Am o problema legata de parul meu, azi m- am decolorat, eu fiind vopsita bruneta si am vazut ca nu mi s- au decolorat decat radacinile. Ce pot sa fac acum, il mai decolorez o data, ma vopsesc...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, are ceva daca imi tai parul pubian cu foarfeca, mă refer daca o sa mă manance sau ceva de genu? Vreau sa precizez că sunt baiat. Mulțumesc!
Salut TPU,cum se numesc ochelarii aceia urati pe care ii poarta traperi americani si pe care i-a partat si Selly si Linogolden in videoclipul de la piesa dm, doar o curiozitate, dau funda.
Ceva metode de accelerare a cresterii parului? Este adevarat ca parul spalat mai rar creste mai repede?
Sunt baiat(17 ani) și știu că mă voi confrunta cu căderea parului(parcă deja a început). Am renunțat deja la fixativ si coafat excesiv și acum as vrea sa folosesc si șampoane mai de calitate ...? (mai mult)
Este corecta informatia ca in industria modei sunt multi gay? Si din cauza asta un model tanar incepator heterosexual poate fi sedus de gay?
Stiti la americani ca se zice size 8, size 10 etc? Știti cat inseamna size 10 la copii? Gen "children size 10"
Sunt baiat. Parul meu este ca sarma(tare) si as vrea sa aflu cateva solutii pentru a- l putea face mai moale, mai catifelat.Imi puteti da cateva masti, uleiuri sau sugestii de sampon si alte lucru...? (mai mult)
As vrea sa achizitionez ulei de ricin deoarece am auzit ca ajuta la cresterea bărbii, as vrea sa stiu ce parere aveti despre acest produs si daca mi- l recomandati si as vrea un produs anume cu link daca...? (mai mult)
M- am decolorat la par saptamana trecuta, dar nu a "prins" nuantatorul"...asa ca ieri m- am voposit cu vopsea permanenta, insa nici de data aceasta nu prins nici pe departe cum voiam. Ma pot vopsi din...? (mai mult)
Bună, TPU! Cred ca mai există fete ca mine. Nu imi pot prinde părul cum vreau. Dacă de exemplu mi- l prind normal la spate, părul din față e super scurt și nu stă deloc. E un fel de babyhair...? (mai mult)
Buna, Am o problema, nu e asa grava dar ma deranjeaza mult, sunt creț de fel, nu genul ala din nastere ci mi se increțește parul cand il las sa creasca insa nu cred ca are chestia asta vreo legatura...? (mai mult)
Ce recomandati pentru a scapa de matreata? Am incercat diferite sampoane anti-matreata dar nimic.
Unde s-a mutat doamna care avea magazinul in Alcor Focșani?
Salut, sunt baiat si vreau sa imi fac dreaduri dar am parul scurt. :( Ce trebuie sa fac sa imi creasca parul repede?
Hello, saptamana viitoare o sa imi fac piercing in nas...pentru cei care au, care este mai bun, cel tip carlig sau cel drept? Pe cel din buric il faceam cu ser fiziologic(acum 7 ani) dar cel din nas...? (mai mult)
Dacă mănânc mult noaptea înainte sa ma culc, fac burta?
Bună tuturor! Am o întrebare dedicată fetelor in mare parte. A folosit cineva crema anestezică "Romla", pentru a reduce durerea cauzată de epilarea cu ceara? Scuzați- mă ca am pus întrebarea...? (mai mult)
As vrea si eu sa achitionez un colier stil Changing colour (care isi schimba culoarea) dar mai mistic ca forma unui cristal poate fi si rotund. As vrea sa il achizitionez online.
Dacă ma dau cu bb cream mi se mai vad pungile de sub ochi? Menționez ca sunt destul de pronunțate. Am încercat multe tratamente dar nimic nu remediază complet.
Avon sau oriflame? Si de ce?
