Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 9 Februarie 2025 sunt:
Mai este basca la modă? Fetele purtați așa ceva? Ce culoare?
E adevarat ca cel mai bine ar fi sa nu folosesti deloc sapun in zona intima? Daca nu, atunci de care sa folosesc? Dar ca sa fie bun si pentru spalarea fetei, mainilor si corpului si sa nu fie scump si...? (mai mult)
Buna, la locul meu de munca transpir destul de mult si e si praf…au inceput sa imi iasa mai multe cosuri pe frunte, piept si spate.Ce pot face pentru a scapa de ele? Acasa folosesc scrub, perie pentru...? (mai mult)
Buna, uleiul de bebelusi e bun pentru bronzat? vreau sa ma bronzez ca sunt foarte alba
Buna,stie cineva va rog in Piatra Neamț daca sunt saloane care scot tatuaj sprâncene cu magnet? mulțumesc mult
Salut TPU...Sunt un băiat din București și as vrea să- mi fac permanent. Știe cineva un salon prin București? As vrea sa știu prețul, mărimea parului minim si pe unde se afla acesta. Menționez...? (mai mult)
Buna, am o întrebare Va rog mult sa ma ajutați. Am plasat o comanda pe SHEIN de o luna, dar din greșeala mea am pus un număr de telefon greșit, iar comanda mea a ajuns înapoi in China, oare...? (mai mult)
Salut, a incercat careva sau are cunostinte despre tratamentul cu celule stem pentru ten? Zice ca intinereste pielea, trateaza ridurile, petele etc. Ca si pret vad ca e inre 2000- 2200 lei pe sedinta....? (mai mult)
Hei, vreau sa încerc sa ma fac cu crema depilatoare pe abdomen, nu o sa fac asta des, însă acum am nevoie urgent sa scap de par și cu lama nu îmi place, însă am niște alunițe pe abdomen, ...? (mai mult)
Bunăăă! Ce recomandați pentru a scăpa de cearcăne? Am incercat gheață, pliculețe de ceai verde, masaj și un set de măști până acum și tot nu au dispărut... Voi ce folosiți?
Se merită să cumpăr patine de gheață, folosite, second hand, dar în condiție foarte buna? https://i.ebayimg.com/images/g/r40AAOSwxahh1MkY/s-l960.webp
Hey lume, dc sunt asa de la moada ochii albastrii acum?!?! Ca gen eu merg pe strada si vad toate fete cu ocki albastri, asa e moda acum sa ai ochi albasti?
Aveti un gel de dus preferat? Care?
Fetelor, la câte zile va spalati parul? Cum este mai bine, sa îl spalati mai des sau mai rar?
Bună ziua, am fost plecata in străinătate si nu am mai dat comenzi pe contul de reprezentanta Avon, acum imi scrie ca mi-a blocat contul din cauza in activității, ce pot face sa îl recuperez?
Cel mai bun remediu pentru coșuri foarte mari, dar și cele negre de pe nas? Va rog am nevoie de ajutor in legătură cu asta
Intrebare pentru fete/femei care preferabil au trecut prin asta: Cum se ingrijeste parul incretit permanent la salon? Mi l- am incretit recent (regret putin decizia) si as vrea sa imi recomandati niste...? (mai mult)
Am și eu o întrebare! Mi- am luat o crema antibronz 50 SPF+ . La ce ore trebuie să mă dau cu ea că umblu toata ziua prin soare că livrez cu bicicleta și sunt și creol, in unele părți ale corpului...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt baiat dar ma tot roade o intrebare! De ce femeile isi vopsesc unghia de la degetul inelar o alta culoare sau isi aplica un model diferit pe ea? Dau funda!
Ce părere aveți de șamponul,, Argan oil of Morocco''?
Am doua suvite galben pui si vreau sa le acopar cu vopsea syoss, sa am aceeasi culoare in tot parul meu. Eu am blond inchis nuanta naturala, ce culoare trebuie sa achizitionez ca sa se transforme galbenul...? (mai mult)
Salut, stiti cumva de unde pot lua air force 1 pe alb si negru la preturi mai ok?
