Salut, o intrebare pentru cei ce au acnee, pe voi nu va ajuta mierea consumand-o? Imi place foarte mult si nu vreau sa renunt la ea xD
Idei de haine pentru liceu:bărbați?
Salut! pudra de volum conteine ceva c te poate duce la chelie? Adica daca folosesti pudra de volum iyi va cade parul?
Salutare TPU! Am o întrebare ce mă macină de ceva timp, cum de se vând fake uri pe olx? Gucci, Prada, Nike, Puma, Adidas, Moncler etc. Cum fac oamenii ăștia de aduc așa marfă din Turcia(presupun)?...? (mai mult)
Recomandați-mi un parfum pentru bărbați până în 100 de lei care să persiste și să miroasă foarte bine!
Buna dragutilor! Ca sa va luati mustata cu benzi depilatoare pentru față, trebuie sa va pregătiți fața înainte? Dacă da, cu ce?
Aș vrea și eu niște idei de ținute pentru liceu sau haine frumoase. Are cineva idee? Sunt baiat deci la haine bărbătești mă refer Idei?
Niste frizuri pentru parul meu https://instagram.com/stories/nyo_ex/3241861120091603925?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MTc4MmM1YmI2Ng== Ăsta sunt eu! Nu mă interesează fade că m- am plictisit,...? (mai mult)
Vreau și eu niste creme pentru reducerea acneei
Care este părerea voastră despre produsele Avon? Va plac sau nu? Ați dori să fiți reprezentați cu reduceri de până la 40% reducere și cadouri gratis+ plus transport gratuit?
Buna, am si eu o intrebare! A mai comandat cineva de pe site-ul acesta? Am impresia ca este fake. https://rofashion.icaibathinda.org/category?name=pasteurizare%20suc%20mere.
Bună! Aș vrea să îmi fac găuri în urechi cu pistolul, ce părere aveți? V-ați făcut? Doare? Ce ar trebui să folosesc pentru a avea grijă ca să am grijă de pircing. multumesc!
Bună, dacă îmi iau mustata cu lame din acelea faciale, o sa crească repede înapoi?
Câteva site-uri de unde pot să îmi dau comandă de parfumuri calumea?
Dacă am card de juniori pot da comenzi de pe shein? De vreo 200 de euro?
Deci parintii mei îmi dau pe zi 20 de lei și nu stiu ce mâncare as putea sa îmi iau cu ei. nu știu as vrea niște sfaturi ce as putea sa îmi iau cu puțini banii mă refer și la mâncare și banii. ...? (mai mult)
Periajul uscat (cu perie de masaj din peri naturali), ajuta la eliminarea celulitei daca e facut frecvent, sau e doar un mit? A reusit cineva cu asa ceva. Stiu ca e un fel de drenaj limfatic. Multumesc,...? (mai mult)
Păreri de parfumurile de pe Arabescu.ro?
Ce se intampla daca folosesc primer hidratant pentru skincare?
Coada de cal, cu breton sau fără?
Buna! Aveti vreo recomandare buna pentru o crema sau orice altceva care ajuta la repararea barierei tenului? Ceva care nu blocheaza porii, pentru ca tenul meu are tendinta de a forma acele puncte albe,...? (mai mult)
Ce tip de creme sunt bune pentru tenul gras?(ingrediente)
Buna fetelor! Cam cat credeti ca ar costa la salon sa imi dea forma la sprancene prin pensat?
Salut! Am intrebat multa lume daca poti pierde par din cauza folosirii pudrei de volum.Dar daca intreb lumea daca pierzi parul de la utilizarea fixativului ei spun ca da.Care este diferenta?
Salut. Știe cineva ce model de bocanci au jandarmii, pompierii mapn în dotare? A venit sezonul rece și îmi place cum arata.
Un salon cu preturi decenta in Timisoara stie cineva?
Buna! Acum cativa ani mi- am decolorat parul si m- am facut blonda. Acum sunt satena, radacina e foarte inchisa, si lungimea mai deschisa. Ma tot vopsesc sa am lungimea aceeasi culoare cu radacina, ...? (mai mult)
Buna, daca folosesc mănușa exfoliante mai trebuie sa folosesc si scrub?
