Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 12 Martie 2025 sunt:
Hey.Mi- Am cumpărat cremăsta nuantatoare True Colturile Summer Skin din greșeală de la Avon. Însă nu știu Cum se folosește! Și am câteva nelămuriri, este ca un fond de ten? Sau se aplică peste...? (mai mult)
Ce creme pentru cosuri de la plafar imi recomandati?
Heii TPU! M- am decolorat si vopsit de multe ori si am folosit placa aproape in fiecare zi si acum am parul ars si rupt. Orice incerc sa ii fac nu imi sta deloc si nu arata bine..Stiti ceva tratament care...? (mai mult)
Hello TPU. Aveti idee de magazine in Bucuresti care vand bijuterii de argint cu ametist? Am fost la B&B si nu au... au doar zirconiu colorat... Am gasit cateva magazine care vand online dar nu prea sunt...? (mai mult)
De ceva vreme mi- am impartit parul in doua culori: jumatate din el e brunet si cealalta jumatate e vopsit verde. As vrea sa- l uniformizez pentru ca e destul de costisitor sa- l intrebin asa jumi-...? (mai mult)
Ce vopsea sau nu stiu gel orice care poate sa îmi facă parul total gri, după decolorare sau chiar și pentru întreținere. Am folosit de toate vopsele, șampoane, balsame toate prostiile și pur...? (mai mult)
Coșurile mi-au lăsat pe spate niște cicatrici care par că nu se pot vindeca? E ceva ce aș putea face?
De ce multa lume poarta tricou peste bluza?
Am si eu o intrebare. Deci tenul si parul meu se ingrasa foarte repede, pe cap ma spal de cam 2 ori pe saptamana, dar la 1- 2 zile dupa ce il spal iarasi se ingrasa. La fel si tenul mereu ...? (mai mult)
Am 15 ani, iar in ultima vreme mi- au apărut mici coșuri in piele negre, unele chiar foarte mici. Am folosit și fondul de ten (un fond de ten simplu, potrivit vârstei mele) pentru a acoperi...? (mai mult)
O pasta buna de dinti pentru albire? Eu in general folosesc aquafresh dar nu prea da rezultate:))) Mersii
Folosesc șampon Head&shoulders de mult timp, dar am matreata.Care credeți ca este cauza? Am auzit de șamponul Syoss anti- matreata și as dori sa aflu și parerea voastră despre el.Astept...? (mai mult)
Hei TPU, cine îmi poate da un site cu haine pentru petrecerile techno? Multumesc frumos ❤️
Acum ceva timp am avut foliculită, după ce mi- am tratat- o mi- au rămas firele de păr crescute de la iritație, însă foliculita mi- a trecut, nu mai am absolut nimic; aşadar aş ...? (mai mult)
Bunăă, care șampon de la gliss vi se pare mai bun cel ultimate repair, sau ultimate oil elixir? Vă rog să îmi spuneți părerile voastre legate despre aceste șampoane, sincer chiar nu aș vrea...? (mai mult)
Bună,știți niște metode sau aveți niște sfaturi pentru creșterea sprâncenelor, care știti sigur că funcționează. Mulțumesc anticipat.
BUNĂĂĂ! M- am făcut acum 3 săptămâni blondă, adică m- am decolorat, deoarece parul meu e foarte negru și nu mergea să- l fac blond vopsindu- mă. Acum începând școala după vacanță ...? (mai mult)
aveți idee pe unde se găsește acele baloane decorative pentru o zi de naștere? Nu vreau online și doar magazine fizice
Cum pot sa scap de burta? Eu sunt slaba la corp dar am putina burta, cand stau in picioare nu se vede rau dar cand ma aplec. Ca prin magie apar niste sunci. Am 1, 60 si 45-46 kg
Aș vrea să îmi fac codițe ca și acelea pe care le-a avut Diana Condurache. Știți cât costă? Mulțumesc! :)
Stie cineva la ce farmacii pot gasi proactol xs(sau un inlocuitor al acestuia) si ce pret ar avea? Multumesc anticipat!(imi cer scuze daca am gresit categoria)
Poate sa imi recomande cineva un site de unde pot sa iau machiaje, dar sa fie mai ieftine
Hei lume. Cum pot avea un corp mai frumos, in sensul ca vreau sa fiu aproximativ clepsidra (am 1, 60 si 45- 46 kg)? Nu pot sa spun ca nu arat bine dar vreau sa fiu mai rotunda si cu puține kg ...? (mai mult)
Stiti vreun site romanesc de unde as putea comanda Zincofax? Sau vreo crema pentru tenul acneic? Sa fie la un pret rezonabil.
