A făcut vreo fată din Suceava cursuri de stilist protezist la AJOFM Suceava? E bun cursul? Cine îl preda? Mulțumesc
Hei TPU...ce ziceti de sampoanele de la gerovital de ex anti cadere, antimatreata? Vreau si eu pareri..multumesc
Am nevoie de un sfat, vineri merg la petrecerea companiei, am o salopeta neagra, cum sa îmi fac parul, bucle sau coc?
A folosit cineva roxy pocket shaver ( pentru epilarea parului facial) este bun de ceva sau nu? https://www.mediashoptv.ro/produs/roxy- pocket- shaver- 1%2B1/658/6?gclid=Cj0KCQiAoo7gBRDuARIsANeJKUaSdfRrEca9VhpfAQecNBxXUtOltTmaFM6nYCBSHpX4rD_aAwGXGLkaAt_KEALw_wcB...? (mai mult)
Am probleme cu parul, imi cade si ma gandesc sa imi cumpar o peruca, o sa va arat cum arat eu si perucile care imi plac vreau sa imi ziceti care mi se potriveste cel mai bine, Poza cu mine: https://imgur.com/a/E8xhqKt ...? (mai mult)
Cand este difuzat Victoria secret fashion show in Romania?
Ati incercat parfumurile de la Al Harmain? As vrea sa le testez, stiti in ce magazine se gasesc?
Buna, am auzit ca sampoanele de bebelusi sunt mai bune pentru par decat sampoanele pe care le folosim in general( ex. Elseve, Wash & Go etc). Stiti ceva in legatura cu asta? Adica presupun ca e doar ...? (mai mult)
As vrea sa imi spuneti daca stiti cum se foloseste corect pudra de par. Se pune la rădăcina părului sau doar asa prin par? Si daca o folosesti iti ramane alb in cap cat timp o ai? Sau se intampla...? (mai mult)
Bună, am luat de la Avon un spray cu uleiuri, pentru păr deteriorat.Cum să mă dau cu el, pe părul ud sau uscat?
Bună, TPU! Puteți să îmi recomandati niște produse pentru creșterea sprancenelor, dar ceva care să functioneze, țin să menționez că am folosit ulei de ricin și nu a functionat. Apropo am 14...? (mai mult)
Stie careva sa tatueze 2d cu henna? Imi puteti da niste exemple de tatuaje 2d? persoana la care sunt programat stie sa tatueze doar 2d
Buna, am si eu o problema...Imi cade parul foarte mult si se rupe, ce imi recomandati ca eu nu mai stiu ce sa ii fac?
Salut, ma confrunt de cativa ani cu acneea si inca nu am reusit sa scap de ea.Am fost si la dermatolog si niciun gel de la el nu m- a putut ajuta.Am folosti diverse metode, precum lamaie, miere cu scortisoara,...? (mai mult)
Am avut dread- uri si le- am desfacut ieri si simt ca nu mai am la fel de mult par cat aveam inainte ( nu in lungimea firului, in densitate ). Cei care au avut si/sau cei care au si stiu, ...? (mai mult)
As vrea sa stiu pas cu pas treaba cu nuantatorul. Vreau sa imi fac varfurile roz, vreau sa stiu: Cum aplic, daca ma spal inainte pe cap, si cu ce adica daca mai pun sampon si balsam? Cat...? (mai mult)
De unde pot cumpara James Charles Morphe Palette?
Sunt aici fete care folosesc produse de make-Up de firma? As dori sa cumpăr pensule de la morphe. Știți vreun site ceva?
Pot să mă bărbieresc de la 18 ani? Nu-mi vă crește mai mult părul?
Am si eu o intrebare, daca ati vazut la Abi sau la Highman sa zicem au un breloc cu un ursulet la pantaloni si as vrea sa stiu unde pot gasi unul.
Ce produse cosmetice folosesc barbați in general de au un ten aşa curat si "lucios"?
Hei! Am 13 ani și mâine trebuie sa merg la ziua unei colege și as vrea sa va întreb cum sa îmi fac parul. As vrea ceva mai natural, nu f complicat și simplu.Am parul f des și destul de lung. Dacă...? (mai mult)
Hei Se pot purta cizme lungi in perioada asta? ????
