Funda! Imi poate zice cineva cum sa accelerez creșterea părului?
Fetele care si- au facut permanent la par (bucle mari sau mici) - ma intereseaza opiniile/sfaturile voastre din PROPRIE experienta. Dupa aceasta schimbare, parul vostru vi s- a parut ca ar fi ars/uscat?...? (mai mult)
Îmi puteți spune cum as putea scăpa de coșuri si puncte negre? Am 15 ani si porii foarte dilatați, prin urmare, am si puncte negre. Coșuri am, apar doar in timpul perioadei menstruale...? (mai mult)
Am parul ceva de genul asta: https://imgur.com/a/aykCgnH. Dar putin mai lung si putin dat si pe o parte. (O combinatie dintre dat pe spate si pe o parte) Ieri am fost sa ma tund, doar pe parti. Dar...? (mai mult)
Voi cumpărați 2/3 perechi mai ieftine de o calitate ok sau 1 pereche de calitate superioara? Fac mai mult referire la barbati. Ca pret ma refer 2/3 la 150-200 Sau 1 la 300-450.
am unghiile moi şi se rupe un fel de peliţa de deasupra. Spuneţi-mi un tratament cum aş putea să le întăresc ca să nu fie aşa fragile.Dau fundă!:)
Ce se poate face pentru a preveni caderea parului?
De la ce vârsta trebuie sa te machiezi? De la 14 ani am auzit...
Este bun minoxidil pentru cresterea barbii? Am inteles ca atunci cand oprrsti aplicarea rezultatele se vor opri ba chiar mai mult firele o sa cada
Cum folosesc uleiul de ricin? Cu ce aplic?
Bună TPU! Am descoperit un site "mys- make- up.ro" cu produse de make up gen *Huda, Nyx, Anastasia etc.* si sunt niste preturi extrem de accesibile. De exemplu, un ruj mat de la huda beauty+ creion...? (mai mult)
Imi puteti da niste parerei legate de masca de par vivanatura cu petrol? Multumesc
Sa ai ochii mari e un plus/o calitate? Sa ti se spuna ca ai ochii mari e un compliment?
Funda! Am auzit unele metode cu uleiul de ricin se aplica si pe părul uscat, dar si cu alte chestii...Îmi recomandați ceva? Ce metoda sa folosesc?:)
Eu locuiesc în Germania. Știți ceva site uri de unde pot da comanda de haine, papuci?
De ce unele fete/femei isi tund parul atat de scurt adica baieteste de ce nu si-l lasa mai lung ca doar nu le imbatraneste, eu stiu ca o fata/femeie e mai frumoasa cu parul lung decat scurt?
Ce parere aveti de rochia asta? Ar fi pentru banchetul de clasa a 8- a. Sunt si alte culori. https://starshiners.ro/rochii/rochie- artista- rosa- de- ocazie- cu- croi- larg- din- material- subtire-...? (mai mult)
ÎN CONCLUZIE. Singurul mod de a-ţi păstra sănătatea este să manânci ceea ce nu vrei, să bei ceea ce nu-ţi place şi să faci ce nu ai face.
Unde as putea gasi rochii faine pentru banchetul de clasa a 8-a?
Cea mai bună variantă de epilare pentru băieți, în special în zona intimă, deoarece sunt unele locuri în care e chiar foarte nasol... Fără HATE
Odata la cat timp trebuie folosit hairise spray pentru a-si face efectul?
Deci vreau sa imi fac box braids- codite afro..si parul meu e cam distrus de la placa, vreau sa il tund mai scurt si sa imi fac aceste codite lungi cu par sintetic, in speranta ca se va putea regenera...? (mai mult)
Stie cineva cum isi editeaza make up artistii pozele cu machiaje? As vrea sa stiu o splicatie cu care lot ajunge la efectul acela...
Bună fetelor, ați încercat șamponul gliss (ultimate repair de preferabil) vă rog să răspundeți, poate îmi dai o părere să știu la ce să mă aștept, chiar repară părul sau e așa de reclamă?...? (mai mult)
Am niste probleme cu greutatea si nu stiu cum sa dau niste kg jos. Nu sunt grasa dar mi-as dori sa devin un model candva si nu stiu cum sa imi pregatesc silueta pentru asta. Sfaturi?
ce părere aveți de masdelagneau, au încălțăminte originala?
