Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 10 Martie 2025 sunt:
Care e diferența între apa-de-toaleta și parfum?
O croitorie buna in Brasov, pentru retusuri? De preferat in apropiere de centrul civic
Simt nevoia să mă descarc oarecum aici, vreau niște sfaturi concrete, dacă se poate și mai bine ar fi să imi vorbiți din experiență nu din necunoștință de cauză. Acum circa 1 ...? (mai mult)
Unde gasesc sa cumpar la bucata, o fiola de acid hialuronic Gerovital? Locuiesc in Constanta, am intrebat la cateva Plafare si farmacii, dar le vindeau la set de mai multe bucati. Ofer funda
Parfumurile de pe site- ul Notino sunt originale? Ma intereseaza o parere de la cineva care a cumparat de pe acest site.Vad ca preturile sunt dubios de mici fata de Douglas, Marionnaud..asa ...? (mai mult)
Dacă părul meu natural este brunet si vreau sa ma vopsesc, iar apoi sa ma decolorez, culoarea părului se va schimba sau voi scapa doar de vopsea?
Trebuie sa stii limbi straine ca sa fii model la MRA?
Buna seara, unde gasesc sa cumpar la bucata, o fiola de acid hialuronic Gerovital? Locuiesc in Constanta, am intrebat la cateva Plafare si farmacii, dar le vindeau la set de mai multe bucati. Ofer ...? (mai mult)
Ce freză se poartă anul acesta la băieți?
Buna:) Daca sunt fete care au facut operatie de rinoplastie, mi- ati fi de mare ajutor cu cateva recomandari...Eu am facut operatia la domul doctor Marek Valcu si nu sunt multumita de rezultate, consider...? (mai mult)
Dacă peste perspirex pulverizez câteva pufuri de parfum, oare irită pielea? Este contraindicat să dai cu parfum peste deodorant/antiperspirant?
Este cineva din Suceava care vopseste acasa? Multumesc
Este cineva din Suceava care stie un salon bun pentru decapaj si cu preturi bune? Multumesc
Salut, am nevoie de niste sfaturi. Recent am primit o pereche de pantofi sport marca "le coq sportif", modelul: "omega X Y Metallic" si culoarea e un crem. Ideea este ca eu sunt baiat si acesta este...? (mai mult)
Salut, de unde as putea cumpara măști de silicon?
Ma ajuta cineva cu un site din Romania unde pot gasi pantaloni asa(https://www.mediafire.com/file/2gm8yec3moczox5/Screenshot_20190301-232532_YouTube.jpg)in afara de reflects si vagabond
Salut. Unde as putea gasi acest hanorac? https://www.pleinoutlet.com/ro/sweat-jacket-_dunnellon_/FW16-HM661101_02.html
Are cineva idee cum se creează o coroana din pietre? Poți încleia pietrele cu clei cald?
Salut, am nevoie de ajutor. Ieri, maica- mea mi- a cumparat o pereche de adidasi "le coq sportif", care cred ca sunt pentru femei (eu fiind baiat). Ei fiind pantofi de sport arata ok in picioare,...? (mai mult)
Salut, acum cateva zile mi s- a rupt un tricou de la guess pe care il aveam de 2 luni efectiv am dat sa il aranjez si a plesnit. Tricoul nu ma strangea sau altceva si nici nu am tras de el, efeciv am...? (mai mult)
Buna seara TPU! Aveti idee cun fac sa intre la apa o pereche de pantaloni 60% poliester si 20% bumbac 20% lycra? Va rog foarte mult sa mi dati un ajutor. DAU FUNDA! Multumesc
Cum se numeste sau mai bine zis ce firma sau model are geaca lui Selly din SOS?
Acest parfum este masculin sau feminin? https://m.imgur.com/4c0s0EM,yJ9Ftzd,eb5AVDU
As avea o cerere de modă pentru haine în scoala (camasa Alba) si pentru afara. Dați linkuri.
Salut, mă gândeam să iau o pereche de blugi de la h&m sau de la pull&beat și nu știu exact daca mărime 38 la cei de la pb este buna de mine, am o pereche de blugi de la h m mărimea 29 din magazin...? (mai mult)
A încercat cineva epilarea definitivă? Eu aş vrea la mustață, axilă, picioare şi total inghinal (există şi parțial), în cazul celor care nu ştiu, dar vor comenta. Din punctul meu...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat, dau funda. Sunt brunetă, asta este culoarea mea naturală, dar aş vrea să fac o mică schimbare, o combinație de cafea cu lapte. Credeți că m-ar prinde bine?
