Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 9 Februarie 2025 sunt:
Salutare, eu am tenul/pielea creolă și de mic am fost criticat pe chestia asta și se fac glume rasiste și m- am săturat! Eu Iarna cred că sunt mai deschis! Și mereu am urat vara că vara sunt mai...? (mai mult)
Voi va faceți parul de obicei cam in același fel în fiecare zi? Ce fel/coafura?
De ce femeile blonde naturale, cand sunt tinere arata foarte bine, dar cand imbatrânesc, arata mult mai urate si batrâne?
Bună ziua! Am nevoie de un sfat. Eu chiar dacă nu mai am multe kg grăsimea din obraji nu este redusa deloc. Am încă obrajii plini și as vrea sa scap cumva, și am nevoie de un sfat.am auzit ca e...? (mai mult)
Dacă port 30/32 la jeans,ce marime ar veni la pantaloni. (S,M, L...XL?)
Bună seara TPU! Vreau sa le întreb pe fete, cum as putea sa îmi cresc genele sa fie super lungi. As vrea sa fie natural! Nu îmi place sa îmi pun gene false deoarece nu îmi place cum îmi sta. As ...? (mai mult)
Salutare,e buna crema asta chiar albește sau e vrăjeala? https://www.instagram.com/reel/Cv0LVigo0JH/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Exista vreo șansă ca o persoană care să se nască blondă să i se inchidă de tot culoarea parului (aproape brunet)? Incă am părul natural un fel de blond inchis spre saten, dar imi doresc sa...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Sunt într o perioada destul de dificila mie si vreau ca fetele sa imi raspunda. Nu vreau sa întru în detalii dar o sa va dați seama la ce ma refer. Am nevoie de în glow up. Vreau ...? (mai mult)
Bună ziua, am o pată neagră pe talpa de la adidași așa că nu știu ce as putea folosi ca să dispară.
Cum se pot curăță de ceară benzile de epilare pentru a putea fi refolosite? Pentru ceara pe baza de pasta de zahar functioneaza apa calda, dar pentru ceara tradiotionala nu știu cum se face
Este asta o pieptănătura eleganta pentru 17 ani? https://hairstylesfeed.com/wp-content/uploads/2022/10/What-is-a-French-Braid.jpg
Știți vreo vopsea de păr bună care să nu fie permanentă? Dacă da, cât durează sau ce pot să fac să o scot?
Salut TPU. Seara trecuta m- am vopsit pentru prima dată, dar nu imi place nuanța care a iesit, la radacini se vede cat de cat ca sunt vopsita insa pe varfuri de abia se vede, zici ca am parul de ...? (mai mult)
Salutare! V- ați luat vreodată haine de pe shein? Dacă da, cum sunt hainele, de calitate? In cat timp vin? Plătești taxă vamală? Și cum fac cu mărimile, mă refer mai mult la pantaloni, eu sunt...? (mai mult)
Bună ziua! Am o problema de câteva luni încoace și nu știu dacă e normal. Mie ( ca si fata ) mi se murdărește parul foarte des. Când ma refer la des pa refer la 2 zile, ex: lunea fac baie și...? (mai mult)
Sunt băiat si mi-a cam crescut părul pe picioare si as vrea sa-l iau. Sa folosesc lama de ras sau crema aceea care dupa ce te dai cu ea cade instant părul? Voi ce mă sfătuiti?
Pana la urma m- am razgandit in legatura cu outfit- ul pentru prima zi de scoala. Nu mi- am gasit hainute in stil japonez si o sa ma imbrac cu ceva mai clasic. Ce ziceti, o camasa alba mai scurta cu un...? (mai mult)
Salut, am un tricou alb pe care l-am uitat intr-o geanta ud, l-am scos si l-am bagat la spalat, ulterior vazand ca are pete de mucegai. Cum le pot îndepărta?
Știți locuri/magazine (nu din mall) de unde pot cumpăra haine, încalțăminte originale? Nu foarte scumpe, dar măcar să nu fie fake-uri.
Bună TPU, am o întrebare, am văzut că au băgat la Auchan vouchere de reciclare pentru produsele inextenso si as dori sa stiu daca reducerea de pe vouchere o pot folosi si la hainele care nu scriu...? (mai mult)
Bună, nu e chiar o problema majoră, am parul lung și la câteva ore după ce mă pieptăn se strânge în șuvițe și pare nepieptănat și neîngrijit. Îl spăl cam la 3 zile și folosesc balsam+...? (mai mult)
Eu nu înțeleg cum femeile de pe vremuri, gen 100 și de ani in urma, puteau să stea încalțate toată ziua cu așa încalțări ce nu mi se par confortabile? https://memery.eu/cdn/shop/products/938DAD7E-...? (mai mult)
Bună ziua! Ma scuzați dar tot pentru fete am o întrebare și rog baietii sa ignore aceasta întrebare! Am o problema și suna foarte ciudat. Mie pe timpul pubertății (sunt încă în perioada de pubertate)...? (mai mult)
Vi se pare ceva greșit ca o fata la 21 de ani sa aibă 3 operații estetice? Facute din necesitate, nu moft.
