Imi poate spune si mie cineva de ce pantofi sport Adidasi Yeezy Boost sunt mai scumpi decat o pereche normal de pantofi sport tot de o firmă buna gen Nike puma reebok etc? Eu nu vad mare lucru ...? (mai mult)
A fost cineva dintre voi reprezentant Oriflame? In prezent sunt si eu reprezentant si ma intrebam daca vreau sa renunt cum se procedeaza?
Salut, sunt din Ploiesti si sunt băiat. Vreau sa îmi fac braids (https://africanamericanhairstyling.com/braided-hairstyles-for-boys/) Am parul in jur de 11 cm. Aveți vreo idee unde îmi pot face?
am vazut in strainatate niste imbracaminte cu tematica din serialul Riverdale,as vrea sa va intreb daca pot gasi orice despre Riverdale(haine,ghiozdane, brelocuri, etc.) In Romania.Dau funda
mi- am cumpărat si eu ulei de ricin ca să îmi crească părul mai repede...dar chestia e că nu stiu cum se aplica pe păr, cat trebuie să pun si daca trebuie sa îl amestec cu ceva. Mi-...? (mai mult)
Am un par foarte- foarte gras. Il spal dimineața si seara deja incepe sa arate rau, ca in următoarea zi sa arat ca altii nespălați de 2 saptamani (și nu exagerez). Am incercat pentru mai mult timp...? (mai mult)
Am o geanta din piele naturala si uneori mai trag cu unghia pe ea, nu tare, dar am observat ca au ramas niste urme albe micute. Nu bat la ochi, dar sunt acolo. Exista vreo sansa sa scap cumva de ele?
Cu ce pot asorta adidasi albi sprandi de la ccc si geaca subtire portocalie pe exterior si roscat pe interior pe care o port pe deasupra?
Am o problema de 3 saptamani...Parul mi se îngrașă si miroase urat la doar 3- 4 zile de la spalare(am parul cret)... Aveti recomandări de sampon si balsam care sa imi mențină parul frumos...? (mai mult)
Ce tratamente stiti pentru cosurile excesive?
de 2 ani imi creste parul si deja il am destul de lung, dar de un timp incoace mi se incalceste extrem de tare cand il spal. Se incalceste de la radacini si il am foarte rar si subtire si imi...? (mai mult)
Salut prieteni, am o intrebare legata de o haina gen, ii gucci dar nu stiu daca ii originala, este un jeans jacker, scrie pe spate jos pe o bucata de material gucci jeans cu albastru si deasupra este...? (mai mult)
Hello. Cum as putea sa ma imbrac ca sa fiu la modă?
Am o lotiune de la avon pentru piele foarte uscata, aceasta lotiune poate tine locul unei creme hidratante?
Bună. Ce îmi recomandați pentru mătreață? Nu o mai suport mă mănâncă capul de la ea, nu știți vreun șampon ceva (în afară de CLEAR HEAD&SHOULDERS că tot am ), există vreun șampon pentru...? (mai mult)
Cum fac să îmi creasca parul ca a lui Aragon din Stapanul Inelelor?
Ce este necesar pentru un par stralucitor?
Hei! M- a oprit un domn, care lucrează la o agenție de modele pentru diverse brand- uri și mi- a spus că fizic mă încadrez cerințelor, așa că m- a invitat la un "casting" într- un platou, ...? (mai mult)
Buna fetelor, stiti unde pot gasi tocuri inalte, marimea 41-42, in Bucuresti?
Știți cumva cum pot repara o vesta din blana? Am spălat-o la temperatura mare și s-a făcut urâta.
Ce părere aveți de "moda" cu gleznele goale la băieți peste tot? Și la -10 grade am văzut mulți pe stradă așa.
Buna, am banchetul in curând (colegii mei sunt dubioși) și am părul foarte scurt. O metoda buna și rapidă pentru a îmi face parul sa crească mai repede? Dau funda :))))
Unde aș putea să îmi personalizez un hanorac? Spuneti- mi un loc din Pitești unde se printeaza imagini pe haine sau cum pot să- mi fac acasă. Știu că era ceva gen coală specială pe care o lipești...? (mai mult)
Remedii naturale pentru cearcane. Va rog dacă știți, m-ar ajuta foarte mult. De preferabil cu ceva ce găsesc în casa.
