Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 11 Martie 2025 sunt:
Dau funda! :* Ce firma e aceea de fac modele cu un fel de lanturi pe rochii si camasi?
Hello! Dupa parerea si calculele voastre, paltonul acesta este pentru femei sau pentru barbati? https://imgur.com/dtVplL6
Întrebare pentru fete: Cine imi poate recomanda mai multe modele de unghii baby bommer - pentru Valentine's day? As vrea niste unghii micuțe sau medii mai delicate cu model inimioare, cupidon,...? (mai mult)
Cum ar trebui sa ma prezint la un casting de moda? Ce se face la un casting de moda in general? Precizez ca sunt baiat.
Am parul castaniu destul de închis, părul meu natural fiind un saten deschis spre închis. Ideea e ca nu m- am vopsit niciodată negru, cu doar saten închis si castaniu, insa as dori sa fiu...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva marci de costume pentru evenimente sau cateva magazine prin Craiova, dau funda!
Care ar fi cele mai potrivite ținute la școală pentru o fata? Dar și pentru un băiat?
Unde pot gasi dreaduri false? ( in ce magazin/ da- mi un www.) Fundita:)
Imi recomandati, va rog, un salon de tatuaje super bun din Bucuresti? (si cam cat de dureros ar fi un tatuaj pe deget?)
Salutari, am o intrebare legata de tatuaje si as dori sa raspunda doar cunoscatorii. Daca imi fac un tatuaj in perioada asta, cand sunt nevoit sa port haine cu maneca lunga, e vreo problema daca hainele...? (mai mult)
Doreste cineva sa devina reprezentant oriflame?
Hello De unde aș putea să știu când vine ciclul, mi- e frică să nu mă pătez noaptea când dorm sau patul să îl pătez și să vadă cineva, până în 2 luni mi- a venit ziua și mi- e frică...? (mai mult)
Salutare tuturor. De curand am achizitionat un parfum de pe Honey Perfume. Sunt multumit, e exact ca ala din duty free. Acum vine Valentines day si 8 martie si vreau sa cumpar mai multe cadouri. Si as...? (mai mult)
Si-a comandat cineva hanorac Carla s dreams? Cat a costat transportul?
Salut, vreau sa ma apuc de afaceri cu parfumuri si haine, dar nu stiu de unde pot cumpara haine si parfumuri la un pret mic ca sa le pot vinde la randul meu, va rog comentarii cu multe idei, am auzit...? (mai mult)
Salut fetelor, am vrut să vă întreb cum faceți voi? Eu îmi îndrept părul, dar îl am și voluminos, văd la fete cum au un păr drept și nu pufos ca la mine dacă pot spune așa cu aspect ca...? (mai mult)
Tocmai am cumpărat o geacă de iarnă, cu puf înăuntru, si am băgat- o la spălat, si cand am scos- o, tot pufu sa adunat. Trebuie sa o las sa se usuce si puful acele sa se răspândeasca din nou ...? (mai mult)
Bună ziua. Parfumul deoforant spray e parfum sau deodorant ca nu înțeleg
Am avut parul vopsit, doar varfurile in blond. Insa nu mi- a placut. M- am dus inapoi si mi- am facut un ciocolatiu. Nu prea se vede diferenta intre cele dou nuante (parul meu natural si varfurile...? (mai mult)
Ceva recomandari de fond de ten cu acoperire mare pls :(
Http://www.elefant.ro/cosmetice- si- parfumuri/parfumuri/apa- de- toaleta/apa- de- toaleta- giorgio- armani- acqua- di- gio- vi- ml- pentru- barbati- incolor- 40270- 355.html Credeti ca sunt originale?...? (mai mult)
Am părul roșcat, vopsit, gen ginger hair. S- a decolorat și acum pare a fi un șaten deschis. Vreau să mă vopsesc verde, dacă îmi fac decapaj sau dacă ma decolorez, o să prindă? Întreb...? (mai mult)
Ca tratamentul de indesire a barbii cu ulei de ricin sa fuctioneze trebuie sa si ma barbieresc zilnic?
TPU, ciocul arata mai bine cu putina barba pe obraji, acolo langa ureche sau doar cioc fara barba nimic?