A colaborat cineva cu agentia First Models Agency Romania(Iasi)? Vreau sa mi spuneti detalii despre ea și cât ar fi taxa de înscriere
O sa mai fie la modă iarna asta ghetele albe sau nu? https://intrend.ro/49561-large_default/cizme-dama-albe-cu-siret-odenia.jpg
Sunt ochelari de vedere, un accesoriu avantajos la femei!? Bărbații, vă plac femeile cu ochelari?
Bună! Când îți pui pentru prima oară, unghii cu gel, contează dacă unghiile naturale sunt mici sau mari?
Hey, sunt trans (ftm)și am nevoie de niste sfaturi.Va rog că homofobii sa evita întrebarea asta, mulțumesc.Ma îmbrac masculin de mult timp, deci nu e o problema, despre păr...mama nu mă lăsa...? (mai mult)
Ce parare aveți de pasta de zahăr, depilatoare pentru fața? Vreau sa încerc și eu pentru firele de par închise de pe fața, dar am nevoie și de pararea altor! Mulțumesc!
Https://www.mumar.ro/epilator- facial- trimmer- flawless- skin- aparat- portabil- pentru- indepartarea- parului- facial- cu- led- baterie- inclusa- flawless- finishing- touch- alb- alaska- white.html?gclid=CjwKCAjw5remBhBiEiwAxL2M979oAXEwy7Jm1vb36hGb75TUKN_WbCmNugjqg4H02rJJ36QbxBKt9BoCyqEQAvD_BwE ..
Cum pot sa-mi trag parul facial acasa? Am destul de mult mai ales în zona frunții
Masca neagră, îmi smulge parul de pe față?
Mi-am cumpărat o masca neagra de fata pentru punctele negre. Daca o pun pe toată fața, exista șanse sa-mi rupă firele de par de pe fața si sa-mi crească altele mai groase?
Ce parere aveti despre brandul Zara? Va plac hainele de acolo? Eu am cateva haine si par de calitate si cateodata mai sunt reduceri.
Am și eu o intrebare! Cât te costa să fii frumos? Că mă interesează
Salutare tuturor, am si eu o intrebare, locuiesc in Spania (Madrid) din 2010 as dori sa invăt sa aplic botox si hialuronic doar atat.Aici in Spania ar trebui sa studiez medicina vreo 4 sau 6 ani.As ...? (mai mult)
Buna, Peste o luna sunt invitata la o nunta și nu știu cum sa îmi aleg rochia. Am tenul rozaliu dar mega deschis, ma roșesc dor in obraji. Am 1, 60…parul saten închis. As vrea sa fie rochie...? (mai mult)
Buna ziua! Am cumparat un tricou tommy dintr-un outlet si nu stiu sigur daca e original. Made in India. Este original?
Salut, a luat cineva ceva de pe https://sneaker- store.ro/index.php?route=product/special&gclid=Cj0KCQjwoK2mBhDzARIsADGbjerYkFADA0BEPJblaQOt1bSmlcnJQzehKAHucWVxKYSVwQlF8TECrNwaAi2BEALw_wcB Ma intereseaza...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, ce înseamnă scurt pe laterale și pierdut in top? Pierdut pe laterale in top mare. Cine știe un ex: ceva o poză. Mersi!
Buna, nu mai am baza pentru unghii, ce pot folosi? Sau merge sa fac și fără baza?
Bună! Știe cineva de ce mi se rupe parul, mi se rup vârfurile? Folosesc mască de par și îmi tund vârfurile odată la 3 luni. Nu știu ce sa folosesc
Salut. Ce legi app știți pe care îl pot folosi pentru haine/bluze/ treninguri puma? Ce legit app pentru android sunt cele mai bune? Pe baza de scanare cod qr sau orice alta schemă sa vad daca sunt...? (mai mult)
Daca am aplicat pe fata zineryt pot aplica si o crema hidratanta dupa?
Recomandați-mi și mie o trusa de unghii buna!
Buna ziua! Ieri am cumpărat un fond de ten din Pupa Milano si am realizat astăzi ca nuanța este mult prea închisă pentru mine. I- am aruncat ambalajul, crezând ca va fi potrivit pentru tenul meu...? (mai mult)
Ce va place mai mult : tenișii sau bascheții (de pânză, zic)? Și ce model?
Neața, voi ce părere aveți despre converse? Am văzut multe persoane ce fac misto de oamenii care poarta așa ceva, sincer mie îmi plac.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?