Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Ce înseamnă stainless steel?
As vrea sa va cer si eu sfatul. Luni, as vrea sa ma imbrac cu o bluza alba, simpla, un hanorac alb, simplu si pantaloni as lua niste blugi evazati, albastri deschis. M- am tuns si nu stiu cum sa imi...? (mai mult)
Bună ziua! Îmi poate spune cineva care a avut piercing în limba am și eu de o săptămână dar doua zile l- am dat jos că arată foarte nașpa și acum îl am din nou, dar de la a 4 zi mi s- a lungit...? (mai mult)
Bună seara! As dori sa fac un curs de make up și sa pot lucra după de acasă, sa îmi fac un colțișor al meu pentru makeup. Am găsit doar sa pot face curs doar cu diploma de participare deoarece...? (mai mult)
Buna! Am dat o comanda pe shein acum cateva zile si de abia astazi mi- am dat seama ca nr de tel era scris gresit. Ce pot face? Am dat emailuri peste emailuri am sunat la nr invalide si am vorbit cu robotul...? (mai mult)
Buna TPU! As vrea sa stiu daca merit sa imi maresc buzele cu grasime proprie. La modul care ar fi avantajele si dezavantajele? Si la care este varsta minima pentru ca face asta? *tin sa mentionez ca am...? (mai mult)
Bună ați încercat benzile epilatoare de la bevola marca kaufland? Sunt bune de ceva?
Bună, știe cineva ce trebuie să aplic pe unghiile subțiri, este bine să aplic lac de unghii?
A folosit cineva FOLICEUTIC pentru creșterea genelor? Am citit despre influența prostaglandinelor asupra sănătății, și mi-a fost frică sa-l folosesc deși l-am cumpărat.
Unde se fac găuri în urechi în Timișoara? Cu cercei sterili. Mulțumesc
In cat timp ajunge o comanda de pe stussy europa?
Bună, am o problema nu asa de mare, dar care pe mine ma deranjează. Când eram mai mica aveam parul des și frumos și de câțiva ani mi s- a rărit cam la jumătate și nu știu ce sa fac ca să ...? (mai mult)
Care este o modalitate buna sa scap de coșuri? tin sa mentionez ca sunt baiat si am 15 ani, am incercat sa stau cateva saptamani fara sa folosesc creme de față pentru ca tatal meu a zis ca din cauza...? (mai mult)
Bună, găsesc în pepco gene false?
Mama se spala pe par o data la 2 saptamani. Cum pot sa o conving ca e prea rar, si ca ar trebui mult mai des? Ea zice ca daca se spala mai des, ramane cheala, si ca obisnuieste prost parul. Cum pot ...? (mai mult)
Salut! Sunt băiat și am un par destul de mare,problema este ca e destul de rar, exista vreo metoda de îndesire a parului?
Salut TPU! Buna fetelor! As vrea sa va cer sfatul.Acum un an si ceva m- am tuns in gheruta foarte scurt si nu imi placea cum imi sta. Abia asteptam sa imi cresca parul.Acum, cand mai are vrei 10 cm...? (mai mult)
Hei TPU! Am comandat niste lucruri de pe about you si am vrut sa fac retur la un articol și am ales din greșeală să mă duc personal la un centru FAN Courier și sa predau articolul dar vreau sa solicit...? (mai mult)
Bunăăă! Ce creme pentru acnee și hidratare știți? ieftine și bune????????????
Neața,vi se pare normal ca iubitul sa va lase pentru că nu aveți experiență? Si după să vă abandoneze pentru alta fata cu experiență in pat.
Buna ziua, as vrea sa îmi vopsesc parul (care la moment este saten, fiind culoarea naturala) verde, dar tind spre o culoare pe care o pot procura din farmacie (cer să nu fie dăunătoare parului, ...? (mai mult)
Bună, știți cum să-mi scot vopseaua brunet din păr? Am fost vopsită de mai multe ori, vreau să mă fac ciocolatiu, dacă mă decolorez și mă vopsesc ciocolatiu o să se prindă?
Cum se poate opri căderea parului la bărbați? Sampoane, tincturi, pufuri etc?
Hei TPU! Am o intrebare pentru fete. Ma pot imbraca azi cu un hanorac alb, blugi negri evazati, ghete albe(Puma) si sa imi fac o coada de cal impletita? Iar normal, pe deasupra geaca.(afara a nins) ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre tusul vipera superior? E bun? Vreau sa imi achizitionez un tus alb nici prea scump dar nici prea ieftin.