Buna! Am o problema cu parul meu. E foarte des si ma enerveaza ca sta mereu foarte umflat. Acum l- am tuns mai scurt, pana pe la barbie inainte il aveam foarte lung, aproape imi ajungea pe mijlocul ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda si mie niste tunsori faine pentru baieti? App sa ma vopsesc sau nu? Si daca da, ce culoare? Eu am parul negru. Am o vopsea turcoaz, daca aplic peste parul meu ce credeti ca...? (mai mult)
Am doua paltoane asemanatoare ca si culoare. Unu este rosu mai inchis si unu visiniu. Cum as putea sa modific unu dintre ele? Ce accesorii as putea sa pun, ca sa- l modific? Precizez ca nu vreau...? (mai mult)
De unde poate avea baiatul lui nelson mondialu atatea haime scumpe de la moncler? Am vazut ca vine gegi la 100 euro, adica geci de oarna care in magazin costa si oeste 500 euro. Sa fie false?
Cam cat costa o epilare cu zahar la salon? Cum imi recomandati sa ma epilez?
Epilare definitiva cu laser la dermatologie. A facut cineva? Imi puteti spune daca este eficient pe termen lung? Ca scump vad ca este dar eficient?
Îmi puteți recomanda un site unde pot găsi brățări personalizate pentru părinți? Sa nu fie nici prea scumpe.
Care arată mai bine pentru inelul de logodnă: aurul galben sau aurul roz?
Ce înseamnă SGNT?
A cumparat cineva de pe hv-shop.com? Sunt haine bune? Site.ul e serios?
Buna TPU As vrea sa imi fac o construcție cu gel dar nu stiu exact in ce ordine sa folosesc produsele, am mai încercat odată și în 2 zile mi- au căzut. Ele ca aspect arată destul de bine, dar...? (mai mult)
Ce care dintre aceste botine ar fi mai bine sa imi iau? asta https://www.epantofi.ro/botine- lasocki- wi16- alba- 02- maro.html sau asta https://www.epantofi.ro/ghete- jodhpur- lasocki- oce- desa- 02-...? (mai mult)
Bună, de unde as putea găsi această jacheta? Va rog? https://pin.it/ecfzkdmlhuktld
Bunaaaa, eu am balul peste câteva zile si nu stiu cum sa ma îmbrac. Faza e ca afară ninge rău si o sa ningă și atunci si o sa fie- 6grade.Merge sa imi pun fusta sau o sa fie si înăuntru frig? Pana...? (mai mult)
Buna ziua! Am gel acrilic la tub si este solid, cum sau cu ce as putea sa-l inmoi sa pot efectua construcția? Mulțumesc!
Cu ce pot inlocui primerul de unghii? Pot folosi o acetona simplă sau spirt? Am un gel poly...
Cum este un par uscat si cum se simte? Vreau mai multe detalii. Funda.
Ce parere aveti de produsul Alopexy? As vrea sa imi dau pe barba!
Reprezentantele Ray Ban din Bucuresti sunt deschise si in week-end?
Ce părere aveți despre ochelarii de pescuit shimano tribal sunglasses? Ar merita sa-i cumpăr cu prețul de 170 de Ron de pe eMAG?
Stie cineva niste site-uri bune cu rochii de ocazie? Caut o rochiță care sa fie lungă in spate si scurta in fata, selecta si eleganta. Poate sa fie si din Anglia. Multumesc
Ca sa ma fac roscata trebuie sa ma decolorez? Sunt castanie nici prea inchis nici prea deschis
Exista creme anti cearcane pentru persoane de 15 ani?
Ce parere aveti de produsul Alopexy? As vrea sa imi dau pe barba, am vazut ca se poate da si pe fata! Multumesc frumos!
Ma puteți ajuta va rog cu ceva? As vrea sa ma fac șaten deschis din brunet fără sa îmi decolorez parul. Mi- am cumpărat doua vopsele șaten deschis și m- am vopsit dar se vedea diferența...? (mai mult)
Buna,oare stiti daca fondul de ten MAC Hyper real(30ml) i se poate deschide capacul pentru a se inlocui fondul de ten cu altul?
O idee pentru un tatuaj pe piept? De preferat ceva scris.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!