Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 8 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU! Am o intrebare, pot sa aplic vopsea pe parul decolorat ca sa ajung la culoarea parului meu initial? Am cateva suvite decolorate si nu- mi place cum arata, am parul natural un brunet mai inchis,...? (mai mult)
Salutare Cum scot mirosul urât din addiasi? Din interiorul lor de precizat că mă spăl zilnic pe picioare și tot zilnic schimb și ciorapi Ce pot face sa scap de miros? Înafara săi spăl? Ceva ...? (mai mult)
Dau funda Care este diferența dintre pantaloni trening băieți și fete gen Adidas, Nike mai strânși pe picior?????
Salut! Iarna trecuta am început sa folosesc samponul uscat, , Batistuta" pe care îl foloseam destul de des. Toate bune și frumoase pana când frizerul meu mi- a spus ca mi s- a rărit parul din cauza...? (mai mult)
Buna ziua, vreau sa ma tund ca sa nu se simta fire de par cand fac cu mana, doar piele si sa nu se vada.Cu ce sa ma fac?
Gagici ce părere aveți despre The black dress parfum Avon, cum miroase, ce aromă are și dacă e persistent :*
La adolescență, dacă ma epilez în zona intimă va crește mai rapid?
Sunt bărbat și vreau să îmi fac parul creț. Cum se face? Merge cu bigudiuri?
Am comandat un fond de ten și când l- am testat, se vedea mai deschid și am folosit și pudră. Am avut un fond de ten culoarea nud, iar acesta e c- am aceiași culoarea, doar că pe față se vede...? (mai mult)
Dupa decolorare am pus vopsea Londa cenusiu si a iesit un verde urat, mi-e rusine asa. Am deja parul distrus sa pot face ceva, as vrea sa stiu cand sau cum scap de culoarea asta.
Salut! Unde pot să-mi fac găuri în urechi și să fie foarte igienic(sunt din Buzău)
Buna seara, ce părere aveți despre produsele de la Bruno vassari? Gel demachiant toner și crema? Pentru tenul uleios.
Bunaaa, eu ma rad cu lama pe picioare iar dupa imi raman niste punctulete mici rosii(ca niste iritatii), cum pot sa scap de ele? Par crescut sub piele nu am, ma exfoliez odata pe sapt si ma dau cu creme...? (mai mult)
Stie cineva cat dureaza sa nu mai miroase parfumul calvin klein one?
Daca fierb in apă, Se pot steriliza obiecte de inox/metal (care se folosesc în cosmetica)? Câteva minute (5-10min)? Mulțumesc
Pudra de cărbune activ albeste dintii? :)
Stie cineva unde pot gasi un fond de ten foarte deschis la culoare in Romania? Gen "very pale", dar sa nu fie foarte scump. Imi trebuie pentru un anime cosplay si nu sunt suficient de deschisa la...? (mai mult)
Hello! Am un tricou care vine lung. Ce as putea sa ii fac ca sa il scurtez sau cum sa il prind ca sa stea sa para mai scurt?
Există saloane bune în București care fac „hair dusting" pentru femei? Vă mulțumesc anticipat!
Buna, am aplicat la prestige model management si după ce am semnat asa zisul contract care era sub forma de chestionar nu cu o semnătura, dar ei spun ca e echivalentul semnăturii, in fine. Și la...? (mai mult)
Hello. Cum pot scapa de gaurile din fata de la cosuri? Am fost la mai multi dermatologi si tot ce mi- au spus a fost sa nu mai pun mana pe fata (asta dupa ce mi- au recomandat o gramada de creme care nu...? (mai mult)
Credeți ca ar fi ciudat sa port acești adidași acum? Sau merg mai mult ca gheata? Nu vreau sa par vreo ciudata… https://images.app.goo.gl/fwa7NhGJavnMga6RA
Cam cat costa sa-mi dau 2 piercuri in limba si unul in buric? Cele 2 piercuri din limba gen clasic pe mijloc si inca unul snake eyes.
De ce imi cade destul de mult păr? Și totuși, nu mi s-a subtiat deloc părul, am aceași grosime la păr când îl prind în coada
Hei! Am un cos inflamat pe sub piele, chiar lângă nas și nu știu ce pot pune pe el ca sa îl acopăr… am căutat plasturi speciali pentru acnee la farmacia din orașul meu, însă nu am găsit…...? (mai mult)
Salut, am venit cu o întrebare mai ciudata. Este adevărat ca de la parul creț permanent pe care îl faci la salon, în timp îți cade parul dacă îl faci de mai multe ori?
