Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Fetelor, va place sa purtați curea sau nu prea?
Salut, ma puteti ajuta cu marimile de sneakersi de la adidas? Port 45 la picior dar nu mai gasesc nici o pereche la marimea asta, nici pe site uri, nici in magazine ce au e 44 2/3 sau 45 1/3, care ...? (mai mult)
Ulei de argan e bun pentru ten?
Hei TPU! Este vreo problema daca spre exemplu am parul gras și folosesc șampon pentru parul uscat? Fundoi ❤️
Salut, stie cineva de cate ori pe saptamana ar trebui sa folosesc uleiul de ricin pentru par?
Fetelor, cum va place sa purtați de obicei tricoul, băgat în blugi sau lăsat peste? Ma refer la un outfit clasic nu cămașă sau ceva formal.
Un fel de curățare bun pentru față?
Salut. Unde pot gasi haine barbatesti pentru cineva mic de statura (eu, 1.68m inaltime)? Jachete, hanorace, etc. Ma refer la magazine prin Bucuresti, comanda online nu mai dau, am luat o teapa...? (mai mult)
Ce păreri aveți despre pulbere, lichid de colagen pentru ten, unghii, par?
Retinol, retinal sau tretinoin, care dintre trei astea ajuta la eliminarea ridurilor fine din jurul ochilor? Ați încercat?
Bună ziua, niște șampoane pentru scalp uscat?
Băieți va epilati în nas?
Buna seara, TPU. Am o intrebare la care am nev de parere..de preferat pareri serioase. Am 19 ani, in cateva luni fac 20. Cand eram mica (0- 5 luni) am fost operata. Operatia e de la buric in sus ...? (mai mult)
Buna! Stiti un loc in Craiova unde imi pot da gauri in urechi?
Salut, am parul drept și vreau să încep să folosesc ori spay cu sare de mare ori pudră de volum, nu știu care este mai bun și mai benefic.Și aș vrea și un șampon care să știu că nu o sa ...? (mai mult)
Buna! Cand am fost copil ma spala mama o singura data pe saptamana pe cap, la facultate, ajunsesem sa fiu nevoita sa ma spal o data la 3- 4 zile, iar in ultima perioada aproape ca imi vine sa ma spal...? (mai mult)
Fetele, obișnuiți să purtați vreo panglică in păr? Daca da, sub ce formă și cum?
Salut, am inceput sa chelesc de la cret permanent, am 16 ani, ce poate sa ma ajute? Va rog frumos orice?
Sunt ok produsele de la Roche Posay? După cât timp se vad rezultatele?
Aceasta pereche de jordan 4 este originala sau fake? Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RON274.29 | 2024 Nike- Jordan Air Retro 4 4S Noir Women Men Classics Sports Sneakers Trainers...? (mai mult)
In care poza am freza cea mai buna? https://ibb.co/GxmLjdW https://ibb.co/M8mZCxb https://ibb.co/jZgd1QF https://ibb.co/2h10MYd https://ibb.co/DDxQmJ6 https://ibb.co/1zqmdzF https://ibb.co/SJWZcYk ...? (mai mult)
Aș dori să comand un inel de pe Eden Boutique, care mi- a plăcut foarte mult, însă nu am mai comandat până acum. Inelul are o piatră și mă întrebam dacă știe cineva cum este calitatea. Nu...? (mai mult)
Am comandat niște pantaloni de pe bershka și îmi sunt prea mari, aș vrea să merg la mall ca să îi returnez și vreau să știu dacă îmi dă banii pe loc acolo sau mi-i bagă pe card
Salut tuturor! Sunt în căutarea unui aparat pentru machiaj permanent (PMU) și aș vrea să aflu recomandări de la cei care au experiență în domeniu. Ce aparate recomandați pentru începători?...? (mai mult)
Salut! Am cumpărat din Hervis, din greaeala un pantalon trening feminin, nu masculin. Daca il returnez am nevoie doar de Bonul fiscal?
Salutare, unde m- as putea duce sa îmi retușez parul? Am parul creț adică se umflă nasol și când aplic spuma de volum de la syoss volum 4, parca arata mai bine, adică pare mai mult ondulat si...? (mai mult)
Știe cineva vreun site de haine, accesorii și poșete, noi si second-hand, care sa nu coste foarte mult și să fie din România?
