Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 11 Martie 2025 sunt:
Bună fetelor. Epilarea inghinală cu benzi depilatoare (ceară rece) dă rezultate cât de cât îmbucurătoare?
Cam in ce consta decolorarea parului? Cat costa? Si se poate face si acasa?
Știți un salon bun în Timișoara? Vreau doar să mă tund dar mi-ar plăcea o coafeză cu experiență, care știe să tundă părul creț/ondulat (2B, 2C).
Caut adidașii ăștia mărimea 36, 5/37 de ceva timp și nu îi găsesc nicăieri. Mă poate ajuta cineva? https://www.sportvision.ro/pantofi- sport/276028- vl- court- 2- 0-...? (mai mult)
In ultimele 3 saptamani nu am mai utilizat nicio metoda de indepartare a parului in zona intima deoarece maine am o programare la salon pentru epilare cu ceara. Ideea e ca parul a crescut destul ...? (mai mult)
Cum as putea da volum parului? Si sa il fac putin undulat? Fara fixativ sau ceva ce dauneaza. Multumesc!
Mi-am facut un piercing acum o luna si inca ma doare ori de cate ori il ating, este normal?
Hello fetelor! Am si eu o "problema".De mica imi rod unghiile dar de cateva luni bune m- am lasat de obicei, unghiile mi- au crescut peste buricu degetelor cam atat de lungi sunt, doar ca observ la toate...? (mai mult)
Am o dilema. Abia mi- am facut unghii cu tips si gel(pentru prima data) si nu stiu cum sa imi prind parul..imi e frica sa nu se rupa..si am parul dastul de lung..stiu ca pare amuzant dar chiar nu...? (mai mult)
Cum este cel mai bine sa iti tii părul în timpul somnului, dacă e mediu spre lung?
A folosit cineva sampoane nature box? Cum sunt? Eu am părul gras la rădăcină și uscat la vârfuri...
Un remediu eficient și rapid care ajută la eliminarea coșurilor și la menținerea unui ten curat?
Am o geacă de piele întoarsă de la H&M însă e cam mare... Eu de obicei port S / XS la jeci iar aceasta este M... Ce as putea sa fac? Menționez că Geaca respectiva este din piele întoarsă...? (mai mult)
Merg o pereche de converse star court ox cu niste blugi skinny gri simpli? Vreau să știu. Căutați modelul pe internet
Fetelor, care este secretul unui par lung si sanatos? Pss eu ii tund varfurile cam des.
Ca sa imi cresasca barba mai mare odata la cate zile trebuie sa o dau jos? Si cam in cate luni o sa se faca mai mare?
Pentru cei care au comandat hairise spray stie careva daca este bun de ceva sau este doar vrajeala?
deci m- am am tuns de curand si imi sta super naspa..precizez ca am 13 ani dar nu cred ca asta conteaza..in fine, am incercat si masti pentru crestere a parului precum ulei de ricin si oua...? (mai mult)
Aș vrea să mă vopsesc cu henna culoarea roșcat. Îmi puteți recomanda vă rog frumos, câteva mărci bune de henna?
Îmi poate explica cineva cum sunt mărimile șepcilor? De exemplu, mărimea L (aprox) pentru ce vârstă este?
Bună. De la par blond deschis am ajuns la un par galben ca puiul ala mic. Ce sa fac sa am blondul ala deschis din nou? Ar merge daca as lua o vopsea blond deschis și m- as vopsi eu? Sau ce sa fac...? (mai mult)
Hei, puteți sa îmi recomandați o masca de fata din dm, sephora, douglas, etc?
De ce apar cosurile pe spate si cu ce pot sa le tratez?
Care este ordinea corectă? Gel construcție strat subțire - gel colorat - gel construcție strat gros - dat formă unghiei SAU Gel construcție strat gros - dat forma unghiei - gel colorat...? (mai mult)
Heii! Am o mică problemă, dacă mă poate ajuta cineva, va rog. Sunt teoretic intr- o perioada de proba pentru Avon și trebuie altcineva sa dea comanda pentru mine, este ultima luna in care se întâmplă...? (mai mult)
În trecut îmi făcusem un piercing în cartilaj, la un moment dat începuse sa se infecteze și am lăsat gaura sa se închidă, acum o luna am încercat sa- mi fac alta gaura mai jos și aceasta...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un bronzer sau conturing bun dar nu stiu exact care. Imi puteti recomanda ceva?