Buna, poate cineva va rog sa ma ajute cu un anunț? Caut modele la make-up pentru a mai exersa si nu stiu ce sa scriu.
Buna. Am cateva intrebari legate de postul de manichiurist. 1. Care este forma de colaborare pe care o aveti / ati avut- o cel mai des cu un angajator? 1. Salariul fix, 2. procent sau 3. salariu...? (mai mult)
Hello! Ca fata, ce deodorant/antiperspirant as putea folosi ca sa îmi mai stopeze transpirația? Adică nu are miros neplăcut, doar ca nu pot purta tricouri colorate pentru ca se vede… ce as putea...? (mai mult)
Salut,ce faceți,cum aș putea să-mi fac parul,sunt fata și am snasul puțin cam mare din profil are o formă ciudată, îl port tot timpul pe spate și aș vrea să încerc altceva.
Salut! Am o intrebare, daca imi pun pudra de volum in par in fiecare zi pe saptamana iar dupa ma spal pe par duminica in ultima zi din sapt imi va cadea parul?
Ce ați prefera: multe haine, dar de calitate îndoielnică sau puține, dar calitative, de exemplu cate 4-5 piese din fiecare (4 perechi de blugi, 4 geci de primăvară?
Mi-am dat gaura in ureche de 2 zile și am acum un cercel din otel inoxidabil și mai am unul din argint și nu știu care este mai bun.
Cum îmi pot albi pielea? Urăsc pielea pe care o am, mi- aș face o operatie dar nu știu cât ar costa! Pielea mea e creolă și de mic am urat chestia asta, efectiv nu mă prea simt bine in pielea mea!...? (mai mult)
Am și eu o intrebare! este cineva care a testat teniși înalți fără brand și teniși converse la vreo 300- 400 lei? Vreau să vă întreb dacabe vreo diferență la calitate Eu mi- am luat teniși...? (mai mult)
Bună, as avea și eu o întrebare. Mai exact, cum as putea scăpa de forma lăsată în urma elasticului de par? Folosesc elastice de silicon, dar tot îmi lasă acea forma enervantă. As dori sa ...? (mai mult)
Unde trebuie sa ma duc pentru injectie cu botox? Ca sa nu mai transpir asa... Sau mai intai altceva ar trebui sa fac? Si injectia aia ar trebui sa o fac numai daca nu merge cu alte metode sau cum?
Imi trece un cos, in 2- 3 zile apare altul. Nu am fata plina de cosuri, dar imi apar frecvent unul, doua cosuri si problema e ca sunt cosuri naspa si umflate. Ce sa folosesc? Folosesc apa micelara pentru...? (mai mult)
Vreau sa îmi bag septum peste câteva luni gen și vreau sa va întreb cât de tare ar durea. Doare doar pe moment sau și după? Cei care aveți septum, va rog sa îmi ziceți ce și cum și apoi cum...? (mai mult)
Un frizer cu experiență pentru o întrebare in privat?
M-am vopsit de doua ori azi si nu s-a reusit de ce naiba? Mentionez ca aveam deja parul vopsit. O fi asta de vina?
Bună, tocmai ce am dat o comanda pe shein și am observat ca am pus orașul Timișoara, în loc de numele satului meu, la oraș, dar la adresa am pus numele satului meu și am și codul poștal. Oare...? (mai mult)
Hai noroc https://www.instagram.com/p/CxTVcmts9e5/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Adidași din imagine sunt originali? Aceiași pereche de se da la giveaway e si la ei pe pagina de IG cu prețul de 525 lei,...? (mai mult)
In ce fel de magazin se gaseste vopseaua de textile?
Stie cineva va rog metode eficiente de scaparea punctelor negre? Am pe nas si pe frunte, am încercat o gramada de chestii si nimic nu a functionat (dau funda) si sa spuneti metode eficiente care merg...? (mai mult)
Am niste bube ciudate pe penis ce ar trebui sa fac? A jutor,nu stiu cum sa pun poze, sunt niste cosuri, unul l-am spart si apoi a ramas asa rosu-negru si nu s-a mai vindecat.
Astăzi am fost la o clinica și am 10-15% acnee și doamna de acolo a spus ca la 19 ani nu prea e normal. Merita sa ma inpancientez?
Bună! Uleiul de măsline combinat cu cel de cocos este bun pentru creșterea genelor? A folosit cineva acest tratament? Dacă da, va rog sa mi spuneți dacă funcționează! Mulțumesc!
Ce părere aveți despre puțină burtă pe o femeie? Este chiar așa de neatractiv cum spun unii?
Se găsește vopsea pentru textile la librărie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!