Puteti sa imi dati si mie, va rog, numele fotomodelelor feminine avon din brosura 16?
Ce părere aveți de parfumurile davidoff de barbati? În special cel zino, vreau sa i- l iau iubitului meu și nu sunt sigura. Oscilez între zino și ck obsession. El prefera mirosurile mai...? (mai mult)
Cum vi se pare parfumul davidoff zino de barbati? As vrea sa- i fac cadou iubitului meu și nu știu pe care sa- l aleg dintre davidoff și ck obsession. Țin sa precizez ca ii plac parfumurile mai masculine,...? (mai mult)
Mi- am comandat o rochie din 68% vascoza, 29% poliamida si 3% elastan. Imi va tine de cald cat de cat? E pentru o petrecere unde vor fi cel mult 20 de grade initial si nu cred ca ies din casa cu rochia...? (mai mult)
Hei! Mi-am luat un spray de vopsit parul, roz (cotton candy) dar eu am parul maro destul de inchis. O sa se prindă ceva?:( sau mai bine il schimb cu o culoare mai intensă?
Stiti unde as putea aa fac niste cursuri de machiaj in Suceava?
Am si eu nevoie urgenta de o metoda pentru epilare pe picioare, zona intima, maini, PRIM SMULGERE, am incercat cu ceara n- a mers, am incercat cu benzi depilatoare veet simteam ca MOR si nici un...? (mai mult)
Știe cineva un șampon sau mască ceva pentru indesirea părului? Și cam ce rezultate ați avut vă rog FUNDA
Ce inseamna sa fii frumos? Vorbesc serios.(nu vreau raspunsuri gen "frumusetea vine din interior).
Ce completez la ID la comanda de pe pull&bear
TPU, cum fac sa-mi vina mustata si in barbie parul facial mai des? Adica am par dar nu e des... trebuie sa ma rad mai des sau sa-l las sa creasca 2-3 luni fara sa-l mai rad? Il vreau neaparat mai des.
Ce solutie pot folosi ca sa am unghiile mai tari? Le am foarte moi, se rup usor, desi ma hidratez si mananc foarte sanatos.
Un tabel de marimi FashionDays? Au o aplicatie pentru aflat marimea insa nu imi da si lungimea piciorului si din cauza asta imi e teama sa comand.
E atragator pentru fete un baiat care se epileaza pe picioare? Ar trebui ca un baiat sa se epileze sau nu pe picioare? As vrea sa raspunda doar fetele.
Mi s- a ars foarte rău părul de la placa pe toată lungimea părului și se văd și vârfurile albe. Dacă nu imi mai fac părul cu placa se va regenera și se va face frumos din nou? Il mai usuc doar...? (mai mult)
Mi-am murdărit geaca cu pasta corectoare(corector ) știe cineva cu ce se curăță?
In vara am avut paduchi si m- am tratat, cu solutii speciale de la farmacie cat si cu gaz lampant. Insa acum, dupa cateva luni bune, nu ma mai mananca capul, insa lindinile inca au ramas ...? (mai mult)
In ce magazine din mega mall sau Park Lake pot gasi haine de la Fila sau Guess?
Mai observa cineva ca de 2- 3 ani toate fetele dardaie superinfofolite cu paltoane, fulare si cu GLEZNELE GOALE? Inainte erau cu geci scurte cu buricul gol, acum vad numai glezne goale. Nu inteleg....? (mai mult)
Buna! A folosit cineva Schwarzkopf live pastel spray? Iese la spalare? M-as face in weekend si nu as merge la munca asa, fiindca e roz.
Eu am parul blond vopsit. M- am vopsit prin mai iar rădăcina a crescut destul de mult. Culoarea mea naturala la par este saten deschis cenușiu. As vrea sa mă vopsesc înapoi culoarea mea ...? (mai mult)
Prin pielea ecologica intra apa?
Imi puteti spune niste pareri despre site-ul www.modlet.ro? Vreau sa imi iau niste incaltaminte de iarna de la ei
Ce se întâmplă dacă îți pui direct cercei de aur fără să-ți pui ce-i medicinali?
Imi recomandați si mie un site de pe care pot comanda cosmetice, unde sa le livreze la posta de care aparțin ca sa le pot ridica personal si sa nu le livreze acasa? Multumesc.
Pentru masura 46 la haine, corespunde XL sau L?
