Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 12 Martie 2025 sunt:
Unde pot găsi adidași pentru bărbați cu talpa mai înaltă (adidași care te fac să pari mai înalt, la asta mă refer, sau care ar fi cele mai bune modele) Dacă îmi puteți da, vă rog, câteva...? (mai mult)
M-ar interesa un gel de Aloe Vera,dar nu ştiu de la ce firmă să iau.Mi-ați putea recomanda unul de calitate care se găseşte şi în magazinele naturiste, nu numai pe net?
Îmi puteți spune ceva fonduri de ten bune de pe eMAG? Pana in 100 lei, pentru ten gras. Mulțumesc!
Bună ziua lume, merg azi să mă tund şi am nevoie de indicațiile pe care trebuie să le dau frizeriței. Cum trebuie să mă ia să pot să am părul ca cel din link https://www.google.com/search?q=hairstyle%202019%20boys&tbm=isch&tbs=rimg%3ACejBlZpC3Jg8IkCjRS5N_1cLrOlTUIQWPmKPockjazRLz0b_1X7ZYR7V7Ti8hRz4v
Bună TPU, acum o zi, mi- am luat mustață cu o bandă veet pe care o aveam de mult timp și ieri m- am gândit să o folosesc dar imediat după m- am înroșit foarte tare și am spus ca poate este...? (mai mult)
Buna, as vrea sa imi fac si eu codite afro, stie cineva cat m-ar costa si unde as putea sa mi le fac? FUNDITA
Hello! Dacă m- am tuns in stilul pixie, cam cât va dura sa ajung la cea mai scurtă formă de bob? Nu imi îndrept părul si nici nu il vopsesc. Dacă a mai încercat cineva o tunsoarea de genul, ...? (mai mult)
De unde pot face rost de o pelerină de tuns in afara de cumparaturi online? Exista un magazin specific de unde pot cumpara? Va rog sa ma ajutati!
Cum ma pot îngrășa la față?
Am magazin de haine si doresc sa cumpar haine en gross noi de dama. Daca ma puteti ajuta cu ceva numar de la furnizori en gross din dragon sau de altundeva..Multumesc
Mereu am avut o problema cu parfumurile. În sensul că nu persistă foarte mult pe pielea mea. Anul trecut am folosit Angel, dar il consider destul de dulce pentru gusturile mele. As vrea ceva cu aroma...? (mai mult)
Am pistrui pe fata si vreau sa scap de aceștia. Am găsit mai multe metode -zeama de lămâie - late -ceapă Întrebarea mea este daca aceste vreo problema sa le epic in acelaș timp
Daca merg la un coafor si rog femeia sa- mi vopseasca parul cu nuantator cumaparat de mine din comert, va accepta? Sau e inclus in pret nuantatorul de la salon? Pretul va fi mai scazut daca vin cu nuantatorul...? (mai mult)
Ce părere aveți despre fetele care poarta șapcă simpla(nu de aceea cu moț sau mai știu eu)
Ce masti pentru crestera parului naturale care se pot face acasa si nu ingrasa parul imi recomanda?
Cum sa imi fac parul sa creasca mai repede? Doresc cateva masti naturale ce se pot face acasa!
Buna TPU... cum determin ce tip de ten am?. Dupa ce imi spal tenul acesta este uscat dar dupa un timp de exemplu 3- 4 ore acesta devine putin uleios. Tind sa cred ca as avea un ten mixt, dar si in acelasi...? (mai mult)
Am o husa transparenta la telefon de ceva timp, dar s-a îngălbenit foarte tare și nu se curăță deloc. Știți vreo metodă să o curăț?
As dori sa achiziotionez o pupeta cu par natural si as vrea sa intreb daca parul este 80% par natural se poate decolora /vopsi sau coafa cu placa si feonul la temp ridicate?
Am o intrebare. Stiti cumva ce parfumuri pentru barbati contin miros de tuberoze?
Salut, imi spune si mie cineva metode prin care as putea sa imi "ascund" parul adica sa para mai scurt ca la scoala nu avem voie cu parul mare si na nu vreau sa il tund. Ma ajuta cineva mentionez ca...? (mai mult)
Pentru comenzile de pe Joom se plateste livrarea?
Aseara din neatentie am varsat whisky pe rochia rosie. Au ramas cateva pete. As putea sa le scot cu vanish sau ce ar trebui sa folosesc?
