Salut tpu.Cum găsesc eșarfa pentru par sau cum s- ar numi.Gen ca modelul asta vreau neapărat să- mi cumpăr! Va rog spuneți- mi cum se numește(nu stiu dacă am numit- o bine).Dau...? (mai mult)
Am 19 ani si am o barba foarte rara, ma dau cu bigul cam o data pe saptamana, uneori o data la 2 saptamani. Daca ma barbieresc mai des sa zicem in fiecare zi timp de o luna de zile mi se va indesi...? (mai mult)
Ce contează mai mult la zâmbetul unei fete:cât de albi sunt dinții sau forma lor?
Salut, https://imgur.com/a/sBmoytC cum se numeste acel obiect din pantof?
Buna! Fetelor, preferati parul drept sau tuns in scari?
Am tenul gras. Ce se intampla daca nu ma mai spal pe fata absolut deloc?
E tarziu ca la 24-25 de ani sa imi creasca barba? Adica, am 19 si de abia am vreo cateva fire de mustata.
AJUTOR. Salut TPU. Vreau să îmi iau niste ghete Levi's, Ghete de piele Emerson. Am găsit acest tabel (este pentru acest tip de ghete) https://answear.ro/? module=ScCatalog&controller=Sizetable&id=297 ...? (mai mult)
Dacă sunt vopsita negru și vreau sa ma vopsesc înapoi șaten o sa se prindă culoarea pe par fără decolorare?
Am făcut o comanda la Bershka, de aproximatv o săptămâna și ceva și nici pana azi nu a ajuns... Aveți idee când o să-mi vina?
Intrebare pentru fete: ce machiaje gen "drugstore" folositi si sunt bune? In ultimul timp am tot dat banii pe multe machiaje care costau mult si vreau sa vad daca cele mai ieftine sunt si ele ...? (mai mult)
Bună, vreau să îmi las părul lung dar am firul de păr subțire și din câte am înțeles uleiul de ricin și cocos ar fi unele dintre cele mai bune pentru a face firul de păr mai gros, dacă știți...? (mai mult)
Cat ma costa la salon sa ma vopsesc o culoare turbata(mov, sau turcuaz), avand in vedere ca parul meu are cam 120 de cm?
Ok, deci am mai multe intrebari in legatura cu vopsirea parului. Ce inseamna vopsea permanenta? Ce inseamna vopsea semipermanenta? Care e diferenta dintre permanenta cu amoniac si permanenta fara amoniac? ...? (mai mult)
TPU, daca am 18 ani, odata la cate zile trebuie sa- mi fac barba ca sa- mi creasca mai mare decat o am acum? O vreau mare. Încă ceva, daca in unele parti nu am inca barba mai am sanse sa apara si...? (mai mult)
O intrebare pentru cunoscatooare :)) Recent am achizitionat o lampa UV si as dori sa stiu daca oja UV este aceeasi chestie cu oja semipermanenta, deoarece am intrat intr- un magazit de cosmetica...? (mai mult)
unde găsesc bluze ca aceasta? http://wheretoget.it/look/4274893
Pastile eficiente de slăbit?
Caut artist de facut dreduri in Galati, cine ma ajuta dau funda!
Care ar fi tinuta potrivita pentru la teatru?
Stie cineva unde gasesc lentile de contact colorate in Craiova?!
Scap de mătreață și mâncărimi dacă mă clătesc cu apă și oțet?
Salut.Ce parere aveti despre ramele de ochelari de vedere Police? Se mai poarta ramele, , tocilar, , din plastic? Am gasit aceasta rama la Optiplaza la un pret bun https://www.optiplaza.ro/ochelari-...? (mai mult)
Vopsea de par Syoss sau Palette Deluxe?
Pe ce magazine online pot gasi rochii de seara sau provocatoare? Doresc sa fie cu livrare din stoc si preturi pana in 150 de lei. Multumesc frumos.
