Bună, fetelor. Mi- am cumpărat un kit de unghii. Problema este ca nu înțeleg de ce gelul de pe unghia naturala dispare după câteva ore iar dacă aplic pe tips nu are luciul specific. Mă puteți ...? (mai mult)
Vreau să îmi dați niște exemple de parfumuri sau ape de toaletă, dar vreau să fie bărbătesc. Mai vreau să îmi spuneți și cum miroase
Există moduri de a ti stramta puloverele mai largi?
Cum va ingrijiti pielea in sezonul rece?
am si eu o intrebare... Am fost recent la un magazin de bijuterii sa imi aflu marimea la deget; dupa ce am probat cateva inele si l- am gasit pe cel care se potrivea ca dimensiune l- au masurat...? (mai mult)
Acum vreo 2 luni am folosit un sampon Vichy care m- a scapat de măreață undeva la 90% din prima seara. Am vrut sa scap 100% si m- am mai spalat de cate a ori cu el dar nu a mai mers. Imi ...? (mai mult)
Cum aratati imbracati, este foarte important? Vreau sa stiu
Doresc sa imi cumpar o paleta de farduri de ochi. Nu am incredere in reviw- urile de pe Youtube, as vrea o parere sincera. Paletele astea faimoase naked, too faced, huda si altele chiar isi merita banii?...? (mai mult)
In ce farmacie din București se vand parfumuri Verset?
Am fruntea putin mare si la sprancene sunt cumva oasele proeminente. Pot aduce un aspect placut al acelei zone daca dau o anume forma a sprancenelor? Ce mi- ati recomanda tinand cont ca ...? (mai mult)
Cat timp trebuie sa tin minoxidilul pe fata? Si la ce interval de timp trebuie sa aplic a doua doza? (Mai exact, folosesc Alopexy) PS:Va rog frumos sa imi raspundeti! :D
Am o nedumerire. Unele spun ca oxidantul de 12 e mai puternic si risti sa ti arda parul iar altele il recomanda daca ai parul subtire, tocmai pentru a nu- l arde.Nu stiu ce sa mai cred.Eu vreau sa ma ...? (mai mult)
E ok pentru un baiat sa se epileze pe picioare? Observ ca tot mai multe fete gasesc atractiva chestia asta(ma refer la adolescente si cele tinere).E mai atragator? Rog sa imi raspunda doar fetele.
Hei, stie cineva de unde pot cumpara(sau daca pot) pudra RCMA in Romania?
Revlon sau catrice? Care fond de ten credeți ca este mai bun?
Am 14 ani sunt, baiat, si am o problema, de la cateva luni, 4 mai precis, am o problema cu parul, este foarte deteriorat! Am folosit un decolorant si o vopsea ca sa imi schimb culoarea,...? (mai mult)
Cum aș putea să-mi subtiez vocea, s-o fac mai feminină, mai senzuală? Mereu cand îmi ascult vocea înregistrată am senzația că e prea groasă, ca de băiat și aș vrea să schimb asta.
Cum sa îmi găsesc Cercelul dacă l-am pierdut in camera?
Ce se intampla daca o fata de 13 ani se da cu ser si crema antirid? Am primit niste chestii elmiplant cu care as vrea sa ma dau, dar nu stiu daca sunt bune pentru mine. Ce se poate intampla daca ma...? (mai mult)
Saptamna viitoare am un eveniment însă am observat ca nu am rochie dar nici un buget foarte mare..asa ca imi puteti recomanda un site anume? As vrea sa gasesc ceva decent sau o rochie care merge...? (mai mult)
Ce parere aveti de vopseaua cu henna? As vrea sa ma fac brunet-albastrui...sau ce alte vopseluri din comert cunoasteti care nu distrug atat de tare parul?
Urgent! Știe cineva un salon unde imi pot vopsi părul in Norvegia? Eu stau in Enebakk, aproape de Oslo. Un salon bun prin preajma? Multumesc!
Vreau sa imi pun fatete dentare, ce clinica care s-a aiba preturi mici din Bucuresti imi recomandati?
Site-ul de parfumuri notino este bun, adica vand parfumuri originale? Ati avut probleme cand ati cumparat de la ei?
Intrebare strict pentru fete. Stiti vreun magazin unde se vand seturi de machiaj mai ieftine? Sau vreun site. Tot ce am gasit on- line e la Sephora dar multe sunt peste 200 lei. O trusa cu 3 culori...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva un medic estetician bun din Iași? As dori sa imi maresc buzele. Multumesc anticipat!
