Cine se mai spală pe cap sâmbătă, să fie parul fresh și curat pentru Duminică?
Mie îmi plac tare mult cizmulițele albe, gen ca astea din poză, doar că nu știu dacă se potrivesc cu atâtea ținute, ca cizmele negre de exemplu! Voi cu ce potriviți ghete...? (mai mult)
Buna seara! Unde as putea sa gasesc pijamale roz bombon?
Hello! Ce recomandați pentru a diminua celulita și a remodela coapsele dintre serviciile următoare: cavitație, electrostimulare, radiofrecvență sau lipolaser? Aș dori răspunsuri bazate pe...? (mai mult)
Ieri mi-am luat jos extensiile cu gel și pe unghii am niște urme albe. E normal?
Buna fete, eu ma epilez cu ceara la salon, dar nu cu benzi este ceara la oala. A- și vrea sa știu ce tip de ceara este, pentru ca a- și vrea sa ma apuc și eu acasă de epilat. Am comandat și eu...? (mai mult)
Ce sa faci daca nu iti gasesti blugi la mall? Si nici pe net
Imi puteti recomanda o masina de tuns barba va rog? Vreau sa- i iau una noua lui taica- miu. Ceva la 300- 500 lei. Asta pe care o are a inceput sa nu mai tunda bine. Scade mereu turatia motorasului si...? (mai mult)
Știe cineva unde se fac găuri în urechi cu acul în Iași?
Salut, am 13 ani (baiat) și vreau să-mi las părul lung. Am părul castaniu și puțin ondulat. Este o idee bună? Motivați.
De ce iarna se îngrașă părul mai repede decât vara și cum am putea preveni acest lucru în afara folosirii șampoanelor pentru păr gras?
Cum v-ați făcut părul azi la școală?
Cum sa fac sa prind volum? Mi-a cazut mult parul dupa ce am fost in tabara la munte. Intrebare pentru 2023
Salut! M- am lovit la spranceana, acum o luna jumătate și încă nu mi- a crescut parul, oare îmi va crește? În cât timp? Are ceva dacă aplic ulei de ricin? Dacă pun bandaj sa ascund în fiecare...? (mai mult)
Bună,ce inseamna marimea petite pe shein?
Salut, daca ma dau cu ulei de argan pe picioare o sa imi crească parul mai repede? Am vazut ca e bun la calmarea pielii
Buna, sunt bruneta si vreau sa-mi fac șuvițe gri. Ce decolorant imi recomandați ca sa nu-mi stric parul?
Nu stiu unde as putea sa ma tund. Eu doresc Curtain bangs, in Brasov si am 13 ani. Imi puteti recomanda va rog frumos un loc, si daca se poate, si cum sa cer. Multumesc!
Salut! Vreau să vă spun că am 1.87 și 15 ani mai am 8 luni pana la ziua mea este în 25 iunie și vreau sa va spun ca când eram mic mam ocupat de sport și acum la 15 ani mam ocupat de sala și acum...? (mai mult)
Știe cineva dacă Vans- urile high țin cald iarna?
Buna TPU! Deci, vreau sa- mi fac singura piercing in nas, din acela nostril (acel bumb)… Am 17 ani iar nimeni nu- mi face la salon fara semnatura unui parinte, iar parintii mei nu au neaparat ceva...? (mai mult)
Cu ce fel de pantofi cu toc s-ar potrivi această rochie, la o petrecere de bal al bobocilor (nu particip) dar vreau unii mai confortabili! https://prnt.sc/sAk8q7l3C8QX
Salut! Sunt din Timisoara si doresc sa scap de anumite haine din garderoba mea pe care nu pe mai port. Care second handuri pe care le cunoașteți cumpara haine de la persoane fizice? Deocamdată am fost...? (mai mult)
Buna ziua. Am o întrebare, sunt băiat și vreau să mă pensez dar nu știu cum mi- ar sta bine să mă pensez și unde să mă duc să mă pensez. Mulți băieți care i- am întrebat pe tik tok au...? (mai mult)
Bună! Caut de ceva timp o cremă hidratanta pentru ten mixt. Am încercat fel și fel de creme și nimic nu mi-a redus sebumul. Știe cineva o cremă cat de cat bună? Mulțumesc anticipat!