Si- a comandat cineva de pe site- ul Manzara? Sau ati auzit de la cineva ca a dat comanda? Ce parere aveti de site? As vrea sa imi comand ceva dar nu gasesc nicaieri o parere.Multumesc! Dau...? (mai mult)
As vrea niste modele de adidasi hype la moda acum :))
Cum pot sa pun si eu masca din aceea cu ursulet roz pe fata, deoarece pe Instagram nu o gsesc si nu o gasesc nici in filtrele telefounului. Cum fac asta. Cum pot face asta? Multumesc anticipat,...? (mai mult)
Vreau sa imi caut o rochie pentru banchetul de a 8 a, una scurta, dar nu stiu magazine care sa aiba rochii frumoase si de calitate. Daca stiti mi-ar fi de mare ajutor.
Imi recomanda cineva un fond de ten bun si accesibil ca pret? Nu ma pricep si am nevoie
Intr o zi era sa pic pe scari si datorita faptului ca m- am zdruncinat, a inceput sa ma doara rau coloana cervicala.Mi- am pus un plasture dinacela pentru dureri cu ardei iute, doar ca fix unde...? (mai mult)
Cum pot face sa imi creasca parul smuls?
Hey,sunt noua si vreau sa va intreb, daca mi-am ars parul cu placa de par (am pârâul subțire și am 13 ani) cam in cat timp se va regenera?
Salut, am si eu o problema. Am 1.70m si 61kg. Problema este ca prin partea de sus sunt foarte slab, dar la picioare e mai naspa. Grasimea e depusa pe pulpa, si pe fese. Ce as putea sa fac sa scap...? (mai mult)
Am nevoie de un site sigur cu rochii frumoase, vă rog! https://pin.it/edmnkahlkxl6qo sau de unde pot gasi rochie ca aceasta? Pls. Dau funda:)
Stiti de unde as pute sa imi iau tricou cu purpose tour?
Bună prieteni. Întrebare pentru fete. Iluminator merge chiar și pe față fără fond de ten? Nu mă prea pricep, va rog fără mișto.
Care stie unde pot gasi costumul acesta pentru a-l cumpara? FUNDA! https://imgur.com/a/pJ07pkc
Voi cum va alegeti gentile? Cat va tine de obicei o geanta? Si care este geanta voastra preferata?
Hei,as vrea sa va intreb daca stiti niste site-uri romanesti gen Fashion Nova, cu haine asemanatoare cu cele de acolo.
Am parul rar si pe alocuri se vad spatii, in crestetul capului am o zona foarte putin acoperita de par si nu stiu ce sa fac. Tata nu e chel sau ceva, ma gandesc ca nu chelesc ( sper ). Mi...? (mai mult)
Hei, recomandați- mi magazine de haine (online) de încredere, de unde ati comandat si voi și când v- a venit coletul nu ati avut surprize de genul sa fie alta mărime deși tu ai comandat o mărime....? (mai mult)
Cum va puneti parul in valoare? Cum il aranjati de obicei?
Cam in jur de cate saptamani barba finalizeaza cresterea dupa ce te-ai berberit?
Ce tunsori se poarta prin 2019? M-am gândit sa ma tund in părți și atat Am 12 ani 1.72 67 kg
Imi puteti da niste idei de tunsori? Sunt fata. As vrea ceva mai diferit.
A incercat cineva vopseaua de la loncolor expert, nuanta saten violet (5.22)? Cum este rezultatul? Ma refer aici la intensitatea si culoarea parului, daca seamana cu cea de pe cutie.
Îmi place sa port topuri negre, bluze etc, dar la 2- 3 spalari se decoloreaza repede. indiferent de firma sau material. Deci presupun ca greseala e in modul de spalare si/sau detergentul...? (mai mult)
Cred că mi se formează 3-4 cicatrici foarte nașpa pe spate din cauza acneei. Și nu știu ce să fac! Efectiv pielea este ridicată pot să le vindec?
TPU, ce imi recomandati pentru cresterea unghiilor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...