de unde pot face rost de reviste gratuite? Nu vreau răspunsuri gen fi reprezentat avon sau oriflame.
Voi merge la un botez si as vrea sa ma Îmbrac asa: o pereche de ghete putin mai intalte de oul piciorului, pe picior, negre cu toc, dres negru, fusta din piele neagră sau alta culoare si o bluza ...? (mai mult)
Pot sa ma dau cu eveline 8in1 si apoi sa ma dau cu oja peste? Cat timp trebuie sa tin tratamentul pe unghii? A, si e normal sa ma doara unghia dupa ce ma dau sau am o alergie?
Ce parere aveti despre termocuverta? (Impachetare)
Aveti idee daca site- ul footshop vinde adidasi originali? Ideea e ca am fost in VANS si la toti adidasii, in magazinul vans erau de exemplu 350 lei pe footshop 300 si nuprea are logica si la fel...? (mai mult)
De ce parfumurile de la oriflame VIP NIGHT si VIP ONLY nu mai sunt pe stoc? Stiti de unde pot face rost de ele? Unde le mai pot gasi?
Poți folosi crema epilatoare pe faţă?
Fetele mai considera barbatii ca sunt frumosi barbieriti? Sau toate vor ca barbatii sa aiba barba?
Buna, fac bratari handmade din margele, si am facut acest model https://imgur.com/a/WARP56K pentru aniversarea Centenarului. Cum vi se pare? Credeti ca s-ar vinde? Mersi :)
Pareri oja semipermanenta?
Ce recomandati pentru descurcarea părului creț?
Aș vrea să știu dacă și-a comandat cineva încălțări de pe acest site? http://www.adidasinikejordan.com/ Sunt prețuri mult mai mici, asta îmi dă de gândit.
Merge asortat sacoul bleumarin cu dungi și blugi albaștri?
Îmi poate recomanda cineva o mască pentru păr care să fie bună pentru excesul de sebum? Recomandările de șampon sunt și ele bine venite.
Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau o masina de cusut cu care sa pot coase piele sau tapiterie pe scaune auto. Nu gasesc numai masini pentru cosit haine si imi trebuie una de cosit piele ( care sa aiba...? (mai mult)
Colegele mi-au zis ca daca după ce ma spăl pe cap folosesc uscătorul si apoi placa imi "omor " parul. Adevarat?
Intrebare pentru fete, va plac baietii cu par pe fata sau fara. Intreb asta pentru ca am auzit de la un amic ca in Anglia daca nu ai barba unii oameni de acolo te considera poponar.
Buna fetelor! Cat ar costa la salonul Coquette o decolorare la radacina ( 8-10 cm ) + restul?
De unde îmi pot cumpara haine pentru sala? In Decathlon si Intersport nu am gasit sa imi placa ceva, asa ca vreau sa comand online.
A comandat cineva de JD sport?
Hei Tpu.Am o problema. Spranceana dreapta e mai jos decât cea stanga.Cum sa o ridic? Am pleoape lăsată în dreapta
Este ok sa te demachiezi cu ser fiziologic?
Imi puteti recomanda un produs foarte bun pentru indreptarea parului?
Bună, as vrea sa merg sa fiu ucenic la un salon de coafor, dar nu stiu cum sa procedez. Ma puteti ajuta cu niste detalii despre cum ar trebui să mă comport sau ce ar trebui să fac atunci când ...? (mai mult)
Ce nuanta de oja mi se potriveste daca am pielea foarte alba?
Lacul de unghii expira? Si daca da, in cat timp?
Daca participi la Miss Boboc ca spectator iti trebuie o tinuta eleganta sau te poti imbraca casual, cu jeansi?
Daca am acnee ma pot da cu crema de zi? E de la garnier făcută din ceai verde si scrie ca este pentru tenul mixt si gras.
Buna dragilor. De unde as putea face rost de petrol? Se găsește de cumpărat online? M-ar interesa sa-mi fac niste măști de par. Mulțumesc
Salutare. Vreau sa imi cumpar un trening si nu ma descurc la ales marimea potrivita. Sunt disponibile marimile 4, 6, 8, 10 si 12; care ar fi echivalentul marimei M? Acesta este treningul: https://www.hervis.ro/store/Imbracaminte/Costume-...? (mai mult)
de curând am pătat cu antigel un hanorac alb... exista o posibilitate sa pot scoate antigelul din el?
Oare ce sa fac sa nu mi se mai ingrase asa repede parul? Am zis ca e vara, cald si transpir repede, e normal sa se ingrase asa, dar acum deja nu mai putem vorbi de caldura. Se ingrasa prea repede si...? (mai mult)
Pantofii merg cu blugi? Daca da, ce fel de pantofi si ce culoare sa fie? Sau ce culoare sa fie blugii?
Mi-am cumpărat de pe bioki.ro un rimel de la LE MASCARA WATERPROOF ( certificat bio) dar nu știu de ce este așa uscat și gros?
Spuneti-mi produs impotriva caderii parului si un sampon, ceva simplu care sa se gaseasca la orice supermarket.
Stiti remedii naturale pentru acnee care chiar sa functioneze. Nu cum ar fi pastă de dinți. Scrieti daca a funcționat si la voi.
Dau funda! Spuneti-mi si mie toti pasii si toate sfaturile in aplicarea unghiilor cu gel tips.
Hey! Ce balsam de buze de la Avon mi- ați recomanda pentru hidratare? Eu am unul de la Color Trend cu cocos dar nu prea îmi hidratează buzele... Ce părere aveți despre spray- ul pentru păr cu ...? (mai mult)
Dupa ce m-am tuns, in cat timp creste parul la loc? La baieti.
am și eu o întrebare. In ultima vreme îmi pica foarte mult par din cap. Menționez ca nu folosesc nici o masca de par... ce pot face sa nu îmi mai pice atât de mult par și de ce pica?
Cum să mă îmbrac pentru bal(ca spectator),sunt fata, micuța de statura, par saten.
Unde pot găsi adidași înalți (de preferabil NIKE)? Să nu fie prea scumpi
A comandat cineva pe fashionprestige.ro? Sunt haine de calitate? Seamana la produse si denumiri si site- ul in sine cu cheriboutique, ro care am inteles ca ar fi un site teapa, va rog daca a comandat...? (mai mult)
Sunt gras la 1.69m si 59.7 kg?
Idei machiaj halloween?! Ceva rapid si simplu!
Sambata ma duc la botezul nepotelului meu si as vrea sa stiu daca imi pot face ca si coafura un coc din acela funda, avand parul destul de lung...este un botez maricel seara si de aceea...? (mai mult)
Ce imi recomandati pentru cresterea si regenerarea parului rapid? Parul meu nu mai creste de mult timp. De fapt de cand l- am vopsit ultima oara. Plus cade foarte foarte mult. Va rog sa ma ajutati...? (mai mult)
As vrea sa imi iau o pudră de fata dar nu stiu de care. Care este diferenta dintre pudră compacta si pudră translucida? Ideea e ca vreau sa matifieze fata si sa arate bine.
Ce ziceți voi? Crema antirid e buna și pentru cicatricile lăsate de coșuri?
Buna seara, as dori de ceva vreme sa imi fac un piercing in buza inferioara partea stanga, dor nu stiu care este dimensiunea potrivita pentru acest tip de piercing, si nu imi doresc sa fac comanda pe internet...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
BalintAndrei5548 întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!