Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 12 Martie 2025 sunt:
O crema, ceara, gel de par care sa dea fixare si stralucire?
Vreau sa imi fac un ombre reusit in Timisoara. Aveti sugestii pentru un salon foarte bun? Poate fi si scump, numai sa faca ombre ca in filme!
Salon Henna Bucuresti? Unde as putea sa imi fac un tatauaj mic pe fata? Aveti idee cat costa? Cat tine tatuajul?
Mai există cineva pe acest forum care să stie de foto- modelul rus Yana Dobrovolskaya câstigătoare Miss Russia 2016? Pentru mine reprezintă modelul perfect de frumusețe ( pentru gusturile mele, ...? (mai mult)
Din ce se câștigă mai multi bani? Make up sau pus unghii?
Știe cineva cum măresc brățara la un ceas CASIO vintage de genul acesta: https://www.brasty.ro/ceas-barbatesc-casio-a168wegb-1b? Fundaa
Aş dori să mă vopsesc şaten căpşuniu dar sunt brunetă, de fapt un fel de şaten mai inchis...imi place foarte mult culoare, daca nu o cunoasteti o puteti cauta pe net. Credeti că va...? (mai mult)
Hei fetelor.Mi-am cumparat crema Bioten cu uleiuri pretioase pentru ten mixt sau normal.Nu stiti este buna pentru hidratare? Dar pentru estomparea ridurilor fine? Spuneti-mi parerea voastra.
Ce site imi recomandati pentru a achizitiona un cap de practica cu par natural blond?
Am nasul plin de puncte negre. Aveti idee cum pot scapa de ele sau macar sa mai reduc din ele?
Îmi puteți da niste exemple de lănțișoare foarte subțiri? Eu tot caut dar nu găsesc. Daca știți puteți să mi dați și de lănțișor cu cruciuliță, dar sa fie finuț
Ca şi barbat ca sa obtin un ten fin si lucios, curat ce produse cosmetice trebuie sa folosesc?
Cum vi se pare fondul de ten și primer-ul de la Fenty?
Salutare grup, am si eu o mica problema.Ce imi puteti recomanda pentru a creste barba mai repede? Tin sa spun ca nu sunt span, am barba dar m- am incapatanat sa o dau jos deci un remediu pentru cresterea...? (mai mult)
Vreau sa intreb daca vreau sa decolorez parul, pot folosi praf decolorant amestecat cu balsam de par?
Stiti ceva site-uri de haine ieftine si frumoase pentru barbati? Multumesc
Cum se schimba neoanele de la o lampa uv?
Am o intrebare, peste cateva zile am sedinta foto pentru albumul de clasa a 8-a si nu stiu cu ce m-as putea imbraca, imi puteti oferi cateva sfaturi, va rog? Multumesc!
Voi purtati aur si argint in acelasi timp?
Cum sa cureți o perie de par rotunda?
Aveti idee unde pot gasi la noi in tara acest gen de camasa? https://www.amazon.com/zootzu-Medieval-Renaissance-Clothing-Steampunk/dp/B07DD11FWF
Bună TPU :)) Aș vrea să micșorez o bluză la mașina de spălat (să intre la apă), este 100% cotton, la ce temperatura trebuie lăsată și cât timp? Dau fundaaaaa.
Ce se intampla daca m-am vopsit cu vopsea expirata de 2 ani (a trecut o saptamana si resimt doar usturimi mici ale pielii capului)?
Care sunt efectele masajului cu vibratii?
FUNDĂ celui mai bun răspuns! Am o problema. Cu ce să mă epilez sau cum sa procedez ca sa nu mai am acele coșulețe sau bubițe roșii de pe picioare, maini și zona intima? Folosesc ceara pentru ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre decolorarea părului de pe abdomen cu apă oxigenată? Părul se va face blond și nu se va mai observa? Sau aveți alte sfaturi pe care le pot folosi?
A comandat cineva produse pentru creșterea părului de pe joom? Ce părere aveți de calitatea produsului?
