Am parul negru, lung, nu l- am vopsit niciodată. De pe la jumătate e șaten cu tente roșcate. Se observa diferența de nuanțe când e prins în coc. Mai sunt fete cu aceeași "problema" ca...? (mai mult)
Știe cineva site-uri care personalizează căciuli și șepci? Vreau sa fac cadou la colegii mei cu sigla firmei!
Buna, Imi puteti spune unde gasesc magazine cu piercing-uri de vanzare in Timisoara? Mulțumesc!
Știți vreun magazin de haine second hand fain, în Brașov? Dau funda! Dar despre Humana ce părere aveți?
De cate ori pe an se organizeaza Saptamanile Modei? Fiecare brand participa la saptamana tarii de care aparine?
Am si eu o problema cu parul : nu se așază decât dacă e proaspăt spălat. E des, frumos, îl îngrijesc mereu, dar spre exemplu dacă ma spăl seara pe cap, dimineața, când mi- l îndrept,...? (mai mult)
Am o întrebare, vreau să mă vopsesc negru ..parul meu dacā te uiți e negru, dar nu e negru e spre alta culoare şi vreau să- l vopsesc negru, negru ..1.Cumpăr vopsea.2. Vreau să ştiu toți ...? (mai mult)
Sunt fete pe aici care folosesc sampon cu keratin, va ajuta? Cum este parul vostru dupa, si ce sampon recomandati?
Am si eu o intrebare. Am 15 ani, 1.70m si 60kg. Este ok pentru inaltimea asta?
Buna, TPU! Sunt baiat si am 18 ani si as vrea ca pe la 20- 25 de ani sa imi fac un tatuaj pe antebrat, aproximativ cam pe tot antebratul. Vreau sa stiu un lucru, imi poate afecta sangele? Vreau sa fiu...? (mai mult)
Care este cea mai buna metoda de epilare : cea cu epilatorul sau cea cu ceara de unica folosinta? Eu am incercat cu epilatorul dar imi cresc dupa aceea foarte multe fire sub piele si nu este tocmai...? (mai mult)
ce gel de dus considerati ca este cel mai bun?
Am o problema cu parul. Nu imi dau seama ce tip de par este. Drept nu e pentru ca orice as folosi sta ondulat sau putin bufant, doar cu placa sta drept. Cret e semi. Acum folosesc niste produse...? (mai mult)
Imi puteti recomanda cel mai bun, mai piesa si mai smecher hairstylist/frizer de barbati din Timisoara?
Am o groaza de puncte negre pe nas si in zona nasului si barbiei si nu ii mai suport, chiar daca ma curat cu gel de curatare, si crema. Ce sa fac sa scap de ei? Am folosit si masca cu argila...? (mai mult)
Hei, stiti va rog un site cu haine mai ieftin?
Mi- am deschis un magazin pe Facebook unde imi vand creatiile handmade, in principal bratari cusute manual pe panza de casa, cu model traditional, precum si semne de carte. As vrea sa imi spuneti...? (mai mult)
Ce părere aveți despre următoarele ținute? 1. pulover gri, fusta de blugi, dres negru 2.bluza alba, fusta neagra, dres culoarea piciorului, șosete negre pana la genunchi 3.blugi rupti...? (mai mult)
Am si eu nevoie de o idee de ținută pentru o ieșire la film cu o fata careia vreau sa ii las o impresie cat mai buna. Da stiu caracterul conteaza dar nu am vazut pe nimeni sa întoarcă...? (mai mult)
Vreau sa îmi pun gene fir cu fir...care ii diferența dintre 2d și 3d? Pe ce sa optez?
Aș vreau să- mi cumpăr o pereche de adidași albi și nu stiu pe care sa- i iau. Mi- e îmi plac mult adidas superstar dar maică- mea zice că sunt urâți. Oricum mi- e conteaza sa- mi ...? (mai mult)
A cumparat cineva produse de pe glami.ro? Si daca da ce parere aveti, adica sunt haine si pantofi originali sau sunt fake- uri? Sunt preturi prea mici in comparatie cu alte site- uri si mi se pare ceva...? (mai mult)
Am văzut că in Japonia exista măști ca de doctor cu un parfum plăcut (lămâie, trandafiri etc) si cred ca ar fi foarte bune pentru momentele in care folosesti transportul în comun si...? (mai mult)
Buna TPU... ce parere aveti de fondul de ten estee lauder stay in place?. Tenul meu este mixt( in zona T mai gras si in rest uscat), dar aproximativ o ora dupa spalare tenul meu este uscat. Credeti ca...? (mai mult)
Bună am si eu o intrebare...Se poate lua in Bagaj de mana geluri de unghii sau ti le aruncă? Multumesc
Va rog sa imi recomandati si mie un sampon impotriva caderii parului si a matretei. Pentru ca din cauza stresului am ambele probleme. Va multumesc!
