Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna, sunt satena dar sunt vopsita bruneta, vreau sa-mi scot brunetul din par dar fara decolorant sau sparyuri, nu vreau sa-mi stric parul, stiti ceva natural?
Bună, fetelor! Am o mica întrebare, îmi puteți recomanda o keratina pentru par? Parul meu este un creț bufant și as vrea tare mult sa mi- l îndrept cu o keratina care sa ma țină câteva luni. ...? (mai mult)
Salut tuturor! Foloseste cineva in Romania sampon de par cu catalază. Daca da de unde se achizitioneaza? Am cautat pe net si nu gasesc in Romania asa ceva. Stie cineva?
Cum sa scap de semn ramas dupa taietura, ce crema?
Am o intrebare mai ciudata, dar ma cam macina cumva de ceva vreme. Acum multi, multi ani, mama a avut un parfum de culoare mov, care era intr- o sticluta in forma de cilindru si avea pe ea un print cu...? (mai mult)
Mâine mă duc să îmi pună o prietenă unghii cu gel si am auzit ca depinde cum îți e unghia și cât de lungi îți sunt degetele, ți se potrivește mai bine o formă de unghie mai bine decât ...? (mai mult)
Bună! Lampa LED pentru unghii este dăunătoare pentru organism? Poți face cancer?
Daca amestec 2 tipuri de sampon, se intampla ceva rau? (sampon pentru par vopsit si sampon cu argilă). Am nevoie să îmi protejeze si culoarea parului vopsit, dar și excesul de sebum sa fie redus ...? (mai mult)
Crema riduri pe frunte?
Care e cel mai bun fon de ten pentru acoperirea coșurilor foarte vizibile?
Bună! Îmi puteți recomanda câteva branduri de rujuri care sunt rezistente la transfer? Mulțumesc!
As dori sa îmi cumpăr un parfum de pe net dar preturile sunt exagerat de scumpe peste tot. Dar am găsit în alta parte ceva mai ieftin, e un tester. Merită cumpărat? Eu nu văd diferență ca...? (mai mult)
Salut, am 21 de ani și nu îmi crește barbă. Care e problema și cum o rezolv?
Bună! Vreau sa va spun ca cineva m- a lovit și am început sa ma enervez, nu a mai putut calma și îmi venea sa îmi curgă ca apa pe ochi. Toți colegii spun ca eu am început sa plâng dar eu am ...? (mai mult)
Buna! Tenul meu e uleios mai ales la nas si la frunte iar pe la nas mi se decojeste puțin pielea. Ce creme/măști/seruri ar merge pentru asa tip de ten? Multumesc!
Fetele! Câte rujuri aveți in colecția voastră?
Salut, am niste intrebari legate de o solutie Minoxidil (kirkland) 5%. Am 23 de ani si parul meu a inceput sa se rareasca putin, vreau sa previn asta si mi am comandat aceasta solutie pe 3 luni. Una...? (mai mult)
Salut TPU, m- ar interesa și pe mine un palton(trenci) din piele naturala pentru bărbați, Mărimea M, maxim L, pe unde as putea sa găsesc în Craiova sau Filiași la un preț cat de cat mai accesibil,...? (mai mult)
Buna! M-am vopsit recent un saten si a iesit negru si nu-mi place vreau sa scap urgent de el si sa fiu un maro. Cum as putea scapa de culoarea asta fara decolorare?
Buna! Pot amesteca uleiul de ricin cu ulei de rozmarin si sa-mi aplic pe par? Sau trebuie diluat unul din astea 2 cu alt ulei? Este bun uleiul de ricin de la "trussa"? Pentru par, desigur
Unde gasesc si eu in Bucuresti sector 6 pe cineva sa imi faca unghiile calumea, cu gel?
Cat de des purtați împletitură în spic?
V-ați cumpărat deja încălțămintea de iarnă? Cum arată, ce fel?
Care este cordeluța (de păr) voastră preferată? Cum arată mai exact?
Salutare aveți o explicatie de ce fetelor le place să poarte par scurt și băieților par lung(mie îmi place să port parul mare dar nu lung)
Dacă sunt băiat si am frunte lată oare îmi pot lăsa părul lung?