Buna! Ce parere aveti de siteul Oleya si unde pot gasi ulei de argan (cosmetic) 100% natural si presat la rece? Nu conteaza daca este mai scump.
Care tip de epilare definitiva este mai putin nociva pentru sanatate? Ma gandesc ca exista si reversul medaliei si sunt sanse sa afecteze intr-un fel sanatatea.
Care e cel mai bun șampon si balsam pentru parul ondulat si deteriorat? Nu vreau sa imi dea volum, imi place sa stea mai lipit de cap.
Sugestii de fond de ten hidratant? Dacă ar avea mai multe nuanțe ar fi perfect
Îmi vreau parul inapoi! Parul meu desi e sanatos, lung si frumos îmi displace total culoarea! Eu inainte eram un saten inchis mediu, la lumina zilei batea si spre blond. Eu acum sunt vopsită...? (mai mult)
Buna, unde pot gasi astfel de rucsac? https://www.inventily.com/products/optic-backpack?variant=14020187947071
Hey.Cine stie niște site-uri ieftine de makeup?
Dacă m-aș îmbraca la o întâlnire în camasa, blug gri foarte închis și adidași negrii sau pantaloni de stofă gri deschis ar da bine? Nu suport pantofii
M-am vopsit cu un blond si am incercat sa imi bag nuantator silver, dar nu mi-a prins. De ce? Dau funda :*
Buna TPU... ce pot folosi pentru cosuri daca am un ten sensibil si mixt( zona T putin grasa dar dupa cateva ore de la spalarea fetei si in rest este cam uscat in sezonul rece in special)? Multumesc!
Hello.Unde pot gasi fondul de ten Bareminerals Complexion Rescue? Il tot caut de ceva timp si nu il gasesc.
Imi poate recomanda cineva site- uri de haine elegante? Ma refer la camasi(unele chiar cu buzunare), paltoane, pantaloni, de barbati calitative si accesibile.Si daca se poate, niste magazine...? (mai mult)
Cum pot să îmi las parul pe spate aşa fin? Fara fixativ...
A incercat cineva protectia termica de la Syoss? Daca da, cum vi se pare? Mentionez ca eu am un par fin. Multumesc frumos!
Ce părere aveți despre parfumurile Arăbești?
Bună TPU(scuzați- mi categoria dacă nu e ok) Când zice cineva că face o "figurație specială pentru o reclamă" la ce se referă? Adică cam unde apare reclama respectivă? Mulțumesc, dau...? (mai mult)
M- am făcut blonda cu vopsea permanenta acasă. Eram deja blonda cam 70% din par și mi- am făcut și partea mai de sus spre rădăcini mai blonda. Credeam ca am sa arat bine; dar nu, nu îmi...? (mai mult)
Acum aproape o lună mi- am cumpărat de la hervis o pereche de Nike Manoa. Nu se fac murdari dar într- un fel se mai întunecă. Când îi șterg cu șervețele umede, nu se întâmplă nimic....? (mai mult)
Hei! Dacă combin pasta de dinți, lămâie și vitamina C (pastiluțe pe care le pui în apă și se dizolvă) la un loc și apoi aplic această mixtură pe unghii, îmi poate afecta cu ceva unghiile,...? (mai mult)
Care e greutatea ideala la 1.70 m? Fata, 21 ani.
Care dintre voi a-ți prefera să vă mai întoarceți la un telefon classic pentru a lua o pauză de la smart?
Hei TPU sunt barbat si imi cade parul, nu imi cade din partea superioara a fruntii, imi cade de peste tot, mi sa rarit in tot capul, imi cad doar fire mai mici decat cele normale, parul meu este...? (mai mult)
a auzit cineva de produsele Doterra? imi poate spune ce parere are despre ele? multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.