toate absolut tot am încercat, am facut d-...? (mai mult)
Ma puteți ajuta cu câteva recomandări de saloane de tatuat (Tulcea) și o idee referitoare la preturi, va rog.
De ce așa multe fete poarta ghete și bocanci model masculin? Ce e așa de interesant la ele : (?
Salut! Sosetele negre sunt mai mult mai mult pentru baieti?…Sau pot purta si fetele …? Intreb ca am vazut ca baietii poarta mai tot timpul sosete negre sau inchise la culoare.
Cine și-ar dori o așa pereche de cizmulițe de Crăciun? https://i.pinimg.com/736x/92/9b/1c/929b1cecaa2a5d2ee27e45520565e06b.jpg
Bună, ma vopsesc brunet de vreo 4 ani jumate și vreau să mi scot culoarea din păr, am văzut un produs (de color tine) am văzut ca are recenzii bune dar oare o sa îmi iasă vopseaua dacă eu m-...? (mai mult)
Vă salut, mi-am cumpărat acum 3 luni o pereche de adidași Nike dintr-un material de piele. La degete a început să se crape materialul și să se rupă. Știe cineva dacă se poate repara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!