Vreau să mă tund până la umeri. Și să mă decolorez căci vreau să-mi fac șuvițe mov. O să-mi ard părul? Că vreau doar câteva șuvițe.
Ce se întâmplă daca nu folosesc primer-ul pentru unghii cu el?
salut fetelor, am o intrebare, cred ca fetele se pricep mai bine cum sta treaba cu epilatul, sunt baiat nu gay, nu vreau sa ma epilez pe picioare ma gandesc doar in fund, cum as putea ...? (mai mult)
Am multe puncte negre si as vrea o solutie...Am auzit de masca neagra dar intrebarea mea este: Masca neagra indeparteaza si parul facial? Scuze pentru categorie
(Sunt baiat) si nu prea stiu cum sa stau in poze, gen m- am saturat sa stau drept in picioare. Aveti un site ceva unde as putea sa invat "pozitii" noi de la modele sau vedete ceva? Multumesc, dau...? (mai mult)
Sunt baiat si am 15 ani. De curand am inceput sa ma epilez pe picioare cu niste benzi depilatoare farmec de la Mega si mi se pare ca nu smulg firul din radacina asa cum ar trebui. Ar trebui ...? (mai mult)
TPU, in armata trebuie sa ai barba?
Cum vi se par produsele elmiplant? Ce ati folosit si recomandati?
Ce sa folosesc pentru a-mi sta frizura in asa fel incat parul sa raman moale?
M- am dus la pensat, dar tipa mi- a facut sprancenele prea subtiri pentru gustul meu. Cum fac sa se ingroase mai repede? Ce produs de sprancene recomandati sa folosesc ca sa nu se vada ca sunt prea...? (mai mult)
Bunaaa! Caut o paleta de make up pentru ochi, asemanatoare cu kiley and jordyn palette. In sensul ca as vrea sa aiba cam aceleasi culori, pentru ca originala e prea scumpa pentru mine! Stie cineva vreuna...? (mai mult)
Am o mică întrebare... E normal ca la 12-13 ani sa folosesti creme sau măști de față?
Am un cos sub piele groaznic.In exterior arata o umflarura mare pe pielea mea.Am incercat sa il storc dar nu pot.Cum sa il tratez?
AJUTOR! Am o mare problema, sunt băiat și nu știu cu ce sa mă epilez, cu aparatul de ras nu îmi place pentru că o să crească repede, și nu știu cu ce sa mă epilez, va rog sa mă ajutați, ...? (mai mult)
Va plac ochii oblici? Eu ii am asa,dar mi-as fi dorit sa am ochi mari si rotunzi(nu de "chinez", cum spune fratele meu:)) )
Am părul negru si as dori niste ombre, pentru a face ombre visinii trebuie decolorat?
Violetul de gentiana afectează părul? Îl arde?
Cum pot sa repar zgârieturile mici de pe pantofii de piele garantat?
Hello TPU... ce ati alege: benzi sau pasta pentru albirea dintilor? Multumesc!
Unde pot gasi magazine de tip second hand in Targu Jiu? Dati-mi va rog niste strazi sau niste indicatii
Imi recomandati cateva sampoane si masti de par profesionale? Parul meu este cam ars, as dori sa il hidratez si sa il refac. Multumesc!
Ce parere aveti de agentiile de moda din Italia? Am vazut ca un grup de oameni de la o agentie si cauta tineri de diverse varste, completezi un chestionar, iti fac cateva foto si iti acorda niste intrebari....? (mai mult)
Salut TPU, am avut o conjunctivita cronica ceva timp si asta m- a facut sa ma scarpin foarte dur la ochi, asa ca am dezvoltat asa numitele "dark circles", am incercat ceva produse dar nu au functionat.Sunt...? (mai mult)
Salut, știe cineva un magazin de bijuterii bun in Pitesti. In principal unul cu prețuri mici?
Par filat sau drept? Astept pareri pro si contra.
