Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 8 Februarie 2025 sunt:
Am fost la dermato pentru acnee severa si mi- a dat niste creme sa ma dau pe fata. Dupa 1 saptamana fata imi parea mai curata.M- am dus iar la dermato sa imi prescrie si niste pastile de acnee (a trebuit...? (mai mult)
Salutare! Ce aparate știți de ras care ia toate firele de par? Eu de 3 ani mă dau cu lama de ras cu spumă și nu îmi ia tot, îmi lua de la 17 ani când am început să mă dau și am renunțat la...? (mai mult)
Mi- am cumparat o apa micelara de la Nivea pentru îndepărtrea machiajului. Eu ma dau doar cu rimel si cu fond de ten ca sa imi acopar câteva coșuri și problema e că atunci când vreau sa ma demachiez...? (mai mult)
Salut, am acnee severa pe toata fata si am fost la dermatolog. Si acum ma dau cu niste creme si iau niste pastile (acne out). Dar au trecut vreo 2 săptămâni si nu vad nici o diferență. E normal?...? (mai mult)
Bună! Există posibilitatea să vopsesc parul brunet, însă nu permanent sa iasă la câteva spălări? Știu că alte nuanțe se poate însă aceast fiind cea mai stridentă mă gândesc ca e mai...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat ca pentru un detartraj sa vi se facă și radiografie?
Recomandari de saloane de epilare definitiva cu laser in Iasi?
Buna! Am un piercimg in buric de o saptamana..in seara aceasta am observat ca este rosu pe langa si usor uscat pe langa el.(am auzit ca este normal sa faca asta la inceput) eu de obicei il curatam cu un...? (mai mult)
Buna ziua, am o intrebare. Mi-am cumparat acum o luna o bratara de pe net, iar aceasta a ruginit, ii mai pot face ceva in a o repara sau imi puteti spune din ce material este facuta?
Buna fetelor, mi-am luat un epilator Braun skil epil 9, păreri? Cum vise pare acest epilator, eu l-am încercat și chiar sunt mulțumită de rezultate.
Va rog sa citiți și să mă ajutați! Mulțumesc! Salut și bună seara, scriu acest mesaj la ora 21:07. M- am gândit, vreau să îmi cumpăr adidașii Nike adapt auto max, am văzut pe internet,...? (mai mult)
Se pot face/coase ușor sau nu, astfel de fundițe de păr acasă? https://i.ytimg.com/vi/9pY2-sWgCp0/hqdefault.jpg
Ii cereți vreodată mamei sa va ajute sa va faceți părul, vreo pieptănătura, etc? De exemplu ce?
Bună! M- am uitat pe vreme și dimineață când plec la liceu vor fi 8 grade, iar până la ora 15 se vor ajunge la 18- 19 grade. Credeți ca aș părea vreo dubioasă sau ciudată dacă mă îmbrac...? (mai mult)
Hei prietenii,vreau și eu niște sugestii de parfumuri care persista in urma ta, și rămâne
Bună ziua, am nevoie de ajutor, in ultima perioadă mi-au ieșit niște coșuri mari și dureroase pe bărbie, cum aș putea să le tratez?
Trebuie sa scap de coșuri în 3 săptămâni și nu știu cum, ma poate ajuta cineva printr-o masca de față sau o rutina, va rog mult!
Știe cineva o rutina care te ajuta sa scapi de cearcane?(de precizat ca dorm cât trebuie) nu prea beau apa și as dori ceva care sa îmi hidrateze fața dacă problema consta în asta
Bună fetelor! Care e diferența dintre un fard mat și unul sidefat?
Ce părere aveți despre Uleiul Dabur Amla? Cel cu sticla verbe
Salut, dacă am lăsat parfumul la soare, nu mai e persistent?
Va place/ folosiți o coada de cal prinsa sus, in creștetul capului? Păreri?
Doresc sa știu un dermatolog din Constanța care se ocupa foarte bine de caderea parului
Buna! Am nevoie de ajutorul utilizatorilor Shein. Vreau să dau o comanda mai mare de pe Shein și niște cadouri, asta înseamnă mai mulți bani, asa ca va rog dacă puteți să scrieți codul acesta:...? (mai mult)
Mama mea ma imbraca dupa capul ei de cand eram mica. Acum am intrat la liceu in a9a si inca imi alege hainele. Problema e ca gusturile ei sunt oribile, cred ca inca a ramas in anii 80'. Mereu primesc ...? (mai mult)
Bună! Care manichiură alegeți? Cea clasică, semipermanentă sau dip powder? Și de ce?