Bună. Întrebare pentru fete : Ce fond de ten acoperă cel mai bine coșurile sau alte imperecțiuni? :) Dau fundiță :* Mulțumesc :*
M- ar interesa un produs de curățare pentru tenul mixt care să conțină ingrediente cât mai naturale, deci să nu fie din acela ce se găseşte în supermarket- uri şi peste tot cum ar fi Elmiplant,...? (mai mult)
A comandat cineva de pe site- ul Armilla Silver? As dori sa fac si eu o comanda insa este enervant faptul ca acele costuri pe transport si ce mai e le aflu abia duoa finalizarea comenzii..si nu...? (mai mult)
Cum fac sa imi creasca barba mai deasa? Aveti vreo idee?
Aș vrea să îmi fac codițe ca și acelea pe care le-a avut Diana Condurache. Știți cât costă și dacă aș putea să le fac undeva în Pitești, Mioveni sau Câmpulung? Mulțumesc!
Oof. Probleme cu hainele. Să încep prin a spune că am început să merg la sală (nu pentru a slăbi drastic sau ceva), de multe ori considerând că e mai bine decât stând în casă la TV mâncând...? (mai mult)
Ce fel de dresuri preferati normale sau cele de tip plasa?
Hei lume. Nu stiu ce sa ma fac, am cautat pe internet si tot degeaba. Am pe fund un fel de bubite, nu se vad foarte rau dar se observa si ma simt incomoda sa le am, nu stiu cum sa scap de ele. Au aparut...? (mai mult)
Ajutor! Acum 2 zile mi- am decolorat parul în vederea vopsirii în blond din șaten(culoarea mea naturala) și acum după prima spălare de mine, acasă am realizat ca îmi cade foarte rău parul. La...? (mai mult)
Ce tip de chiloti ar trebui sa poarte un baiat la prima dezbracare în fața unei fete ca să nu se faca de râs?
Vreau să- mi las părul lung și- l am deja destul de lung, cam până aproape de umeri doar că în ultimul timp a început să stea în valuri și "strâmb". La modul că nu stă drept. ...? (mai mult)
Hello, stie careva ce lentile de contact poarta Marilu Dobrescu? Sau stiti ceva lentile de contact colorate care par naturale? Dau funda
Buna,am o intrebare adresata in special baietilor,pentru cei ce s-au vopsit la salon, cat v-a costat?
Ce parere aveti cei care ati folosit de produsele de la Kallos? Mi-am achiziționat recent un sampon pentru par vopsit cu argan un balsam si o masca de par...
Va plac fetele foarte foarte slabe?
Salut,am o geaca care vreau sa o spal si am simbolul de interzis la masina, cum o pot spala? Imi spune pe eticheta " clean it with a weg rat"
Salut, stiu ca este o intrebare mai dubioasa, dar prin intamplare stie cineva de unde pot face rost de o palarie de ofiter german ww2 (skull brigade)? Nu ma intereseaza un original, doar o reproducere....? (mai mult)
Buna prieteni! Am o întrebare, vreau să-mi iau un hanorac, am 1.73 si 60kg, ce mărime îmi trebuie? {M, XL, L, XXL} ajutati-ma, dau funda!
Imi poate spune si mie cineva niste sh- uri din Valcea bune, care chiar sa aiba lucruri misto, care arata bine si care chiar sa aiba de brand, adica mai stiu sh- uri care au si sectiuni de brand, dar ...? (mai mult)
Daca imi trimite cineva din Germania niste haine, cand vine curierul trebuie sa ii dau datele mele? (buletinul sa ia cnp-ul, ceva?)
Vreau sa îmi fac a 2 a gaura in ureche, însă nu stiu foarte sigur cum merge treaba. Unde ar fi mai indicat sa merg? La o bijuterie sau un salon? Și doare? Și, da, parintii ma lasă.
Salut, exista vreo metoda de a îndrepta parul în afară de placa? Mă refer la o metoda mai naturala care dăunează mai puțin firului de par.
Intrebare doar pentru experti: Exista pantofi Yeezy Boost 350 Pirate Black 2016, dar cu cusatura de pe mijloc, de deasupra alba? Am primit o pereche de Craciun si nu stiu daca sunt reali sau fake. ...? (mai mult)
Salut.Am 35 de ani si totusi nu am par facial(barba, mustata). Recunosc ca imi creste, dar foarte putin comparativ cu alti barbati.Ma simt in dezavantaj, sa spun asa.Iar intrebarea mea este:sunteti mai...? (mai mult)
Bună. Am 19 ani si nu m- am vopsit niciodată si as avea de gând sa o fac, deoarece mi- au ieșit fire albe... întrebare mea ar fi : dacă sunt satena închis și sprâncene negre de la mama natura,...? (mai mult)
Am 16 ani si dintii galbeni.Ce imi recomandati pentru albire? Singura solutie ar fi sa merg la dentist pentru albire sau as putea folosi paste de dinti pe baza de carbune sau benzi speciale?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?