Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 8 Februarie 2025 sunt:
Salut. A comandat cineva parfumuri tester de pe parfumul.ro sau dutyfreeparfum.ro? Sunt adevarate sau fake? Ce parere aveti?
Buna! Am tenul gras mai mereu și am început de ceva timp sa folosesc un gel de curățare de la cerave, e chiar bun. După ce folosesc gelul de curățare, tenul parca mi se deshidratează, se usucă....? (mai mult)
Ce parfumuri recomandati pentru femei care persista? Si au un miros puternic, dulce, mai mult de vanilie...
E dificil să porți corset sau nu? Care ați încercat?
Bună! Acum 5 luni mi am făcut pierce in limba, totul bine și frumos! Acum m- am plictisit de acel pierce și as vrea sa mi l schimb.mi am cumpărat mai multe, dar nu știu exact cu ce sa le dezinfectez...? (mai mult)
Dacă sunt băiat și am părul drept și îl las să crească o să se încrețească?
Nu am înțeles niciodată de ce unele dintre tipele "plinuțe" poarta haine strâmte care le scot in evidenta "colăceii" într-un mod dizgrațios. De ce nu își aleg haine pe măsura lor?
Salut! Acum o săptămâna mi- am făcut și eu un tatuaj și au început sa apăra cojite pe acesta. Știu ca nu e bine sa le rupi dar azi când ma spălam și ma dădeam cu crema mi s- a desprin o bucățică...? (mai mult)
Heei, a mai comandat cineva de pe Super-Sklep? Cum este cu livrarea, este totul ok?
URGENT! M- am spalat pe cap acum cateva zile, dar mi s- a ingrasat parul la loc. Azi va trebui sa merg si la o zi de nastere, dar nu stiu cum as putea "masca" parul gras. Daca ma dau cu pudra in cap, o...? (mai mult)
Cum pot sa scap de parul roscat? As vrea sa revin la culoarea mea naturala, saten inchis dar nu vreau sa il decolorez
Buna, am și eu o problema. Mi- am pus gene fir cu fir pentru prima data, in timpul aplicării ma înțepau pleoapele si ma usuturau ochii GRAV, îmi venea sa ma ridic si sa plec. Deranjul la ochi a...? (mai mult)
Hellozz, deci folosesc ser cu retinol 100%, două luni l- am luat asa, o dată pe săptămână la două săptămâni, n am avut nicio reacție nașpa nici dupa prima folosire, doar imi ieseau cosuri...? (mai mult)
Https://ibb.co/106rtZp As dori mai mult părerea publicului feminin.
Dacă aplic gelul pe unghie și nu am lampă se usucă?
Cu ce pot îndepărta gelul de pe unghie?
Buna,ieri m-am decolorat dar doar la lungimi deoarece mi-a fost frica, astazi o pot face dar la radacini avand in vedete ca a fost prima decolorare si voi aplica vopsea peste 2 saptamani abia?
De unde pot lua tricouri in forma asta fara imprimeu că sa- mi fac personalizat că m- am saturat sa vad multi prin oraș cu haine că ale mele https://www.saintstyle.ro/collections/oversize- tshirt?ttclid=E.C.P.CrUCRnZpU6NHSziPPCLGl4xnI0Mh8VBF9qA8e9loWjGZhBFe8sciB8Zrla0pzlzTtnuN1f-...? (mai mult)
Bună dragi TPU, duminica m- am întors de la mare din Bulgaria. Însă de când m- am întors mă ustura tot corpul și sunt roșie. Am incercat apa cu oțet, spray răcoritor de după plaja, apa termala...? (mai mult)
Am o întrebare pentru băieți. Voi va radeți in zona intima și dacă da cum faceți?
Când merg la pensat la salon trebuie să fiu machiată(să am cremă BB/fond de ten pe față)?
Salut TPU! Am auzit de ceva magazin din baia mare (centrul vechi) )unde pot gasi tricouri cu formatii rock. Este adevarat? Daca da imi puteti spune o adresa?
Salut! La momentul actual, am păr semi- creț. Dacă îl las o zi sau două fără să- l spăl, devine buclat, iar dacă îl spăl cu șampon, devine pufos și uscat. Îmi usuc părul cu aer rece....? (mai mult)
Buna fetelor, știți dacă site-ul pretty Little thing livrează in România? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Salut. Dacă am vârtej în cap pot sa-mi las parul lung? Vreau sa-l prind în coada și de asta ma întreb. Contează vârtejul dacă vreau sa-l prind în coada? Funda cel mai bun...ms
Voi recomandați produsele cosmetice coreene? Vă plac? Dacă ați încercați produse coreene, ce recomandați?