Buna, sub fund am celulita si vergeturi cun pot sa fac sa estompez "problema "
Ar fi la modă asemenea cizme? Păreri? Fundiță https://www.americanduchess.com/cdn/shop/products/bessie-coleman-vintage-leather-aviator-boots-brown-of-2_720x.jpg?v=1634939750
Chiar există vreo metodă de creștere a sânilor fără operație de niciun fel care chiar funcționează? Vă rog fără răspunsuri de genul "Nu ai nevoie de așa ceva"
Daca ma vopsesc in fiecare lună cu o vopsea fara amoniac, și pun si pe lungime vopsea, se poate deteriora parul? Totusi nu are oxidant.
Am niste stickere pentru unghii cu frunze de toamnă.Pe le are un fel de lipici mai crem așa.Problema e că dacă desprind o frunza se descprinde si jumate din alta frunză pentru că unele sunt lipite...? (mai mult)
A comandat cineva haine de pe siteul zoot.ro sau zalando.ro? As vrea niste recenzii. Mulțumesc!
Salut, am niste converse chuck taylor all stars si au o eticheta cu un cod qr care nu duce nicaieri, dar acolo scrie ca e sample not for sale, credeti ca sunt rari? Stiu ce inseamna sample not for sale,...? (mai mult)
Cei pasionați de modă, vreau un outfit complet de pe SHEIN(puteți să îmi dați link/codul la produs) ca sa arat extrem de bine la școala! Un outfit pentru toamna pentru ca e destul de frig! Și ...? (mai mult)
Salut, le mai pot face ceva? https://prnt.sc/TPWHvgyZXmGc
Caut un creion pentru stilizarea sprancenelor similar ca acesta (nu se mai gaseste in stoc) https://md.oriflame.com/products/product?code=41712. E transparent nu coloreaza.
Tusul spre deosebire de creion se poate aplica doar pe partea de sus a pleoapei (partea superioara)?
Sunt băiat și as vrea să îmi recomandați un loc din Buzău pentru pensat.Am sprâncenele prea groase și cam mari iar eu nu prea mă pricep
Eu îmi rod unghiile de când eram mică și într- o vreme mă duceam la mama unui fost coleg ca să îmi facă unghiile și de fiecare data îmi dădea cu oja semipermanentă, dar acum nu mai pot pentru...? (mai mult)
Daca mi-am vopsit parul negru albastrui ce pot face sa scap de nuanța de albastru si sa raman doar cu negru?
Bună. Care e faza cu aboutyou outlet? În aplicație au niște prețuri parcă prea reduse să pară pe bune. Sunt la mâna a doua hainele/încălțămintea?
Salutare TPU, Am o problemă legat de barbă, am 25 de ani şi încă am puf în loc de barbă pe obraji şi sub bărbie. Am barbă doar pe bărbie, atâta tot. M- am ras cam rar ce- i drept, dar...? (mai mult)
Salut, stie cineva salonuri bune in Bucuresti care se specializeaza in permanent? Nu am putut gasi pe google. Pe google sunt doar salonuri care promoveaza permanente pentru femei care tin 2 spalari, ...? (mai mult)
Salut TPU! Aș vrea o recomandare de 2 parfumuri arăbesti pentru această perioadă, să persiste cel puțin 8 ore și de preferat sa fie de pe site-ul Olfactiv.ro Dau Fundă!
Bună TPU! Acum câteva zile mi- am luat o extensie coada de par și pana acum totul a fost foarte ok, are în jur de 24 inch, iar de ceva vreme am început sa o pieptăn cam des și s- a "Zbarlit", ...? (mai mult)
Salut,d&p parfum sau infinite love?
Buna, știe cineva ceva asemănător la miros cu uleiul clasic galben de par de la olaplex? Parfum, balsam de rufe, absolut orice? Miroase extrem de bine și as vrea sa miros toată asa, nu doar parul,...? (mai mult)
Salutare! De ce mereu după ce mă tund mi se pare că arat super naspa și apoi după câteva zile maxim o săptămână mi se pare că arat bine! Frizerul nu tunde rău, tunde chiar bine! Odată mă ...? (mai mult)
Bunaaa, știe cineva cum îmi pot alege nuanță de la fond de ten? întotdeauna o iau prea inchisa sau prea deschisa, nu ma judecați, sunt pasionata de makeup dar nu ma machiez cu ele, pur și simplu...? (mai mult)
Buna! Acidul salicilic de cate ori trebuie aplicat saptamanal? Si trebuie aplicat inainte sau dupa crema hidratanta sau matifianta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?