Daca imi dau cu machiaj pe penis, pot acoperi bubitele?
De ce după o anumită vârstă unele fete care în adolescență și chiar după aceea, aveau un stil vestimentar compus din haine colorate, accesorii în culori și/sau bluze și tricouri cu imprimeuri...? (mai mult)
Azi m-am ras la cuc iar dupa m-am dat cu aftershave. Este in regula? Voi cu ce va dati?
Bună! Știe cineva cum pot lua legătura cu cei de la Shein? Am o comandă din data de 10 și din data de 12 scrie ' in transit batch information recived' Dau funda cine mă poate ajuta și explica...? (mai mult)
Cum deosebiți o persoană, bărbat sau femeie, care are gel în păr, față de una cu părul gras, nespălat?
Salut. Pot plati pe SheIn cu PayPal? Cum? In cate zile vine comanda? Cum pot face rost de reduceri? Transportul e gratuit?
O femeie/fata pare mai matură cu parul scurt sau lung? Ce zicei?
Ar fi practic (ușor) de purtat un asemenea sarafan sau cum sa îi zic? Are un sistem mai ciudat de închidere, cu nasturi pe lateral? https://storage.googleapis.com/welove- media/38/ml- 171010- 007.exact1980w.jpg ...? (mai mult)
Ce pot face ca o rană, nu neapărat marez sa nu se cicatrizeze? Sau macar sa fie căt mai mică
Stie careva un site care livreaza la easybox acest lucru? (Link de jos) https://www.amazon.de/-/en/Aneco-Socks-Thigh-Stockings-Cosplay/dp/B07CCH38P3
Bună! De curând m-am apucat să-mi fac unghiile prin tehnica dip powder. Cum faceți să nu vă crape? Mulțumesc!
Va place sa mergeți cu părul ordonat pieptănat/ făcut, sau dezordonat la școală?
Ce părere aveți despre produsele redist, ajută la creșterea părului?
Șamponul cu keratina ajuta la creșterea parului?
Buna! Am o intrebare, ieri mi- am pus ulei de ricin in par si am stat cu el aprox 2 ore dupa ce mi l- am spalat si s- a uscat s- a putut observa foarte bine, mai ales in partea din spate, ca parul ...? (mai mult)
Salut. Am 2 cosuri urate pe frunte care ma dureau si am zis sa pun Fastum Gel ca poate ma ajuta, dar ma ustura putin. Oare are ceva?
Salut, vreau sa îmi cumpăr o pereche de ghete de fotbal de la predator (de sala) dacă îmi iau 42 se mai lasa? Deoarece 42, 5 este mai larg.
Stie care un site cu haine gen feminine pentru baieti cum ar fi sosete lungi pana la coapse care livreaza cu sameday la easybox?
Sincer, voi mergeți la școală (liceu mai ales) cu parul împletit fix așa? https://braidhairstyles.com/wp-content/uploads/2022/08/Pigtail-French-Braids-768x769.jpeg.webp
Ce gen de tocuri ar fi mai potrivite pentru ghetele astea? Că așa cum sunt in poza nu îmi place tocul deloc? Mulțumesc https://strojeludowe.ipr.pl/data/imagegallery/13c7b716- d88a- 3bbb- d373-...? (mai mult)
Bună, o întrebare pentru fete, voi cum preferați unghiile, pătrate sau rotunde?
Buna, dupa ce ma fac cu lama imi apar niste bubute rosii pe picioare, nu este foliculita...ma exfoliez odata pe saptamana si dupa ce ma rad ma dau cu un gel de aloe vera si tot le ammmm. Cum pot sa scap...? (mai mult)
Am fost la dermato pentru acnee severa si mi- a dat niste creme sa ma dau pe fata. Dupa 1 saptamana fata imi parea mai curata.M- am dus iar la dermato sa imi prescrie si niste pastile de acnee (a trebuit...? (mai mult)
Salutare! Ce aparate știți de ras care ia toate firele de par? Eu de 3 ani mă dau cu lama de ras cu spumă și nu îmi ia tot, îmi lua de la 17 ani când am început să mă dau și am renunțat la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?