Stie cineva daca gasesc flori artificiale sau covorase din flori in Dragonul Rosu- Bucuresti? Si daca da, in care corp mai exact? As dori sa achizitionez pentru decoratiuni nunti, iar pe net sunt...? (mai mult)
As vrea sa cumpar un sampon bun din plante gen care sa nu aiba jumatate de tub euri cancerigene cum au majoritatea sampoanelor(foloseam pantene pana am aflat de pe un site ce descrie produse dupa ingrediente...? (mai mult)
Salutare. As vrea sa achizitionez de pe site-ul CNFashonBuy. Intrebarea este cat timp pot astepta pentru comanda?
Cum sa mi aranjez parul astfel încât sprancenele sa nu iasă în evidență
Buna TPU... doresc sa cumpar un fond de ten bun cu acoperire medie- mare dar fara sa imi incarce tenul si sa il simt pe fata. Vreau un fond de ten soft matifiant si cu o gama larga de culori( nu folosesc...? (mai mult)
Buna fetele! Am o întrebare.am o prietenă care este reprezentanta avon si ultima oara cand si.o platit factura a fost in octombrie suma de 450 lei apoi a fost sunată ca trebuie sa plateasca suma deși...? (mai mult)
Efectiv am intrat azi pe Facebook după ceva timp și primul lucru pe care l- am văzut a fost un add, dar un add interesant deoarece era o ofertă la adidași care arătau blanao și erau la 160 de lei...? (mai mult)
Bunaaa a folosit cineva aparatul galvanic pentru vergeturi celulita? vreau rasp sincere va rog! Este bun? merita cumparat?
Am o vesta din fâș și s-a pătat cu acrilice(sau tempera). Stiti cumva cum sau dacă pot îndepărta petele ușor?
La oja semipermanenta trebuie lampa neaparat
Doresc sa achizitionez acest pandantiv, credeti ca este o decizie buna sau rea? https://www.fandecor.ro/cumpara/pandantiv-brosa-della-morte-turcoaz-1890
De cand ma barbieresc in fiecare zi firele de par sunt mai aspre si mai dese. Daca o sa ma barbieresc mai rar firele de par vor ramane tot la fel de dese sau se vor rari la loc?
Se gasesc blugi largi in Pallas Mall, Iasi. Vreau blugi largi cum poarta rapperii si nu gasesc in acel mall. Cel mai sincer raspuns primeste funda!
M- am barbierit in fiecare zi si am folosit solutii pentru cresterea si indesitul barbii. Au dat rezultat insa daca o sa ma barbieresc mai rar si o sa renunt la solutii o sa se rareasca barba...? (mai mult)
Daca folosesc toata viata(la infinit) sampoane sau solutii pentru calvitie nu imi mai cade parul niciodata? O sa am parul des si frumos mereu?
Am termiat un tratament anti calvitie si a dat rezultate bune, dar sunt curious pentru cat timp va tine. Adica peste cat timp o sa mi se subtieze din nou firele de par sau or sa imi cada? Dau...? (mai mult)
caut o persoana capabila sa ma ajute saptamana viitoare sa-mi fac dread-uri. stiti pe cineva care accepta 300 lei pentru o zi investita in asa ceva?
Vreau niste idei despre cum sa ma tund.Sunt fata.Am fata foarte ovala.Am parul putin ondulat si foarte mult volum.Lungimea lui actuala e putin dupa umeri. Multumesc:)
Hei. Știți cumva unde pot găsi în Buzău fondul de ten Revlon? Dacă se găsește in magazine?
Salut, caut un trench coat lung pana la glezne in stil clasic dar nu am gasit nimic, erau acum o luna pe site ul de la zara unele dar le au scos. Pls dau funda!
Imi pot agata blugi pe umerase de genul acesta: www.producator-umerase.ro/umerase-plastic/umeras ma intreb daca nu o sa se deterioreze sau sa se lungeasca. Urgent.
Recomandati tratamentul cu keratina? Eu mi- am taiat parul de curand si as vrea sa creasca mai repede pentru ca trebuie sa stau cu el legat mereu sau daca nu macar sa stea intr- o forma si el ca e scurt...? (mai mult)
Stie cineva un site de unde pot cumpara haine, accesorii si incaltaminte de genul asta la noi in tara?...? (mai mult)
Unde pot sa găsesc perii din fibre naturale de porc? Ce magazine ziceți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!