Cum pot să nu mă mai irit când mă rad cu lama pe picioare? E bun aparatul cu mai multe lame sau cel cu o singură lamă?
Unde as putea găsi rujul essence colour boost 05, ca nu mai este disponibil pe nicun site.
Spuneti-mi care este cea mai buna vopsea de par permanenta de culoare neagra.Syoss este ok? Parul meu este ars de placa dar nu in totalitate, se va prinde vopseaua? Cam câte săptămâni rezista?
Buna ziua TPU.O intrebare Urgenta.Rog seriozitate. Am dat comanda de pe shein in valoare de 116 lei si nu stiu daca v-a trebui sa O i-au de la posta sau va veni la domiciliu.
Buna! Ce pot face sa nu îmi mai cada parul? Doresc sfaturi/sugestii etc. Multumesc
Hei TPU, stie cineva ce parfum imita bu fairy secret, apa de toaleta? Il găsiți în dm intr-un recipient negru cu putin violet. Imi place mult cum miroase si as vrea sa mi-l iau in original.
Sunt pantofii Nike TN buni pentru iarna?
Hei! Am nevoie de cateva sfaturi. Parul meu natural este ondulat, avand in vedere ca mi l am decolorat şi vopsit în trecut acum nu mai am pârul la fel ca înainte. Am încercat să- mi aduc buclele...? (mai mult)
Este alb sau gri deschis creionul contur si tus 2 in 1 alter ego - nuanta de la avon?...? (mai mult)
Hey,ma gandeam sa merg la banchetul clasei a 12-a! Cu ce trebuie sa ma îmbrac la banchet?
Bună ziua, vreau sa va spun ca am 1.88 am 15 ani și mai am 7 luni jumate pana fac 16 ani, am luat genetica bunicului avea 1.97 dar na, voi cât credeți ca cresc?
Hey, ati cumparat careva de la Sevich? Eu am cumparat un ser facial care a venit nesigilat... Parca e apa cu sclipici... Am lasat de 3 ori recenzie, dar nu mi- au afisat- o pe site. Se pare ca e teapa! ...? (mai mult)
Salut. Am acnee pe fata si as vrea sa imi iau produse de la Cerave, dar nu stiu ce produse sa aleg. Dati-mi voi niste produse bune de la ei care sa ma ajute
Ce înseamnă tuns zero la frizerii? Folosesc o aplicație de pe care pot rezerva servicii de la diferite frizerii și unul dintre ele este tuns zero. Îți tunde tot părul din cap cu zero sau doar părul...? (mai mult)
Buna, Am si eu o nelamurire. Daca a mai patit cineva. Am cont de vinted si de astazi nu mai reusesc sa comand nimic. Cand dau pe cumpara acum, imi deschide o conversatie de la persoana care vinde ...? (mai mult)
Salut, o intrebare pentru cei ce au acnee, pe voi nu va ajuta mierea consumand-o? Imi place foarte mult si nu vreau sa renunt la ea xD
Idei de haine pentru liceu:bărbați?
Salut! pudra de volum conteine ceva c te poate duce la chelie? Adica daca folosesti pudra de volum iyi va cade parul?
Salutare TPU! Am o întrebare ce mă macină de ceva timp, cum de se vând fake uri pe olx? Gucci, Prada, Nike, Puma, Adidas, Moncler etc. Cum fac oamenii ăștia de aduc așa marfă din Turcia(presupun)?...? (mai mult)
Recomandați-mi un parfum pentru bărbați până în 100 de lei care să persiste și să miroasă foarte bine!
Buna dragutilor! Ca sa va luati mustata cu benzi depilatoare pentru față, trebuie sa va pregătiți fața înainte? Dacă da, cu ce?
Aș vrea și eu niște idei de ținute pentru liceu sau haine frumoase. Are cineva idee? Sunt baiat deci la haine bărbătești mă refer Idei?
Niste frizuri pentru parul meu https://instagram.com/stories/nyo_ex/3241861120091603925?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MTc4MmM1YmI2Ng== Ăsta sunt eu! Nu mă interesează fade că m- am plictisit,...? (mai mult)
Vreau și eu niste creme pentru reducerea acneei
Care este părerea voastră despre produsele Avon? Va plac sau nu? Ați dori să fiți reprezentați cu reduceri de până la 40% reducere și cadouri gratis+ plus transport gratuit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!