Buna,este chiar urgent. Ce parere aveti de parfumurile de pe Cel.ro am vazut ca sunt super ieftine acum si nu stiu daca sunt originale.
A încercat cineva parfumul de la avon Rare Onyx? Cum se simte? Merită să mi'l comand?
Salut! Am 15 ani și 1.87 eu mai am 8 luni pana la ziua mea! Voi cât credeți ca o sa mai cresc în înălțime?
Adidași de la Puma și Nike sunt unisex?
Doua codițe împletite și bască albă, e un look ok sau prea cuminte pentru duminică? 17 ani
Buna, referitor la Vinted, când cineva îți pune lucruri la favorite, trebuie sa faci ceva, sau doar aștepți oferta daca decide?
Sunt fata si as vrea sa ma tund Curtain Bangs in Brașov, dar nu stiu unde. Am 13 ani. Multumesc!
Cu ce ați purta aceste cizme înalte: - peste niste blugi sau cu o fusta până la genunchi? https://lzd-img-global.slatic.net/g/p/8e65501beb797aed4c493a7acb18f039.jpg_720x720q80.jpg_.webp
Ce pot face să am pielea mai închisă la culoare, vă rog frumos?
Hei, mi- am luat cam acum 3- 4 luni un epilator si il folosesc, doar in zona axilei, cam o data la doua saptamani... si parul tot la de des este, credeti ca e bun de ceva epilatorul meu :)? Ca din ...? (mai mult)
Hai salutare. Cineva care a folosit de asta, e buna sau e teapa? https://vm.tiktok.com/ZGJEnPMvj/
Salut! Vreau sa cumpăr un pulover de pe un site de haine dar am uitat denumirea site- ului. Știu doar ca era ceva cu happy... și de aici nu mai știu. dacă știe cineva, puteți sa îmi spuneți, ...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare pentru fetele de peste 1, 80. De unde vă luați pantaloni sau blugi care sa va vi se potrivească și la un preț care sa nu fie exagerat?
Daca vreau sa ma vopsesc roscată sau brunetă, cum ar trebui să procedez pe parcurs, cand imi creste părul, pentru că va trebui să îl vopsesc în fiecare lună (eu având parul blond natural).Îl...? (mai mult)
Buna! A mai comandat cineva de pe nikejordan românia? Stie cineva cum sunt papucii? Mulțumesc anticipat!
Buna! O parere despre injecțiile cu Melanotan 2? Multumesc!????
Bună! Am o întrebare, sunt vopsita în albastru pe păr din septembrie la început, a mai ieșit din culoare. Vreau să îmi iau din magazin vopsea, un brunet, să revin la culoarea mea. Pot pune ...? (mai mult)
Bunaa.Am o problema.Maine am o ședinta foto caci voi fi pe coperta albumului de la clubul la care sunt.Problema este ca mie mi se umfla foarte usor stomacul si nu as manca nimic dar sedinta este destul...? (mai mult)
Mâine ajung la Cluj. Recomandări de frizerii bune care fac fără programare?
Hei TPU! Știți unde as putea găsi în Craiova ulei Danbur Amla?
Dacă sunt vopsit gri merge să dau o vopsea neagră fără să trebuiască să îl decolorez?
Cum aș puteam avea părul tare (sârmă) permanent? Credeți că dacă mă duc la frizer m-ar putea ajuta? În prezent am parul moale...A da, și sunt băiat.
Hey TPU, am 20 de ani sunt baiat si vreau sa imi fac șuvițe albastre, dar nu stiu daca sa imi fac sau nu, mi-e frica de ce vor zice oamenii...
Buna ziua. As vrea sa cumpar de la duty free otopeni niste parfumuri dar nu ma conving preturile lor care sunt f mici ( inteleg ca au refuceri ) si am dubii in prinita faptului daca sunt originale sau ...? (mai mult)
Cum imi aflu tonul pielii? Daca toata lumea imi zice ca imi sta bine in albastru inchis, inseamna ca am subton rece?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!