Cum arata sprancenele unghiulare?
Aș vrea o părere despre dispozitivul de curățare a tenului Foreo luna mini 2 (mai ales dacă ați folosit). Aș vrea să mi cumpăr dar mi e oarecum frică sa nu agraveze situatia. Heeelp...? (mai mult)
Iti trebuie talent ca sa fii makeup artist sau oricine poate sa invete?
Buna, de curand mi- am aplicat unghii cu gel (1 saptamana jumatate), iar la una dintre unghii gelul s- a umflat putin (inspre baza unghiei sa zic asa). Intrebarea este: Pot da cu lac normal de unghii...? (mai mult)
Salutare, Am 20 de ani, am o problema : Pana acum 3, 4 luni aveam o podoaba capilara bomba, foarte deasă si foarte neagră (toată lumea ma întreba daca ma vopsesc :)) Deodată a început să...? (mai mult)
Bună, am încercat o coafura și mi-am ras parul pe o parte și m-am caprit nu știu ce sa fac! Cati centimetri creste parul într-o luna?
Salut am folosit gel o data adica azi și am înțeles că accelerează la pierderea parului e adevărat și pot să am probleme dacă îl folosesc doar pentru ocazii speciale (3-5 ori pe ani )
Pentru fetele care au parul cret sau ondulat, puteti sa imi recomandati o masca hidratanta pentru acest tip de par?
Crema hidratanta imbatraneste omul? Gen Nivea sau alta crema 100%.
Stiti cine e tipa? https://imgur.com/a/kPeoXl5
Aș vrea să știu cum se numește acel model de la frizurile acestea moderne când prin părți te tunzi jumătate 0 și cealaltă jumătate cu 1 sau 2
Buna ziua as vrea sa fac o comanda de pe Footshop si daca sub produs scrie livrare gratuita mai trebuie sa platesc si transportul? Produsul costa peste 200 lei. Va rog sa mi dati informatii pentru ca e...? (mai mult)
Este cineva la UNArte București? Imi poate spune dacă să aleg facultatea aceasta sau să aleg o școală de design vestimentar?
Ma poate ajuta cineva? Vreau si eu sa ma fac verde in lar ceva de genul asta https://www.google.com/search?q=green+ hair+ boy&client=ms- android- samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwitzp_wzsjfAhWFy4UKHZpgALoQ_AUoAXoECAsQAQ#imgrc=3ejYm1rGlwLJtM ...? (mai mult)
Dupa ce folosesc apa micelara de 2 ori pe zi dimineata/seara tenul meu devine lucios, adica se ingrasa.De ce? Parca imi spal fata cu sapun apoi folosesc apa micelara.
Am o fusta din piele pe care vrea sa o port dar îmi scapa un pic de pe solduri. Ce artificiu as putea sa fac pentru ca sa imi vina fixa?
Care dintre cele doua categorii de unghii sunt mai bune? Acrylic sau gel? Constructie sau tipsuri? Pro si contra.
O camasa se poate scurta la maneci, si eventual stramta la latime?
Buna fetelor, voi cum va puneti obiectele de make-up in geanta, le aruncati sau le puneti in portfard.
Cum sa scot pete de superglue de pe bluza de bumbac?
Am vazut acest tutorial pe Youtube https://youtu.be/xDNCzE3kJyg si nu stiu ce fel de spray folose. Puteti sa imi spuneti? Multumesc anticipat
Ce e mai bun pentru curatarea punctelor negre(aparat de curatat sau masca)?
Va rog frumos, imi puteti spune, in ordine, care sunt probele la un concurs de,, Miss"? Multumesc!
Ce părere aveți despre periuța Oral B Genius 10000? merita s.o cumpăr la prețul de 630 de lei sau sa mai aștept vreo reducere de ex de Paște?
acum o perioada de timp aveam cosuri nasoale pe fata, acum mi au mai trecut dar am urme de la acele cosuri carora nu prea le gasesc tratament, aveti idee cu ce as putea sa dau ca sa scap de ele?...? (mai mult)
Deci sunt baiat si port o pereche de ochelari nu prea colorata. M- am gandit sa o vopsesc cu un spray alb gri sa fie mai placuti, dar tatal meu mi- a spus ca s- ar putea sa se topeasca deoarece...? (mai mult)
Cum pot afla care frizură mi se potrivește cel mai bine (bărbat/băiat)? Cum îmi pot da seama
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!