Salut, cum pot face sa-mi creasca barba mai repede? Am 18 ani si abia creste, am doar cateva fire pe ici-colo.
Am fata foarte uscata și am multe pielițe inestetice. Daca ma dau cu ulei de măsline îmi dispar acele pielițe și îmi face tenul mai fin? Am fata uscata din cauza unor pastile pentru acnee ...? (mai mult)
Vreau sa dau o comanda la stradivarius dar imi cere bi/ci. Stiu ca inseamna card de identitate dar nu stiu ce ar trebui sa bag.
Acest parfum e masculin sau feminin? https://www.ebay.com/itm/COSMO-DESIGNS-Oud-Bouquet-100ml-EDT-Eau-De-Toilette-Fragrance-Ladies/273694949777?epid=2297932910&hash=item3fb97d8191:g:z4AAAOSwxx1cNirC
Buna, de unde as putea cumpara masca de silicon?
Am o intrebare legata de cum ar trebui sa ma tund daca am fața triungiulara, păr negru, fiind băiat. Am cautat modele on- line, am intrebat persoane, iar nimeni si nimic nu m- a satisfacut...? (mai mult)
Nu știu dacă am ales corect categoria, dar m-am gândit că aici se uită mai multă lume.Aș vrea să știu care sunt cele mai bune saloane de tatuaje din Cluj.
Cum se numește firma care are acei teneși și ceasuri cu sigla de la Maserati sau mai exact acel trident!
As vrea sa imi achizitionez cateva produse de le Plush Bio dar am o oarecare retinere datorita efectelor acestora mai ales ca sunt la un pret "maricel". A incercat cineva produse de la ei? Isi merita ...? (mai mult)
Cat costa ca barbat sa ma tund la Vagabond Studio? Am auzit ca te aseaza pe un scaun iti examineaza fata si te tunde cum ti-ar sta cel mai bine, asa este?
Va rog frumos recomandati- mi un salon de tatuaje super bun prin zonele astea si chiar si in apropiere de ele: Maramures, Satu- Mare, Oradea, Cluj, Bacau, SUceva, Targu- Mures etc. Am auzit...? (mai mult)
De vreo 2 ani, eu acum avand 16 ani, am o usoara acnee pe frunte si cand spun pe frunte ma refer doar pe frunte! Pe fata nu am deloc, nici pe barbie, nicaieri decat pe frunte. Nu e o acnee...? (mai mult)
Stiti cumva daca pot sa gasesc o palarie "cap de urs" in Romania cumva? Ceva de genul: https://imgur.com/a/u0jXDBw
Știe cineva un site de unde pot lua produse make up fake? Gen Mac, Kylie, Anastasia, To Faced, Nyx? Poate fi și site străin dar sa livreze în România. Merci
Se poate da cu ulei pe varfuri dupa spalare?
Am 18 ani si as dori sa imi fac un tatuaj, dar probabil pe la 19- 20 de ani aproximativ cam pe tot antebratul. La vara merg in Spania si poate imi fac acolo, dar in Romania unde as putea merge...? (mai mult)
mi- a crescut acolo in locul acela, care desparte sprancenele una de alta, mi- a crescut si acolo fire de par si se formeaza urat. Ce as putea face in privinta asta? Ceva idei? Orice idee ...? (mai mult)
Care-i diferenta dintre Vans U OLD SKOOL si Vans UA OLD SKOOL(intreb pentru un prieten)
Cum se face că, în special vedetele, nu au niciun fir de păr pe corp? Cum reușesc?
În ce constă un machiaj natural? Voi cum îl faceți?
Trebuie neapărat să îți pui pudră de talc înainte de a-ți lua mustața cu ceară?
Buna, tuturor! De vreo doi ani mi- au apărut pe față diferite umflaturi in piele, "bruboane" (daca le pot numi astfel), de dimensiunea unor coșuri minuscule, dar am și coșuri care nu imi mai...? (mai mult)
Heii! Mi-am facut prin decembrie breton si nu-mi place cum imi sta. Ce as putea face ca sa-mi creasca parul mai repede?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!