Zațul de cafea este eficient împotriva coșurilor negre? Daca da, cum îl folosesc? Dau funda
Este buna crema de galbene Pt ten uscat?
cum pot face sa-mi creasca parul mai repede? Am nevoie de ajutor. (sunt baiat)
Cum vorbesc cu frizerul? Ce termeni trebuie sa folosesc? Multumesc pentru ajutor!
Dacă te speli cu șampon pentru păr colorat și nu ai părul vopsit, afectează? Schimbă nuanța? Cade părul?
Mi- am tuns barba cu foarfeca si am facut- o aiurea rau. am tuns prea naspa in unele zone si nu stiu ce sa fac. ma gandeam sa o dau jos de tot si sa astept sa creasca iar. Sau sa o las de ...? (mai mult)
Stie cineva cum poti ajunge model de maini? Ati fost sau aveti cunostinte care sunt? P.S:Sa raspunda doar cei care stiu
Salutare baieti! Voi cum va descurcati cu aranjarea parului? La mine nu mai este asa maleabil cum era acum ceva timp, folosindu- ma doar de feon il aranjam cum imi dorea inima, avand un aspect placut. ...? (mai mult)
Unde se găsește gaz lampant? Și își mai aduce cineva aminte cum se prepara "rețeta" pentru regenerarea și întărirea rădăcinii firului de par cu gaz lampant, usturoi și ulei de ricin/ulei...? (mai mult)
Stiti cumva cum se numesc ochelarii aia albi a lui Zappy TV?
Cu barba sau fara? Ce preferati mai mult?
Salut, sunt in clasa a 8a si diriga s-a luat de mine ca mi-am facut unghiile de culoare neagra, credeti ca negru e asa strident? Daca o sa le fac albe credeti ca o sa mai zica ceva. Fundaa
Buna TPU... as dori sa imi recomandati cateva geluri de curatare pentru tenul sensibil. Multumesc!
Se pot inlatura imprimeurile de pe bluze si tricouri? Ce metode sunt mai bune pentru asa ceva?
Buna,intrebarea este pentru cei din Timisoara, stiti vreun magazin in apropierea complexului stundentesc unde as putea gasi produse pentru ingrijirea barbii? Doresc sa fac un cadou :)
Cine stie din ce tipuri de magazine( farmacii, magazine naturiste, supermarketuri...) pot lua pasta de dinti cu carbune activat, din aceea neagra?
Date: Bună, numele meu e Ana și am o problema cu coșurile de pe fata, sunt cam singura din clasa cu multe coșuri... Si am 12 ani. Intrebare: Cum aș putea scăpa de coșurile de pe fata? Puteți...? (mai mult)
Din experienta voastră, care pasta de dinți albește dinții? (știu ca în teorie, toate promit asta)
Buna TPU... ce parere aveti de dispozitivele Forea pentru curatarea tenului? Doresc sa imi achizitionez Foreo Play Smart( Fofo) sau Foreo go. Primul dispozitiv este mai complex putand fii conectat la o...? (mai mult)
Salut, îmi recomandă cineva o cremă bună pentru ciuperca de piele? Precizez că e pe abdomen şi spate. Ceva cu efect cât de cât rapid. Mersi!
Pot pune lentile de vedere pe rama de ochelari de soare? Stimă.
Salut, cine imi poate spune unde aș putea gasi lănțișoare din argint prin Iasi?
Bunaaa! Mi- am luat și eu un fond de ten de la Fenty și E cu o nuanță mai deschis. Nu asta ar fi cea mai mare problema, ci faptul ca se vede îngrozitor pe fata. Se aduna și are un aspect, , branzit"...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate... știe cineva dacă fondul de ten Estee Lauder este original!?
Bună ziua, am cumpărat o cremă nuantatoare de la Avon și nu prea știu sa o folosesc și am câteva nelămuriri. Și acestea ar fi :Cum se folosește? Este ca un fond de ten? Sau se da peste fond ...? (mai mult)
Hey.Mi- Am cumpărat cremăsta nuantatoare True Colturile Summer Skin din greșeală de la Avon. Însă nu știu Cum se folosește! Și am câteva nelămuriri, este ca un fond de ten? Sau se aplică peste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...