Buna, prietena mea a avut o afecțiune medicala și trebuie să poarte o orteza imensa pe tot piciorul, ideea e că trebuie să se duca la liceu... nu găsește variante cu ce sa se îmbrace... cu ce...? (mai mult)
Buna! Am 17 ani și m-am gândit sa aplic la o agenție de modeling, mereu m-a pasionat partea asta. Ce sfaturi îmi dati? Se câștiga bani chiar de la început?
In cat timp imi ajunge comanda de pe shein daca e deja in Romania
Care este cel mai puternic persil care sa mi spal hainele cu el si sa miroasa mult timp? Dau funda
Daca sunt proaspat vopsita(m- am vopsit ieri), cate zile trebuie sa astept pana la urmatoarea spalare? Am auzit ca trebuie sa îl las mai nespalat prima data, ca să se "imprime" vopseaua mai bine în...? (mai mult)
Am 12 ani și vreau sa merg în Germania la mama divorțată, dar tata nu ma lasă, vreau la mama pentru ca simt iubire. ce sa fac plss help? plss
Va rog ajutați- mă, eu am parul ondulat și vreau sa îmi las parul lung și as vrea sa stiu cum sa îmi stric parul ondulat adică sa îl îndrept (nu am placa sau ustensilele necesare) cum fac asta?...? (mai mult)
De ce e atât de dureroasa celebra " masca neagra"pentru fata?
Din ce culori combinate pot obține alb sau culoarea pieli
Sunt baiat și mi am făcut permanent... Vreau doar sa întreb dacă are ceva dacă folosesc pudra de par pentru volum pe permanent...cred ca nu are nimic, dar vreau sa știu sigur. se duce mai repede...? (mai mult)
Salut Care e diferența dintre epilare sprâncene cu : (avantaje/dezavantaje+ recomandări) Big de epilat - elimina doar suprafața ( ce se vede la suprafață) și rădăcina rămâne sau cum? Crema...? (mai mult)
Salutare, ce părere aveți de remedii converse, sunt de calitate? E o diferență de calitate daca îmi iau fără brand? odată mi- am luat ceva de genul de la H&M ieftini dar s- au făcut varză in...? (mai mult)
Cum se numesc tricourile alea care sunt mai late in umeri si maneca vine mai jos aproape de cot. Nu ma refer la un tricou XXL care sa- mi fie patura. Asa e modelul mai lat dar nu prea lung. Daca...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt baiat si am parul pana pe la nivelul ochilor dar am o probleme cu el deoarece este foarte uscat si sta in toate directile, nu pot sa l aranjez decat cu apa iar cand se usuca sta urat rau(nu...? (mai mult)
Hey TPU! Acum un an, după mai multe experiențe neplăcute când am fost să îmi fac unghii cu gel, mi am achiziționat de pe Cupio echipament cu scopul de a mi le face singură. Între timp, ...? (mai mult)
Buna fetelor, am nevoie de ajutor. Maine am o clienta la unghii, aceasta vrea marimea 7. Eu folosesc tipsurile reutilizabile full cover care bineinteles ca nu ajung pana la marimea 7. Cum fac sa realizez...? (mai mult)
Vreau sa comand de pe un site din america si imi zice "Please specify address with Latin characters only" ce fac in acest caz?
Se potrivesc mărimile la air force 1?
Buna,se întâmpla ceva daca îmi vopsesc sprâncenele cu albastru de metil? Se duce repede jos?
Care e genul de pantof (dar să nu fie de SPORT) suficient de comod pentru ținuta de școală (liceu)? Câteva linkuri, mulțumesc!
Hiiii! Vreau și eu câteva produse pe care sa le folosesc la baie și după pentru ca in combinație cu un parfum sa reziste mult și sa miros frumos toată ziua!
Salut TPU! Este normal să fac cosplay (să mă costumez într- un personaj dintr- un joc video/anime/desen animat) pe stradă? Unde aș mai putea găsi cosplay în afară de evenimente precum Comic...? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot gasi haine tricotate pentru bunica?
Vreau sa gasesc o agentie de incredere de modeling in București! Va rog comentati numai daca știți una nu cu cautare pe google.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!