De ceva vreme tot caut si eu un hanorac de asta. Unde pot gasi? Caut de aproximativ 2-3 luni. Am vazut la multi. https://imgur.com/gallery/9qGSxL4
Buna, am si eu o intrebare. Am urmat toți pașii pentru a aplica oja semipermanenta dar după 3 zile 4 îmi crapă, nu cade oja dar se vede crăpată. Nu o fi buna baza sau topul? Le- am luat din magazin...? (mai mult)
Https://www.balzarez.com/ Au si marimi pentru copii? Gen 12-14 ani?
Bună TPU! Am mâine o întâlnire și am herpes. Cum aș putea scăpa de el? Dacă sparg bubițele respective are ceva? Mulțumesc!
Dupa epilarea cu ceara ce e mai bine sa folosesc? Crema sau ulei de bebelusi? As incerca crema nivea pentru maini fiindca e hidratanta dar nu stiu, nu vreau sa- mi apara iritatie, mi- am achizitionat ...? (mai mult)
Sunt baiat. Parul meu este ca sarma(tare) si as vrea sa aflu cateva solutii pentru a- l putea face mai moale, mai catifelat.Imi puteti da cateva masti, uleiuri sau sugestii de sampon etc. P.s:Sunt ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ceara film granulata? Am pielea destul de sensibila in zona intima dar vreau o metoda de lunga durata, sa mi- l smulga, am citit pe epilatPRO despre kituri de epilare dar nu stiu...? (mai mult)
Am parul blond si vreau sa ma vopsec cu nuantator adica la suvite nu tot parul. Ar merge verde sau culori colorate sau rosu? Avand in vedere ca am blond deschis? App sunt baiat. Si acum vreau...? (mai mult)
TCM Este Firma buna de haine?
Ati incercat epilarea cu lumina? Pareri?
A încercat vreo fată eveline 8 în 1? E bun? Mulțumesc
Băieți câți bani dați voi pentru un tuns? Ce freza aveți una moderna sau clasica?
Este vreo marime de tuns intre 0.5 si 1?
Buna, am si eu o intrebare. Cu ce soluție pot sa șterg oja semipermanenta? Mi- am luat dizolvant la 2 lei, am pus folie de aluminiu, am stat o jumătate de ora dar mi s- a luat foarte greu, trebuia...? (mai mult)
Stie cineva o persoana care pune unghii cu gel in Rheine Germania sau prin apropiere. Va multumesc! FUNDAA!
Buna fetelor! E normal ca atunci cand incordezi posteriorul foarte tare sa se vada ca si cum ar fi celulita, "valurile alea". E normal sau inseamna ca e un început de celulita? Tin sa precizez ca sunt...? (mai mult)
Stiti daca pastele de dinti din gama Sensodyne au in compozitie menta?
Ce parfumuri imi recomandati pana la pretul de 50 de lei? Va rog, sa-mi recomandati parfumuri pentru barbati!
Cât de mare ar trebui sa am parul Pentru a-mi face dreaduri cu extensii? Dau funda
nu stiu ce să fac, tot îmi apar coșuri pe corp, gen pe față nu mai am mai deloc. Dar am pe corp, pe spate, după urechi, pe gât în spate, sub bărbie, pe piept, nu mai suport,...? (mai mult)
Are cineva sau stie cineva corespondentele parfumurilor de la firma Ladys?
De obicei o data pe luna nu conteaza ca dupa sau inainte sa ma spal pe cap, ma mananca foarte tare si se inroseste. Nu am matreata sau alte lucruri, va rog ajutor! Dau funda... SI FARA RASPUNSURI...? (mai mult)
Hey, am și eu o mica problema! Mă simt complexata de alte fete! Toate celelalte arata bine și cu și fără machiaj, forma corpului o au perfecta(sâni, fund, abdomen, înălțime...), Însă...? (mai mult)
De ce mi se fac unghiile cu gel mate, la final, dupa ce degresez top coatul? Pt ca daca il las fara degresare este lipicios... folosesc marea majoritate a produselor de la Oranjollie.
Am ochii căprui mai închis,se poate cumva sa îi fac mai deschizi? Poate e vreo metoda ceva... Daca se poate, măcar putin de tot sa fie mai deschisi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!