Îmi puteți recomanda niște șampoane și spray uri pentru regenerare și creștere a parului? Dau funda
Un prieten e complexat ca are varful nasului putin ridicat si ii e frica de operatie, se poate indrepta prin injectii?
As fi foarte recunoscatoare daca ati putea sa ma ajutati???? Am parul saten si as vrea sa imi fac o schimbare cum ar fi suvite doar ca intr- o nuanta putin mai deschisa decat cea a parului mei,...? (mai mult)
Pot plati comanda eMAG cu monede
Stie cineva daca se poate cumpara online de pe New Yorker? Daca da, imi poate spune cineva cum?
Nu ma pricep la moda asa ca vreau sa va intreb pe voi inainte de a da- o in bara. Se potrivesc aceste ghete https://meishop.ro/ghete/5193- 24823- ghete- barbati- a8251- 1- black- 038- arrigo- bello.html...? (mai mult)
Are careva ideea cu ce as putea păstra o brățară de inox sa ramana curata si sa nu rugineasca/inverzeasca sau ceva de genul? Am auzit ca ar fi bun sa aplic lac de unghii
Hello, Girls. Ce produce din pdv al makeup- ului îmi recomandați, pentru uz personal? (sunt începătoare) Mă gândeam la produsele de la Catrice, am văzut ca sunt destul de accesibile, ce ziceți,...? (mai mult)
Cum aș putea scăpa de bărbia dublă (gușă)? Precizez că sunt slabă la corp și mă îngraș doar la față. M-ar putea ajuta dispozitivul Neckline? Heeelp... m-am săturat
Cum imi dau seama daca am gleznele subtiri sau groase? Chiar nu stiu ce sa zic. M-am masurat la glezna si am 21 cm, iar la gamba am 36. E ok? Daca nu stiti macar dati-mi un link.
Am primit o brățara Pandora și este identică cu cea pe care o aveam deja. Dacă ma duc in magazin și dau diferența pentru o alta brățara, o poate schimba?
Hello TPU! Am si eu nevoie de un sfat : mi- am ros unghiile de mica, acum am renuntat la acest obicei doar ca atunci cand cresc nu cresc drepte.le- as pili cu pila sa le indrept dar nu stiu ce fel de pila...? (mai mult)
Ce frizerii foarte bine îmi puteți recomanda in Craiova?! Unde a-ți mai fost și a-ți plecat mulțumite
Ce ar trebui sa aplic pe fata ca sa dispara acneea? Ce tratamente ati folosit?
Buna, sunt băiat și nu m- am mai tuns de un an și un pic(de prin ~27, 28 decembrie 2017) decât la spate și pe laterale. Ideea e ca, pana acum un an îmi făceam parul cu placa sa stea drept, apoi...? (mai mult)
Eu mă epilez cu ceară la salon și în ultimul timp au început să îmi crească tot mai multe fire de păr pe sub piele, mai ales în zona inghinală. Există vreo modalitate de a le împiedica...? (mai mult)
M-am ars cu placa de par pe frunte acum cateva zile si nu am aplicat nimic in acel moment... Si imi este vrica ca imi va ramane semn. Ce sa fac? Va rog...
Cum imi pot da seama daca am gleznele subtiri sau groase? Exista anumite masuratori. Daca da, care ar fi?
Ce înseamnă când te tunzi ca te ia "șters"?
Salut. Am cosuri pe fata( mai ales pe frunte si pe barbie). Cum pot face sa dispara? Ma dau cu un gel si o alifie de la ivapur si nu vad cine stie ce efecte.(dermatologul mi le- a prescris si mi- a ...? (mai mult)
Hei! Mi-au apărut niște puncte negre pe nas și în jurul buzelor. Știți o metoda de a scăpa de ele acasă?
Cum iti dai seama ce marime de tricou ai? Am nevoie de raspuns urgent
Unde pot găsi adidași pentru bărbați cu talpa mai înaltă (adidași care te fac să pari mai înalt, la asta mă refer, sau care ar fi cele mai bune modele) Dacă îmi puteți da, vă rog, câteva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!