Nike outlet in Bucuresti?
Știți cumva dacă găsesc adeziv pentru gene in dm? Dacă nu, unde as putea sa găsesc?
E ok daca folosesc frecvent pe corp șervețele umede? Mama mi-a zis ca pot afecta pielea in timp cauzând poate mai încolo si niște boli cine știe? Oriunde: fata mâini picioare etc
am o intrebare. pe ce mana se poartă brățara si ceasul la femei? ceasul stiu ca se poartă pe mana stanga, dar nu sunt sigură daca se poartă tot pe stânga atunci cand adaug brățara. ...? (mai mult)
ce parere aveti de tabelul de marimi de pe site-ul h&m? Marimile sunt corecte sau sunt puse aiurea?
Bună. De curâd a ieșit un șampon nou de la head & shoulders (supreme) ce părere aveți despre el? Merită banii? Dacă vreți să îmi spuneți ce părere aveți despre produs răspundeți vă...? (mai mult)
De ceva timp ma tot gandesc sa imi fac breton, dar nu stiu sigur daca sa imi fac, ca ma gandesc ca dupa poate imi sta sta urat si voi regreta. Am parul castaniu, mediu (trece putin de umeri),...? (mai mult)
Rochiile cu fermoar pot fi scurtate la croitor?
Salutare, lume! Trebuie sa fac cadou unei fete pentru "Ingeras". Eu m- am gandit sa- i iau o esarfa sau un fular, daca tot e iarna, dar nu ma pricep la vestimentatie. Asa ca as vrea sa aud parerea voastra...? (mai mult)
Salutari prieteni! Am o intrebare, Ce cerinte sunt pentru un fotomodel? adica cati cm inaltime, greutatea, etc (la baiat), apropo sunt baiat, 16 ani, 63kg, 173cm(am vreo sansa)?
Vara aceasta mi- am nuantat parul roscat(cu pliculetele nuantatuare de la loncolor). Acum as vrea sa ma vopsesc permanent roscat, radacinile sunt crescute cam 5- 6 cm iar culoarea naturala este ...? (mai mult)
https://imgur.com/a/IEUW9wr asta ce culoare e?
Salut,geaca asta e de baieti sau de fete? Dau funda! https://imageshack.us/i/poDD54lnj
Buna! TPU. Am cumparat un set Swaroski de la B&B, nu ii place pers caruia trebuia sa- i fac cadou.(pers resp a plecat din Tara si nu mai vine decat peste 1 luna ). Nu pot lua altceva pentru ca daca...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi agrafele acelea de păr cu fluturași și mărgeluțe ale anilor 90 un site ceva?
Salut, imi puteti spune de unde pot cumpara un tricou ca al fratelui Awake? https://imgur.com/a/YO9RuYV
Ma decolorat siuvite (in partea de sus) si acum daca vreau sa ma decolorez in toata partea de sus se intampla ceva ma refer sa iasa blondul mai deschis?
am si eu o intrebare in special pentru fete mai exact cele care se vopsesc sau se pricep in domeniul colorarii parului. parul meu este saten destul de deschis si vreau sa il duc intr o nuanta de ...? (mai mult)
am achizitionat o pereche de adidasi care au in unele zone un fel de model ca de leopard cu par artificial. Problema ar fi am dat cu sigma negru pe el si din greseala in unele zone adidasi sunt...? (mai mult)
Buna comunitate! A cumparat cineva online bijuterii argint? Este sigur? Vreau sa procur de pe https://www.bespecial.ro. Mersi
O pată de super glue pe geaca se mai poate curata vreodata? Acasa sau curatatorie? Ofer funda :)
Am parul aspru si ondulat. Este foarte greu de aranjat. Cum fac sa nu mai fie aspru si ondulat?
Cu ce trebuie să mă îmbrac dacă fac revelionul la cabană?
M- am vopsit aproape culoarea coniacului dar nu a iesit ce imi doream eu... specific parul inainte era blond, bineinteles ca nu imi place si doresc sa imi bag eu blond acasa nu la salon ca niciodata nu...? (mai mult)
Hei TPU, de un an ma confrunt cu caderea parului, a existat o perioada in care imi cadea extrem de mult, apoi m- am tuns la 0 iar dupa ce a crescut nu a mai cazut cam o luna doua, pe urma a inceput...? (mai mult)
De ceva timp mi-au ieșit pe unghii(nu pe fiecare)punctulețe mai negre(liniuțe).De la ce pot fi?