Salut, am o problema cu matreata. Chiar azi dimineata am facut un dus si m- am spalat cu Head And Shoulders. Au trecut cateva ore si am matreata in par, de la ce poate sa fie si cum scap de ea? Dau...? (mai mult)
Rezervele de la gillette venus se pot pune la orice aparat (maner)venus gillete?
Imi puteti recomanda niste reviste de Fashion pentru barbati? Eventual la care ma pot abona lunar. Multumesc anticipat.
Hey TPU... va rog recomandati-mi un ondulator de par bun ( parul meu este drept si buclele vreau sa reziste). Imi doresc un ondulator care sa protejeze oarecum parul. Multumesc!
Cine stie masti de fata pentru cosuri? Chiar si sa le las peste noapte, orice.
Cat de mult conteaza trecutul parintilor tai in cariera de modeling profesionist? Nu raspundeti la misto e doar o intrebare
Fetelor ce mirosuri va plac in parfum? Stiu ca are un miros misto vanilia dar vreau sa gasesc un parfum mai diferit ca altele si nu prea stiu ce esente trebuie sa folosesc
Găurile din urechi,cele pentru cercei,se astupa vreodată? Daca nu,macar,in timp, se "maschează" sau umple sau trece cumva gaura aia?
Am parul foarte deteriorat si imi creste greu. Cand am fost la coafor sa ma tund la varfuri, mi- a spus ca am tot firul deteriorat si ca trebuie tuns mai mult. Dar eu vreau sa il am foarte lung, nu vreau...? (mai mult)
Am o pereche de adidași bleumarin din piele și aș vrea sa-i iau cu o pereche de blugi albastră si cu un tricou alb. Merge combinația?
Va rog ajutați-mă, cine știe un site cu brățări de bărbați de aur, nu așa scump.
Cam cât ar costa extensiile cu microring+manopera?
Am o pereche de adidași bleumarin din piele și nu stiu ce șosete să iau la ei. Vreau să îi iau cu o pereche de blugi albaștri. Știam că la adidași se iau șosete albe. Help!
Imi puteti da niste sfaturi sa scap de cosuri sau sa nu imi mai apara? Am fost la dermatolog, am folosit diverse creme, mi- au mai disparut putin cosurile insa inca am pe fata cosuri. Marea...? (mai mult)
Girls, imi puteti recomanda o crema buna pentru celulita? As dori sa scap de ea, sau macar sa o diminuez, fac mult sport (de 5 ori pe sapt), mananc sanatos, nu mai mananc dulciuri de cam o luna, beau...? (mai mult)
Hei TPU, daca faci tratament cu Keratina ai parul drept toată viața? Și cât costă la coafor?
Tocmai ce am terminat cursurile de frizer. Știe cineva unde mă pot angaja că frizer începător?
Stiti vreun site cu extensii? As vrea ceva de calitate si par natural dar nu foarte scumpe
Hei hei. M- am vopsit acum 2- 3 săptămâni(prima oară) și efectiv nu mai am volum:)) Am parul ondulat(chiar creț), iar înainte avea foarte mult volum. Ce pot sa fac să îl readuc la starea de...? (mai mult)
Buna,as vrea sa fac un curs pentru gene fir cu fir si as vrea sa-mi spuneti voi ce produse mi-ati recomanda sa folosesc de inceput.
Ce părere aveți despre părul drept la fete? Par drept sau ondulat
Aplic o crema pentru puncte negre pe fata de la Yves Rocher in felul urmator: dimineata si seara imi intind pe zonele de pe fata pe care am puncte negre si peste cateva ore ma spal cu apa calda si o indepartez....? (mai mult)
va rog. Unde pot gasi cizme din acelea foarte lungi curea in talie ca ale Rihannei?
În legătură cu numele la salonul de manichiură m-am gîndit și la nailsinlove, nailstaime, nailsland, sweetynail, nailsforyou, nailstime, happynails, vouă care vă plac?
Ce știți despre săpunul de alep? Poate provoca reacții adverse? Că la cât de lăudat e, neapărat vreau să-l încerc.
Salutare, îmi deschid propriul salon de alungirea unghiilor, nu știu cum să se numească salonul, ma puteți ajuta? M- am tot gîndit și altceva nu îmi trece prin cap de cit nails land, nails ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.