Salut..ma confrunt cu o problema. Cred ca femeile ma vor putea ajuta. Deci..eu sunt adolescent(baiat) și ma spal pe cap odată la 2 zile..deci cam de 3 ori pe săptămână. Și chestia e ca de fiecare...? (mai mult)
Unde pot fi găsite măsurătorile pentru mărimea hainelor de pe site-ul Fashion Days?
Bună! A încercat cineva acest produs? https://www.drmax.ro/lotiune-hidratanta-cu-96-extract-de-melc-100ml-cosrx Este un produs bun?
Bună! Am o întrebare pentru fetele care poartă 42 la picior (știu că pare ciudat dar asta este nu pot să îmi schimb mărimea). De unde vă luați papuci de pe net de obicei si la un preț cât de...? (mai mult)
Buna seara. Am un tatuaj negru (blackout) pe tot antebratul. Stiti cumva daca peste negru, se poate tatua ceva color? Vreau sa il refac si in functie de acest aspect voi alege alt model. Multumesc
Buna! Am comandat cateva produse de la Shein si am plasat comanda de pe site. La un moment dat, am vazut ca toate produsele aveau ca status "all shipped", dupa care comanda a disparut, ca si cand ...? (mai mult)
Salut! Mi-am dat comanda la niste nike court vison dupa Fashion Days cum ar trebui sa imi dau seama daca sunt originali sau nu? Daca scrie ca sunt made in Indonesia sunt originali?
Bună TPU. Știe cineva unde și-a făcut Dana a lui Azteca operația de mărire de sâni?
Salut. Stie cineva unde gasesc o vesta cum are iustin de la hvnds (cel care canta) in videoclipul acesta?: https://youtu.be/uKzW0Kd6wCA?si=O- oeOGWP6XPJ1NYe Stiu ca e personalizata de el, ca și- a scris...? (mai mult)
Întrebare pentru fete : - la cizmele înalte preferati fermoar sau șireturi? Adică ce e mai confortabil pentru picior?
Buna! Vreau sa imi cumpar o geaca de iarna Napapijri, sunt bune pentru frigul si iernile din Romania? A avut cineva?
In momentul in care vreau sa îmi fac un piercing la salon pentru lob ureche, primesc și Cercelul sau doar este inclusă gaura in pret?
Ceea mai bună placa de par pentru fir gros? Mulțumesc!
Am niște pantaloni din imitație din piele și am observat că într- o parte s- a făcut nasol materialul, gen se simte tare când pui mâna pe el și îmi este teama că cu timpul se va rupe. Cum aș...? (mai mult)
Salut TPU, urmeaza sa imi iau o pereche de dunk- uri low panda si as dori sa stiu diferenta dintre modelul retro si normal al acestei perechi sau in general la perechile de nike, deoarece eu nu vad nicio...? (mai mult)
Pana la cate grade iti tine de cald jacheta asta daca o porti cu doar un tricou si altceva nimic? https://ro.factcool.com/product/1788664?gclid=Cj0KCQiAjMKqBhCgARIsAPDgWlyZsowB- dQUaOZmqr1yhMLIlctdqkeD8zFTPCLg4_xlJ68i7MtfqHkaAt8VEALw_wcBhttps://ro.factcool.com/product/1788664?gclid=Cj0KCQiAjMKqBhCgA
Poți să porți o asemenea fundițe fara sa pară că ai 10 ani!? Maica- mea așa ceva îmi cumpăra pentru ținuta de duminică și acum îmi tot zice că sunt elegante, dar de ce nu înțelege că ...? (mai mult)
Hei. Sunt fata si doresc sa îmi iau parul facial, adică mustata (chiar daca nu este foarte vizibila, de la apropiere se vede ciudat) și nu știu cum. Sa folosesc benzi epilatoare? Sper că după sa...? (mai mult)
Salut, de cateva luni am o problema si am preferat sa o spun aici decat sa ma duc la medic. Mi- am facut acasa gaura in ureche pentru cercel stiu stiu nu e ok, dar nu m- am gandit sa merg la salon. Pur...? (mai mult)
Imi puteti da un sfat pentru ami repara parul ars de placă
Ce semnifica unghiile albe? Dar cele albastre?
Doresc sa imi fac curtain bangs dar nu stiu cum sa cer. Imi puteti da idei, va rog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!