Buna, ma puteti ajuta despre cum aflu mărimea mea pentru o salopetă lungă, am 48 de kg si 1, 65, va rog. vreau sa o comanda online si nu stiu exact
Unghiile, ard sau se topesc?
De ce mai ales noaptea, cand ma uit in oglinda si imi bate lumina unui bec fix in față, becul fiind deasupra mea, mi se vede fața distorsionata? Ziua, in lumina soarelui arat ok, dar daca imi bate...? (mai mult)
Hei... nu am fruntea foarte mare, dar ma tentează sa- mi fac breton filat si nu stiu ce sa fac... Vouă cum vi se pare bretonul filat, va place sa vedeti o fata de 15 ani cu astfel de breton? Am mai...? (mai mult)
Buna fetelor, ce parere aveti despre protectia termica de la Kallos?
E bine ca un baiat sa se penseze? (Nu m-am pensat niciodata, sa incep)?
In ce sa ma îmbrac la un botez?
Imi dati si mie un site din Romania care vinde adidasi? Gen sa fie Nike, Adidas etc...
Cand imi apare cate un cos pe fata il sparg imediat(stiu ca nu e bine) si imi raman cicatrici mai maro decat pielea mea foarte deschisa. Ce pot sa folosesc sa mi se "repare" tenul? Se vad urat la soare...? (mai mult)
Am avut odată lac de unghii transparent de la avon care la lumina naturala bătea puțin în culoarea roz și albastru dar nu mai știu Cum se chema sau măcar dacă a mai avut cineva așa ...? (mai mult)
Buna la Toți am o fata de 14 ani și are parul foarte uscat și bufant (nu creț ) am încercat mai multe șampoane și degeaba va rog dacă știe cineva un șampon sau chiar dacă e rețeta casera să-...? (mai mult)
Hey All Am o intrebare. De ce poarta un Barbat Sapca peste tot. Am intalnit un Baiat care mananca la masa cu Sapca intoarsa smecher. Eu nu am intrebst de ce nu da jos din cap. Dar peste tot poarta ...? (mai mult)
Și uscatorul de par arde și distruge la fel părul, ca și placa? Deja l- am distrus rău cu placa si nu mai vreau sa o folosesc și măcar feonul sa nu imi distruga și sa imi cadă la fel de rău ...? (mai mult)
Hei fetelor! Ati auzit de cursurile styllia class din Iasi? Sunt ok? Ce parere aveti?
Cum se face parul pernament drept sau cret?
Care este numele celei mai bune farmacii pe care o știți? Catena sau altele mai sus? Vă rog mult să mi ziceți. Mă gândeam să mi iau un produs pentru grăsimea de pe ten( nu ff multă, nu e sebum)...? (mai mult)
Care este cel mai bun produs protector înainte de a folosi placa de păr? Eu am un ser termoprotector gerovital tratament expert. Știți altele mai bune? Vă rog detaliați!
Cum vi se pare barba in stil cioc la barbati?
Buna as vrea sa știu si eu ce sa folosesc pentru a îndepărta oja semipermanenta am pus acetona si folie de aluminiu am stat o jumătate de ora si deabi mi s- a luat ba mai mult mi s au rupt si unghiile...? (mai mult)
As putea prezenta moda in cadrul unor evenimente de moda daca am 16 ani, 1, 73 inaltime, 58 de KG, sunt baiat si am fața foarte curata!? Daca da, unde? Trebuie sa platesc eu banii? Voi primi...? (mai mult)
Buna tu. Ce tip de incataminte trebuie sa port daca sunt miniona mai exact 1.55?! ???? As dori si niste site-uri cu încălțăminte pentru minione☺... Dau funda????♀️
Cum se masoara soldurile pe interior la o geaca?
Ati comandat vreodată de la Makeup Revolution de pe site-ul din Uk? Daca da, imi puteti spune daca comanda ajunge la posta sau la posta vamala.
Cum se masoara bustul la o geaca?
Pentru piele sensibila ce este mai recomandat bicul sau lama clasica? Am auzit o idee cum ca in acest ar fi mai recomandata lama deoarece lamele suplimentare ale bicului nu fac decat sa irite...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cremele cu oxigen pentru fata? De la 30 de ani e utila o astfel de crema?