Stiti cumva daca mai sunt disponibile tricourile cu pisicile e semafor (de la Codrin, da). Stiu ca parca aparusera prin 2016. Daca da, va rog sa imi dati link de unde as putea comanda...? (mai mult)
Am primit un balsam de par iluminator pe care scrie ca este pentru par blond cu suvite. Am cautat pe net despre el si am aflat ca schimba nuanta parului. Eu urasc parul blond, nu vreau sa il am asa. Daca...? (mai mult)
Constructia cu gel rezista mai mult ca tipsurile?
Am si eu nevoie de exemple de tinute avangardiste pentru barbati din moda,am nevoie pentru un show fashion de o tinuta avangardista. Ma puteti ajuta? Niste poze, ceva...
De unde pot cumpara din Buzau sau Bucuresti parfumul "Gloria" de la Cacharel? URGENT!
De unde pot achizitiona parfumul Gloria de la Cacharel din Buzau/ Bucuresti?
Cat costa sa iti decolorezi parul la un salon din Bucuresti? (Tin sa mentionez ca am parul brunet si lung, daca are vreo relevanță)
Hei fetelor! Îmi puteți da un sfat, o părere despre niște modele de unghii? Ce ziceți, care vi se par mai dragute: 1. Babyboomer simplu/cu model pe inelar ( https://goo.gl/images/9o2aFh ) 2....? (mai mult)
Am o pereche de ghete din piele si ma cam bat...si mi s-au facut rani.Ce as putea sa fac sa se mai lase?
îmi poate da cineva un tutorial,, Cum sa te pensezi?" (Ca bărbat )
Am si eu nevoie de o părerea de- a voastră! Sâmbăta am un majorat și habar nu am cu ce sa ma imbrac! Mi- am cumpărat o pereche de adidasi stil gheata albi, o pereche de blugi negri și...? (mai mult)
Folosesc de cateva saptamani Mask Plus Gel si imi descumeaza foarte tare fata, chiar daca o hidratez, iar zonele respective s-au inrosit. E normal sa se intample asa?
Am un par foarte dificil, lung si desi este drept, se incurca foarte, foarte repede! Dupa ce il pieptan in cateva minute este incurcat (atat de incurcat incat am câlți). Ce sfaturi imi recomandati?...? (mai mult)
Stiu ca e foarte putin posibil, dar, as vrea sa imi trimit un portofoliu cu niste poze celor de la IMG models Worldline, doar ca nu cunosc pe nimeni care sa stie engleza destul de bine, am o intrebare:Putem...? (mai mult)
A încercat cineva șamponul elseve fibralogy? Dacă da, chiar ajută la îngroșarea firului de păr? Al meu e foarte subțire și rar, am auzit că îl ajută să nici nu mai cadă, vă rog răspundeți...? (mai mult)
Cum ii cer frizerului sa ma tund la fel ca el? Dau funda rapid https://ro.pinterest.com/pin/474918723201568345/ https://ro.pinterest.com/pin/371687775478245923/?fbclid=IwAR143sH28glfuRuHfiynqJY5hC1oSoMKnV2-...? (mai mult)
Unde pot găsi parfumul givenchy very irresistible FOR men. Cel negru cu verde?
Chiar si baietii se machiaza? De ce? Cu ce va ajuta machiajul, baietilor? :D
Uleiul de ricin ajuta la cresterea genelor? Am impresia ca genele mele arata urat daca nu le dau cu rimel, si as vrea sa fie mai lungi natural. Vreau sa imi spuneti din experienta personala ...? (mai mult)
Bună seara! Si- a făcut cineva un costum bărbătesc la comanda? Ma refer la un sacou, pantaloni și cămașă, clasice și simple, nimic pompos. As fi curioasa sa știu cam la ce preț ajunge un...? (mai mult)
Unde as mai putea găsi acest model de adidasi, M25274 Adidas?
Este adevarat ca cu pasta de dinti poti duce cosurile? Am un cos care este pe nas, rosu momentan, cum scap de el fara durere?
As vrea sa mi comand incaltaminte de pe net dar eu port si 37 la unele si 38 la altele, deci cum stiu ce marime sa trec?
In ce program de editat videoclipuri lucrează Alina Ceusan?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.