Buna! Pentru ca tot incepe scoala maine, vreau sa am si un outfit frumos, desi nu stiu ce sa aleg dintre: 1. Camasa albastra, blugi albastri cu curea, sacou negru si adidasi 2. Acelasi outfit numai...? (mai mult)
Salut, am luat si eu o pereche de Off White out of office negri direct de la ei de pe site. Cand i- am sters cu o carpa uda am observat ca acea carpa era putin neagra(adica s- a luat culoarea) Este ...? (mai mult)
Ce ținută o să alegeți pentru prima zi de școală?
Bună! Cu ce as putea sa îmi fac parul roșcat temporar in conditiile in care eu sunt decolorata blond platinat? Poate cu o masca rosie sau am auzit de soluția castelani, dar vreau sa fiu sigura ca ...? (mai mult)
Acum vrei 2 luni m- am facut brunet albastrui dupa vreo 2 ani si ceva de blond. Intre timp a mai iesit negrul din par, pe lungimi se vede blondul de dedesubt. Ideea e ca m- am cam plictisit de brunet ...? (mai mult)
Dacă sunt vobsita roșcat inchis cum ma pot decolora sa ajung la parul meu natural șaten?
Cum pot desface aceste stickere pentru unghii. Sunt acoperite cu ceva(nu stiu cum să îi spun) galben și transparent și nu pot dezlipi una ca se Dez lipește și alta. În descriere la pasu 2 scrie ...? (mai mult)
Bună! Aveam părul șaten la culoare iar în urma cu 7 luni am fost la un salon să mă fac blondă și probabil au folosit prea mult decolorant habar nu am, iar cu cat trece timpul părul mi se rupe...? (mai mult)
Dacă iau un produs nivea și nu e bun, primesc banii inapoi dar cu produsul ce fac? Il dau inapoi?
Hei TPU :* Mi am tuns bretonul din greșeala prea scurt si acum arat ca un băiețel medieval cu tuberculoză… Nu stiu ce sa fac :( Degeaba il ascund cu clame ca e rebel si iese singur si zici ca ma...? (mai mult)
Hei TPU! Ce parere aveti despre stilul emo? La barbati si femei?
A folosit cineva tretinoin, retinol? Au avut ceva rezultate?
Cercei cu piatră roșie sau albastră? Care vi se par mai frumoși?
Buna TPU, exista pe piata ceva tip servetele umede dar sa le cumperi uscate si le pui tu lichidul cat vrei si ce vrei? Mersi
Știe cineva ce diferență e între tretinoin, retinal și retinol? Care e mai ok pentru ten? As incerca pentru probleme de ten. Ajuta?
Salut! Ce sosete ar trebui sa port la niste adidasi casual ca sa nu ma fac de ras..adica ce culoare? ( sunt baiat) Multumesc!
Bună! Am 14 ani și m- am pensat acum câteva luni pentru prima dată. Totuși, nemulțumită constant de formă, am continuat să trag de fire aiurea— acum vă imaginați ce a ieșit. Nu sunt 'oribile'...? (mai mult)
Cu ce pot să mă epilez la zona intima?
Bună! Mă epilez cu lama în afară de genunchi unde folosesc cremă depilatoare, cât de sus ar trebui samerg cu lama, este de ajuns pană la genunchi, dar pe mâini?
Hey TPU adidasi nike, jordan de pe voghion sunt originali?
Salut, fără hate. De unde găsesc cele mai bune dupe- uri la parfum, pentru ca mereu aud ca unele sunt prea nu stiu cum și nu miros ca originalul sau nu persistă și n- aș da atâția bani pe unul...? (mai mult)
Ce pereche de adidasi pot sa imi iau care sa ma tina mult timp? Mi-am luat air force 1 si s-au facut foarte urati, galbeni in doar 2-3 luni
Buna, este bun samponul elseve bond repair? (am parul ondulat si acesta este destul de uscat. De asemenea de cand mi- am vopsit parul cade foarte mult si ma gandeam sa incerc samponul acesta poate ma ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!