Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 12 Martie 2025 sunt:
Salut Care sunt cele mai eficiente metode pentru inlaturarea matretii pe termen lung/definitiv? Prefer solutii naturale
Am 15 ani, ma duc la un party de revelion. E ok daca ma imbrac cu blugi si o bluza? E bluza frumoasa de la zara
De unde pot cumpara "ICE" online din Romania? Ma refer la bling-uri.
As vrea si eu parerea voastra ij legatura cu pila electrica si pila normala. Care vi se pare mai utila si folositoare in pilitul unghiilor; forma, indepartarea cuticulelor.
Ce tratament pentru întărirea unghiilor imi recomandați? Si daca știți ceva si pentru cuticule ar fi perfect!
Copiii mei cine imi poate recomanda o pereche de sneakersi intre 200 - 400 lei va dau funda pupavas talpile
Copiii mei, nu prea imi permit o pereche de pantofi jordan originali, si as vrea sa imi iau mai ieftin, fake dar sa nu se vada diferenta. Ar fi o idee buna sa imi iau o pereche fake si sa nu dau la ...? (mai mult)
La cât timp dispar semnele lăsate de coşuri? Funda.
Stiti o crema matifianta si hidratanta buna pentru ten gras?
Cum pot sa imi recapat culoarea naturala a parului dupa ce m-am decolorat?
As vrea sa imi pun unghii cu gel insa eu am unghiile crescute destul de mari.Ar putea sa imi aplice gel peste ele fara sa le taie? Si daca da, se poate sa le si mareasca? Nu sunt rezistente deloc...? (mai mult)
Buna fetelor! De ceva vreme, tenul meu care niciodata nu mi- a facut probleme din cauza acneei/pistrui sau orice altceva si mai mereu era curat si fara nicio urma de ceva, de ceva vreme parca nu mai ...? (mai mult)
De curand mi am cumpărat o placa de îndreptat părul.Dezavantajul la aceasta placa e că nu are buton de reglare a temperaturii.M- ar interesa un spray pentru protecție termică dar sa fie destul de...? (mai mult)
Care dintre următoarele fonduri de ten este mai bun, l'oreal infallible foundation pro matte sau Vichy dermanlend 16h?
Geaca aceasta este de băieți sau de fete, având în vedere si culoarea blanii din gluga? https://imageshack.us/my/images DAU FUNDA!
Par alb! Help am 26 de ani si de vreo 4 ani ma confrunt cu multe fire albe ( am trecut prin 2 depresii). Exista vreo solutie , tratament ceva? Mentionez ca daca ma vopsesc orice culoare in afara de ...? (mai mult)
Un distribuitor de produse cosmetice high end? As dori sa iau un lot de produse.
Cum pot elimina punctele negre de pe ten? Ce pot face/folosi
Ce uleiuri sau creme sau alte produse folosiți pentru coate? Vreau sa fie mai fine mai catifelate etc
Ce pot face pentru părul fragil, subțire și cu tendință de rupere?
Care firma e mai buna pentru șampoanele de par? Garnier? Farmec? Dați exemple va rog de același nivel cu astea, nu matrix, de ex, ca asta stiu clar ca i mai buna.
Știe cineva metode de grăbire a creșterii părului? Ce uleiuri, tratamente, șampon și diferite produse aș putea folosi pentru asta?
Cum pot face gri/cenușiu părul blond (decolorat), un blond mediu ( galben pui, mai exact). Metode temporare sau permanente care se pot face acasă.
O fustă cu fermoar se poate de făcut mai largă?
Voi cum tratati tenul acneic inainte si dupa machiaj?
Stie cineva unde gasesc benzi pentru machiajul ochilor?
Buna, unde pot gasi peruci, barba, mustata, sprancene false, piele de silicon, lipici si tot tacamul pentru o dechizare. mersi
O pasta de dinti care chiar sa- i albeasca? Pana acum am folosit destul de multe, de la "gama de albire" Colgate pana la ceva mai "profi" (ma rog, mai scump), dar fara efect. Nu vreau niciun ...? (mai mult)
Dați-mi va rog toate metodele prin care pot sa-mi fac sprâncenele ( kit, gel, fard pudră). Nu le stiu pe toate. Va rog mult!
Buna, de vreo 3 4 ani ma tot chinui sa imi creasca parul, era deteriorat tare, vina fiind a mea ca foloseam placa dar de o luna m- am tuns mult, scurt, ca sa- si revina, intrebarea mea e: daca nu...? (mai mult)
Știe cineva cum îmi pot face părul gri permanent acasă? ( Să îmi explicați toți pașii) Și nu vreau idei gen: mergi la salon, coafor. Mulțumesc anticipat!
Am facut aseara o comanda la oriflame. Poate ajunge curierul si maine, in a treia zi de craciun?
Buna! Vreau sa dau o comanda de blugi pe h&m si m- am lovit de o problema cu marimile. La unii blugi am gasit marimile normal, adica 36, 38, 40, 42, etc., dar la altii am intalnit o altfel ...? (mai mult)
Ca sa-mi fac mustață răsucită in curând odata la cate zile trebuie sa tai mustata ca sa se faca mai mare?
Sunt foarte multe persoane in mediul online cafe in ultima vreme cand produse cosmetice originale(gen: urban decay, Chanel, mac, dior, etc), unele chiar nelansate in România. De unde fac rost de ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot găsi un pandantiv ca a lui Abi?
Stie cineva unde pot sa gasesc magazin cu adidasi/haine Jordan in Sibiu? Am nevoie pana maine va rog!
Va rog! Am nevoie de site-uri, cu haine și ale chestii, dar pe care sa le pot plati când vine curierul și îmi dă pachetul gen pe loc
Adidași adidas superstar sau adidași adidas Stan Smith?
O crema bună pentru față de aplicat înainte de machiaj. Va rog mult
Am o mica problema: Aveam un nărav și mi-am smuls aproape toate genele. Ele mai cresc inapoi? P.S: sunt baiat.
Ce geluri uv calitative recomandati? De unde le as putea achiziționa? Gelurile sa fie la un pret accesibil
Dacă parul meu natural e blond deschis și m-am făcut roz cu un nuantator, sunt șanse sa nu mai revin vreodată la fosta culoare? o sa se ia nuantatorul de tot?
Stiti cumva daca pot gasi in România (magazin fizic) paleta acea de farduri de ochi "astronomical"?
Am o geaca de fas de la pull and bear si mi- am agatat- o la mana dreapta. Am o mica taietura de aprox 3 cm si as vrea sa ii cos o emblema sau ceva asemanator pentru a ascunde taietura. Spuneti- mi si ...? (mai mult)
Salut, am o pereche de bocanci cu fier de protectie la varf, problema este ca fix unde se termina fierul ma atinge putin pe picior si ma deranjeaza, este vreo metoda sa ridic fierul ala cumva 1mm sau...? (mai mult)
Salut,vreau sa-mi cumpar un aparat de tuns pentru catel curat de casa, s-a tuns cineva cu aparat de tuns pentru caini? Adica daca merg si la oameni cele de animale?
Hey. A dat cineva comanda de pe site-ul foreo? (nu eMAG sau alte site-uri care vand produse foreo) Vreau sa stiu in cat timp a ajuns comanda. Multumesc!
Ce părere aveți despre fixativul wellaflex?
Stie cineva ce-s astia? Nu spuneti "papuci haha" https://imgur.com/wRtt4rC
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)