Buna! Mi- am facut parul permanent in iunie si acum as cam vrea sa imi refac parul la loc. Cum sa fac asta? Mai pot sa fac asta fara sa il tund? Paru meu normal era ondulat (acum e la radacina drept si...? (mai mult)
Buna, eu sunt noua cu ciclu si genu, dar mereu cand ma duc la mare si intru in apa imi vine imediat dupa ce ies. Este normal? Mi s- a intamplat in fiecare an ce a ce e ciudat este ca nu trebuia sa imi...? (mai mult)
Salut! Sunt baiat si am parul destul de lung, dar la spate e imposibil sa-l indrept ca tot naspa sta, cum as putea sa rezolv?
Mi.am luat uleiul de par Wella Deluxe și nu mi se pare ca ar face ceva. Voi dacă l.ati folosit cum vi s-a părut?
Buna! Ce părere aveți de cremele de mâini de la L'occitane? Își merita banii?
Nu înteleg dc sunte unele fete care îsi fac sprancenele drepte. Sunt oribile! Numai mie se pare ca acea forma de sprancene le face sa para ca niste miloage? Îmi vine sa le trag o palma Ce pareri...? (mai mult)
Am văzut un video unde zicea că apa cu rozmarin este un tratament eficient împotriva căderii părului. Este adevărat?
Ce părere aveți despre sclipiciul corporal de la LoviSpa? Îți face probleme pielii?
De la unele gloss-uri te ustură buzele sau e vreo reacție alergică la ingrediente?
Bună ziua TPU. Ce credeți despre teneșii Converse?
Epilare zona bikini, fara iritatii? sfaturi
Salut TPU! Am comandat un cadou pentru iubita mea de pe Pandora deoarece vine ziua ei. Stie cineva in cat timp ajunge de obicei o comanda? Imi e frica ca nu va ajunge la timp
Hello! Am găsit perechea asta de dunk uri de la Nike in Austria la prețul de 48£, ceea ce in România nu cred ca voi găsi vreodată. Credeți ca sunt potriviți pentru o fata? Adică mie mi se par...? (mai mult)
Hei prieteni, știți cumva unde pot găsi și eu crema asta? Este din Anglia, eu acum sunt in România, vreau sa o comand sau sa o cumpăr fata- n fata, nu vreau de pe site- uri ca cine știe ce- mi...? (mai mult)
La dentist poti merge machiata?
Buna! Vreau sa va cer o părere. Eu am parul pana la umeri și trebuie sa îl spăl la 2 zile pentru ca se vede nașpa la rădăcină. Mi- am cumpărat un șampon uscat pentru par întrebarea mea este ...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt bărbat și vreau sa știu pe ce mână se poartă ceasul. Aa da îmi puteți spune niște accesorii casual? Îmi place sa ma îmbrac bine, dar vreau sa aflu și mai multe chestii...? (mai mult)
Vi s- a intamplat si voua vreodata, cand va vopsiti parul, suvitele din fata sa se decoloreze putin, o nuanta putin mai deschisa decat restul parului? De ce mi se intampla asta? Sau asa se intampla ...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește tunsoarea din video? https://youtube.com/shorts/kgRVAp67jm0?feature=share
Am vazut pe eMAG un aparat epilare definitiva la 500lei, o fi pe bune sau e scam?
Pielea perfecta tine mai mult de genetica sau de produsele cosmetice?
Am dat o comanda acum mai mult de 2-3 sap și încă nu a ajuns, zică ca adresa este nevalabila cu toate ca este o adresă normala..va mai ajunge comanda mea?
Ce parere aveti despre sneakersii astia? Care va plac mai mult? https://epantofi.ro/p/sneakers- puma- karmen- l- 384615- 10- white- vivid- violet- silver https://epantofi.ro/p/sneakers- puma- karmen-...? (mai mult)
Buna, ce parere aveti despre masca coloranta de par fanola, par negru?
Am o mare problema. Acum trei luni m- am vopsit cu vopseaua semipermanenta Casting Creme Gloss de la Loreal Paris in nuanta Blond Deschis Perlat pe doar doua suvite masiv si inegal, in fata. Inca nu s-...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor urgent! Am avut parul natural saten deschis si mi s- a pus pata sa- mi fac doua suvite masive in fata cu casting creme gloss in nuanta blond deschis perlat, a iesit portocaliu dupa ...? (mai mult)
Salut, am o acnee mai usoara, m- am dat cu o lotiune solara kids, am 16 ani si cred ca am stat in soare maxim o ora, plus o ora in masina dar in masina nu batea soarele:)) Imi poate afecta acneea sa...? (mai mult)
Daca am 16 ani si m-am dat cu o lotiune solara pentru kids isi face efectul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?