Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna! Mi- am luat azi bluza alba de la New Yorker si prima data nu am vazut nimic gresit la ea. Dupa ce am ajuns acasa si dau eticheta jos vad o dunga neagra pe ea care presupun ca e din fabricatie dar...? (mai mult)
Buna! Uleiurile revox just vitamin c 20 si Magic Elixir, cu plante BIO, Life Care sunt bune și pentru cosuri sau nu?
Hei, am și eu o întrebare. Vreau să folosesc crema analgezică Romla înainte de epilare cu ceară pentru a reduce din durere. Vreau sa o folosesc pe picioare. Cat de bine ar funcționa dacă nu as...? (mai mult)
Salut! A cumparat cineva de pe hagobuy? Ce parere aveti? Sunt tepari? Multumesc
Care e culoarea voastra preferata la hanorace? :)
La voi in liceu, fetele pot veni machiate și vopsite cum vor, sau nu?
Am și eu o întrebare! Eu mai am haine mai ales tricouri care mă plictisesc de ele, merge sa le scot imprimeul sau să merg undeva sa îmi pun ceva peste el? adică să acopeă imprimeul cu alt...? (mai mult)
Salutare, eu am părul creț, și parcă aș vrea să îmi schimb look- ul, nu îmi place părul scurt, îmi place mai mare/lung pană la o limită, mă gândeam prima data la dreduri dar nu știu ce...? (mai mult)
Cel mai ieftin aparat de epilare cu laser cel mai ieftin? pentru tot corpul! Față, zonă intimă, picioare, mâini! Daca o sa îmi iau un aparat cu laser o să mă doară? O sa mă înțepe acolo în...? (mai mult)
Hei TPU. V-ați făcut vreodată albire dentara la stomatolog? Dacă da, ați avut "efecte secundare" după?
Salutare!,Cum pot sa elimin pata de gumă de pe blugi, a rămas mai mult timp fără să îmi dau seama! vreo soluție ceva?
Bună TPU! Ce marca buna de epilatoare recomandați? Mulțumesc anticipat!
Buna. Poimaine incep din nou cursurile de balet si problema e ca vor fi 26 de grade, asa am vazut la meteo, iar eu nu stiu cum sa ma imbrac. Inainte luam un body, cu un dres si cateodata si jambiere, dar...? (mai mult)
Cum sa fac sa imi creasca parul mai repede? Am parul cret si imi creste destul de greu. Placa nu am mai folosit de mult, acum cateva luni mi- l mai coafam cu o perie rotativa, dar din pe aia nu am mai ...? (mai mult)
Buna seara. Am o mica "problemuta", daca as putea sa ii zic asa. In orice m- as imbraca, nu imi sta bine, parca nimic nu ma avantajeaza si toate hainele imi stau ca pe gard. Sunt slaba, deci trebuie sa...? (mai mult)
Sunt fake oare acești pantaloni de pe fashion days? https://www.fashiondays.ro/p/pantaloni-sport-cu-buzunare-laterale-sportswear-club-barbati-nike-p4313311-2/
Unde găsesc the north face nuptse 1996 mărimea xxs? Nu prea am găsit mărimea xxs in România
Buna TPU, recent m- am dus la salonul "ochii soarelui" de la mine din comuna Mirosi, sa- mi iau mustata si fata de acolo pe care o chema Emilia mi- a lasat 2 fire in coltul stanga al buzei de sus. Acum...? (mai mult)
La ce ținuta va gândiți pentru prima zi de școală?
Sunt băiat si mi- am lăsat parul lung îl am până la gat pentru ca m- am născut fără par pe tâmple și că- mi place mie cu parul lung așa este la Familie mea avem frunte lata dar am fire de par...? (mai mult)
Recomandați-mi un coafor bun pentru vopsit in București, va rog!
Dacă ai suvite și apoi îți vopsești parul culoarea naturală, apoi e nevoie sa te vopsești iar? Adică după se duce vopseaua și se văd iar suvitele pe dedesubt sau se va vedea urat? Ajutați-...? (mai mult)
Salut am o întrebare despre parul permanent, deja fac acest lucrării de 3 ori pe an și sunt făcut de 2 ani dacă nu ma înșel totuși am niște întrebări dacă tot continui sa ma fac de downside-...? (mai mult)
Nu stiti cumva cand va aparea imbracaminte noua in magazinele din mall- uri? Adica inca sunt tricouri si pantaloni scurti si cand se vor scoate acestea si aduce imbracamintea noua de toamna?