La croitorie se pot stramta bluzele? Ce ziceți? Dar pantalonii se pot strâmta?
Daca vreau sa folosesc un mix pentru creșterea rapida a parului de la farmacie poate avea influente negative asupra mea? Care sunt acelea? De obicei farmacistele nu zic nmc așa încât sa cumpăr...? (mai mult)
Buna, am 14 ani și am tenul uscat dimineață când mă spăl pe față și gras in restul zilei.Am multe puncte negre și cosuri.Am incercat cu cărbune dar nu se prea cunoaste.Ce credeți că pot face...? (mai mult)
De o perioada de timp am renuntat la rosul unghiilor si unghiile incep sa- mi creasca, imi cresc mai repede la mana stanga decat la dreapta, odata crescand as vrea sa le ofer mai multa protectie,...? (mai mult)
Pantaloni negri, pantofi maro(coniac) si camasa alba. Se potrivesc?
Buna, as vrea sa imi decolorez parul (doar la varfuri), dar imi e frica sa nu imi stric parul sau sa mi se roada firele de par acolo unde vor fi decolorate, caci eu am firul de par cam subtire. Voua...? (mai mult)
Salutare. Ce tratamente/ solutii cunoasteti pentru o unghie care creste mereu rupta, crapata pe mijloc?
A mai comandat cineva rochii de pe fashion inspiration? Sunt de incredere?
Sunt baiat si am o problema. Daca nu ma spal pe cap o zi parul meu devine foarte unsuros,arata de parca ar fi nespalat de o saptamana, parul meu are maxim 5cm Dau funda
Apreciaza femeile moda "mankle"? Adica gleznele la vedere la barbati.
De pe ce site pot gasi pantaloni mai largi cu imprimeu camuflaj albastru, de femei? (Nu blugi sau colanti)
Unde pot gasi aceste initiale https://pin.it/4m76asduxaq4qz,am nevoie si nu stiu unde sa le gasesc :(
Mi- am luat o pereche de bascheti si vreau sa ii port impruna cu blugi insa nu blugi din aceia stramti, ci putin mai largi. Eu vreau insa sa ii tin bagati inauntrul lor fara sa imi iasa pe afara...? (mai mult)
Unde pot găsi trening de bărbați gros de firmă?
Bună TPU! A mai comandat cineva de pe Vm. zona? Vreau şi eu să comand, dar mi-e frică că iau țeapă Spuneți-mi voi cum va venit comanda? Dau Fundă! :-*
Buna, stie cineva denumirea la acest tip de accesoriu? https://www.amazon.com/Fairy- Tail- pins- buttons-...? (mai mult)
Salut, dați- mi ceva site- uri cu poze sau dați- va voi părere... La pantaloni de trening tip conici se potrivesc, dă bine ghete de- alea Timberland? Știți....gen cum au pădurarii ăia șmecheri...? (mai mult)
Si-a cumparat cineva de aici geaca de iarna de la zara? Ce parere aveti despre ea?
Ce parere aveti de vopseaua L'oreal Excellence? A incercat cineva nuanta 8 pe par inchis? A iesit ceva?
Ma intrebam daca vreunul din voi stie ce as putea sa fac sa imi creasca barba? Am barba aproape completa dar am si doua goluri cam de marimea unei monede de 10 bani pe ambele parti ale fetei, in...? (mai mult)
Hey Tpu.Am facut o mare prostie.Cum pot sa imi repar o sprancene, nu se prea observa, dar cum pot sa fac sa creasca repede, cu ce as putea sa le fac sa creasca si in cat timp....Nu pot sa mă opresc din...? (mai mult)
Hey Tpu...cum pot sa fac sa imi creasca repede spranceana ca am luat din ea? Nu se prea observa, dar ce mă fac, ce sa iau sa creasca repede, in cat timp creste? ...Nu pot sa mai mă opresc din plâns.Rog...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe notino produse de la Revolution Pro, Makeup Revolution, Freedom de minim 107 de RON pentru a primi acea surpriza? Sunt curioasa ce produse se afla in acel cadou surpriza.
Mi-am cumpărat mascara waterproof. M-am dat cu ea. Dar m-am chinuit sa scap de ea toată ziua. Cu ce se duce? Pls
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!