Buna TPU.Am 17 ani și sunt la liceul Gheorghe Lazar.Diriginta mea este FOARTE severa, și in orice m- aș îmbracă ea nu este mulțumită. Ieri am purtat niște blugi cu rupturi minuscule, un top și...? (mai mult)
Ce creme antirid stiti pentru 20 de ani?
Caut un parfum, dar din pacate nu mai stiu denumire, l- am avut mai demult. In schimb pot sa descriu parfumul : sticla este transparenta lunguiata dreptunghiulara, parfumul este un roz deschis...? (mai mult)
Vreau sa merg la salon sa ma pensez si mi- a fost recomandat sa imi nuantez/vopsesc sprancenele. Daca fac asta, o sa fie nuanta pe care o am deja? Sau o sa iasa aiurea in evidenta?...? (mai mult)
Care este termenul de valabilitate a unui parfum, daca are unul? Ma refer ca nu tine o viata un parfum...
Bună fetelor am și eu o problemă cu părul. Mi se unge foarte repede nu mai ține nici 4 zile.l-am spălat sâmbătă și acum am părți unde este uns rău. Ce pot sa iau sau cu ce să-l dau?
Cum vi se pare parfumul 'memories flirting under fireworks'? Miroase bine?
Unde pot găsi o masca ca asta? https://www.morphsuits.com/black-morphmask-us
Stie cineva acest model http://tinypic.com/r/23k6f5t/9
Hei guys, am o întrebare. De ceva timp am părul tot mai "gras", sunt nevoită să mă spăl foarte des la cap fiindca după o zi de la spălare se face ca dracu. Stiti vreun remediu bun? Va rog.
Ce parere aveti de perlele CC de la Avon. Cum sunt?
Care e mai buna epilare acasa? Cu zahar sau ceara? Am vazut pe eMAG cu ceara kituri cu granule dar multe reviewuri proaste si am vazut pasta de zahar dar nu stiu daca e buna
Hello TPU! Am unghii gel si azi cand scriam mi le-am murdarit din greseala cu pixul. Aveti idee cum sa le sterg?
Ce presupune cosmetica la un salon?
Uite, poate e o intrebare tampita dar un hanorac facut cu lana si bumbac ar tine de cald ca si o geaca de iarna nu? ..Adica as vrea sa imi iau un hanorac de lana si bumbac si nu stiu daca imi va fi frig...? (mai mult)
Buna TPU... ce parere aveti de produsele Vichy? Imi puteti recomanda ceva pentru ten si ochi? Am tenul mix in zona T mai gras iar in rest uscat. Multumesc!
Tocmai ce m- am epilat pentru prima oara pe picioare si ador senzatia. Vreau sa intreb daca fetele gasesc atractiva chestia asta la baieti, au vreo problema cu chestia asta? Le place? As vrea sa raspunda...? (mai mult)
Siti cum imi pot face hanorace si pulovere personalizate? Vreau doar imagine/text de al meu printat pe diferite zone (maneci, gluga, spate, fata). Am cautat pe internet dar gasesc doar printuri pe tricouri...? (mai mult)
Cum poti sa devii mai feminina?
E posibil sa ajungi la 35 de ani fara niciun rid?
Unde pot gasi si eu sau pe ce site un hanorac din ala cu cap de mort care straluceste, sunt si tricouri la fel sunt super smechere si n-am idee de unde pot lua.
Salutare TPU, mi- am cumparat o geaca insa mie mi se pare ca- mi vine putin cam mare la maneci insa cineva mi- a spus ca mi se pare deoarece am trecut de la tricou la geaca de iarna direct, mie tot mi...? (mai mult)
Sunt brunet la par. Si sunt bronzat si pe ten. Ce culoare de haine li se potriveste foarte bine brunetilor?
E posibil un curs pentru manichiura cu gel sa dureze 8 zile si sa inveti tot ce trebuie? Am vorbit cu cineva care se ocupa de respectivul curs si a spus ca asa e, primesti si diploma acreditata...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
BalintAndrei5548 întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!