Buna seara fetelor! Ce parere aveti de kitul pentru oja semipermanenta de la Miley? (229 lei) Dar cel de la Color Line professional? (289 lei) Sunt incepatoare si nu stiu ce kit mi- ar trebui. Va...? (mai mult)
Vreau să- mi cumpăr parfumul perfect, impecabil, divin. Ce îmi recomandați? Aș dori mai multe parfumuri pentru că ph- ul pielii e diferit de la o persoană la alta. De exemplu dolce gabana - ...? (mai mult)
Deci de la vârsta de 13 ani am început sa am coșuri cred ca ii pubertate, a trecut 1 an și tot n- am scăpat de ele. Nu știu cum sa scap de ele aveam o pielea fină și frumoasa... ce pot ...? (mai mult)
De ce cand am unghiile rotunde sau in forma de migdala mi se rup foarte repede si usor, iar cand am unghiile in forma pătrată sunt foarte rezistente si nu se mai rup? Si vouă vi se intampla ca atunci...? (mai mult)
Ce sampon anti-matreata functioneaza mai bine DINTRE: Dove man+care anti dandruff Sau nivea man anti dandruff.
as vrea sa fac comanda de o geaca Parka de pe H&M dar nu prea am curaj din cauza marimilor.Imi puteti da un sfat?
din greșeală mi- am luat o geacă de iarnă cu buzunare la piept. Imi puteți spune dacă e unisex? Sau e pentru bărbați? Am văzut pe net că sunt și de fete cu buzunare la piept dar nu...? (mai mult)
Unde va tundeti in Timisoara?
Buna fetelor. Voi ce fond de ten si ce baza de machiaj folositi pentru machiajul de zi cu zi? Ce pudra si ce iluminatoare sau alte produse pentru ingrijirea tenului folositi? Eu am tenul gras si niciun...? (mai mult)
Buna TPU... ce parere aveti de produsele Foreo pentru curatarea tenului? S- a schimbat ceva de cand folositi acest produs? Ce produs din gama lor mi- ati recomanda? Urmaresc de ceva timp Foreo luna Fofo...? (mai mult)
Hei. O curiozitate am, a avut cineva filamente seboreice pe ten si a reusit sa scape de ele, poate printr- o procedura medicala? Am o droaie pe fata in special pe frunte, si se vede super naspa,...? (mai mult)
Salut TPU Niste benzi bune pentru epilarea mustatii? Stiti cumva daca se dau la bucata? Si cam cat ar costa? Cine are chef de misto va rog in alta parte Multumesc frumos!
Bună.Aș dori sa devin reprezentant dar nu ma pot hotarî intre Lady's si Avon.Pe care ma sfatuiti sa aleg?
Salut, m-am decis sa-mi fac un piercing industrial dupa multe ghiduri si bloguri citite pe internet. Cei care aveti experienta cu piercing-urile, stiti un salon de incredere in Bucuresti?
Ce părere aveți despre combinația blugi rupți și strampi pe dedesubt?
Coditele afro se fac cu crema?
Bunaaa. Purtați blugi rupți iarna?
A incercat cineva Odaban pentru transpiratia excesiva? Daca da ce parere aveti? Transpir chiar si imediat dupa ce ies din dus si la -10 grade si este foarte stanjenitor.
V-ati comandat ceva pana acum de pe colourpop? Care a fost procedura?
Imi spuneti va rog cam cat costa la dentist aproximativ sa te scape de gingivita si daca o sa ma coase dupa sau ceva de genul, ca am vazut pe net si as vrea sa stiu cum e si daca e dureros
Am o intrebare:fotomodelele au o anumita suma de bani ca pensie.In caz ca da ati putea sa imi spuneti si cam cat.Multumesc!
AM NEVOIE NEAPARAT DE UN RASPUNS! Salut! Vreau sa ma vopsesc un blond foarte deschis perlat si parul meu este saten deschis iar pe cutia vopselei scrie ca nu este recomandat pentru culoarea parului meu....? (mai mult)
Buna, dupa cat timp poti sa te reprogramezi la sala daca ai picat primul examen? Multumesc!
parul meu este vopsit negru. Ultima vopsire am facut- o acum 5 luni si as vrea sa imi schimb culoarea intr- una mai deschisa insa nu stiu daca se va prinde fara decolorare sau decapaj.Ma ajutati,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!