Bună! Am 18 ani și vreau să îmi fac un tatuaj, este unul destul de mic pe mână. Am un model de tatuaj pe telefon, se poate să mi- l fac pe acela sau trebuie să îmi aleg doar din modelele de...? (mai mult)
unghiile mele nu rezista nici cu oja semipermanenta, îmi crapă oja la 3 zile si as încerca ceva sa dau un strat subtire de gel si apoi sa aplic oja, oare așa îmi rezista?
am o problema cu bărbieritul, mai pe scurt, nu pot folosi bigul ca ma irita foarte rau, am incercat si cu o masina de tuns, nu zic ca e una foarte scumpa, poate si din cauza asta, am...? (mai mult)
De unde îmi pot lua niște ghete/Cizme bărbătești pentru iarnă de calitate? Gen să fie din piele, îmblănite pe interior și talpa cauciucată. Îmi plac modelele acelea derby, gen alea maro...? (mai mult)
Știe cineva unde să găsesc peruci naturale in Timișoara?
Buna TPU. Mă întrebam daca perechile de papuci din piele sunt buni pentru sezonul rece... daca sunt calduroase si informatii din acestea pentru ca pe siteuri nu prea am primit detalii.
Oare machiajele de pe eMAG sunt originale, mai exact paleta naked 3?
Revin si eu cu o intrebare... părul meu a inceput sa creasca si nu mai vreau sa il tund in partea de sus, il las mai mare si nu mai pot sa- l asez... mi- am cumparat o placă pentru par, ...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc asa ceva un site, o pagina ceva... https://dragospetrutrif.imgur.com/all/?third_party=1
Are cineva ultimul catalog + brosura avon si poate sa-mi dea o poza cu cana-bufnita? Pe net nu gasesc brosura.
Cum este casmirul un material care tine de cald? Nu vreau copy paste ci pareri personale.
De ceva timp ma confrunt cu acneea, am fost la dermatolog si m- a pus sub tratament cu Epiduo. Desi ma ajuta cu acneea, gelul imi usuca foarte tare fata, am cojite si piele uscata de care...? (mai mult)
Bună,dacă am 14 ani pot folosi bonilash pentru sprancene, nu vreau răspunsuri de genul "nu e bun" sau altceva... Da sau Nu?
Hello,TPU! Cum fac sa imi creasca parul mai repede. Imi creste foarte greuuu. Va rog, as vrea niste remedii cat de cat naturale. Gen nu sampoane sau spray uri de la magazine/farmaci
Am 12 ani, și aș dori să mă vopsesc cu henna pură, praf de la farmacie, pentru reflexii roșcate și un păr mai mătăsos. Este ok ce fac? Mama nu mă lasă alt cumva, a spus...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi fac tatuaj pe brat, si de obicei imi mai ies cosuri, daca imi fac o sa mai iasa? Adica ma gandesc ca daca ies o sa deterioreze tatuajul
Aveti vreo idee in legatura cu niste cosuri care imi invadeaza toata fata? Va rog, am 14 ani si e super naspa sa ai cosuri si am dat cu multe creme si nu se duc :(
Hei TPU. Cat înseamnă mărimea 26 Eu la blugi? Ex: M, L.
cineva din Ploiesti care face dreaduri?
Sunt disperata! Mereu am avut pungi sub ochi și am încercat tot felul de remedii dar nimic nu a mers. Am fost și la farmacie dar mi- au spus ca nu au nimic pentru vârsta mea(14 ani). Ce ...? (mai mult)
Site-ul lensa are produse originale?
Hei TPU, mi- am luat acum doi ani, dintr- o prostie, un ruj din supermarketul Maya de la mine din oras, care s- a dovedit a fi minunat. Nu au mai adus, iar eu l- am pierdut pe al meu. Era un ruj normal,...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare, am 15 ani. E ok daca la inaltimea de 1.70m am 60kg? Pentru ca fac sala, si am ceva masa musculara pe mine.
Ce extensii îmi pot spune ca sa tina cum mai mult fără a le da jos? Mulțumesc
Ce fel de caciula e mai calduroasa? Am fost la nike are la 150 de ron dar e mare sau mica la 50 de ron dar e subtire, ce imi recomandati? https://www.emag.ro/caciuli- sport/filter/pentru- f7634, barbati-...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. La 15 ani am 1.70m si 60kg. Este ok, adica na, fac si sala si am ceva masa musculara.
Hello! Imi recomandati o vopsea de sprancene deschisa?
Stie cineva un magazin online de ochelari de vedere preferabil care sa aiba ramele cat mai asemanatoare cu acest model https://secure.avelleassets.com/productimages/Sunglasses/Moschino/Moschino- Vintage-...? (mai mult)
Știți cumva cum se completează sau cu ce se completeaza ID ul de la Pull&Bear, Bershka, Zara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?