Hello saptămana viitoare am o nuntă, dar am observat o pată pe rochia care o sa o iau, e din material de voal, oare dacă o bag în mașina de spălat se poate strica sau mai bine o spăl de...? (mai mult)
Voi aveți uniformă la școala voastră? Gen, cum arată?
Hei fetelor, de unde va cumpărați majoritatea hainelor? :)
Dacă m- am înscris la un curs de frizer și am dat avans vreo 500 lei, dar am fost azi și nu mi se pare foarte interesant, plus ca trebuie sa aduc eu modele ca să tund și nu am pe cine, plus aparat...? (mai mult)
Bună. Sprâncenele mele au fost vopsite cu henna si sunt prea închise la culoare. Eu sunt blonda și sprâncenele sunt negre. Nu arată bine. Am încercat sa le deschid cu bicarbonat de sodiu și lămâie....? (mai mult)
Buna, va rog scuzati categoria dar sm nevoie urgenta de ajutorr.Deci ieri de dimineata buna m- am trezit cu o banda din aia cu lipici pentru muste in cap, direct pe scalp.Ca sa nu trebuiasca sa imi tai...? (mai mult)
Buna TPU! Stiți niște saloane de înfrumusețare în București care să facă tunsori mai moderne? (ex. wolf cut) Mulțumesc
Băieții mei. Am 22 ani și îmi cade foarte mult par, mai ales din zona din fața. Ce ați făcut voi?
Buna! Daca am sprancenele negre, merge sa imi fac o culoare mai deschisa la par? Adica nu negru? Acum sunt vopsita negru, dar culoarea mea naturala a parului e castaniu. Stiu ca poti sa- ti faci parul...? (mai mult)
Dacă faci epilare definitiva, exista riscul de cancer?
Hey TPU! Știți cumva cum se numesc și de unde pot găsi ochelarii ăștia (ai lui Alin din insula iubirii :))) ) https://ibb.co/DCHJ6xZ https://ibb.co/dKN52xF https://ibb.co/85krk9S Ăștia sunt...? (mai mult)
Eu folosesc Anew cremă de față, ser, exfoliant cu vitamina C, dar și gel de curățare. Problema este atunci când folosesc fond de ten sau BB cream(folosesc și un baton corector pentru să coperi...? (mai mult)
Eu am parul blond natural (nuantă destul de galbena), dar nu imi sta deloc bine. Cand aveam 13- 14 ani(culoarea mea naturala, blond) multe persoane spuneau ca par mult mai batrana, de 18- 19 ani, ...? (mai mult)
Hei! Cât costă de obicei un tatuaj? Și îmi recomandați și mie un loc de tatuat ok în București? De preferat unde să fie o fată tatuatoare. :) Și procedura este dureroasă de obicei?
Ce sa mănânc sa ma îngraș sănătos? Și de câte ori pe săptămâna sa fac glutes? Este buna creatina?
Buna seara! Vreau o schimbare de look și vreau sa îmi fac suvite in Italia. Mi- a spus ca are o metoda naturală și nu trebuie sa îmi decoloreze parul, mi le face direct pe parul natural cu vopsea...? (mai mult)
Vreau să- mi fac un nou look, dar îmi e frică să- mi tai din par. Totuși, cred că o să sufăr pe urmă, dar vreau să încerc ceva nou... Vreau să îmi fac un look din trecut, dar nu îmi ...? (mai mult)
Care este șamponul vostru favorit? Eu folosesc gama morrocanoil de foarte mult și ma gândesc sa îl schimb. Din propria voastră experiența :)
Salut,de ceva timp ma bate capul sa ma vopsesc, dar am o parte unde se vede mai rar parul. Întrebarea e ce culoare sa aleg ca să mai ascund parul rar, mai deschis sau mai închis?
Unghii lungi sau scurte?
Păreri cel mai mișto parfum la un bărbat?
De ce unele femei judeca femeile care arata bine si sunt foarte frumoase, se ingrijesc foarte des si mult, se machiaza, isi vopsesc des parul, merg des la salon de unghii/coafor? Nu ar trebui sa existe...? (mai mult)
Ce trăsătura vi se pare cel mai sexy /frumoasa la o femeie? :3
Câte fete de aici o urmăresc pe Cristina Ich? Și ce parere aveti despre ea? :)
Salut, de la ce varsta poti sa-ti pui unghii false?
Vreau și eu idei de parfumuri femeiești (orice tip) care sa persiste mult și sa miroasă de la distanta! Indiferent de preț
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!