Ce părere aveti despre parfumurile Arăbești (bărbătești)? Este cineva pe aici care folosește?
Bună fetelor, ați încercat șamponul gliss (ultimate repair de preferabil) aș ruga să răspundă doar acele fete care au încercat șamponul, mulțumesc și aștept cât mai multe răspunsuri!
Salut.Am o mica nedumerire.Sa-mi explice si mie cineva care e diferenta intre BALSAM de par si MASCA de par, ca sincer nu-mi dau seama.Pentru mine sunt acelasi lucru.
Am 13 ani jumate și doresc sa ma vopsesc. Nu din motive ca sa fiu, , cool " sau tare, din motiv ca pur și simplu nu îmi mai prea place culoarea parului meu natural. Ce ziceți? Sa ma vopsesc?...? (mai mult)
Http://www.blackhawknet.com/login.html Acest site este fake?
Salut, sunt baiat si vreau sa- mi pun unghii cu gel mâini si pedi. Dar nu stiu la ce salon sa ma duc si ce model sa le spun sa- mi faca. Voi ce salon imi recomandați sa ma duc sa- mi fac unghiile ...? (mai mult)
Aș vrea sa- mi fac pedichiura dar cu oja semipermanenta si sunt baiat. Dar nu stiu ce or sa zică femeile de la salon. Și nici nu stiu ce culoare sa mi le fac, voi ce culoare imi recomandați sa-...? (mai mult)
Caut o frizerie buna pentru barbati in Brasov. Astept recomandari( va rog sa mentionati si pretul).
Hei fetelor, cum pot scăpa de coșuri și de semnele lăsate de acestea? În fiecare lună când se apropie perioada menstruației îmi apar o grămadă de coșuri și când cred că dispar, povestea...? (mai mult)
Pentru o rochie argintie merge o pereche de pantofi de culoare neagra sau roșie. Sau ar trebui altă culoare? Ce makeup ar trebui să aplic?
Hei! Am niste picioruse foarte mici, mai exact 20 de cm :) stie cineva de unde pot achizitiona pantofii marimea 32-33? Multu. Ps: am 19 ani :)
Salut fetelor. Merita să îmi fac îndreptarea parului cu keratina?
Buna, de ceva timp am constructie cu gel, ieri m-am lovit la o unghie si cred ca s-a desprins de care cam jumatate.Ce pot face?
Bunaaaaa! Am nevoie urgentă de ajutor. Cum pot sa ascund urmele roșii lăsate de la coșuri? Ce sa fac sa treacă in câteva zile?
Cum pot să-mi las breton? Mi se ridica in sus.
Daca folosesc solutie pentru cresterea barbii si ma rad des(odata la 2-3saptamani), isi mai face efectul?
Bună, m-am facut reprezentant Avon in Uk si nu stiu prea bine cum sa procedez:( Imi explica si mie cineva cum stă treaba? Multumesc!
Bun TPU! Pentru cei ce folosesc hairise spray le-a crescut barba mai deasa sau nu?
Știți un salon bun în Timișoara? Vreau doar să mă tund dar mi-ar plăcea o coafeză cu experiență, care știe să tundă părul ondulat (2B, 2C).
Care este cea mai bună metodă de epilare?
A incercat cineva protectia termica de la Syoss ( Syoss heat protect )? Daca da, care este parerea voastra si dupa ce ati folosit protectia, ati mai utilizat si alte uleiuri pentru par?
Am o intrebare pentru cei sau cele care au incercat vopseaua semipermanenta de la Loncolor (Nuantator). De 4 ani ma vopsesc violet intens si dupa 2- 3 luni, parul ramane un portocaliu spalacit,...? (mai mult)
In ce magazine pot gasi tricouri cu trupe? De exemplu twenty one pilots:))
Hei TPU.Ce site-uri/pagini de Facebook stiti care vand haine si sunt si serioase? Sa nu fie chiar scumpe :) *Sunt fata
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!